باید بهشون گیر بدین.انقدر زنگ یزنید تا خسته شن.بگید توی تبلیغات سایت نوشته داره و اگه زیر بار نرفتن بگید شما دارید تبلیغات خلاف واقع میکنید و من به سازمان حمایت از مصرف کننده شکایت میکنم و ...نقل قول:
فقط سیریش بشید تا قبول کنند.:27:
Printable View
باید بهشون گیر بدین.انقدر زنگ یزنید تا خسته شن.بگید توی تبلیغات سایت نوشته داره و اگه زیر بار نرفتن بگید شما دارید تبلیغات خلاف واقع میکنید و من به سازمان حمایت از مصرف کننده شکایت میکنم و ...نقل قول:
فقط سیریش بشید تا قبول کنند.:27:
هارد که بهش وصل میشه قبل از ضبط هارد رو فرمت میکنه ؟؟؟؟ تا اونجایی که خاطرم هست جایی گفته بودن اگه هارد استفاده کنید هارد فرکت میشه و فقط باید برای تلویزیون استفاده کنید و دیگه قابلیت استفاده در جای دیگه رو ندارهنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
در جریان باش اون دانگلی گه قراره بفرستن دانگل wifi نیست، بلکه در واقع گیرنده کنترل جادوییه (البته برای من هم هنوز نفرستادن و گفتن یک کاهی طول میکشه)
دوست عزیزنقل قول:
تا اونجا که من می دونم به غیر از هارد اکسترنال با فلش هم میشه ضبط کرد ، فقط باید اونو با خود تلویزیون فرمت کنی که البته اطلاعات قبلیش پاک میشه و PC هم نمیخوندش (مگه اینکه دوباره با PC فرمتش کنی)
قیمت ها رو از ال جی سنتر هم می تونی چک کنی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:20:
سلام من هم lm62000 گرفتم یک هفته
میشه پس برای کنترلش اقدامی کرد؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلام من هم می خوام این تی وی رو بخرم.لطفا بگو کیفیت تصویرش چه طوره مخصوصا واسه تلویزیون ایران وکانال های SD ونمایش فوتبال و ورزش های سریع .واین که آیا تمام فرمت هارو از طریق یو اس بی ساپورت می کنه یانه؟ممنوننقل قول:
سلام
من فایل زیرنویس فارسی رو به پوشه ای که یه فیلم سه بعدی توش هست اضافه کردم اما موقع پخش TV زیرنویس رو نشون نمیده ، راه حلی داره؟
نه داداش!دیروز برای بار دوم زنگ زدم با مسوول مستقیمش (داخلی 1108) صحبت کردم،گفت هم دانگل وای فای اینترنت براتون ارسال میشه و هم کنترل جادویی!:31:نقل قول:
:39:
بدون شک این اتفاق در تاریخ خدمات پس از فروش شرکتهای ایرانی بی سابقه بوده،هست و شاید خواهد بود.
:39:
از دوستانی که ال ای دی مدل lm5800 دارن یه سوال دارم،کیفیت این تی وی با lm6200 چه فرقی داره؟
تو سایت ال جی امارات نوشته که این مدل برعکس 6200 فناوری upscaler زو نداره که یعنی تو تصاویر sd کیفیتش خوب نیست
جواب سئوال 1 رو گرفتم جواب مثبته فقط موندم آیا این امکان واقعا یه فیم فول اچ دی فریم بالا مثل یه فایل MKV و یا یک فیلم در حال پخش از یک دیسک blueray رو میتونه راحت از طرق بی سیم انتقال بده ؟نقل قول:
نقل قول:
جواب سئوال 6 هم مشخص شد یکسری برنامه با فرمت خاص هستند و فعلا خبری از برنامه های آندرویدی نیست البته تو سایت آمریکایی الجی بازی angry bird موجود هست که برای این تلوزیونها ساخته شده ولی تو سایت فارسی یا خاور میانه من چنین چیزی ندیدم .
امیدوارم کسی پیدا بشه به سئوالات من در مورد زیرنویس جواب بده .
سلام
دوستان ls46000 جزو مدلهايي 2012 هستش؟؟
ضمنا دوستاني كه استفاده كردن كيفيت تصوير و سرعت وامكاناتش چطوره؟؟
امروز پرسيدم 1550000 گفتن
دوست عزیز شما با کدوم شماره ال جی تماس گرفتین؟نقل قول:
اگه لطف کنید بگید ممنون میشم.
من چندروزپیش یه 47 اینچ lm96000گرفتم که می گفتن آخرتلوزیون و1000هرتز هست ولی توتصاویرhd وتوحرکت سریع دوربین تصویربه صورت فرم فرم درمیاد کلی هم باهاش وررفتم ازدوسه تاگیرنده استفاده کردم بازم درست نشده درکل درتصاویر sdکه باگیرنده دیجیتال خودش می گیره تصویرخوبی ارائه می ده درسه بعدی هم تصاویرقابل قبوله تنهانقطه ضعفش درزمان حرکت دوربینه ه که شاید من تنظیمات روخوب انجام ندادم
فکر نکنم اینطوری باشه دوست عزیز سورس تصویرتون چی بوده اگه از ماهپا ره استفاده کردی مشکل از اونه بهتره یه فایل فول اچ دی بریزی تو فلش و با خود تی وی ببینی ( ترجیحا بیشتر از 5 گیگ باشه حجمش )
بله درسته ازطریق فلش که این تصاویرومی بینم درسته ولی ازطریق گیرنده به صورت مستقیم این مشکل روداره میشه بفرمائید این مشکل روچطورمیشه حل کرد؟نقل قول:
micro dimming رو خاموش میکنید بازم همینطوریه؟نقل قول:
تنظیمات مربوط به بهبود دهنده جزئیات تصویرو روی حداقل بزارید ببینید بهتر نمیشه؟
احتمالا مشکل مربوط به پردازنده گیرندتونه،
وقتی فایل 1080p از رو USB رو خوب جواب میده یعنی پردازنده و پنل TV کاملا سالمه و گیرندتون ضعیفه.
به نظر من مشکل از صدا و سیماست چون سورس تصاویر 576i هست و همین i بودنش هست که کارو خراب می کنه و تصاویر سریع دچار مشکل میشه. شما اگر می خوای از سلامت تلویزیون مطمئن بشی از طریق کابل HDMI بلو-ری یا لپ تاپ رو به تلویزیون وصل کن و تست کن کن.نقل قول:
باتشکرازشمادوستان ولی من همه این تنظیمات روقبلاانجام دادم ولی نتیجه نگرفتم حتی کابل hdmi روعوض کردم گیرنده هم رودوتاگیرنده فول اچ دی امتحان کردم ولی جواب نداد البته من زیادواردنیستم ولی فکرکنم مربوط به سیستم پخش بعضی شبکه ها که 1080pیا 1080iباشه ربط داشته باشه
دوست عزیز من هم tv 47 lm76100 دارم من هم که به این موضوع حساس بودم رو مشاهده کردم و فکر میکنم دقیقا منظور شما رو میفهمم به نظر من همه چی مربوط به سورس هست الان برای من امکان تست با بلوری ارجینال و یا کپی نیست اما اگر تست کردم حتما در این جا ذکر خواهم کرد. در ضمن من هم از گیرنده دیجیتال HD استفاده میکنم. اما همانطور که شما میگین حتی در شبکه های HD نیز گاهی با حرکت دوربین بعضی قسمت ها لبه دار و یا پله پله دیده میشود .باز هم میگم من تی وی رو کالیبره نکردم به شما هم توصیه میکنم تی وی رو کالیبره کنید . در اینتزنت در google کلمه best calibration و اسم تی وی خودتون را وارد کنید و چند سایت مشاهده خواهید کرد اگر برای تی وی شما که 9600 هست نبود 7600 موجود هست اون را اعمال کنید. در ضمن من با فیلم با کیفیت بالا 25 گیگ یا 50 گیگی امتحان نکردم.قسمت باشه میخوام سینمای خانوادگی پایونیر بگیرم اگر در اون امتحان کنم بشما خواهم گفت.نقل قول:
اما میخوام یک چیز بگم از امکانات دیگر تی وی لذت ببرید و زیاد به دنبال عیب نگردید که کمی باعث استرس میشه .
در ضمن چند خریدید ؟؟
ار بانه خریدید؟؟ یا نمایندگی ؟؟
درسته حق باشماست ممنون میشم اگه کالیبره کردن اموزشی داره بفرمائیدتامن هم یادبگیرم ضمنا من ازبانه باشش تا عینک ودوتاکنترل ویه فیلم سه بعدی 3.600.000تومان خریدم
در کاتالوگ مدلهای 2012 هم برای قابلیت upscaler مدل lm5800 خط تیره کشیده، تفاوتهای اصلیشون تو اسمارت بودن و انطباق 400 هرتز مدل 6200 هست.نقل قول:
من گوشیمو با کابل usb به کامپیوتر وصل می کنم و از اینترنت استفاده می کنم . حالا از کامپیوتر که با کابل lan به تلویزیون وصل می شم نمی تونم از اینترنت توی تلویزیون استفاده کنم . طبیعیه؟ حتما باید مستقیم وصل کنم ؟ یا باید ای پی دستی بدم؟
سلامنقل قول:
ماتریکس جان اگه تی وی وای فای داره باید وصل بشی.
من هم با کابل شبکه به مودم وصل شدم.
فقط توی تنظیمات گوشی باید یک اکسزپوینت بسازی.واسم بذاری.
بعد روی اون به تنظیمات پیشرفته بری و ای پی 192.168.1.1 را وارد کنی.
واسه من که اینجوریه.
وراحت از وای فای گوشی وصل میشه.
یادش بخیر اون قدیما P30 یه حال و هوای دیگه ای داشت اونایی که امکان جواب دادن به دوستان رو داشتن واسه دادن جواب سریعتر سرو دست میشکستننقل قول:
تکراری بود ببخشید
ممنون از پاسخ سریعتون. راستش دنبال خرید دانگل usb وای فای هم هستم فقط می خواستم مطمعن بشم که میشه با اینترنت و وای فای گوشی تلویزیون رو وصل کنم به اینترنت که شما گفتی میشه . ولی تو این چند روز خواستم کامپیوتر رو با کابل LAN وصل کنم . تو خونه مودم ADSL ندارم. سرعت اتصال گوشی شما چطوره؟ درحد همون کامپیوتر هست؟ میشه چیزی دانلود کرد؟ تلویزیونتون خودش وای فای داره یا دانگل خریدین؟ چون مدل مال من 62000 هست باید جدا تهیه کنم.
تی وی من الجی مدل LM66100 هست.نقل قول:
مودم D-LINK 2520U معمولیه.
من طی گشتو گذار زیادی که توی انجمن داشتم واسه اینکه بتونم همزمان هم روی تی وی وهم کامپیوتر اینترنت داشته باشم و مهمتر اینکه بتونم به فایلهای کامپیوتر از طریق تی وی و ریموت مجیک دست رسی داشته باشم قرار شد که یک کابل شبکه 15 متری و یک هاب سویچ بگیرم.
اول کابل را خریدم تا حد اقل یه تجربه از اینترنت داشته باشم.
اول کابل مودم را از کیس جدا کردم وکابل شبکه تی وی را به مودم زدم.
بدون نیاز به هیچ تنظیمی و کار اظافه ای تی وی به اینترنت وصل شد و سرعت هم خوب بود.
واسه کامپیوتر از کابل USB مودم استفاده کردم این هم خوب بود و راضی بودم.
یه جایی در مورد نرم افزارهایی خونده بودم که کار مدیاسرور انجام میدن ودوباره شروع به جستجو کردم.
به برنامه PS3 Media Server رسیدم.
دان کردم و نصب شد و خیلی ساده همه پوشه های مولتی مدیا را به برنامه دادم.
وجالب اینکه تی وی فوری بدون هیچ تنظیمات اضافه برنامه را شناخت.
وبه هاب سویچ هم نیازنشد
ومن الآن با تی وی همه فیلمهای داخل رایانه را دارم وبه هر سایتی هم که دوست دارم میرم و با وارد کردن شناسه راحت شناخته میشم.
فقط با اینکه توی سایت الجی ثبت نام کردم ولی واسه دانلود بازیها مشکل دارم.
گوشی هم راحت با تی وی مچ میشه ولی دانلود نکردم.
چون من اصلآ با گوشی به نت نمیرم این هم واسه امتحان بود.
موفق باشد
ممنون کامل پاسخ دادین ولی درست متوجه نشم . یعنی الان شما وقتی اون برنامه رو نصب کردین تونستین بدون مودم و فقط با استفاده از کابل تلویزیون رو وصل کنید؟ من اگه بخوام فقط فایل ها رو به اشتراک بگذارم با کابل خالی و اون برنامه میشه؟
این پست با تی وی زده شدنقل قول:
اگه دقت کنی توی سطردوم مدل ومودم گفتم وفقط واسه اشتراک فایل فقط کابل و اون برنامه کافیه ولی مودم واسه اینترنت لازمه.
سلام
قابل توجه دوستانی که با امکانات شخت افزاری الجی های 2012 آشنایی دارن.
من یه سوال دارم.
وقتی با تی وی به وبسایت پشتیبانی الجی وارد میشیم وثبت نام می کنیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای باردوم شناخته میشیم و تمام برنامه ها وبازیهای . LG Apps TV دراختیار ما قرار میگیره.
خوب خیلی از اینها حجم چند ده مگ دارند.
مگه حافظه داخلی این تی وی ها چقدره که این همه برنامه نصب میشه؟
ممنون...
تو مدل 76100 نصاب گفت حدود 300 گیگ حافظه داره
ولی اونجوری که من تو تی وی دیدم یه چیزی حدود 3 گیگ هست نه 300 گیگ
سلام من 7610 دارم 55 مشکل با فونت فارسی در صفحات وب دارم کلمات بصوت حروف جدا از هم نمایش داده میشه .کسی میتونه به من کمک کنه ممنونش میشم.
شما تی وی را به اینترنت وصل کن.نقل قول:
گزینه آپدیت روشن کن.
پیغام آپدیت میده .
آپدیت کن درست میشه.
البته توی تی وی های بانه ای با شرکتی ممکنه فرق کنه.
من 66100 دارم
مال من هم اینجوری بود.
کمک...کمک...
سلام لطفا کمکم کنید من به تمام نمایندگی های شهر کرمانشاه زنگ زدم ولی هیچ کدومشون نه 42lm58000ونه42lm62000رو داشتند.انگار اصلا نمایندگی نیستن. ازتون خواهش میکنم اگه جایی رو توی کرمانشاه می شناسید بهم معرفی کنید می خوام قسطی بخرم .داره جونم در می ره اینقد که این نمایندگی ها اعصابمو خرد کردن.لطفا کمکم کنید.
با تشکر از آقا arash51 برنامه رو که گفتین نصب کردم خیلی عالی جواب داد. با تلویزیون تمام فایل های صوتی و تصویری توی کامپیوتر رو تونستم کنترل کنم . ولی هنوز نتونستم اینترنت رو وصل کنم . شما از چه روشی استفاده کردین ؟ گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل می کنم مشکلی نست ولی از اونجا به led نمی تونم اینترنت برسونم .
شمااگه کابل شبکه را از مودم به تی وی برسونی اینترنت وصل میشه.نقل قول:
مشکل اینه که مودم ندارم . اینترنت موبایل رو وصل می کنم به PC و کامپیوتر رو به LED وصل کردم . توی تنظیمات تی وی که می رم موقع اتصال میگه درگاه پیدا نشد . همون اولش می مون (واسه سرچ شبکه). یعنی حتما باید مودم وصل کنم ؟
ماتریکس جاننقل قول:
تو پاک منو گیج کردی
مگه تو ADSL نداری؟
اگه داری که مودم هم باید داشته باشی.
اگه نداری یعنی از اینترنت اپراتور سیم کارت میگیری.
اگه ازگوشی اینترنت میگیری که چون هم گوشی وای فای داره هم تیوی با یه سری تنظیمات که من انجام ندادم و خودت باید امتحان کنی باید شیر بشه.
راستی گوشیت چیه؟
تی ویت چیه؟
کار را شخت کردی!
کسی میدونه مدل 76100 قابلیت تصویر در تصویر داره یا نه؟
اگه داره چجوری راه میافته ؟ من هر کار کردم نشد :41: