در مدل 5960 بهم ریختگی رنگ در شبکه های داخلی مخصوصا شبکه پویا و قطع شدن آن به چه دلیلی می تواند باشد؟ مشکل در تلویزیون دیجیتال ؟ مشکل در در تنظیم آنتن هوایی؟
لطفا يک نفر راهنمایی فرماید.
Printable View
در مدل 5960 بهم ریختگی رنگ در شبکه های داخلی مخصوصا شبکه پویا و قطع شدن آن به چه دلیلی می تواند باشد؟ مشکل در تلویزیون دیجیتال ؟ مشکل در در تنظیم آنتن هوایی؟
لطفا يک نفر راهنمایی فرماید.
لینکی از آپدیت 1022 (برای سری es7770) روی نت نیست؟ قابلیت هاش مشخص نیست؟
کیت ارتقا هنوز وارد نشده؟
دوست عزیزنقل قول:
از این سایت آبدیت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
شما قبل از هر کاری از سالم بودن آنتن - سیم کابل - و اتصالات آن مطمئن شوید وبعد ببینید که آنهارا درست و صحیح وصل کردید بعد به مثائل دیگر بپردازید
تشکر ولی اینکه 1022 نیست 2008.2 و اینکه همین چند روز پیش که چک کردم آپدیت 1022 برای TV اومده بود ولی این قدیمی تره. من از سنگاپور می گرفتم که از 1020 به بعد را نگذاشته!نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
از کی تا حالا عدد 2008 از عدد 1022 کوچکتر است که شما می گویید این ورژن قدیمی است به سایت بروید و تاریخ آن را هم ببینید در ضمن در سایت سنگاپور اصلا مدل تلویزیون شما را من ندیدم
ببخشید عدد دلیل نمی شه! (در مورد تاریخ این آپدیتی که من می خواهم از طریق TV ماه 7 اومده بعد اینی که لینک دادید ماه 5)نقل قول:
من از اینجا می گرفتم:
قبلا هم سایت خود ایران سری 8 سایز 55 اینچ هم بود که با سری 7 یک بود از اون هم گرفتم با این سایت یکی بوده.کد:http://www.samsung.com/sg/support/model/UA46ES7500MXXS-downloads
البته این لینک از سایت سنگاپورهم برای سری 8 که با 7 یکی هست:
آپدیت با خود تلویزون تا چند روز پیش مدل 1021 را می خواست که هرچی منتظر شدم نیومد (تو این تاپیک هم گفتم) بعدش شد 1022 که با TV می شه دانلود کرد ولی سرعتم پایینه عملا ممکن نیست.کد:http://www.samsung.com/sg/support/model/UA55ES8000MXXS-downloads
نسخه امریکا هم هست که با این متفاوته اون 1051.2 (که البته برای مدل های UN هست که متفاوته کلا)
کد:http://www.samsung.com/us/support/owners/product/UN46ES7500FXZA#content2
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
تاریخ و ورژن تمام لینکهای که دادید از تاریخ سایتی که من معرفی کردم پایین تراست پس در نتیجه آن سایت ورژنش از همه بالاتر است
برای همین هست که از اول گفتم دنبال 1022 می گردم. به خود سامسونگ میل زدم منتظر جوابم. (نتیجه گیری وقتیه که مدل من مال اروپا باشه! Carrier or Corporate Customer for EU/CIS region آپدیت تمام سایت های اروپایی همین هست)نقل قول:
کد:http://www.samsung.com/uk/support/model/UE46ES7000SXTK-downloads?downloadName=FM
کد:http://www.samsung.com/de/support/model/UE46ES7090SXZG-downloads
دوست عزیزنقل قول:
این دو تا سایت اصلا مدل تلویزیون شما نیست
دوست عریر لینکی که دادید با همین آپدیت ها یکی هست سری 7 و 8 اروپایی/شمال افریقانقل قول:
(اگر بحث خاصی در این رابطه دارید ممنون می شم در ص شخصی یا پ خ ادامه دهید و نتیجه اینجا انعکاس یابد.)
دوستان تو سایت سامسونگ ایران زیر 46es7770 نوشته UA46ES7500S ولی توسایت مالزی نوشته UA46ES7500M .
خواستم بدونم فرق این دومدل چیه؟
یه سوال دیگه هم داشتم.این کیت ارتقای سخت افزاری اگه بیاد کارش چیه و چه چیزایی به قابلیت های tv اضافه میشه؟
همچنین یکی از دوستان توضیح بده کار این ir blaster دقیقا چیه؟
دوست عزیزنقل قول:
تعریف
بلستر IR دستگاه به طور مستقل کار تجهیزات الکترونیکی مورد استفاده قرار گیرد که به طور معمول توسط پرس های کلیدی از راه دور کنترل می شود.
تابع
بلستر IR اغلب استفاده می شود برای فعال کردن دستگاه های ضبط مانند DVR ها برای تغییر کانال از طریق دستگاه های رادیو های رایج مانند گیرنده های ماهواره ای و جعبه کابل. این اجازه می دهد تا دستگاه ضبط و کانال مناسب قبل از ضبط را انتخاب کنید. بلستر IR نیز استفاده می شود به گسترش سیگنال های مادون قرمز به تجهیزات و یا دستگاه هایی که در پشت درهای بسته هستند.
جزئیات
بلستر IR به عنوان یک کنترل از راه دور مادون قرمز، یا دستگاه کنترل از راه دور عمل می کند، که ارتباط با دستگاه های دیگر از طریق سیگنال های مادون قرمز عمل می کند.سیگنال های مادون قرمز هستند تا از نور مادون قرمز، و یا تابش الکترومغناطیسی ساخته شده است.بلستر IR با استفاده از LED های مادون قرمز، یا دیود ساطع نور، اشعه مادون قرمز ساطع می کنند. این اشعه از طریق یک لنز پلاستیکی را به یک پرتو باریک، که هدایت سیگنال متمرکز شده است.
با IR-بلستر شما می توانید برخی از مجموعه ستاب باکس و یا blueray پلیر را در ترکیب با کنترل از راه دور جهانی (صفحه لمسی) را کنترل کنید.
معمولا با همه منطبق می شود
و فرق ES7500S با ES7500M تفاوت آنچنانی ندارند فقط عملکرد آپشنای آنها نسبت به منطقه خودشان موثر تر است
این اطلاعات کامل و جامع در رابطه با کیت تکامل است
کیت smart Evolution دارای سرعت بالاست یعنی اجازه نمی دهد که سرعت پردازش کم از سرعت حرکات متحرک تصویر تلویزیون شما بکاهد. کیت ارتقا نرم افزاری و سخت افزاری به شما کمک می کند تا عملکرد خود را ارتقا بخشیده و بتواند سریعا به ویژگی های مورد نظر در تلویزیون هوشمند خود دسترسی داشته باشید مثلا پردازشگر دو هسته ای (dual core) را می تواند به پردازشگر چهار هسته ای (quad core) ارتقا دهید که به بالا بردن سرعت عملکردهای چند رسانهای و سایر فعالیت های کمک خواهد کرد.
محتوای بیشتر - - میدانیم که دسترسی چند رسانه ای تاثیر گذار ترین ویژگی در استفاده از وسایل صوتی تصویری است . کیت ارتقا نرم افزاری و سخت افزاری گستره و ژرفای محتوای هوشمند قابل استفاده برای شما را افزایش می دهد. از طیف وسیع تری از خدمات و برنامه های انحصاری سامسونگ بهره بگیرید بدون اینکه مجبور باشید دستگاه جدیدی خریداری کنید.
با کیت ارتقا نرم افزاری و سخت افزاری می توانید از آخرین پیشرفت های نرم افزاری و سخت افزاری سامسونگ همچون تماشای ویدیو های درخواستی Full HD بهره ببرید بنابر این در حالی که از تجربه بهتر دیدن لذت می برید با فناوری هماهنگ بمانید.
روی جعبه مدل ایران خورده UA46ES7770M و مدل کدش هم UA46ES7770MSHD به نظر من با توجه به این مدل ایران M هست نه S مدل 55 اینچ را در سایت نگاه کنید 7500M هست. البته شاید این دو سایز در مدل متفاوت باشند که بعید می دونم! تفاوت S و M هم همین جور که جناب متین پور گفتند زیاد نباید باشه در آپشن های جزئی متفاوتند.نقل قول:
کیت ارتقا که مال امسالش اومده ولی مثل اینکه وارد ایران نشده. سی پی یو 4 هسته ای، رم 1.5 گیگ DDR3 و حافظه 4 گیگ که باعث افزایش قابلیت های اسمارت (اسمارت هاب مدل های 2013)و پردازش بهتر تصویر و کنترل جدید (کنترل سری 2013).کد:http://www.samsung.com/iran/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv/UA55ES7500MXHC
IR Blaster با بلوتوث به TV و کنترل هوشمند وصله و برای کنترل سایر دستگاه ها (سینمای خانگی، پلیرها یا ستاپ باکس ها) به کار میره مثلا با صوت می تونی دستور بدی به ستاپ باکس کانال عوض کنه یا صدا کم و زیاد کنه و از این قبیل یا مثلا با کنترل هوشمند از یه اتاق دیگه سینمای خانگی را کنترل کنی! البته باید مدل دستگاه یا مدل مشابه در لیست سامسونگ باشه. (زیاد ربطی به موضوع نداره ولی این قابلیت در ایکس باکس وان که جدیدا معرفی شد هم هست)کد:http://www.samsung.com/au/consumer/tv-audio-video/television/accessories/SEK-1000/XY?subsubtype=accessories
سلام دوستان
من میخواستم LED سریه 5 سریه F رو بخرم...که فروشنده گفت 46 اینچ این مدل هفتهی دیگه وارد بازار میشه که حدود 2 میلیون و 700 قیمت داره خواستم نظر شما رو در مورد این مدل بدونم.
دوست عزیزنقل قول:
سامسونگ سری های جدید یعنی F را از سری های قبلی یعنی E بهتر و قابلیت آن را افزایش داده است و اگر بودجه تان می رسد سری 7 به بعد را به شما پیشنهاد می دهم و اگر نمی رسد همان سری 5 هم بسیار خوب است
سلام دوست عزیزنقل قول:
بودجه من در حد 3.5 میلیون هست... کدام سری رو پیشنهاد می کنید ؟ حتما باید 46 اینچ باشه و به سه بعدی نیازی ندارم
دوست عزیزنقل قول:
اگر عجله نکنید و یکمی دیگر صبر کنید و بودجه تان را بیشتر کنید سری های F مدلهای بالاتر شان حدود یک یا دو هفته هم در بازار داخلی و هم در بانه می آید آن وقت تصمیم به خرید بگیرید و حتی الامکان از سری 7 به بعد را بخرید چون بعدا پشیمان می شوید که چرا اینکار را نکردید
متین پور جاننقل قول:
سریه 5 با سریه 7 به بالا از لحاظ کیفیت تصویر تفاوت زیادی داره ؟ من اصلا هوشمند بئدن تلوزیون واسم مهم نیست فقط Full HD بودن مهمه و برای اتصال به PS3 نِیاز دارم...چون به طور مثال قیمت تلوریون 46 اینچ سریه 5 با سریه 6 و 7 و 8 تفاوت خیلی زیادی داره.....
دوست عزیزنقل قول:
چه در سریهای F و چه در سری های E از ورژن 5 به بالا همه FHD هستند هر کدام را که مناسب خودتان می دانید تهیه بفرمایید.
دوستان ما یه مشکل داریم
وقتی میخوایم دستگاهی رو با کابل سه فیش (AV) به تلویزیون وصل کنیم هیچ رقمه تصویر نمیاد و همش میگه کابل رو برسی کنید
خود تلویزیون هم که فقط از اینا داره و وقتی سه فیش رو بهش وصل میکنیم تصویری نمیاد
تبدیلی چیزی لازم داره؟
دوست عزیزنقل قول:
بایدفیش زرد را به سوکت سبز رنگ وصل کنید و فیش قرمز را به سوکت audo و فیش سفید راهم کنارسوکت قرمز که سفید است وصل کنید
بله همین کار رو با 3 دستگاه مختلف و دو کابل مختلف انجام دادیم ولی متاسفانه تصویری نداریم:n27:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیون تان چیست و از که متوجه شدید که این وضعیت برایتان پش آمده
مدل سری5 (5950) هست و میشه گفت از اول همین مشکل رو داشته
البته ما همیشه از hdmi استفاده میکردیم اما چند ماه پیش که میخواستم از av استفاده کنم به همین دلیل نتونستم ولی اون موقع زیاد ضروری نبود
امروز دیگه مجبور شدم دستگاه رو با سه فیش وصل کنم ولی نمیتونم تصویری بگیرم
دوست عزیزنقل قول:
اگر سیم سالم باشد و عکس العملی نداشته باشد احتمالا پایه روی برد مشگل دارند بررسی کنید ببینید پایه آن قسمت شل نباشد و یا لحیم سرد نشده باشد
متوجه نشدم الان دقیقا کدوم قسمت رو بررسی کنم؟
فیشها؟ پشت تلویزیون؟ ...
دوست عزیزنقل قول:
اگر سیم با فیشهایش سالم است سوکت پشت تلویزیون را بررسی کنید
همه موارد سالم سالم هستن و هیچ مشکلی مشاهده نمیشه
فقط تصویر نمیاد:n13:
میتونه مشکل از تلویزیون باشه؟
اگه کابل 5 تایی بگیرم(?component ) مشکل حل نمیشه؟
دوست عزیزنقل قول:
بله مشگل از تلویزیون است باید ارتباط آن قسمت را از داخل بررسی و فعال کنید و اگر هم از کابل پنج تایی یا همان کامپینت استفاده کنید باز ممکن است که مشگل حل نشود چون آن سوکت اصلی دچار مشگل است
از دوستان کسی اطلاعی نداره که جشنواره ای چیزی در پیش داریم واسه سری جدید سامسونگ یا نه؟ شاید قیمت یکم پایینتر بیاد دست ما هم برسه بهش
دوست عزیزنقل قول:
جشنواره های بهار و تابستان تمام شده منتظر جشنواره پاییز باشید. و در ضمن سامسونگ در بازار خرید گلستان نمایشگاه دایر کرده و به احتمال زیاد از شنبه 9/6/92 تا چهارشنبه کارت قرعه کشی می دهد و در چهار شنبه اسامی را اعلام می کند و پنج شنبه و جمعه همان روز کارت قرعه کشی میدهد و در همان روز هم اسامی را اعلام می کند و تا آخرین روز نمایشگاه این روند ادامه خواهد داشت.و این کارتها را به تمامی بازدید کننده ها می دهد. پس شما می توانید با خانواده تان بروید و هرچه تعداد کارت بیشتری داشته باشید احتمال برنده شدنتان بیشتر است . جایزه آن تلویزیون سری F است.
آدرس شهرک غرب- میدان صنعت- خیابان ایران زمین مرکز تجاری گلستان
سلام دوستان عزیز
وقت همگی بخیر و شادی
من یه تلویزیون دیروز خریدم این مدلشه:n03:
UE 40EH5000WXMS
دوستان چیکار کنم زیرنویش فارسی نمیگیره ؟؟
بخدا داغونم
خیر سرم تلویزیون خریدم راحت فیلما رو با زیرنویس نگا کنم ولی هیچ که هیچ
بعضی از فیلما رو زیرنویس عربی برعکس و کلمات رو چدا جدا نشون میده و بعضی ها رو هم با کلمات عجق وجق نشون میده
شما رو بخدا بگین بینم راهی هس یا نه ؟
اپدیتش هم کردم بازم هیچ
اصلا ایران تو منو هاش و لوکال هاش نیس
سپاسگذار میشم اگه زودتر خیالمو راحت کینن:n03:
دوست عزیزنقل قول:
یک جا پست بدهید جواب شما را در این تایپیک دادم
سلام
من میخام این تلوزیون رو بخرم
Samsung Plasma PS43F4850
ولی نی دونم که ایا قابلیت وایرلس داره یا نه؟
جایی هم پیدا نکرد.
من میخام مثلا از طریق وایرلس توی لب تابم یا موبایل یه فیلم رو تو تلوزیون پخش کنم.
ایا با پورت لن هم میشه این کار رو کرد؟
ب پورت یو اس بی چطور؟
دوست عزیزنقل قول:
این مدل Samsung Plasma PS43F4850 قابلیت wifi نداردولی مدل PS43F4950 قابلیت WIFI بوسیله دانگل دارد.
ولی با پورتهای دیگر می توانید استفاده کنید مثلا از پورت hdmi و با کابل می توانید هم مانند مانی تور از تلویزیون برای همه امور استفاده کنید.
سلام،میخوام تلویزیون بخرم لطفاً راهنمایی کنید :
پلاسما یا ال ای دی
سامسونگ یا ال جی و یا.....
:n03:
دوست عزیزنقل قول:
برای مشاوره به اینجا بروید
سلام
من یه تلویزیون سامسونگ LED46E8880 خریدم ،چند وقت پیش مشکلی داشت و از نمایندگی اومدن درستش کردن.انگار تعمیرکار WIFI رو آف کردن چون دیگه از اون روز نشد وارد نت بشم.
دکمه ای چیزی داره تا روشنش کنم؟
برای استفاده از برنامه هایی که فیلتر نیست و ایرانیه سایتی رو میشناسین که برم دانلود کنم؟ این همه پول تلویزیون دادم لااقل استفاده ی اینترنتی هم بکنم ازش!
پیشاپیش با تشکر