405 slx با معیاراتون همخوانی داره اما قبل از اون به این آگهی هم یه نگاه بنداز ,قیمتش خیلی مناسبه .رینگ و لاستیک هم داره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
405 slx با معیاراتون همخوانی داره اما قبل از اون به این آگهی هم یه نگاه بنداز ,قیمتش خیلی مناسبه .رینگ و لاستیک هم داره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشین دنده اتوماتیک تا 20 تومن چی میشه گرفت؟البته بجز 206 که اونو میدونم
با این قیمت که حتما صفر چیزی پیدا نمیشه...کارکرده میخوام ولی چیزی که خوب جواب داده باشه اذیت نکنه...از 83 به اینور با این قیمت چیا میشه گرفت؟
پژو پارس اتوماتیک مدل 89 یا 90 میتونید انتخاب کنید به غیر 206 فقط همین هست.نقل قول:
سلام به همه دوستان،کارشناسان خدا قوت
من یه مزدا دو کابین با بودجه تقریبا 15 تومن می خواستم بردارم.برای مصرف معمول میخواستم قصد ندارم باربری کنم.گاهی هم میخواستم باهاش برم مسافرت
میخواستم از کیفیت این ماشین برام بگید؟مصرف بنزینش؟دوگانه سوزش چطوره؟استهلاکش؟
با این بودجه تو شهر شیراز چه مدلیشو می تونم بردارم؟
سلام
اگر برای مصرف معقول میخواین و قصد باربری ندارید اصلا مزدا رو به شما پیشنهاد نمیکنم
صندلی های خیلی بدی داره اصلا راحت نیستن
فنر بندی خیلی بده همه ضربات رو به بدن ادم منتقل میکنه
کیفیت هم خیلی پایینه
مصرف سوختش با توجه به موتورش بالاست
کلا باید به فکر گزینه دیگه ای باشید
مثل 405 tu5
------------
اگه فضولی نباشه میشه بگین چه جوری به این نتیجه رسیدین که مزدا برای شما مناسبه ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من ممنون از پاسخگوییتون
قضیه اینه که این پول وامه و من مجبورم یه وسیله باری بخرم.شما پیشنهاد دیگه ای دارید ممنونم راهنمایی کنید.مگه دو کابین ،چیز دیگه ای هم هست؟
پس با این حساب دیگه انتخابی ندارین
البته پاژن هم هست که شما همون مزدا بگیری بهتره کم دردسر تره
فک میکنم مدل 88 89 دوروبر 15 تومن قیمتشه
سلام.ممنون دوست گلمنقل قول:
مزدا 2 كابين تقريبا بيشتر قطعات داخلش براي پرايده و كيفيت جالبي نداره. وارد جزئيات كيفيت اين وانت نميشم چون تو اين رنج بهترين انتخاب مزدا هست كه به نسبت پيكان كيفيت بسيار بالاتري داره.
مثرف بنزين بالايي نداره به نسب موتور 2000.
با اين بودجه هم مدل 87 و 88 ميتونيد برداريد
1- پرشیا مدل 87 خیلی تمیز، 60 تا کار کرده، 6 ماه بیمه. 14 تومن . می ارزه؟
2- معمولا ماشینهای خوب و کارکرده رو کجا میشه راحت پیدا کرد؟ مکانیکیها یا نمایشگاها؟
پارس مدل 87 قیمتش مناسبه چونه هم بزنی بهتره.نقل قول:
ماشیمن کارکرده رو تو نمایشگاه ها بگردی بهتر پیدا میکنی تا مکانیکی ها.
آقایون ایران خودرو محصولاتش رو بین 1 تا 1.5 میلیون برد بالا
اینو مد نظر قرار بدید توی سوال و پاسخهاتون
به نظر شما کدوم مدل هم از نظر قدرت و هم از نظر حفظ ظاهر در دراز مدت و ... بهتره ؟
چون میخام ماشین بخرم دوست دارم نظر شما رو هم بدونم
و اینکه به نظر شما کارکرده بهتره یا صفر چون شنیدم موتور پرشیا رو چین میزنه درسته؟
هر دو مدل هم با موتور xu7 و tu5 تو بازار هست.که فرق چندانی ندارن
تفاوت فقط تو ظاهر ماشین و کیفیت قطعات داخل اتاق هست
که باید ببینید پرشیا ارزش چندمیلیون بیشتر دادن رو برای شما داره یا نه
سلام
من قصد خرید خودرو صفر در حدود 20 میلیون را دارم
پیشنهاد شما بین پارس سال و سورن elx کدام یک است؟
به مراتب سورن ELX نمره بیشتر رو میگیره.نقل قول:
اما یه موردی رو خدمتت عرض کنم که سورن ELX با موتور EF7 و XU7 عرضه میشه که نمونه EF7 با توجه
به خرابی هایی که اخیرا داشته در برخی موارد انخابش ریسک و شانسی هست یا خوب درمیاد یا بد.
موتور XU7 هم که از قدیم تا الان بوده و مشلی نداره فقط مصرف سوختش نسباتا بالاست.
سورن ELX با تغییراتی که در داخل براش ایجاد کردن خیلی خوب جا افتاده و محبوب شده و خودروی جدید هست
پارس اگر خواستین بخرید به نظر من پارس LX با موتور TU5 گزینه خیلی خوبی هست.
هر دو خودرو الان تو بازار قیمت بالای 22 میلیون تومن رو دارن.
سلام. خوبین؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها یه سمند lx مدل برج 6 91 اتاقش تعویض شده..... خیلی کار نکرده......... شاسی سالمه..... فنی سالم سالم.... دلیل تعویض اتاقم تصادف از بغل بوده که 4 تا در و سقف و کاپوت باید تعویض میشده که طرف کلا اتاقو تعویض کرده.....از جلو یه ضربه کوچیک خورده بوده که همه چیش سالمه فقط به اندازه یه کف دست شبکه رادیاتور له شده.....ماشین 8 ماهه خوابیده بوده...... اینطور بگم که از نظر فنی در حده صفر......بیمه هم یکسال داره..... حدودا چند میارزه؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
خرید این خودرو پیشنهاد نمیشه.
چرا عزیز؟؟؟؟ مر30....نقل قول:
واسه خودم نمیخوام.... یه ماشین تصادفی میخوام بخرم و درست کنم بفروشم... که شرایط بالا رو داره. البته فقط تیکه بالای اتاق باید تعویض شه و از کف سالمه حتی رکابم دست نخورده...... ولی گفتن اتاق عوض شه بهتره....... میخواستم ببینم چند میخرنش؟؟؟؟؟؟؟ میارزه واسم؟؟؟؟( البته پدرم نقاشه) ماشین درست بشه شرایط بالارو داره...... به خاطر همین قیمت میخوام....
سلام.به همه دوستان.اقا بنده با هزاران بدبختی 13میلیون جمع کردم مدتی هست تو فکر ماشینم.لطفا کمک کنید در بازار دست دو چه مدلی پیشنهاد میکنید.به غیر از206 چون واسه خانواده میخام نه مجردی.یاعلی
405 tu5 89 اونم باید بگردی چون این مدل کمیابه تازه اگه تمیز گیر بیاری سمند ال ایکس 89 هم میتوی بگیری فقط مصرف سوختش بالاتره و موتورش قدیمیهنقل قول:
اگر برای فروش میخواین اول باید از قیمت قطعاتی که لازم داری باید با خبر باشی بعد حساب کنی ببینی نهایت این کار ارزش داره یا نه.نقل قول:
سلام دوستان
الآن ال90 چنده صفرش؟
توی رنج قیمت همین ال 90 آیا این گزینه بهترینه؟
شنیده بودم ال 90 های جدید موتورشون کیفیتش پایین اومده. درسته؟ جریانش چیه دقیقا؟
مرسی
نظرتون در مورد پارس85 چیه.من با این ماشین یه عمری باید سرکنم.لطفا یک پیشنهاد منطثی بدید.یاعلی
تندر 90 E2 LP قیمت 19000000 تومان ( قیمت بازار حتی تا 20 میلیون تومان هم نوسان داره )نقل قول:
گزینه های دیگه میشه 405 با موتور TU5 و پارس LX با موتور TU5 اشاره کرد که 405 تو بازار قیمتش حدود 17 میلیون تومان و پارس قیمتش حدود 23 میلیون تومان خواهد بود.
تندر 90 های جدید کیفیت موتورشون اصلا پایین نیومده و مشلی نیست.
برای پارس مدل 85 حدود 12.5 میلیون تومان باید هزینه کنید .نقل قول:
ملاک های خودتون رو ذکر کنید شاید بشه خودروی دیگه ای انتخاب کرد.
بنده از11تا13تومن میتونم بدم وماشینو واسه خانواده میخوام ودوست دارم که خرج نداشته باشه من اهل هیچ چیز نیستم فقط گهگاه مسافرت و روزانه مسافت خونه تا مسیر کار رو باهاش برم و206 نباشه چون از نظرفظا واقعا کوچکه.واین کل انتظارات منه بعضی ها میگن که پارس و405 شبیه هم هستن پس405بگیرامابازم نظرشما هم مهمه.یه سوالم دارم میدونید ایران خودرواز کی روی 405موتورtu5گذاشت.یا علی
سلام.نقل قول:
با این بودجه میتونید ریو مدل 87 انتخاب کنید.
مصرف سوخت و شتاب مناسب و خودرویی خانوادگی همخوان با ملاک های شما
405 از سال 89 با موتور TU5 عرضه شد.
کدوم ماشین بهتره؟پرشیا یا l90
مصرف بنزین
قدرت
بدنه
سرعت
تکنولوژی
...
مزایا و معایب هم داره بگید
با این که خیلی پرشیارو دوست دارم و ارادت خاصی بش دارم اما به نظرم با این شرایط بازار و کیفیت محصولات برتری از هر نظر با ال90 هستش .نقل قول:
کم مصرف,تکنولوژی بالاتر ,و کم آزارتر
البته پارس elxوlxهم خوب هستند ولی از نظر قیمتی بالاترند
سلام.
همه ملاک های شما تو این 2 خودرو هست.
تندر 90 فول و پارس LX با موتور TU5 با تمام این ملاک هایی که ذکر کردین همخوانی دارن
فقط میمونه یه مورد که اونم قیمت بالای پارس LX هست حدود 23 میلیون تومان همچنین نمای ظاهری این 2 خودرو که فقط به سلیقه شما بستگی داره.
تو یک مورد پارس میتونه تا حدودی برتری نشون بده اونم فضای بیشتر و جادارتر سرنشین هست.
اگر منظور شما پارس های کارکردهمثلا مدل 90 به پایین هستن که نه انتخاب فقط با تندر 90 هست.
ممنون
منظورم خرید خودرو صفرکیلومتر است پس ال 90 بهتره؟
بستگی به بودجه شما داره.نقل قول:
اگر در حال حاضر زیر 20 میلیون تومان بخوای خرید کنی بله.
ممنون محمد جاننقل قول:
این E2 LP یعنی چی؟ این همون فوله؟ اگه نه این با فول چه فرقی داره؟
و اینکه برای خریدش باید جایی ثبت نام کنم؟
یا اینکه برم مستقیم نمایندگی؟
خرید از نمایندگی شهری قیمتش بالاتره؟ مستقیم میشه درخواست داد؟
الآن طرحی چیزی هست برای فروش این خودرو تو ایران خودرو؟
چند روزه تحویل میدن؟
اگه رنگ خاص بخوام داشته باشه چقدر طول میکشه؟
کلا چه رنگی این ماشین بیشتر جلوه داره و مورد پسندتره و به ماشین میاد؟
(میدونم سلیقه ای هست رنگ ولی یه وقت شما یه رنگی رو میبینی ولی من ال 90 رو تو اون رنگ ندیدم یه بررسی میکنم میبینم بهش میاد و قشنگه!)
شرمنده که خیلی سوال شد
ماشین برای خانواده هست وگرنه خود من که علاقه ای به طراحیش ندارم!
مرسی مجددا :)
بله این فول هستش.نقل قول:
الان فروش فوری نداره و به صورت پیش فروش هست که ظرفیتش تکمیل شده.
شما میتونید به نمایندگی ها مراجعه کنید و اگر به صورت امانی داشتد نقدا همانجا خرید کنید و همان روز تحویل بگیرید.
اینکه دوباره ایران خودرو فروش فوری بذاره معلوم نیست و باید تا ماه بعد صبر کنی
من خودم رنگ سفید رو بیشتر میپسندم. رنگ مشکلی اسپورت تر میشه اما تمیزکردنش و اینکه اگه خط بیفته تابلو میشه اما سفیدش همیشه نو میمونه.
یه سر به سایت ایران خودرو بزنی خوبه
من به ترتیب جواب میدم:نقل قول:
این E2 LP یعنی چی؟ این همون فوله؟ اگه نه این با فول چه فرقی داره؟
تندر 90 E2 در 2 نوع عرضه میشه یکی معمولی و دیگری فول که LP هستش. نوع معمولیش ایربگ سمت سرنشین رو نداره همچنین رینگ هاش معمولی هست.
شیشه های عقب برقی نیستن.رادیو پخشش کاست هست و CD نیست.
اینکه برای خریدش باید جایی ثبت نام کنم؟
یا اینکه برم مستقیم نمایندگی؟
خرید از نمایندگی شهری قیمتش بالاتره؟ مستقیم میشه درخواست داد؟
الآن طرحی چیزی هست برای فروش این خودرو تو ایران خودرو؟
برای ثبت نام از طریق نمایندگی باید اقدام کنید هموطور که دوستمون گفتن مثل اینکه ظرفیتش تکمیل شده
پس باید مرتب از طریق نمایندگی پیگیر باشید چون تندر 90 خودرویی هست که استقبال زیادی ازش میشه .
قیمت نمایندگی با قیمت شرکت یکی هست و شما حتما از طریق نمایندگی باید اقدام کنید.
طرح های فروش تندر بیشتر 2 ودیعه ای هست یعنی حدود 10 میلیون تومن نقدی و مابقی موقع تحویل خودرو هست.
چند روزه تحویل میدن؟
اگه رنگ خاص بخوام داشته باشه چقدر طول میکشه؟
تحویل تندر 90 عموما بین 30 تا 45 روز طول میکشه.
اگر رنگ خاص بخواین باید سفارش بدین و مبلغی رو اضافه تر پرداخت کنید و چند ماه طول خواهد کشید.
کلا چه رنگی این ماشین بیشتر جلوه داره و مورد پسندتره و به ماشین میاد؟
(میدونم سلیقه ای هست رنگ ولی یه وقت شما یه رنگی رو میبینی ولی من ال 90 رو تو اون رنگ ندیدم یه بررسی میکنم میبینم بهش میاد و قشنگه!)
در مورد رنگ نظری ندارم چون کاملا سلیقه ای هست و هرکس نظر خاص خودش رو داره.
به طور کلی : اگر ایده های اسرتی برای خودرو در نظر داشته باشید به مراتب رنگ مشکی جالب هست اما بیشترین استقبال از رنگ سفید و نقره ای شده.
یه سوال، الان قیمت کردم تهران، ماشینهای کارکرده پرشیا، 4 میلیون رفته روش نسبت به هفتهای پیش! واقعیت داره؟
سلام. بچه ها با 12 میلیون 405 tu5 چه مدلی گیرم میاد؟؟؟؟؟؟ ایربگ و abs دار؟؟؟؟؟؟؟
با 12 موتور 206 گیرتون نمیاد ، اگر تا 13 افزایش بدید میتونید از نمونه های اولی که در سال 89 تولید شدن بخرید که البته فاقد اربگ راننده هستن .نقل قول:
نقل قول:
بستگی داره.
در مورد پارس LX با موتور TU5 و پارس ELX و پارس سفارشی بله درسته.
اونم کارکرده های سال 91 و 90
سلام دوستان.
بودجه من حدود 13.5 نهایتا تا 14.5 هست.
به نظر شما کارشناسان محترم، پراید 111 sx صفر ( با قیمت 10380) بردارم بهتره یا 206 تیپ 2 که 70 یا 80 هزارتا کارکرده مدل 87 یا 88 ؟
اصفهان زندگی میکنم، کارمند هستم با حقوق 600 تومن.
بیشتر استفاده ام درون شهر هست و سالی 2 یا 3 بار مسافرت راه دور.
لطفا دوستانی که از میزان خرج 206 خبر دارن یکسری قیمت ها رو مثل تعویض روغن + لاستیک + سپر + چراغ جلو و عقب و .. بدن که ببینم با حقوق من همخوانی داره یا کلا باید قید 206 رو بزنم؟ چون همه سرمایم رو دارم میزارم که به 14.5 برسه.
خواهش میکنم نظرات رو با دلیل و منطق عنوان بفرمایید. و کلا سلیقه رو بزارید کنار.
ممنونم/