با اینکه هنوز گرونه ولی خوب اومد پایین
چند روز پیش تا دو تومن هم رفته بود:18:
کاش همین روند ادامه پیدا کنه
پ.ن:نوسانات همچنان پابرجاست:44:
Printable View
با اینکه هنوز گرونه ولی خوب اومد پایین
چند روز پیش تا دو تومن هم رفته بود:18:
کاش همین روند ادامه پیدا کنه
پ.ن:نوسانات همچنان پابرجاست:44:
نقل قول:
صبح تا 1875 تومان هم افت کرده بود ولی بازهم بالا رفت . نوسان زیاده ! الان 1908 تومانه .
چرا سکه های پیش فروش از سکه های روز گرونتره؟
معمولا هر چیزی که پیش خرید میشه ارزونتر از جنس روزه مثلا میری ماشین پیش خرید میکنی آخر 1 میلیون ارزونتر از قیمت روز بازار در میاد ولی الان سکه روز اگه 720 تومن باشه سکه پیش خرید مهر مثلا 850 تومنه چرا؟
بنظر شما سکه رو به بالاست یا رو به پایین الان؟
دوست عزیز سکه آتی شما فقط 30 درصد قیمت سکه رو پرداخت میکنی درحال حاضر . کلا سکه اتی قضیه ش با پیش فروش فرق میکنه .نقل قول:
پیش فروش اونایی بود که 4-6-8-9 ماهه تحویل میدادن . که دوره آخرش هم 2 مرداد تحویل میدن و حدود 680 تومن با احتساب مالیات و سود این 9 ماه میشه قیمتش .
مطمئنا بانک مرکزی این قیمتو (680تا 730) تومن نگه میداره تا تاریخ 2 مرداد که موعد سکه های پیش فروش هست .نقل قول:
الان به زور این قیمتها داره نگه داشته میشه . چه دلار چه سکه که از دلار تبعیت میکنه . ضمن اینکه اونس هم فعلا تو این هفته تا الان خنثی بوده .
ینی اونا همین الانم دارن سکه تزریق میکنن؟نقل قول:
مطمئنا بانک مرکزی این قیمتو (680تا 730) تومن نگه میداره تا تاریخ 2 مرداد
سکه رو خبر ندارم اما دلار تزریق میشه .نقل قول:
چندروز پیش هم که بهمنی گفته بود این امکان وجود داره سکه هارو زودتر بدن (زورشون نمیرسه بازارو نگه دارن) .
احتمال زیاد تو همین قیمتها میمونه که مردم ببینن سکه ضرره واسشون برن اوراق 20 درصد بگیرن .
تو این شرایط بهترین کاری میشه کرد تحریم خرید وسایلیه که با دلار قیمت گذاری میشه
الان 3 ماهه یه سری چیز مهم احتیاج دارم اما نمی خرم
الان دارم با مانیتور نیمه سوخته کار میکنم اما پولم رو تو جیب تاجری که با دلار دولتی جنس آورده و میخواد با دلار آزاد بفروشه نمی ریزم
حتی اگه تا 2 سال دیگه صبر کنم اما نمیخرم
همه اگه همین کارو بکنن مطمئن باشید دیگه کسی هوس نمیکنه تو آب گل آلود ماهی بگیره
دوست عزیز آقا محسن تو تاریخ 91/4/19 که پایین ترین قیمت دلار به 1881 تومان رسیدش البته این قیمتی هستش که صرافی میدادش و تو خود سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاه کنی پایین ترین نرخ دلار تو این تاریخ همین قیمته
پس شما رو چه حسابی میگی به 1875 رسیدش میشه خواهش کنم سایت صرافی که به این قیمت دلار میداد یا اگه سایت نداره تلفنش رو بفرمایید
با تشکر از شما
دوست عزیز آقا محسن تو تاریخ 91/4/19 که پایین ترین قیمت دلار به 1881 تومان رسیدش البته این قیمتی هستش که صرافی میدادش و تو خود سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاه کنی پایین ترین نرخ دلار تو این تاریخ همین قیمتهنقل قول:
پس شما رو چه حسابی میگی به 1875 رسیدش میشه خواهش کنم سایت صرافی که به این قیمت دلار میداد یا اگه سایت نداره تلفنش رو بفرمایید
با تشکر از شما
ببخشید پس با این حساب که شما میگید الان داره دلار تزریق میشه و به زور رو این قیمت نگه داشتن پس یعنی دلار تا چند وقته دیگه خیلی میره بالا ؟نقل قول:
شما رو چه حسابی این حرف و میگی که به زور قیمت دلار الان نگه داشتن که بالا نره آیا منبعی هم دارید یا رو تجربه میگید ؟
نرخ ارز خرید فروش
دلار بازار تهران - 19,130
یورو در بازار تهران - 23,850
دوستان این نرخ برای ساعت 2:22 شب تاریخ 91/4/20 هستش که مطمئنا فردا قیمتا بعد ساعت 11 تغیر میکنه خدا کنه دوباره بیاد پایین (البته امیدوارم چون امروز نتوستم بخرم)
بچه ها کسی نمیدونه قیمت دلار تا آخر هفته نزولی هستش یا صعودی ؟
پیش بینی تون چیه ؟
مطمئن باشید .نقل قول:
الان قیمت واقعی دلار حدود 2500 هست .(از روی برابری ارز اگه بخوایم حساب کنیم)
مورد بعدی اینکه با توجه به اینکه موعد تحویل سکه ها نزدیک هست ، بانک میخواد بازارو در دست بگیره . اگه بازارو دنبال کرده باشید از ابتدای هفته هم حراج های بانک کارگشایی هم که چند ماهی بود متوقف شده بود مجدد شروع شده .
از نظر تکنیکال هم اگه بخوایم به این قضیه نگاه کنیم کف مقاومتی دلار 1880 هست که هنوز شکسته نشده . این کف شکسته بشه کفهای بعدی 1872 و 1860 هست .
محتوای مخفی: منبع
منبعتون لایو دیتا هست دوست عزیز ؟نقل قول:
این موقع شب که بازار تعطیل هست . این نرخ واسه 7 ساعت پیش هست اگه مجدد نگاه کنید . من پیش بینی شخصیم این هست میتونه فردا تا 1930 بره بالا .
من بهتون خرید پله ای رو توصیه میکنیم .
ایول عباس جان با منبعت خیلی حال کردمنقل قول:
آره از لایو دیتا نگاه کردم 100% فردا تغییر میکنه
فقط یه چیزی یعنی به نظرت دلار از 1880 پایین تر نمیادش ؟
فردا به نظرت افت قیمتش تا چند تومان میشه؟
الان زمان مناسبی برای خرید دلار هستش یا میاد پایین تر ؟
میشه در مورد خرید پله ای یه کم توضیح بدی ؟
نقل قول:
دوست عزیز جناب آقای 100 دلاری . این قیمت رو من تلفنی گرفتم . مشکل دلار و بازار سر 6 تومن نیست که شما سخت می گیرید . این هم شمارش : 8928
آقا محسن بابت تلفن ممنوننقل قول:
نمیدونم شاید مشکل بازار 6 تومان نباشه اما واسه من 6 تومان هم خیلی اهمیت داره
نقل قول:
خواهش می کنم ،
اگر تعداد زیاد باشه 6 تومن هم خیلی تاثیر گذاره ولی منظور اصلی من این بود که در این نوسانات زیاد ، 6 تومن به چشم نمیاد .
شرایط دیروز با امروز تقریبا یکسان بوده ولی نمی دونم این تغییرات برای چیه !
اگر گرون هم میخواد بشه یهو گرون کنند مردم تکلیفشون رو بدونند . این نوسانات ه که خسته کننده هست .
کاملا باهاتون موافقمنقل قول:
نمیدونم این پولا چجور از گلوشون پایین میره:41:
مثل اینکه پیش بینیم درست از آب دراومد . الان دلار 1938 هست .:5:نقل قول:
درمورد 1880:
این کف مقاومتی هست و خیلی سخت شکسته میشه اگه شکسته بشه 1872 کف بعدی هست . من بعید میدونم الان شکسته بشه مگه بانک مرکزی توزیع زیادی داشته باشه تو بازار (حداقل 2 برابر الان) تا بتونه این کف رو بشکنه .
به نظرم دوباره اومد زیر 1920 خرید کن .
خرید پله ای یعنی مثلا 10000 دلار نیاز داری .
امروز 200 تا خرید کن فردا 400تا پس فردا 200 تا دیگه 200تا هم روز آخر .البته هرروز دیدی اومده پایینتر خریدتو بیشتر کن .
نقل قول:
دلار دولتی کجا بوده؟؟؟؟؟
دلاری که کالاهای لوکس مثل گوشی و مانیتو و از این چرتو پرتا رو میارن دلار آزاده .
دلار دولتی فقط برای مواد اولیه مادر می باشد +دارو و از این جور چیز های حیاتی.
هر چی نخری سرخودت رو گول می مالی.
آره عباس جان امروز از همین تعجب کردم که پیش بینی دیشبت درست بودنقل قول:
میخوام بر اساس پیش بینی شما دلار بخرم :31:
عباس جان آخه من آمار گرفتم گفتن ممکنه باز دوباره بیاد پایین البته نگفتن چقدر امروز که همش رفتش بالا شانس ما
یه پیش بینی کن ببینیم فردا چی میشه میره بالا یا پایین ؟
دوست عزیز این نوسانات که خیلی خوبه البته برای قیمت سایر کالا ها رو نمیگم ها اما اگر بتونی از این نوسانات استفاده کنی خیلی هم خوب میشه بعضی ها از این نوسانا چه پول هایی که در نمیارن البته مردم عادی رو نمیگمانقل قول:
( تا باشه از این نوسانا باشه ) :31:
سلام دوستان .
این سایت برای اطلاع از قیمتها چقدر اعتبار داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا اطلاعاتش رو میگیره ؟
ظاهراً اطلاعاتش درست نیست . دینار کویت الان حدود 6800 هست اما تو این سایت زده 6300 !!!
سایتی هست که اطلاعاتس دقیق و بروز باشه ؟
با تشکر
دوست عزیز من نمیدونم این سایت چیه برا من که اصلا فیلترهنقل قول:
دینار کویت الان 6870 هستش
برو تو این سایت نوسانات روزانه دلار رو هم میزنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سایت دیگم بود اونم بد نبودش الان اسمش رو یادم نیستش
دوستان عزیز سایت معتبر این سایتا هست :
کد:http://www.livedata.ir
کد:http://www.eranico.com
البته بازم هست .کد:tala.ir
در مورد سایت مثقال هم :
دلیل فیلتر : تو زمانی که سکه به یک تومن و بیشتر رسید با توجه به بازدید بالای این سایت انگ اختلال در بازارو بهش زدن و گفتن گردانندش یک فرد بهایی هست و بعدم فیلتر شد .
تا قبل این قضیه بهترین مرجع بود این سایت .
واسه خرید سکه اگه فردا قیمت زیر 720 بیاد وقت خرید هست و میشه سود خوبی بدست آورد .
پیش بینی من واسه فردا و پس فردا اینه تو همین رنج 1920 تا 1940 میتونه درجا بزنه اگه اتفاق خاصی نیفته.
عباس جان شوخی کردم گفتم رو پیش بینی شما دلار میگیرم این کار اصلا عقلانی نیستش که آدم باید به شرایط خودشم نگاه کنه من میخوام با حداقل ریسک ممکن دلار بخرمنقل قول:
مستر 100دلاری عزیز هیچ وقت رو حرف بقیه کاریو انجام نده . چون همیشه درست درنمیاد .
اگه تجربه نداری به نظرم مدتی بازارو رصد کن تجربت بره بالا . بعد ان شاءالله شروع به نوسانگیری کن .
در ضمن من گفتم دلار برسه به 1900 میگیرم که از 1900 هم اومد پایین تر که بنا به دلایلی نتونستم بگیرم الان هم باید صبر کنم تا دوباره بیاد رو 1900
میشه مقدار خریدت رو بدونم و اینکه کجا سکونت داری ؟نقل قول:
خب ولی من فکر کنم شما اینطوری ارزش پولت پایین میاد . در نتیجه یا مجبوری دلار بخری که باز میشه همون! یا سکه که اونم به دلار مربوطه.. یا اوراق 20 درصد!نقل قول:
سلام يكی میگفت : هر وقت طلا حسابی گرون میشه , دولت به بهانه ی کنترل بازار شروع میکنه به سکه فروختن . اما در حقیقت داره کاسبی میکنه .
سایت مثقال یه زمان مرجع اصلی قیمت بود که حتی خود صراف ها هم کارشون رو با اون می گردونندند.اما از اون موقع که دلار 1300 بود یه دفعه شد 1800 این سایت فیلتر شد و هنوزم هست.نقل قول:
خلاصه این مثقال برو بیایی برای خودش داشت اما........
الان من خودم از سایت ارانیکو استفاده می کنم .
الاكلنگ قيمتها در بازار ارز و سكه
بازار تهران همانند الاكلنگي شده كه در روزهاي ابتدايي هفته قيمتها در مسير افت است و در روزهاي منتهي به آخر هفته روند صعودي ميگيرد. در چند هفته گذشته اين روند به گونهاي بوده كه گويي سناريويي از پيش تعيين شده است گرچه فعالان در اين خصوص نظر ديگري دارند.
دوستان من تو این چند هفته ای که آمار دلار رو داشتم دقیقا اوایل هفته اومده پایین انتهای هفته رفته بالا البته این قطعی نیستش ولی تا الان که همین بوده
امروزم که شانس ما پایین نیومدش فقط سکه یه کم اومده پایین که شده 718000 تومان
بنظرتون برای خرید الان ببینیم کی میاد پایین یا صبر کنیم همون دوم مرداد که تزریقات! انجام شد بخریم؟
برای نوسان گیری میخواین یا میخواین نگه دارین ؟نقل قول:
الان قیمتا مناسب هست برای نوسان گیری 711 تومن همین الان .
منظور از نوسان گیری ینی همینکه بخریم چند روز دیگه بفروشیم؟
نه به اون صورت بیشتر برای پس انداز
بله منظورم همینه .نقل قول:
برای پس انداز من خرید پله ای رو پیشنهاد میکنم .
یعنی اگه بر فرض قصد خرید 100 عدد سکه دارین این مقدارو تقسیم کنین و باتوجه به شرایط بازار خریدتونو انجام بدین .مثلا 20تا امروز 30 تا فردا و تا جایی که دیدید قیمتا داره میره بالا خریدتونو میبندین .
اینجوری اگه مثلا امروز قیمت بالا باشه و فردا بیاد پایین شما ضررتون نصف میشه .
یک توصیه : در صورتی که تازه وارد هستید و به بازار آشنایی ندارید،پولی که مطمئن هستید بهش حداقل تا 6 ماه دیگه نیاز ندارینو وارد این بازار کنید .
موفق باشید .
پایین ترین قیمت سکه که صرافی میده الان 713 هستش فردا اول وقت بریم ببینیم چی میشه میره بالاتر یا پایین تر کلا یه چند تایی بگیریم
البته احتمال زیاد شنبه قیمت دلار و سکه بکشه پایین حداقل تو این 3 هفته که همین بوده شنبه اگر اومد پایین زمان خوبی برای خرید دلار هستش اما اگه سکه خریدید سعی کنید تا قبل مرداد بفروشید چون احتمال زیاد تو مرداد میاد پایین اون موقعه زمان خوبی برای خرید مجدد سکه هستش
از همین الان از همه در خواست می کنم که توی این تاپیک تا حد امکان از پیش بینی ها کاسته بشه.ببینید: هیچ کس نمی دونه که سکه فردا چه قیمت می شه ،میره بالا یا میاد پایین.شما می تونید بگید که
فردا چه اتفاقاتی برای شما پیش خواهد اومد؟؟؟)پس لطفا اون ها رو به حداقل برسونید که مشکل ساز برای خودمون و دیگران نشیم.
با تشکر از همه ی دوستان فعال.
هر چقدر هم که بخوایم پیش بینی نکنیم میشه با قاطعیت گفت که نوسانات حالاحالاها ادامه دارهنقل قول: