با ssl که آره یوتیوب باز میشه اما نمیشه چیزی ازش دانلود کرد فکر کنم تو آدرس دانلود فایل تو دانلود منیجر هم باید یه تغییراتی داد تا بشه دانلودش کردنقل قول:
Printable View
با ssl که آره یوتیوب باز میشه اما نمیشه چیزی ازش دانلود کرد فکر کنم تو آدرس دانلود فایل تو دانلود منیجر هم باید یه تغییراتی داد تا بشه دانلودش کردنقل قول:
یعنی تو novin net ،الان به اول یوتیوب https اضافه کنید وارد می شه ؟ بدون هیچ چیزی؟نقل قول:
بله:5::5::5:
در لیست تعرفه های شرکت داده گستر ،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علاوه بر سرویس های نامحدود شش ماهه و یک ساله از امروز سرویس های یکماه ، سه ماهه و نه ماهه قابل مشاهده و انتخاب می باشد.
منبع fb.com/novinnet.ir
من سرویس مخابرات دارم که بسته هستش:41:نقل قول:
دوستان سرویس شما هم زیاد قطع میشه؟
من از صبح سرویسم وصل شده چند ساعت که کار کردم تا حالا 15 -20 بار قطع و وصل شده
مشکلش سراسری ـه. من تا الان تو 2 ماه جمعا 3 بار قطعی داشتم (3 تا 5 دقیقه) ولی امروز تا الان 1 ساعته که دارم کار میکنم 20 بار قطع شده.... زنگ زدم گفتن سیستم مشکل داره به گیرنده هاتون دست نزنید ( :دی ) ؛ همکارا دارن سعی میکنن درستش کنن تا ساعت 8 شیر اینترنتو باز میکنن ...نقل قول:
واقعا ،خدا از دهنت بشنوهنقل قول:
منم الا وصل شدم ... تا حالا کانکت نمیشد....نقل قول:
احتمالاً مشکل برای کاربرای نوین نت سرارسی هست یا سراسری برای نوین نت هست یا شید نوین نت سراسری هست ... اصلاً سراسری هست؟
هر چی زنگ زدم پشتیبانی هیچکی برنداشت ،انگار همه دارن زنگ میزنن :31:نقل قول:
راستی میثم جان کدوم سرویس رو داری؟
ساعت رایگان با چند میگیری ؟
پشتیبانیشون شبا کسی گویا بر نمیداره من دفعه قبل بعد از ظهر زنگیدم(تازه اون موقع مشکل قطعی نبود) همش برام آهنگ انتظار گذاشتن !:8:نقل قول:
512 به 2 مگ با 10 گیگ حجم
نوین نت بر عکس ترین شرکتی که دیدم! ساعت ترافیک رو بسته رایگان رو باز گذاشته!!! من تو ساعت رایگان پهنای باند 2 مگ دارم (یا حداقل 1 مگ) و دانلود هم با idm اگه بری 170-240 میره معمولاً
حالا جالب اینه ساعت رایگان تموم میشه سرعت افتضاح میشه ... قطع وصلی ... پینگ بالا و همه تو ساعتی که مثلاً قراره از ترافیک کم بشه ولی درعوض همچی تضمینی باشه!!
چه جالب :39:نقل قول:
خدا رحم کنه ، چه داستانی داشته باشیم با این شرکت
من تو تین 2 هفته ای که اینترنتم وصل شده فقط 2 بار دیسکانکت شدم
نقل قول:
به احتمال زیاد حجم ارسالی شما رو کم نمی کنه فقط دانلود رو حساب می کنه قبلا من لایزر داشتم به همین صورت بود .
یک فایل آپلود کنید ببنید کم می کنه یا نه .
طبق Du meter من دیروز مصرف این بوده:
( که تقریبا با دانلود و اپلود یه جا میشه 225 مگ)
و تو سایت نوین نت هم مصرف منو اینجوری شده:
نقل قول:
میزان دریافت روز گذشته : ۵۶ مگابایت میزان ارسال روز گذشته : ۶ مگابایت مدت تماس روز گذشته : ۰:۳۷:۲۱
نقل قول:
اعتبار باقیمانده : ۱۳,۵۴۱ مگابایت
این رو چه جوری از این برنامه گرفتی؟نقل قول:
یعنی چی چجوری؟خوب یه عکس دیگه!!!!تو du meter از قسمت Totals and reports با نرم افزار snipping tool ویندوز 7 عکس گرفتم
متوجه شدم......من چون تازه نصبش کرده بودم فقط یه ستون داشت و میخواستم ببینم قبل نصب سیستمم چی کار کرده که از حجمم کم شده که قاعدتا نشون نمیداد(فقط از زمان نصبش به بعد رو نشون میداد)نقل قول:
درسته این نرم افزار ها قبل از این که نصب بشن رو نشون نمیدن و فقط بعد نصب رو نشون میدننقل قول:
البته اینا از باگها و کمبودهای ویندوز 7 هستش که ویندوز 8 اومده این کاستی ها رو برطرف کرده
البته تو لینوکس هم از قبل این امکانات بوده
من 8 دارم اما اونم فقط لحظه رو نشون میده آیا میشه باهاش مصرف یه بازه زمانی در گذشته رو پیدا کرد؟نقل قول:
تو task manager ویندوز 8 خودش نشون میده دیگه از موقعی که سیستم روشن بوده چقدر مصرف داشته
البته خودم هنوز کامل 8 استفاده نکردم چون هنوز 1 ماه به معرفی رسمیش مونده
من Bandwidth Meter Pro دارم که فکر کنم تو دنیا عالی روزانه هفتگی ماهانه و سالانه دارهنقل قول:
دوست عزیز DU meter گزارش ساعتی رو هم داره که اگر تو وب نظر سنجی بگیرید امکانات Du meter از نرم افزار شما خیلی بیشتره :31:
اینم پینگ شاهکار نوین :
دوست من
همه پروایدر ها دچار مشکل شدن که علتش از زیر ساخته
تازه نوین نت تو این چند وقته برای من کمتر دچار مشکل شده
تو تبریز اکثرا با خارج مشکل دارن
برای اینکه میزان دانلود و نشون دادن اونو تو نوین نت نشون بدن به این عکسها توجه کنید:
1:عکس پنل نوین نت
2: عکس دی یو متر
3: باقی مونده به روز
اعتبار باقیمانده : ۱۲,۹۲۲ مگابایت
اینم که تو عکس صبح براتون گذاشته بودم ببینید چقدر مونده بود:
که اگه 750 مگ اون عکس +80 مگ این عکس رو حساب کنی از این دانلود من کم حساب میشه
اینم ببینید بدک نیس
سیستم زحمت کش بنده :31::31::31::31:
من امروز سرویسم وصل شد اما چیزی که تو ذوقم زد پینگ 80 با تهران بود با صبا پینگم 32 بود
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
تازه مشکلاتت شروع شده ... حالا کجاش رو دیدی ؟!!:41::sq_11:نقل قول:
پینگش برای من با تهران 50 بیشتر نمیشهنقل قول:
حالا شما چطور شده 80 نمیدونم
حالا بهتر شدهنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
به نظر من برنامه networx از بقیه بهتر باشه هم روزانه ساعتی هفتگی ماهانه و دستی داره هم زبان فارسی هم هستنقل قول:
امروز بعد از مدنها نیاز پیدا کردم یه نرم افزار دانلود کنم که حجمش 1.6 گیگ بود (جدیداً چقدر حجیم شدن اینا...)
خلاصه خیلی حال داد امروز ساعات رایگان.... همش کمتر از 3 ساعت تموم شد!
انصافاً ساعت رایگانش که خیلی خوبه سرعت!
ببخشید یه سوال پیش پا افتاده دارم
من قبلا ترافیک باقی مانده رو از سایت میدیدم ولی الان سایت عوض شده
چجوری میتونم ببینم؟
با تشکر
ممنون دوست عزیزنقل قول:
ااااااااا من 80 gb دانلود کردم:sq_14:
اونم تو 42 رووز
fanoostalaei: تو همون قسمت گزارش عملکرد رو بزنی گزارش خیلی کامل تری رو برات میاره ( آپلود و دانلود و زمان تک تک اتصال ها) ;)
شما چه سرویسی دارید این همه دانلود می کنید ؟
تازگیها هم پنلشو عوض کرده و هم سرویسهای ماهانه 10 گیگ رو با قیمت عالی داده بیرون
مثلا سرویس 512 تا 2 مگ با 30 گیگ از 6 صبح تا 11 رایگان 63 تومن با مودم رایگان
حسین جان این سرویس 3 ماه 512 تا 2 مگ مودم رایگان نیست ! :31: نیم بها قیمتش ! بک نگاه دقیقتر بندازی میبینی :31:نقل قول: