دوستان برای شمام موقع تماس بعد از 20 ثانیه یه وقفه ایجاد میشه؟ که صدا تا چند ثانیه نمیاد ؟
و اینکه تماس تصویری الان چطوریه کلا فعاله یا اونم غیر فعالش کردن ؟
Printable View
دوستان برای شمام موقع تماس بعد از 20 ثانیه یه وقفه ایجاد میشه؟ که صدا تا چند ثانیه نمیاد ؟
و اینکه تماس تصویری الان چطوریه کلا فعاله یا اونم غیر فعالش کردن ؟
رايتل در شهر هشتگرد قديم راه اندازي شده ولي در شهر جديد دكل نذاشته اطلاع ندارين كي اين كار رو انجام ميده؟؟؟ الان ميخوام اينترنت بگيرم اگر رايتل كار ميكرد مشكل نداشتم.
اگر میشه در مورد میزان دانلود اطلاع رسانی کنید. اسماً نامحدوده، ولی قطعاً یه سقفی باید باشه که بعد از اون سرعت میاد پایین. میخوام بدونم سقف مجاز دانلودش چند گیگه؟نقل قول:
بسته 30 روزه رو برداشتن ؟
الان من فقط 10 و 90 و 180 روزه توی حسابم میبینم.
آخه داداش من چی فکر کردی در مورد 3g در ایران که فکر میکنی اینقدر خوبه که مثل سرویس نامحدود شاتل مثلا بشینی پاش هاردکور دانلود کنی !!نقل قول:
فقط به درد کار ضروری می خوره. اصلا از فکر طرح نامحدود بیا بیرون.
خوب حداقل یه تستی چیزی بزارید :n16:نقل قول:
طرح نامحدود (مکالمه اینترنت SMS) فقط برای دائمیه برای اعتباری نداره .
مظمئنی؟؟؟؟؟؟:n24:نقل قول:
من تازگیا به این فکر افتاده بودم که برم اعتباری بگیرم طرحشو فعال کنم:n13:
با سلام
دوستان عزیز یه مشکلی پیش اومده امیدوارم بتونید راهنمایی کنید
یکی از دوستانم در تهران سیم دیتا با مودم گرفته حدود 3 ماهه. اوایلش خوب بود اما قطعی زیاد داشت.الان بعد از 5 دقیقه کانکت شدن دیسکانکت میشه و میزنه no service و دیگه وصل نمیشه.هر چقدر هم ریستارت کنی نمیشه.
بردش مرکز خدمات در ولیعصر گفتن مودم سالمه سیمکارت مشکل داره اما به نظرم مودم مشکل داره و میخواستن بپیچوننش.میخواستم راهنمایی کنید چطور مشکل حل شه.ممنون
بله یکی از دوستان نامحدود خواست بگیره تماس گرفت گفتن فقط برای دائمیه .
سلام
دوستان مکالمه وsmsنامحدود واسه خود شبکه رایتل است؟!!یعنی از رایتل به رایتل برقرای تماس و smsنامحدوده؟ یا تماس از رایتل با بقیه اپراتورها هم نامحدوده؟!
یکی لطف کنه اسپید تست از 1مگ طرح نامحدود رایتل بذاره,مرسی
ویرایش شد مرسی پاسخ رو گرفتم
فقط جواب پست قبلی رو بدید خیلی ممنون:n16:
سلام دوستان
برای کسی که استفاده محدود داره وبگردی و دانلود چندتا فایل موسیقی) رایتل میتونه گزینه مناسبی باشه؟
نمیخام برای این استفاده محدود با مشکل افت سرعت مواجه بشیم.
به نظر شما وایمکس بگیرم یا همین رایتل؟
ممنون./
رایتل بهترهنقل قول:
بشرطی که بیشتر کارات وبگردی باشه
شما هر سرعتی میخری همون سرعت برات همیشه بصورت ثابت هست!
لطفا یه تست Speedtest بزارید.نقل قول:
من 60 صفحه ای این تاپیک رو زیر و رو کردم ، یه تست ندیدم...:n03:
عجیبهنقل قول:
بیشتر بگرد:n02:
این مال 128 من بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مال االان نیست از صفحات قبل اوردم:n01:
کاش جواب منم بدید:n28:نقل قول:
نقل قول:اره دیگهنقل قول:
سلام
دوستان مکالمه وsmsنامحدود واسه خود شبکه رایتل است؟!!یعنی از رایتل به رایتل برقرای تماس و smsنامحدوده؟ یا تماس از رایتل با بقیه اپراتورها هم نامحدوده؟!
یکی لطف کنه اسپید تست از 1مگ طرح نامحدود رایتل بذاره,مرسی
این طرح به شما این امکان را می دهد تا با پرداخت ماهیانه 50 هزار تومان و بدون نگرانی از مبلغ قبض خود، به طور نامحدود و با رعایت سیاست مصرف منصفانه از خدمات مشمول طرح بی نهایت رایتل استفاده نمایید.
شما می توانید علاوه بر استفاده نامحدود از خدمات شبکه رایتل، در هر دوره دو ماهه از 1000 دقیقه مکالمه و 1000 عدد پیامک برون شبکه نیز بهره مند شوید.
در حال حاضر توی این طرح فقط اینترنتش خوبه,چون هنوز رایتل به اون صورت فراگیر نشده که مثلا مکالمه با رایتلی های دیگه داشته باشی که نامحدود باشه,فعلا اکثرا ایرانسل و همراه اول دارننقل قول:
بنظرم اینترنتش هم جدیدا جزء سیاست مصرف منصفانه شده!نقل قول:
بله برای منم تازگیها همین جور شدهنقل قول:
دوستان سلام یه سوالی داشتم ازتون ممنون میشم جواب بدید
با توجه به اینکه برای ای او اس هیلترشکن نیست و چیز پی ان هم قطعه میشه از رایتل با استفاده از تروکسی به مثلا یوتیوب و فیسبوک دسترسی داشت برای ایفون؟
حتی اگه پورت l2tp رایتل باز باشه ممکنه بعدا ببندن پس تنها راه استفاده از تروکسی هست
ممنون میشم تجربتون رو در اختیارم بزارید
من خودم تا 2هفته پیش از سایفون 3 روی اندروید استفاده میکردم. واسه یوتیوپ خیلی خوب جواب میده ولی الان که محدودش کردن سرعتش افتضاحه. اگه سایفون واسه IOS هست حتما دانلود کن. متاسفانه درباره پ()روکسی نمیدونم میشه استفاده کرد یا نه.نقل قول:
رایتل سیم کارت دیتا بخریم میتونیم تو مودم 3g ازش استفاده کنیم؟
و چه سرویسی باید بخریم که سرعتش 50 رو داشته باشه یا بالاتر و هزینه چقدر میشه؟
در ضمن سیم کارت رایتل فقط رو گوشی ها نسل سوم کارایی داره برای تماس تصویری نمیخوام
نقل قول:باید بشهنقل قول:
رایتل سیم کارت دیتا بخریم میتونیم تو مودم 3g ازش استفاده کنیم؟
سایتش هست و قیمتس هاشنقل قول:
و چه سرویسی باید بخریم که سرعتش 50 رو داشته باشه یا بالاتر و هزینه چقدر میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رایتل کی میخواد شهر های تحت پوشش(برای خرید سیمکارت و ثبت نام) رو بیشتر کنه؟ هنوز خبری نیست؟
edited.......................
تو شهر جديد هشتگرد كه جمعيتش بيشتره فعال نشده هنوز ولي شهر قديم فعال شده و پوشش دهي داره. رايتل ما كه فقط تا سر جاده تهران - كرج آنتن داره بعد كه وارد شهرك ميشيم قطع ميشه
تماس تصويري رايتل رسما قطع شد!
رايتل، اپراتور سوم تلفن همراه کشور، از هفتم خرداد ماه امسال نسبت به قطع تماس تصويري سيمکارتهاي خود اقدام کرد.
اطلاعات بیشتر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..
نیازی نیست 100 تومن پول مودم 3g بدید !نقل قول:
هرجا موبایلتون همراتونه اینترنتم همراتونه. به سه طریق بلوتوث وای فای و کابلی می تونید موبایلتون رو با لپ تاپ یا هر موبایل یا دستگاه دیگه ای tether کنید و موبایل رو به مودم تبدیل کنید.
اصلا صرف نداره.
ببخشید اگه می دونستید توضیح دادم.:n16:
در صورتی که به وای فای متصل باشید ( نه روی 3 جی یا اینترنت موبایل ) تو خود قسمت تنظیمات اینترنتی که با ios بهش وصل شدید اون پایین نوشته HTTP Proxy که رو حالت Manual با Enable کردن Authentication و زدن رمز و گذرواژهنقل قول:
و سرور مورد نظر که توسط شرکتی که ازش خریدید بهتون داده شده می تونید به https proxy وصل بشید.
آخه ماها چه گناهی کردیم که ایران متولد شدیم. گرفتار یه مشت مرجع خرفت افتادیم که تو همه چیز دخالت میکنن. یکی نیست بگه اگه کسی بخواد به قول شما گناه انجام بده، داخل ماشین پرایدم مکانشو داره. ای خدا...نقل قول:
حقشه دلم خنک شد. :n02:نقل قول:
کسی که با حقه بازی دوره انحصارشو 15 ماه تمدید میکنه باید بیشتر از اینا سرش بیاد. :n10:
رایتل جان عیبی نداره ما این 15 ماه به نا حق هم صبر میکنیم، بعدش میخوای چه کلکی سوار کنی!!! نکنه میخوای با 3G ایرانسل رقابت کنی :n08:
به نظرم از حالا یا به فکر ادغام با تالیا باش یا به فکر حراج 4 تا دونه دکل و تجهیزاتت باش (دلار گرون شده خوب ازت برمیدان) :n09:
انشاءالله به 15 ماه هم نکشه و وزیر جدید ارتباطات بیاد بزنه تو کاسه کوزتون :n24:
برا من که فرقی نداشت قطع بشه یا نه!نقل قول:
چون وقتی رو ایفون تماس تصویریش کار نکنه یعنی هیچ!:n09:
شما گریه نکن این قدر باشه ؟نقل قول:
نقل قول:
این تماس تصویری با موبایلای قدیمی فقط انجام میشه توی موبالای جدید دیگه کاربردی نداره چون وقتی سرعت نت زیاد باشه یه نرمافزاری چیزی نصب میکنی تموم
قطع کردنش هیچ کمکی برای مخالفت و جلوگیریش نمیکنه
راحت با یه تبلت و یه نرمافزار میتونی تماس تصویری اینترنتی برقرار کنی حالا این چه کاریه
اگه میخان جلوی این کارو بگیرن فقط یه راه هست اینترنت رو کلا جمع کنن
من فقط برای اطلاع پرسیدم، تو فکرش نیستم.نقل قول:
آره اصلا از خطش بیا بیرون کلا :)نقل قول:
ذاشتنش خوبه اما برای browsing.
دوستانی که از رایتل 512 با یک مگ استفاده میکنن لطفا بگن سرعت پیج باز کردنش نسبت به سایر تعرفه های هم نام از شرکت های دیگه چه جوریه چون میگن ضریبش 1 به 1 هست .من دانلود برام مهم نیست فقط میخام بدونم ایا پیج باز کردنش سریعتر از سایر سرویس دهنده هاست ؟
سرعتش در حد وایمکسه. راضی کننده هست.نقل قول:
قابل مقایسه با gprs همراه اخر و ایرانول نیست....:n02:
سپاسنقل قول:
اونوقت سرعت از تمام سرورهای داخلی و خارجی یکیه ؟ همیشه سرعت در تمام ساعات ثابته یا مثل مبین نت یه روز خوبه یه روز بد ؟