شاخص روی خط حمایت ، دقایق آخر جو خرید حس میشد ...
Printable View
شاخص روی خط حمایت ، دقایق آخر جو خرید حس میشد ...
در آستانه ی توافق نهایی ...
بانکی ها لیدر بازار ...
من میخوام تکنیکال یاد بگیرم
کلاس بروم بهتره یا کتابی هم هست که خوب درس داده باشه؟
من از یکی از دوستان پرسیدم ، این کتابا رو پیشنهاد دادن ، کلاس هم گفتن نیاز نیست فعلا:نقل قول:
تحلیل تکنیکال در بازار سرمایه جان مورفی
دوئل با روند نیما آزادی
رکن سوم نیما آزادی
بیان حقایق بازار در الگو های شمعی
کانسلیم ویلیام جی اونیل
بانکی ها متعادل شدند ...نقل قول:
رمپنا حرکتش رو انگار شروع کرد بالاخره ،امروز خریدارای مطمئنی داشت ....
اخابر بد باز شد ، بد هم تموم کردم امروز رو ...
بازار سردرگمه ، اما با دید توافقات مثبت: پتروشیمی ، بانکی ها ،خودرو ، حمل و نقل ، ارزش خرید دارن ...
سلام دوستان
من میخوام از صفر شروع کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
عرض ادب[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت را بررسی کنید
سیگنال هایش عالی است هر چی گفته صف خرید شده
هر چی بیشتر بشیم بهتر صف خرید میشود
با همه جا مقایسه کنیدش
هزینه اشتراکاش ماهانه چقدره؟نقل قول:
بالاخره شرکتی که از قبل عید انتظار عرضش رو می کشیدیم دوشنبه وارد بورس می شه.
شرکت نفت سپاهان..........
دوستان درباره قیمت باز شدن و میزان سوددهی اون چه نظری دارید؟؟؟
سلام دوستان
یه نظر شما با چه مقدار سرمایه وارد بورس بشم؟که هم کافی باشه هم اگه ضرر کردم زیاد نباشه؟
ممنون
سلامنقل قول:
این چیزی نیست که دیگران بتوانند برای شما تعیین کنند
این به سرمایه ازاد شما بستگی داره یکی 100 میلیون سرمایه گذاری میکنه و توقع سود مثلا 7 درصدی در ماه داره
یکی دیگه 10 میلیون سرمایه گذاری میکنه توقع سود 40 درصد داره
اگر سرمایه ازاد و مازاد بر زندگی دارید اون رو به چند قسمت تقسیم کنید
یکی از قسمت ها رو در بورس سرمایه گذاری کنید
مثل اینکه بورس رونق خوبی گرفته ... دوستان خوب بخرید سود خوبی نصیبتون میشه در این روزها ... :n26:
امروز چقدر اینقدر بازار مثبت شده؟ خبری هست؟نقل قول:
بابا تازه 2 روزه بازار مثبت شده اونم کلش با حدود 500 واحد افزایش.....:n04:
قبلش هم 1 هفته منفی بود......
شاخص رسیده به 70 هزار.....شاخصی که 90 هزار تا رو هم یه زمانی داشت رد می کرد.
بیشتر تو کار تحلیل تکنیکال هستم ولی خب این 2 روز مثبت شدن ها و افزایش اکثر قیمت ها ناشی از صحبت های اخیر رئیس جمهور و وزیر اقتصاد هست . بعد از مدتها شاخص مثبت شده و هجوم آوردن برای خرید و قیمت ها رشد داره میکنه . یک فرصت طلایی هست برای ورود به بازار به نظرم.نقل قول:
من فکر میکنم شاخص باید تا حدود 80 هزارتا خوشدو بکشه بالا ...بازم همه منتظر هستن ببین وضعیت روزهای اینده چطوره ، پیش بینی سخته ...
بنظرمن که یک دلیل+شدنش از ترس استیضاح وزیر بود!!!چون دیگه گندش را درآورده بودند وخیلی از سهامداران به نماینده های پیامک زده بودند که وزیر باید استیضاح بشه و برخی هم میخاستن تجمع کنند...بنظرم نباید بیگدار به آب زد!!!قیمتها وسوسه کننده هست ولی بازار کارش حساب و کتاب نداره...خرید توی صف خرید حالا اصلا کار عاقلانه ای نیست،حداق0 یا- خرید بشه..احتمال داره از یکشنبه متعادل و یا- بشه
سلام
اگر دوست دارید در بورس باقی بمانید بهتره برای خود برنامه ریزی داشته باشید
برنامه ریزی به این مفهوم که در دو دید به سهام نگاه کنید بلند مدت و نوسان گیر
پیشنهاد
اگر سرمایه های سرگردانی دارید و نمیدونید کجا سرمایه گذاری کنید قسمتی از اون رو در بورس قرار دهید مثلا 1000 تومن سرمایه مازاد بر زندگی دارید 200 تومن این سرمایه رو در بورس قرار دهید
برای سرمایه گذاری در بورس بهترین حالت برای چنین افرادی بلند مدت هست
حال چگونه در بورس سرمایه گذاری کنیم
برای دید بلند مدت سعی کنید سرمایه مورد نظر رو به چند بخش تقسیم کنید
صندوق های سرمایه گذاری ، سهام ، اوراق مشارکت
برای صندوق های سرمایه گذاری زیاد حساسیت به خرج ندهید چون بازده صندوق تقریبا با بازده بورس یکی هست ( به صورت میانگین )
اوراق مشارکت نیز دارای سود و مدت زمان مشخص هست منتهی باید یک دید و نمای کلی از طرحی که قراره در اون شرکت کنید داشته باشید شاید طرح این قابلیت رو داشته باشه که بیش از سود اوراق به شما منفعت برساند
اما سهام
سعی کنید در چند صنعت سرمایه گذاری کنید
فرضا در سه بخش فلزات ، پتروشیمی ، بانکی ها
با تقسیم کردن سرمایه در بخش های مختلف شما همیشه متناسب ترین بازده رو خواهید داشت
از بین پتروشیمی ها ببینید کدوم سود بیشتری رو تقسیم کرده کدوم طرح های بهتری رو در چند سال گذشته و اینده قراره اجرا بکند کدام شرکت کمترین شایعات و بیشترین ثبات رو داشته و . . . اون شرکت ، شرکتی هست که شما باید به دید بلند مدت به اون نگاه کنید
مثلا چند سال قبل سهام یکی از شرکت های نزدیک محل سکونتم هر سهم به مبلغ 39 تومان بود اما بعد از حدودا پنج سال این مبلغ تا 3400 تومان هم رشد کرد و هر سال سود مناسبی رو به سهامدارانش ارائه میداد
مطمئنا در سال های اینده هم شاهد چنین مواردی خواهیم بود پس دید و نگاه خود رو بلند مدت در نظر بگیرید و سهامداری کنید
از افت ها نترسید با رشدها و افزایش ها سریع از سهم خارج نشوید چون شما سهامدار هستید نه نوسان گیر
شما مازاد سرمایه خود رو در این قسمت سرمایه گذاری کرده اید نه خرج و هزینه زندگی یتان
اگر واقعا میخواهید سهامداری کنید کم کم فرصت ها در حال به وجود امدن هست عجله نکنید بررسی کنید تحقیق کنید پرس جو کنید مطالعه کنید تا در اینده از انتخاب خود رضایت داشته باشید
موفق باشید
نظرتون در مورد فردا چیه - دوباره منفی میشه یا به مثبت دوروز گذشته ادامه میده؟
به نظر من به روند صعودیش ادامه میده ... شاید تا چند هفته هم مثبت بمونه ...نقل قول:
ولی مهم سهم هست که چه مفنی باشه چه مثب (شاخص) سهم مناسب رو داشته باشید و نوساناتش رو پیگیری کنید ...
بازار منتظر خبر بنیادی (نتیجه مذاکرات)...
سلام
برای معامله آنلاین باید بریم کارگزاری؟ چه مدارکی نیاز است؟
بله به هر حال باید برید کارگزاری چون مثل بانک هست باید یک حسابی داشته باشید مختص به خودتون برای معامله ... معامله آنلاین هم همون کارگزاری امکانش رو براتون فراهم میکنه ... مدرک خاصی نیاز نیست ، کارت ملی به دست برید . سادست مثل باز کردن حساب بانکی ...نقل قول:
اما من نظری خلاف نظر شما دارمنقل قول:
چند ماه قبل گفتم شاخص وقتی وارد کانال 60 هزار واحد شد کم کم وقت خرید هست هنوز هم به این گفته خودم اعتقاد دارم و صبر میکنم
و همچنان معتقدم از بورس هیچ گونه حمایت واقعی یا بهتر بگم در عمل انجام نشده فقط و فقط دارن ظاهر سازی میکنند
همانطور که دوست عزیز فرمودند فقط مدارک احراز هویت برای دریافت کد بورسی نیاز هستنقل قول:
منتهی برای دریافت کد انلاین باید یک امتحان بدهید که بیشتر جنبه سوری داره اما بهتره یکسری اطلاعات از قبل داشته باشید که بتونید بدون مشکل به سوالات پاسخ دهید فکر کنم یک سری نمونه سوال اینجا قرار دادم همونها رو مطالعه کنید کافیه
بستگی داره با چه دید زمانی ای بخواید سرمایه گذاری کنید ، کارتون درسته که منتظر میمونید مخصوصا با مسائل سیاسی جاری ... ولی به هر حال پیش بینی ها اینه که این روند صعودی فعلا هست و میمونه و فرصت خوبیه واسه اونایی که با دید کوتاه مدت سرمایه گذاری میکنننقل قول:
همونطور که گفتم فرصت مناسبی هست و همچنان هم این فرصت وجود داره ...نقل قول:
مخصوصا برای کسانی که سهام گروه خودرو و پتروشیمی رو داشتن مثلا نمادهای خودرو و شاوان .
به راحتی میشد در یک هفته حداقل 15% سود دست آورد.
سلام
دوستان یه سوالی از خدمتتون داشتم
شما خودتون تحلیل میکنید یا با کمک یکی از این سایت های تحلیلی خرید میکنین؟
اگه از طریق سایته کدوم سایت رو پیشنهاد میدین؟
ممنون
سلامنقل قول:
بهترین راهی که من ازش نتیجه گرفتم اینکه نظرات ، تحلیل ها و گزارشات مختلف رو مطالعه کنید اما تصمیم اخر رو خودتون بگیرید
سایت تحلیلی خاصی استفاده نمیکنم بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر میزنم
نظر دیگران فقط به شما کمک میکنه به بررسی بهتر ... حتی مشهور ترین سایت ها هم دیده شده سیگنال های بد دادن ...نقل قول:
من سعی میکنم خودم تحلیل رو یاد بگیرم و مواردی که میبینم رو در نهایت با تصمیم خودم اقدام به خرید و فروش کنم . حالا ممکنه اشتباه هم بکنم ولی از اشتباه هست که یاد میگیرم ...
ممنون از راهنمایی هاتون.پس به نظر شما من با یاد گرفتن تحلیل تکنیکال از کتاب مورفی شروع کنم خوبه؟
یادگیری هر فن و حرفه ای که بتواند شما رو در امر معامله در بورس یاری بکنه خوبهنقل قول:
کتاب جان مورفی سال 82 یا 84 توسط اقای قهرمانی ترجمه شد فکر کنم پی دی اف اون توی نت باشه
کتاب های تکنیکال دیگه ای هم وجود دارد به اونها هم نگاهی بیندازید
جدا از تکنیکال سعی کنید به مباحث بنیادی و تحلیل ساده گزارشات مالی هم توجه ای داشته باشید
موفق باشید
سلام. دوستان، این کلاسهای آموزشی بورس مفید هستند؟ چیزی یاد میدن؟
سلامنقل قول:
دوره های مقدماتی بورس بیشتر اشنایی با اصطلاحات و نحوه معامله هست
اما دوره های پیشرفته تری هم وجود داره که بحث های تکنیکالی و بنیادی انجام میشه
مزیت کلاس ها اینکه هرچند مطالب ساده گفته میشه اما هدفمند هست اما اگر خودت بخواهی مطالعه داشته باشی از این کتاب به اون کتاب از این سایت به اون سایت باید بری تا یک اصطلاح یا روش رو بدست بیاری زمانبر هست
سلام دوستان
یه سوال دارم
از کجا می شه فهمید سهام یه شرکت، بازارگردان داره؟
یا مثلا لیستی از شرکت هایی که در حال حاضر سهامشون، بازارگردان داره موجوده آیا؟
ممنون پیشاپیش :n16:
دوستان نظرتون د رمورد سهام پدیده چیه و اون قضیه 25%؟
سهام پدیده به صورت کاملا حبابی در حال افزایش هستنقل قول:
اخه رو چه حساب و کتابی به صورت حبابی قیمت داره بالا میره
سهام پدیده مشکل داره کمی در اینترنت سرچ کنید ( شرکت های درون گروهی ، موسسه اعتماد ایرانیان ، صورت های مالی ناقص و . . .)
قیمت خرید اولیه سهامی که در فرابورس عرضه میشه را چطور باید برای کارگزار تعیین کنم؟ یعنی چطور بفهم که ارزش اون سهم چقدر باید باشه که گرانتر نخرم؟
سئوال دوم اینکه برای خرید و فروش سهام فرابورس همان کد بورسی کافیه یا باید کد جدیدی بگیرم؟
سه ماهه اين تاپيك داره خاك ميخوره :n04:
تو اين چندوقت همه از ضرر در اومدن و تونستن به سود برسن؟
خب این تاپیک زیاد مورد استقبال قرار نگرفتنقل قول:
اما از این چیزا بگذریم
سیدکو با قیمت 150 داره عرضه اولیه میشه 4000 تا به هر کد میرسه - بخرید ;)
البته این رو هم بگم که ابتدا سهم هر کد 5500 بود که کارگزاری ها کشیدنش بالا
در پنج دقیقه تموم شد
یه چند هفته غافل موندیم 3 تا سهام عرضه شده؟؟؟؟:n04:نقل قول:
باز هم عرضه اولیه هست توی این ماه؟؟؟
اره قاسم و بهمن هم به جمع اضافه شد :n02:نقل قول:
خبری با عنوان عرضه اولیه شرکت سیمان خوزستان و سرمایه گذاری توسعه معین ملت در اذر ماه منتشر شده باید فعلا منتظر باشیم