سلام بچه ها
من با ساختن Apple id جدید مشکل پیدا کردم.هر کاری هم که میکنم برطرف نشده.Itune Support هم هنوز در موردش حرکتی نزده.یکی از دوستان که حوصله اش رو داره و میتونه ممنون میشم یه اعلام آمادگی کنه من مشخصاتم رو بدم واسم یه اکانت جدید بسازه.
ممنون
Printable View
سلام بچه ها
من با ساختن Apple id جدید مشکل پیدا کردم.هر کاری هم که میکنم برطرف نشده.Itune Support هم هنوز در موردش حرکتی نزده.یکی از دوستان که حوصله اش رو داره و میتونه ممنون میشم یه اعلام آمادگی کنه من مشخصاتم رو بدم واسم یه اکانت جدید بسازه.
ممنون
5 شنبه شب علائدین اپل 4 اس 16 از 1120 تا 1250 قیمت گرفتم
که در آخر یک عدد 4 اس 16 سفید به قیمت 1160 خریداری کردم بدون هیییچ هزینه اضافی!!! ( با دقت به اصلی بودن پلمپ و علامت T بر روی پلمپ بعد از 1 ساعت جستجو و زیره ذره بین قرار دادن نوع پلمپ خریداری کردم )
قیمت های زیر این رو با کلک قدیم نصب آی تونز با هزینه 25-90 تومان ! ( تو پاچه کنی ) جلب مشتری میکردن و در هنگام اتمام خرید به شما میگفتن که گوشی روشن نمیشه اگر ندی برات برنامه بریزیم :) ( پول زور وووده ) d:
سلام دوستان گوشی من جیلبریک نشده خواستم بدونم نیاز هست جیلبریک کنم؟ ضرر نداره واسه گوشی؟
دوست عزیز جیلبریک برای نصب برنامه ها و بازی های کرک شده و دسترسی به سایدیا انجام میشه .نقل قول:
ضمنا جیلبریک هیچ ضرری برای گوشی شما نداره ....
بجاي جيلبرك گيفت كارت آيتونز بخر و برنامه هاي اصلي از اپ استور بگير.نقل قول:
تا جاييكه ممكنه طرف جيلبرك نرو...
دوست عزیز راهنمایی اشتباه نکنید !نقل قول:
اگر جیلبرک به صورت دائمی یا آنتدر باشه مشکلی به هیچ وجه نداره ! کسی که جیلبرک میکنه Cydia داره و انجام ندادن عمل جیلبرک به معنای دسترسی نداشتن به دنیای بزرگ سایدیا و توییک های اون هست :41:
سلام
اقا hotspot من فبلا تو قسمت setting بود الان نيست !
براي دوستمم فبلا اتفاق افتاده بود
كسي ميدونه چرا اينجوي ميشه
بعد از يه مدت برميگرده ولي الان نيازش دارم نيست :d
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
اپليكشن ها هيچ كدوم باز نميشه بعد از اينكه وصل كردم به ايتيونز
چيكار بايد كنم؟
سلام به همه بچه های گل فروم
در واقع راهنمایی میخام گفتم اینجا بگم
بین اندروید و سیستم عامل ایفون گیر کردم اندروید مجانی هست ایفون نه نمیدونم کدوم بهتره
تو اندروید ها هر کدوم نقصی دارند از سونی اس خوشم اومده ( کلا با برند سونی حال میکنم ) ولی شنیدم که داغ بشه بعضی هاش صفحش زرد میشه و .... مشکل بیدا میکنه بعد سونی هم گفته از تاریخ فلان دیگه درست کردیم بقیه سالمم نمیدونم حالا
چیزی از ایفون نمیدونم فقط تو نت ویدیو و ... دیدم خوشم اومده ولی مشکلم صفحش هست که 3.5 :13:
اگه رو گنج بودم مزاحم بچه ها نمیشدم یکی میخریدم ولی چون بگیرم امکان خرید دیگه ندارم نمیدونم ایفون بگیرم صفحش کوچیکه ضد حال نشه کاش 4 اینچ بود
بچه ها یی که دارند این صفحه 3.5 زیاد کوچیک نیست برای گوشی که برنامه و .... باحال زیاد داره ؟
درسته ایفون جدید میخاد بیاد زمانش معلوم نیست نزدیکه کریسمس میدن؟
جدیدا جیل بریک نشده درسته؟ بریک کنیم باتری زود خالی میشه درسته امکان خرابی هست؟
من سونی بخام بگیرم وسط های تابستونه ولی ایفون بخام بخرم طرف های شهریور هست ( از ایبد هم خوشم اومده حداقل صفحش بزرگه دوستان تونستند من را از سردرگمی در بیارند درباره گزینه ایبدم هم نظری داشتند بفرمایید که نسبت به ایفون و ... ارزش داره کاربردی تره برای من یا نه مرسییییی
جیل بریک نکنیم با گیفت کارت برنامه و بازی ها ی ایفون چنده حدودا از کم تا زیادش چقدر میشه؟
جایی هم شنیدم باتری ایفون ها بعد دو سال ضعیف میشه تو ایران عوض کنند وسایل مخصوصش ندارند گوشی بچنگ میدن صدمه میزنند؟ مثلا سونی بخرم باتری اون عوض کنند چیزیش نمیشه اونم نمایندگی اورجینا که ندارن هر کی رفته تو کار موبایل.
اندروید هم نسخه جدید بیاد مثلا 5 روی سونی اس دیگه نصب نمیشه سخت افزارش نمیکشه؟
مرسیییییی
اقا یه سایتی نیست اپلیکیشن های پولی رو بصودت DVD بفروشه ؟
نمی خوام جیلبریک کنم..
برنامه های پولی فقط در اپ استور به فروش میرسند .نقل قول:
قطعا همه با Siri شرکت اپل آشنا هستید.نرم افزاری که به همه سوالهای شما پاسخ می دهد.
قطعا برای علاقه مندان به سیستم عامل ویندوز فن جذاب خواهد بود تا از siri سوال کنند بهترین گوشی تلفن همراه تاریخ کدام گوشی است.
اما جوابی که siri به این سوال داده مطمئنا خارج از انتظار همه ماست.
آیا siri در پاسخ به این سوال، ادعای همیشگی اپل یعنی "آیفون" را جواب می دهد؟
شاید در پاسخ به این سوال می توانست به بیشترین فروش گوشی ها مراجعه کند و 1100 نوکیا را به عنوان بهترین گوشی تاریخ معرفی کند!
اما جواب siri چیزی جز Nokia Lumia 900 شرکت نوکیا نیست.یک گوشی با سیستم عامل ویندوز فون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسانی که آیفون دارند می توانند این سوال را از آیفون خود بپرسند.کسانی هم که ندارند می توانند از وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از تکنولوژی siri جهت پاسخ به سوالات استفاده می کند بپرسند.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من سیم کارت رو بریدم گذاشتم توی آیفون ولی میزنه No Sim
البته بگم تو گوشی های دیگه که میزارمش کار میکنه ولی تو آیفون نه.....
دلیلش چی میتونه باشه؟
احتمالا آیفون شما لاک هست و نیاز به آنلاک داره :20:نقل قول:
ممنون از جوابتون.نقل قول:
اما یادم رفت بگم که با سیم کارت یکی از دوستان کار کرد!یعنی آنلاکه!
سلام
بچه ها من واقعا برای ساختن اپل آی دی جدید مشکل دارم.لطفا یکی که وقت داره اعلام کنه تا از طریق Itune یه اپل آی دی واسم بسازه.ممنون میشم واقعا.خریدام خیلی بی نظم شدن.ممنون دوستان
جوابهایی که به من داد کاملا متفاوتهنقل قول:
بار اول گفت:
i think you've already answered that question
و بار دوم هم گفت:
the one you're holding
من یه پرینتر مدل HP Laserjet M1217nfw گرفتم که به Wireless مجهز هست و گوشی باید اونو پیدا کنه. زمانی که تو Note میزنی نوشته رو پرینت کنه، باید پرینتر رو پیدا کنه اما نمیشه.
هردو دستگاه (پرینتر و گوشی) از یه مودم Wireless استفاده میکنن و IP اونا تو یه Range هست.
کسی تجربه ای نداره؟
سلام بر دوستان.بچه ها 4s را بهتره ریستور نکنید.چون دچار مشکل میود ios و در حالت قفل گیر میکند بهتره که حود 5 بار بزارید باطری کامل خالی شود بعد به شارژ بزنید تا 100% کامل پر شود.
توجه:در حال شارژ تا گوشی به 100% نرسیده از شارژ خارج نکنید.
HP ePrint, Wireless Direct, Apple AirPrint™نقل قول:
(May require a firmware upgrade to be HP ePrint or AirPrint™ compatible, download at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
فکر کنم باید آپدیت بشه تا از AirPrint پشتیبانی کنه.. پرینتر من هم HP ـه و AirPrint اش خیلی خوب کار می کنه و خیلی راحت پیدا میشه.
نه ریستور کردن 4S مشکلی داره و نه نیازی به پر و خالی کردن باتری یا در نیاوردن از 100 درصد و ... است.نقل قول:
ممنون مشکل با آپدیت Firmware حل شد.نقل قول:
قیمت آنلاک فکتوری و لاک در یازار جهانی چنده؟
از سایت اپل میتونید چک کنید
Sent from my iPod touch using Tapatalk
امروز iOS 6 معرفی می شه و بر اساس شایعات، قراره iPhone 3GS کماکان ساپورت بشه و به نسخه جدید ارتقا پیدا کنه. :12:
[ کمی رقیب ها یاد بگیرن! ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نسخه از iDevice های زیر پیشتیبانی می کند:
The New iPad
iPad 2
iPod touch 4G
iPhone 4S
iPhone 4
iPhone 3GS
ای کاش از iPad هم پشتیبانی می شد. به هر حال اون سخت افزارش دقیقاً مثل iPod touch 4g هست. دیگه تولید هم نمیشه پس آپدیت شدن یا نشدنش قرار نیست لطمه ای به کسی بزنه.نقل قول:
این نسخه از iDevice های زیر پیشتیبانی می کند:
اتفاقا کمی برای منم عجیب بود که چطور از iPod touch 4G پشتیبانی میشه اما از آیپد نه ...!!نقل قول:
اما شایعات درست می گفتند، همچنان iOS 6 از iPhone 3GS پشتیبانی میکنه...
دوستان میشه بگید قضیه این زد یا سفید بودن ال سی دی آیفون 4 اس چیه و راه تشخیص چگونست آخه میخام 4 اس بردارم ولی از این موضوع می ترسم حتی لیبل آمریکا باشه برید توی سایتش سر بزنید متوجه میشید ممنون از راهنمایی دوستان
سلام
خسته نباشین..ما چند تا iphone 4s هدیه گرفتیم. متاسفانه از Iphone هم زیاد سر در نمیارم
یکی از همین گوشی ها رو برای ریختن بازی و چند تا برنامه به یه فروشگاه بردم که فروشنده میگه Highcopy هستش و نمیتونم برنامه توش بریزم ولی ظاهرش خیلی قشنگ شبیه اصل در اوردن ! گفت os
فرق داره و itunes هم نمی پذیرش همه این چیزام بدون امتحان کردن یا دیدن گوشی گفت فقط ظاهر گوشی رو دید .یه چیز دیگه هد فون crative رو که خواستم بخرم رو گوشی صدای موزیک رو راحت
میشد شنید ولی کنترل موزیک رو اانجام نمیداد که فروشنده میگفت اینم یه دلیل دیگه برای Highcopy بودنشه ..چون رو گوشی خودش که مثلا اصل بود کار میکنه! ولی یکی دیگه از گوشی ها که اونم 4s هستش
فقط مشخصات پشت گوشی با این چندتا فرق داره جای دیگه که بردیم همه برنامه ها روش نصب شد و الان ازش استفاده میشه..من از گوشیم برای تماس ها میتونم استفاده کنم ولی هنوز برنامه ای روش نصب نشده.
حالا من نمیدونم واقعا من از گوشیم هیچ استفاده ای نمیتونم بکنم ؟:19:
به نظر من مدل های مختلف آیفون اپل تنها برای دونستنه و ارزش خرید نداره حتی اگر خریدش برات آسون باشه چون اندروید ها با قیمتی پایین تر و کارایی بیشتر برای ایرانیان موجودند.
یک نفر نظر مرا رد کند
آخرین خبری که در این رابطه شنیده بودم این بود که صفحه نمایش 4S درصد نمایش رنگ زرد درش بیشتره و میشه گفت نرم افزاریه .نقل قول:
مشکلی در رابطه با دارا بودن لکه گزارش نشده.
سلامنقل قول:
چند تا آیفون 4S ؟!؟! این مدل هایی که شما داری همه به قل معروف HighCopy هستن و فقط یک کپی برداری از طرح اصلین . هیچ گونه نرم افزار و امکاناتی که برای apple موجود هست برای این گوشی ها کارکردی نداره
نقل قول:
سلام
بله با قیمت 600 تومن از عربستان خریدن ولی چطور از ظاهر گوشی و بدون امتحان کردن متوجه شدن .؟ .یعنی با این پولی که براش داده شده هیچ استفاده ای نمیشه کرد ؟:18: :9: چطور مطمئن شم
highcopy هست ؟ و قیمت این گوشی تو ایران چنده ؟
يه سوال داشتم وسط صفحه گوشيم يه خط ريز طوسي رنگ افتاده آيا پيكسله و اين كه راه تميرش چيه و ارزش تامير داره گوشي باز بشه مثله روز اولش ميتونن جمع كنند ممنون ؟
احتمال زیاد بله پیکسل هست و راهی جز تعویض ال سی دی نیست !نقل قول:
سلام خسته نباشيد
من يه سوال دارم
من آي فون 4 اس دارم
پسورد واي فاي روش ست كردم
چطوري ميتونم ببينم پسوردم چيه؟
نميخوام از رو مودم ببينم
ميخوام از داخل گوشي پيدا كنم پسورد واي فاي ست شده روي آي فون رو
ممنون ميشم جواب بدين
شاد باشيد
این گوشی الان تو ایران در قیمت های 1250-1350 الی 1400 و 1500 عرضه میشهنقل قول:
ظاهرشون که تقریبا یکی هست و واقعا سخته تشخیصش اما با کار کردن با گوشی کاملا مشخص میشه .
شما اگه تونستید گوشی رو با نرم افزار خوده شرکت apple که iTunes هست Sync کنید یعنی گوشی Original هست.
عکس بود خیلی بهتر بود برای تشخیص مشکلنقل قول:
باید برای اینکار Tweak نصب کنید از Cydia به اسم WiFi Passwords از سورس BigBossنقل قول:
سلام.من تازه ايفون خريدم مدل فور اس.صفحه منوها كه عوض ميشد ايكون ها به صورت جرخشي حركت ميكردن اما الان ايستا شده .ممنون ميشم دوستان راهنماييم كنيد
// يه مشكل ديگه هم پيدا شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ظهر شارز گوشيم تا 2 درصد استفاده كردم بعد كه زدم تو شارز ديگه شارز نميشه! تا 2/3 دقيقه شارز ميشه ميرسه به 4 درصد بعد علامت دوشاخه مياد رو باطري و ديگه شارز نميشه!
من اين گوشي رو 3 روز نميشه خريدم مطمئنما از شانس منه و اين مشكلات به ندرت اتفاق ميفته!
از اول هم احساس كردم رو باطري اين نميشه زياد حساب كرد چون وقتي وبگردي ميكردم تا 3 ساعت همين دوام مياورد /فك كردم چون جيلبريك شده از اونه و چيز عجيبي نيس
مشخصات گوشيم اينه:
مدل : Iphon 4S 16 gig
framever version : 5.1.1(9B206)
carrier : carrier 12.0
model : MD234C
درود
می خوام 4s بگیرم منتها مصرف باطریش چطوره؟ خیلیا می گن بده
دوست عزیز، عوض شدن صفحه به صورت چرخشی به وسیله توییکی به نام Barrel امکان پذیر هست که احتمالا به اشتباه پاکش کردید.نقل قول:
مصرف باتری آیفون تا حدی زیاد هست، برای افزایش زمان مصرف می توانید Brightness رو بیارید پایین که کمک به سزایی می کنه.
برای شارژ شدن پورت USB رو عوض کنید.
مصرف باتری آیفون تا حدودی بالا هست، اما نه به اون صورت که شما رو از خرید آیفون منصرف کنه.نقل قول:
سلام ، آقا اگه پسوردی ک گذاشتی و یادت بره باید چی کار کنی درس شه !؟ خواهشا کمک کنید :) ممنون
من همیشه با iPhone یه مشکلی داشتم، خواستم ببینم کسی راه حلی واسش داره.
وقتی Windows رو عوض میکنی و فولدر iTunes از تو My Documents پاک میشه و دوباره iTunes رو نصب میکنی، دیگه نمیشه نرم افزاری رو به گوشی اضافه کرد مگر اینکه کلاً همه ی نرم افزار های قبلی پاک بشن و از اول بریزی. همین اتفاق واسه موزیک ها هم میفته.
کسی راه حلی واسه رفع این مشکل داره؟
خب راه حل رو پیدا کردم: iTunes رو باز میکنیم، iPhone رو با USB وصل میکنیم، از منوی File گزینه Transfer Purchases from "xxx"'s iPhone رو انتخاب میکنیم. (بجای xxx نامی که برای گوشی خود انتخاب کردید نوشته شده.)