منم گوشی رو با سیستم صوتی مقایسه نکردم که گفتم صداش کمهنقل قول:
تو گوشی ها نسبتا صدای اسپیکرش کمه ولی مکالمش انقدر زیاده که همیشه باید کمش کنی تا صحبت کنی در کل من ازش راضیم تا الانم مشکلی باهاش نداشتم
منم گوشی رو با سیستم صوتی مقایسه نکردم که گفتم صداش کمهنقل قول:
تو گوشی ها نسبتا صدای اسپیکرش کمه ولی مکالمش انقدر زیاده که همیشه باید کمش کنی تا صحبت کنی در کل من ازش راضیم تا الانم مشکلی باهاش نداشتم
همین امروز علائدین بودمنقل قول:
xperia mini طبقه 5 دو جا قیمت گرفتم 240 بود!
ولی الان نگیری بهتره... قیمت جهانیش 160 دلاره و با توجه به کاهش روزانه قیمت دلار پیش بینی میشه قیمت این گوشی اوایل تیرماه زیر 200 تومن هم بیاد.... (بهترین زمان خرید اوایل تیره)
پارسال یکی از دوستام اوایل تیرماه گوشی x10 از طبقه پنجم علائدین گرفت 350!!!!!!
شما مطمئن هستی که Xperia mini رو پرسیدی؟ شاید طرف قیمت Xperia X10 mini رو بهت داده!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
قیمت این دو گوشی در دیجی کالا
قسمت Xperia X10 mini در دیجی کالا - فعلا موجود نیست.
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
البته سایت دیجی کالا توسط پی30 ورلد عزیز غیر قابل دسترس میشه و شما نمی توانید از طریق لینک بالا به آن دسترسی پیدا کنی!
قیمت درسته. بدون گارانتی 240 تا 245 با گارانتی 280 به بالا. x10 mini هم حدود 205.
337 تومن گرفتم من البته قبل عید ولی ادیروز دست دوش رو پرسیدم 245 و گوشی خودم رو هم 200 می خردین
گوشی همش ضرر هست
قبول دارمنقل قول:
دقیقا مثل پارسال من شدی!
من اوایل اسفند 89 گوشی x8 خریدم 245 بعد از عید روند کاهشیش شروع شد و تیرماه به 160 تومن هم رسید!!!!!!
داشتم میسوختم.. سریع 180 تومن انداختمش به یه بدبختی و الان 1100 دستمه... احتمالا اوایل تیر که mini میرسه به 190 برم یه دونه بخرم....
راستی امروز سونی از یه کوشی رده متوسط به نام Xperia ST21i رونمایی کرده که رزولوشنشم hvga هست و پردازندش MSM7227 (مثل گوشی های 2009)و فرکانس 800MHz چیپ گرافیکیشم adreno 200! هستش!و دوربین 3 مگاپیکسلی داره!!!!!!(منو یاد مرحوم xperia x8 انداخت!!! مشخصات دوربین پردازنده و چیپ گرافیکیش دقیقا همینه و فرکانس سی پس یوش هم با اوورکلاک راحت به 800 و 1000 میرسه!!!!)
خداییش از سونی بعید بود تو سال 2012 یه گوشی با همچین مشخصاتی بزنه!!!
این گوشی مقابل گوشی قدرتمند xperia mini هیچ حرفی برای گفتن نداره (با وجود این دوربین قدرتمند و پردازنده یک گیگاهرتزی QSD8255 که با اوورکلاک به 2گیگاهرتز هم رسیده!!!!! و چیپ ADRENO 205) و تنها مزیتش یدک کشیدن نام بزرگ sony هستش!
سلام.
می خواستم بدونم هنوز روش بدون دنگوفنگی برای روت کردن Build Number 62 نیومده؟ (آخرین آپدیت Xperia mini pro)
بلاخره منم امروز رفتم از علاالدین این گوشی رو خریدم (237).
سری ساختش مال 2012 اس. تا الان که یکسره دارم باهاش ور میرم و بازی میکنم مشکل داغ کردن و گیر کردن نداشته. انشالا تو سری های جدید این مشکل حل شده. فعلا که ازش راضیم. به نظرم نسبت به قیمت بهترین انتخاب میتونه باشه.
مبارکه.نقل قول:
شما Xperia mini گرفتید دیگه؟
یا Xperia X10 mini
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
الان توی آل دیجیتال Xperia Mini حدود 312 است.
Xpria X10 mini قیمتش هست : 235.
آقا دمت گرم دیگه. بخدا فرق Xperia X10 mini و Xperia mini رو میدونیم!
کف قیمت Xperia X10 mini و200 تومن بود. Xperia mini رو 240 میگفت با چک و چونه 237 گرفتم. با گارانتی 280 تومنه. یه کارتن داغونشو داشت 267 میگفت.
قیمت این سایتهای اینترنتی دقیق نیست. مثلا من دوربین sony cx130 رو یکماه پیش 600 گرفتم چندماهه تو دیجی کالا زده 760تومن!
تو کارتنش شارژر و کابل یو اس بی و هدفون داشت. سی دی همراش نبود. قاب دوم هم نداشت!
اگه تبلیغ حساب نشه طبقه پنجم 554.
سلام.به نظرتون اینو بگیرم یا لایو ویت والکمن؟
بعد دوام باطریش چطوره با استفاده معمولی؟
بعد دوستم الان 20 روزه گوشیو با کد 12w01 خریده تا الان نه مشکل داغ کردن داشته نه بک خوردن.از همه چیزشم راضیه فقط میگه زود شارژ خالی می کنه.
بعد چجوری بهش فلش میخوره؟
و کلا ارزش داره ویوازمو بفروشم و اینو بخرم؟ویوازمو 250 ازم یکی میخره.بعد چرا انقدر ویواز از این گرون تره(یه چی حدود 80)؟
بعدشم سلام!نقل قول:
موقع خرید تست کنید. گوشی من سری اول و هیچ مشکلی نداره.
فرق mini و لایو توی 0.2 اینچه. به نظرم لایو خشگل تره. ولی mini pro با اون کیبرد باحالش از همه سرتره... .
خو خوشتیب بقیه سوالامم جواب بده دیگه:27:نقل قول:
با vivaz کار نکردم.نقل قول:
ارزش داره خرید این گوشی.
باتریش ضیعف هست و کاریش هم نمیشه کرد! من خودم 2 روز یک بار میزنم شارژ!
دیگه بستگی به خودت داره.
من گوشی خودمو آنلاک کردم. یه کرنل هم روش نصب کردم. ضمناً روت و ریکاوری هم روش نصب شده.
میخوام گوشیمو اورکلاک کنم. چه کارایی رو باید انجام بدم؟
اینم از کرنلی که نصب کردم : X Kernel 2.6.32.59 2-4-2012
سلام.
گوشی من XPERIA™ mini pro - SK17i است.
از طریق لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست شماره 2 گوشی خودم را آنلایک مردم. (استفاده از روش رسمی سونی اریکسون)
کرنل X Kernel 2.6.32.59 2-4-2012 را از طریق نرم افزار Fastboot نصب کرده ام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مشکلی من این است که WiFi گوشیم Error می دهد و روشن نمیشود.
اینم عکسی از گوشیم:لطفا راهنماییم کنید تا مشکلم را حل کنم.
ممنون از شما.
حقته تا دیگه به من نگی بعدشم بعدشم:46:نقل قول:
بعدشم نیم ساعت پیش درست شد.نقل قول:
یه کرنل دیگه نصب کردم.
بعد، بعدشم دماغت سوخت، نه؟
:31::31::27:نقل قول:
خیلی باحالی.:8:
راستی منو که میشناسی.:20:
(راستی منم ممکنه چند وقت بعد این گوشی رو بخرم ولی نمیدونم mini بگیرم یا mini pro ؟:13:
mini چه مشکلاتی داره که pro نداره؟:13:)
البته هر کسی که میتونه جواب بده ثواب داره.:11:
بازم ممنون.:11::40:
باحالی که از خودته!نقل قول:
شمارو هم نه، نشناختم!
انشاله... .
mini تا آنجایی که من میدان CPU ضعیفتری داره (البته خیلی جزئی). Pro بخاطر کیبردش با کلاستره ... . ولی اصتحکاک حاصل از کشوی اون کمی اذیت میکنه و گوشی رو کهنه ... .
خواهش ..
کسی هست در این باره اطلاعاتی در اختیار ما بگذاره؟نقل قول:
خوب نبایدم بشناسی چون خیلی وقت پیش یه برخورد کوتاه با هم داشتیم.:31:نقل قول:
ولی جدا از شوخی من تو بازی COD mw3 بهت کمک کردم اگه یادت باشه.(که یادت نیس.:27:)
ممنون از راهنماییت.:11:
منم همین کرنل رو ریختم ولی از سایت XDA گرفتمنقل قول:
کسی هست در این باره اطلاعاتی در اختیار ما بگذاره؟
برنامه CPU Master یا SetCPU رو نصب کنم و اور کن خیلی راحت کار خاصی نداره
من با CPU Master کار میکنم بعد از باز کردن برنامه شما فرمانس گوشی رو میبینی
یه MAX داره و یه Min که مشخص هست دیگه مکس برای حداکثر فرکانس و مین برای کمترین فرکانس
تو این کرنل تا 2GHz بالا میره و تا اونجایی که میدونم تا 1.8GHz پایدار هست مطمئن نیستم ریسکش با خودته ولی من برای مدت خیلی کوتا هی تا 2 بردم
من همیشه فرکانس و رو 576MHz میزارم(کمتر از فرکانس کارخانه) چون :
1) مصرف باریش کمتر میشه
2) با اینکه بالا رفتن دما تا حالا برای مشکل خاصی نداشته ولی با این کار دما بین 25-33 میشه معمولا
3) گوشی علکی برای هر کاری زور نمیزنه که عمرش به خواد کم بشه
4)....
تو این فرکانس تا حالا نشده فیلم های HD یا بازی های HD رو کم بیاره اصلا نظر نمیاد که فرمانس نصف شده فقط تو بازی GTA بود که باید رو 1 میزاشتم تا راحت اجرا کنه بازی های NFS shift,PES 2012, NOVA, NFS Hotpursite رو اجرا کردم در این فرکانس اصلا مشکل نداشته تو پخش فیلم که اصلا مشکل نداشه
نقل قول:
سلام.
گوشی من XPERIA™ mini pro - SK17i است.
از طریق لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست شماره 2 گوشی خودم را آنلایک مردم. (استفاده از روش رسمی سونی اریکسون)
کرنل X Kernel 2.6.32.59 2-4-2012 را از طریق نرم افزار Fastboot نصب کرده ام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مشکلی من این است که WiFi گوشیم Error می دهد و روشن نمیشود.
اینم عکسی از گوشیم:لطفا راهنماییم کنید تا مشکلم را حل کنم.
ممنون از شما.
در مورد این یه مود هست که اگه اون رو با Xrecavery بریزید درست میشه بعضی از کرنل های این طور هستند مثل X Kernel ولی من تا حالا بهتر از Rage ندیدم یعنی چنتا کرنل ریختم این پایدار تر بوده
دوستت از کجا خریده که سری ساختش اینقدر جدیده؟؟؟؟؟نقل قول:
بگو ماهم بریم از همونجا بگیریم
اینکه قدیمیه. من دیروز خریدم سری ساختش 12w10 هست:46:.نقل قول:
سلام. من یه ورژن از این نرم افزار را دانلود کردم. و نسخه ناقص هستش و بعضی قسمتاشو اجازه دسترسی نمیده. شما نسخه کاملشو داری؟نقل قول:
چند خریدی؟نقل قول:
دقیقا از کجا خریدی؟
احیانا رو جعبه گوشیت یه برچسب کوچیگ با لوگوی آندروید 4 و عبارت ICS Upgradable وچود نداره؟
صفحه قبل توضیح دادم. 237 تومن ط 5 علا الدین و اون برچسب هم رو کارتنش هست :20:.نقل قول:
گوشیت رو مفد خریدی من 337 هزار تومن پول دادم البته از گوشی کاملا راضی هستم به غیر از کوچیک بودن ال سی دی و کوچیک بودن اندازه گوشی حداقل سونی اندازه گوشی رو مثل X8 نکردهنقل قول:
منم از این گوشی تا حالا که کاملا راضیم. نسبت به قیمتش بهترین گوشی بازاره. البته قیمتش همینجوری داره افت میکنه. دیشب تو mobile . ir حتی 235 هم قیمت داده بودن. فکر میکنم بخاطر سابقه بد ذهنیه که سری اول این گوشی ها تو ذهن ملت گذاشته ، باشه. در هر صورت فعلا که به نفع خریداره. دوستم قبل از گرونی دلار 260 خریده بود و مشکل داغ کردن و کلید بک هم پیدا کرده بود. اما از وقتی روتش کرد مشکلش کاملا حل شد.
اورکلاک SK17i Xperia mini pro تا 1.7Ghz
Rage Kernel V2.8 + Stock .62 Rom
دوستانی که میخواین اورکلاک کنن ! Rage Kernal 2.8 رو نصب کنین که Wifi هم مشکلی نداره ! ( rom باید Stock باشه )
سلام به همه.:11:
من یه درخواستی دارم که اگه انجامش بدید خیلی ازتون ممنون میشم.:11:
کسانی که این گوشی رو دارن یه چند تا عکس و ترجیحا یه فیلم در شرایط مختلف.(شب و روز و...)بذارن میخوام ببینم در چه حدیه؟:13:
در حد N85 هست؟:13:
با تشکر.:11:
من شاید این گوشی رو بگیرم فقط ترسم از مشکلاتی هست که میگن به نظر شما تا 1 ماه دیگه گرون میشه
واز کجا بفهمم که سری جدید هست
راسته که میگن سر یک هفته تاچش خراب میشه
و اینکه با گارانتی الان چقدر هست
ببخشید سوالاتم زیاد شد
اگه تهرانی حتما برو از طبقه پنجم پاساژ علائدین بگیر تو خیابون جمهوری...نقل قول:
اگه از اونجا بگیری خیالت راحته که گوشیت سری ساختش کاملا جدیده و از زیر خط تولید sony اومده بیرون (یه برچسب با لوگوی آدروید 4 رو گوشیه که دقیقا رو xperia s هم هست! موقع خرید حتما دقت کن که رو جعبه گوشی این برچسب باشه تا خیالت از بابت هنگ ،داغ کردن و... راحت بشه. چون این گوشی هایی که جدید تولید شدن دیگه این مشکلو ندارن...)
قیمتشم اونجا 225 تومنه بدون گارانتی
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------
نقل قول:
کیفیت فیلمبرداری اچ دی 720 این گوشی به هیچ وجه قابل مقایسه با کیفیت فیلمبرداری VGA گوشی N85 نیست!!!
به صفحه زیر مراجعه کنی 9 تا عکس و یه فیلم اچ دی که با این گوشی گرفته شده رو گذاشتن:
(البته فیلمش تو روز و تو یه خیابون گرفته شده و چند ثانیه بیشتر نیست که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام بچه ها گوشی ایکسپریا مینی پرو بهتره یا لایو واکمن ؟
لطفا تفاوت هاشون و همچنین دلیل برتری یکی نسبت به دیگری رو بگید
و در ضمن ایا گوشی ایکسپریا مینی پرو موتور براویا رو بصورت برنامه داره یا واقعا رو گوشی هست چون من شنیدم موتور براویا فقط هنگام عکس و فیلم استفاده میشه و در بازی ها و صفحات وب اصلا کار نمیکنه و در استفاده روزمره استفاده نمی شه ایا درسته؟
و خواستم بپرسم لایو که براویا نداره و با ایکسپریا مینی که داره زیاد فرق میکنه؟
اساتید عزیز من بین مینی و الجی اپتیموس وان موندم راهنمایی کنید لطفا
مینی سری جدید مشکل داره یا رفع شده؟
سلام به همه.:11:
ببخشید جدید ترین سری این گوشی چنده میشه بگید؟:13:
ممنون.
همون سری قدیمیشم همه مشکل نداشتن من با مینی اصلا مشکل نداشتمنقل قول:
اساتید عزیز من بین مینی و الجی اپتیموس وان موندم راهنمایی کنید لطفا
مینی سری جدید مشکل داره یا رفع شده؟
منظورم مشکلات داغ کردن و بک کردن و باتری و صدای ضعیف بودنقل قول: