سلام کسی میدونه جطور میتونم برنامه dell datasafe local backup رو آپ گرید کنم؟بعد از اینکه ریکاوری کردم غیرفعال شده
Printable View
سلام کسی میدونه جطور میتونم برنامه dell datasafe local backup رو آپ گرید کنم؟بعد از اینکه ریکاوری کردم غیرفعال شده
آقا داغ کردنشم به نظر من طبیعیه.نسبت به بقیه مدلهای dell این اصلا داغ نمیشه.پورت vga هم یه تبدیل میگیری حله دیگه.اما صدای فوق العاده رو خیلی قشنگ گفتی.واقعا عند صداست.هم قدرتش هم کیفیتش.من که از آهنگ گوش دادن باهاش سیر نمیشم.نقل قول:
اما من اشکالشو فقط ویندوز اورجینالش میدونم که خیلی کنده.چرا ویندوز اورجینال عوض اینکه سریع تر باشه اینقدر دیر بالا میاد.
من پنج ماهه دارم و ومشکلی نبود و بسیار راضیم ازش (جز اجرای برخی از بازی ها که با آپدیت درایور گرافیک درست شد)
سوال :
1- سیمکارت ریدرش تو ایران کاربردی نداره؟ واسه اینترنت همراه یا اس ام اس دادن؟
2- آفیس استارتر داره که اکسس نیست روش، اکتیو نمیشه؟ یا اینکه اگه آفیس با سریال تقلبی نصب کنم مشکل ساز نمیشه؟
واسه اینکه نرم افزارهای جانبی زیادی موقع بالا اومدن ویندوز استارت آپ میشن که خیلی هاشون رو میشه از استارت آپ برداشت.نقل قول:
آقا داغ کردنشم به نظر من طبیعیه.نسبت به بقیه مدلهای dell این اصلا داغ نمیشه.پورت vga هم یه تبدیل میگیری حله دیگه.اما صدای فوق العاده رو خیلی قشنگ گفتی.واقعا عند صداست.هم قدرتش هم کیفیتش.من که از آهنگ گوش دادن باهاش سیر نمیشم.
اما من اشکالشو فقط ویندوز اورجینالش میدونم که خیلی کنده.چرا ویندوز اورجینال عوض اینکه سریع تر باشه اینقدر دیر بالا میاد.
قضیه این تی وی دیجتیالش چیه؟
قضیه خاصی نیست دوست عزیز، به نوعی همون Setup Box هستش که باهاش می تونی شبکه های دیجیتال رو بگیری.البته به شرطی که توی اون شهری که زندگی میکنی شبکه های دیجیتال ساپورت بشهنقل قول:
نقل قول:
یعنی قبلش باید کابل انتن رو به لپ تاب وصل کنی تا بشه شبکه های دیجیتال رو گرفت
میتونین از اون قسمت عکس بذارین؟
اگر کارت دی وی بی داشتن حرف نداشت:10:
دل دوست من است
نقل قول:
سلام.اینم اموزش کامل خدمت شما
تازه همین امکان رو هم بسیاری از لپ تاپ ها ندارن حتی بالای 2 میلیونی ها! شما از --- حرف میزنی؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=504279
--- = Digital Video Broadcasting
این لپ تاپ همین گیرنده رو داره دیگه !! ( در کنار آنالوگ )
منظور دوستمون از --- اون کارتی هست که میشه باهاش از طریق ----- شبکه های ماهاره ای رو گرفت! اما این فقط واسه TV هست!و نمیشه اونو به ----- وصل کرد.خودشم که گفته TV tuner
یه نفر یه نظر به ما بندازه...این سؤالا رو جواب بدین لطفا...فوریهنقل قول:
کسی جواب پست 643رو نمیده؟
میتونم آفیس 2010 نصب کنم؟ به تقلبی بودنش گیر نمیده؟
خوب این لپ تاپ دی وی بی داره دیگه :) اون کارتی که باهاش شبکه های ماهواره رو میشه گرفت بهش میگن sat card و باید دیش و ال ان بی بهش وصل کنی.فکر نکنم واسه لپ تاپ زیاد کاربردی باشه.
میتونی نصب کنی.مشکلی نیست.قبلی پاک کننقل قول:
من دیروز میخواستم با Disk Management خود ویندوز هارد لپتاپو پارتیشن بندی بکنم که به اشتباه _البته فکر نمیکنم خیلی هم اشتباه باشه!_ گزینه MarK Partion as Active رو زدم و از پارتیشن بندی منصرف شدم!
امروز که لپتاپو روشن کردم با پیغام زیر روبرو شدم :
کد:
BOOTMGR is missing
Press Ctrl+Alt+Del to restart
احتمالا یکی از فایلهای ویندوزت پریده! و ویندوز خراب شده..
ویندوز عوض کن همه چیز حل میشه
یعنی هیچ راهی نداره که ویندوز ارجینالشو نجاب بدم؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
می بایست قبلا بک اپ می گرفتی.
الانم شاید بتونی repair یه restore کنی.امتحان کن.با یه سی دی ویندوز!
اگه راهی دیگه هم هست دوستان معرفی کنن
Backup گرفتم روی هارد اکسترنالم.نقل قول:
ولی توو این وضعیت که ویندوز بالا نمیاد، چطور از backup استفاده کنم؟؟؟؟
نمیخوام ویندوز دیگه ای نصب بکنم، به ویندوز ارجینالش احتیاج دارم :41:
این لپ تاپ چند شده؟
دوست عزیز نیازی به دوباره ریختن ویندوز نیست.فایل بوت ویندوز شما پاک شده.راه حل:نقل قول:
شما همون اولیو انجام بده - Startup Repairکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=465281
موفق باشی:8:
برای بوت کردن اولیه میتونی یه سی دی هیرنز بوت جور کنی و با اون بوت کنی !نقل قول:
ولی اگه اینکارو بکنی تا ویندوز عوض نکنی مجبوری با همین سی دی بوت کنی !
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
من که با این روش خودم رو کشتم درست نشد !نقل قول:
حداقل 1 هفته روش های مختلف رو تست کردک هیچکدوم جواب نداد !
از دوستان کسی با وبکم در یاهو مسنجر مشکل داره؟؟؟
این ارور رو میده
فقط هم با یاهو مشکل داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان کسی با وبکم در یاهو مسنجر مشکل داره؟؟؟
این ارور رو میده
فقط هم با یاهو مشکل داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روش تست شده است . جوابم داده.....:10:نقل قول:
بک آپ گرفتم روی هارد اکسترنال، ولی با این وضعیت که ویندوز بالا نمیاد، چجوری ازش استفاده کنم؟؟؟نقل قول:
الان بیخیال ویندوز ارجینالش شدم و میخواستم ویندوز روش نصب کنم، ولی توی نصب ویندوز ، هارد لپتاپو نمیشناسه !!!!!
یعنی چی؟؟؟؟؟
به نظر مشکل از هاردت هست.با یه سی دی ویندوز xp بوت کن و ویندوز xp رو نصب کن و بعد از اون دوباره 7 رو نصب کن.
یا اینکه بیخیال اطلاعات همه درایو هات شو و با نرم افزار acronis disk direct از اول پارتیشن بندی کن.و چون بک اپ گرفتی میتونی بعد از همه این کارا ویندوز اورجینالت رو برگردونی.(گفتی بک اپ روی هارد اکسترنالت هست)
من واسه خودم این مشکل پیش اومده بود راه دومی رو انتخاب کردم.ولی از اونجایی که با acronis کار نکرده بودم دادم یکی واسم انجام داد!!:41:
آقا خییییییییلی مرسی!نقل قول:
یه dvd ویندوز 7 بوتیبل از دوستم گرفتم و روش یه برنامه برای پارتیشن بندی بود که توش 750 گیگ هارد مفقود شدمو شناخت و تونستم فورمتش کنم...
هرچند که اطلاعاتم و ویندوز ارجینالم پرید، ولی از این سرگردونی نجات پیدا کردم !
(یه درایو هم هست به اسم recovery که دستش نزدم! شاید ویندوز ارجینالم روش باشه)
بازم تشکر :11:
ببین حجمش چقده . اگه پره با همین درایو ریکاوری کنی ویندوز اورجینالت برمیگردهنقل قول:
یه کار دیگه کن.ویندوز جدیدو با سریال پشت لپتاپ که مایکروسافت داده اکتیو کن به اینترنت هم وصل باش ویندوزت میشه اورجینال
سلام.اگه با نرم افزار پارتیشن بندی افتاده باشه به جونش وین اورجینالش دیگه قابل برگشت نیست.اما اگه دست کاریش نکرده باشه و فقط ویندوز عوض کرده باشه؛اره میشه!نقل قول:
ببخشین من این لپ تاپ رو خریدم ولی نمیتونم به نت وصل شم یعنی ارور میده.
از DNS اشکال میگیره.
مشکل از درایوره یعنی باید درایورشو نصب کرد؟!
من هر چی بوده نصب کردم ولی باز ارور میده...:41:
دوستانی که این لپ تاپ رو دارن لطف کنن بگن باید چیکار کنم:41:
این برا وقتی که شما بخایی ویندوز اورجینالو بر گردونی اما منظور من این بود که ویندوز غیر اورجینال بریزه بعد با سریال اختصاصی مایکروسافت برای لپتاپ های با ویندوز اورجینال ویندوزشو قانونی و اورجینال کنه(چون تنها فرق ویندوز اورجینال و غیر اورجینال همین شماره سریال هست نه چیز دیگه:5:)نقل قول:
من نمیتونم با این لپ تاپ به نت وصل شم مشکل از چیه؟
قیمت نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:28:
واقعا؟نقل قول:
یعنی هر ویندوزی که نصب کنم با اون سریال اکتیو و اورجینال میشه؟ هر چند بار که انجام بدم بازم عمل میکنه این روش؟:18:
بله.با اون سریال اکتیو و اورجینال میشه البته باید به اینترنت وصل باشی - در مورد چندبار جواب دادن نمیدونمنقل قول:
یکی جواب منو هم بده دیگه...
بعضی از مودم ها رو باید با مرور گر (ست ) کرد که این کار رو با استفاده از راهنمای مودم با انجام بدی.به این صورت که یه IP رو وارد میکنی و بعد بقیه مراحل نصب.اگه به این روش عمل کنی دیگه موقع بالا اومدن ویندوز اتوماتیک به اینترنت وصل میشی.نقل قول:
اما بعضی از ممودم ها رو باید با نصب درایورشون نصب کنی.در این حالت باید کانکشن بسازی و یوزر و پسورد وارد کنی
شما دقیق تر بگو چه erorr میده؟چکارا کردی که به نتیجه نرسیدی؟اصلا اون ایکن شبکه تغییری میکنه یا نه؟
نقل قول:
منم همین مشکل و دارم , کسی هست راهنمایی کنه؟:19:
منم همین مشکل و دارم, کسی هست کمک کنه؟؟؟:19:نقل قول: