به نظرم اکثر بخش هاش بی مزه شده و اصلا حال نمیده تنها قسمتهایی که همش باهاش حال میکنم یکی عمو قناده یکی هم اون بخش نامزد :31:
Printable View
به نظرم اکثر بخش هاش بی مزه شده و اصلا حال نمیده تنها قسمتهایی که همش باهاش حال میکنم یکی عمو قناده یکی هم اون بخش نامزد :31:
همه اینای که دنشون میدن واقعیته ادم اول میبینه میخنده اما بعد که فکر میکنه میبینه چه خیانتای که به حال مردم نمیشه
این عمو قنادش که منو نقش زمین میکنه از خنده :دی
ببینم از امشب دیگه نمیده خنده بازارو؟
وا چرا؟! :31:نقل قول:
ببینم از امشب دیگه نمیده خنده بازارو؟
میخوام خنده بازار میخوام!
حتماً نمیده؟
گفتم دو تا طنز پخشش شروع شده اینم روش میشه سه تا هر شب میشینیم میخندیم!! :27:
پس با گفته ی شما... !
خدا کنه قطع نکنن:41:
من که هرجا باشم باید این خنده بازارو ببینم
یییییییییییییهههههههههههه برنامه ببینید
یییییییییییییهههههههههههه برنامه ببینید:31:
---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------
شارژ؟
جدی جدی اینجا جایزه هم میدن؟:18:
چند ساله عضو سایتای مختلفیم چیزی ندیدیم
امشب کسی تونست ببینه؟ اصلا نشون داد؟
کجاش میگفت "ییییییییهههههههه" ؟؟ :31: میگفتی برییییییییییییییممممممممم .... :31:نقل قول:
اون جایزه خیلی وقت پیش بود درباره امضام منظورته دیگه.یه مسابقه بود که یه قسمت همش حالشو میبردیم. تو یه انجمن.
اگه لینکشو میخوای پ.خ بزن برات ارسال میکنم.
فکر کنم نشون نداد. چون تکرار طنز دوم رو هم ساعت 17:05 کرد دیگه! :31:یعنی دیگه خنده بازار فکر کنم بی خنده بازار :13:!نقل قول:
میگفت آخرین قسمت خنده بازار راحت میشدیم خوب ! :31:
احتمالا تا عید فقط پنج شنبه ها خنده بازارو نشون میده تو عید هر روز
ابراهيم شفيعي ـ بازيگر نقش «دنيزلي»:
مردم نياز بيشتري به برنامههاي طنز دارند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابراهيم شفيعي كه در مجموعه «خنده بازار» نقش «دنيزلي»، «عمو قناد» و «علي پروين» را بازي كرده، معتقد است: توليد و پخش برنامههاي طنز در تلويزيون، كار، تلاش، سازندگي و اميدواري جامعه را بيشتر ميكند.
اين بازيگر در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، افزود: به عقيده من در حال حاضر مقطعي است كه مردم نياز بيشتري به برنامههاي طنز دارند اما متاسفانه يا خوشبختانه تنها برنامهي طنز تلويزيون، مجموعه «خنده بازار» است.
او تاكيد كرد: هر چه توليد برنامههاي طنز بيشتر شود بهتر است چرا كه با تماشاي اين گونه برنامهها، كار، تلاش، زندگي و اميدواري افراد جامعه بيشتر ميشود تا اينكه برنامههايي با داستانهاي تلخ و غمدار تماشا كنند.
همچنين وي دربارهي نقشهايي كه تاكنون در مجموعه «خنده بازار» ايفا كرده است، خاطرنشان كرد: ماه رمضان سال گذشته نقش علي پروين را در اين مجموعه ايفا كردم و در حال حاضر هم در آيتم «فيتيله» نقش عمو قناد و آيتم «نود» نقش دنيزلي ـ مربي تيم پرسپوليس ـ و ... را بر عهده دارم.
او از عوامل اين مجموعه به ويژه فريد شبخيز، شهاب عباسي و هاشمزاده كه شبانهروزي براي ساخت آن زحمت ميكشند تشكر كرد و گفت: اين افراد نقشهايي را كه براي بازيگران انتخاب ميكنند به بهترين شكل ممكن اجرا ميشود چرا كه انتخاب بازيگران خوب است.
شفيعي در پايان دربارهي همكارياش با گروه «خندهبازار» به ايسنا گفت: در اين گروه بين بازيگران و ساير عوامل يك تعامل خوبي برقرار است و ميتوانم بگويم «خنده بازار» يكي از بهترين گروههايي است كه تا به حال كار كردم. همهي دوستان اعم از بازيگر، كارگردان، تهيهكننده و ساير عوامل ارتباط خوبي با يكديگر دارند.
اگه خنده بازار نشون نده من دیگه tv نگاه نمیکنم به وقتی که میزارم نمی ارزه چیه این برنامه های خاله زنکی
یه سریال جدید داده ساعت 11 شب میده دیشب قسمت اول دیدم بد نبودنقل قول:
آقا هنوز تو جام جم میزاره .
امروز 7:30 گذاشته بود ...
کسی لینک قسمت دنیزلی رو داره؟ بد تیکه ای رو ندیدم :دی
اره یکم تبلیغش رو دیدم خوب بود اما چون شبا کانال تاریخ مستند میده ادم دو دل میشهنقل قول:
یه سریال جدید داده ساعت 11 شب میده دیشب قسمت اول دیدم بد نبود
تو چند صفحه قبلی یه برگشت بزن من گذاشتم! :31:نقل قول:
خنده بازار یه چیزی شبیه این شکلک پایینه ، معلوم نیست توش چه خبره ، ولی بامزگیش رو داره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما احتمالا یه برنامه دیگه رو دیدی :27:اینی که ما میبینیم همش واقعیته در قالب طنز و خندهنقل قول:
خنده بازار یه چیزی شبیه این شکلک پایینه ، معلوم نیست توش چه خبره ، ولی بامزگیش رو داره
لان جام جم 3 گذاشته ......
برید نگاه کنید .........
انصافا اون عادل قبلی خیلی بهتر از این جدیده بود
کسی نمیدونه واسه چی عوضش کردن؟
مشکل پیدا کردن با همنقل قول:
سامان گوران خیلی بهتر بود از این جدیده
قادر (عادل ) :31:قبلیه خیلی بهتر بود هم قیافش شبیه تر بود هم صداش این جدیده پیشونیش رو چرا اینقدر چین انداختن:41:
اصلا از اون موقعی که سامان گوران از گروهشون جدا شد خیلی تیکه های جالبی واسه خندوندن نداشته
اون موقع که تو گروه بود یه مجله خوندم که باهاش مصاحبه کرده بودند گفته بود سوژهی بعدیم رضا عطاران
ولی نمیدونم چی شد یهو جدا شد
تیکه های مهران مدیری _رضا صادقی و مخصوصا فردوسی پورش فوق العاده بود حالا خدا کنه که تو پخش عید دوباره بیادش چون دیشب که با مفیدی مصاحبه میکردند میگفت که هم عنوان های جدید ساخته میشه هم بازیگر های جدید اضافه شدند
سامان گوران نقشاش زیاد بود علی دایی رو هم فک کنم اون بازی کرد
در کل دیگه فک کنم خنده بازار رو از tv iran3 نشون نده جام جم رو هم که من ندارم باید بشینم سماق بمکم
میخواین ایمیل بدیم بهشون بگیم اونو بیارن؟ D :P:
به کی ایمیل بدیم؟ اگه به هرف ما بود که حال و احوالمون این نبودنقل قول:
میخواین ایمیل بدیم بهشون بگیم اونو بیارن؟
نقل قول:فکر کنم دایی شکایت کرد و اون رو عوضش کردن فکر کنم البته:13:نقل قول:
تو یکی از مجلات با سه تا ا بازیگراش مصاحبه می کردند. شهاب عباسی - بازیگز نقش گلریز و دکتر کورتون
یکجا به موضوع گوران اشاره کرده بودند که جو گیر شده و دست مزد بالا خواسته و خلاصه از تیم شون جدا شده
خداییش تو همشون از سیاوش مفیدی خیلی خوشم میادنقل قول:
اصلا لوده نیست
همه نقش هاشم عالی بازی میکنه:46:
مثل مایلی کهن و گلریز و ... :31:
همچنین نامزد ها:31:
یه جاش مثل پریزیدنت خودمون بود:31:
شهاب عباسی هم خیلی خوب بازی میکرد صندلی داغ و مسابقه سریالی و چندتا دیگه رو بازی میکرد
از وقتی کارگردان شده دیگه جلو دوربین نیومده
---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------
شکایت دایی رو منم شنیده بودم فک کنم خبر واقعی بوده
e میاد. یه برنامه هست که مثل همون برنامه هفت اونجا میاد وقتی هی دوربین اینور و اونور میشه اینم باهاش یهو میچرخه خیلی باحال میشه!! :31:[شکلک خنده]نقل قول:
از وقتی کارگردان شده دیگه جلو دوربین نیومده
فکر کنم تقلیدی از یه برنامه نقد فیلم شبکه 4 سیما هستش که کارشناس فیلم هیچی بارش نیست حتی فیلم رو هم ندیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چند روز پیش tv نشون داده که دارن واسه عید ویژه برنامه میسازن فک کنم واسه همین پخش tv ندارن
امروز اخبار ساعت 7 داشت در مورد انتخابات میحرفید که داشت میگفت نامزد بعد یه چند تا تیکه از همون قسمت نامزد نامزدـه گذاشتن! :31:
قسمت امشب فوق العاده بود کاش رکوردش میکردم ! عمو قناد امشب ترکوند :27: نود درصد و مترو هم عالی بود :31:
واییییی 90 امشب خیلی خیلی باحال بود.همون بازیه چوکای تالش بود.
من هم امشب دیدم
قسمت عمو قناد بمب خنده :27:
نود هم فوق العاده بود
بهش گفت چرا گردنش رو گرفتی گفت دارم هدایتش می کنم به سمت داخل :31:
اون اخر هم که باهاش عکس یادگاری گرفته بودن :31:
ولی این قسمت متروش امشب جالب بود همه میگفتن بچه تهرونن ولی ......
قسمت امشب خیلی خوب بود مخصوصا مترو :39:
خداییش عالی بود این قسمت مترو...... ...برای من آخر خنده اش هم همون زنه بود که اراکی صحبت میکرد ..می دونستم اراکی هستش اما وقتی گفت باع ! :31: خونه ترکید از خنده !!! صدای خنده همسایه ها هم می اومد !!! :39:!!! فکر کنم امشب اراک ترکید از خنده .....کلمه اخر دیگه بمب خنده بود " میری میرسی به باغ ملی !!!!!!! " :16:نقل قول:
ولی این قسمت متروش امشب جالب بود همه میگفتن بچه تهرونن ولی ......
انصافا این قسمتو خیلی کار کرده بودن عالی بود عمو قناد که جدای از حرکات جالب شخصیت قناد بسیار نکته های ریزی پرتاب کرد