اختراع نشده. ریاضیات اختراع بشر نیست، چیزی است مثل منطق (شاید هم خود منطق). شاید بشه نامش رو کشف بشر گذاشت. البته شاید این جای بحث مفصلی داشته باشه... .نقل قول:
اقا این جبر رو کی اختراع کرد?
Printable View
اختراع نشده. ریاضیات اختراع بشر نیست، چیزی است مثل منطق (شاید هم خود منطق). شاید بشه نامش رو کشف بشر گذاشت. البته شاید این جای بحث مفصلی داشته باشه... .نقل قول:
اقا این جبر رو کی اختراع کرد?
آها آها بیا جلو برو عقب بلرزون برقصون :31:
جبرو 20 میشم خر کیفم :8:
چطور دادین جبرو؟
ساده بود .. کلا جبر درسی هست ک اگه بخوان از تمرین های کتاب سوال بدن سخت تر میشه : دی باید از یک سطح پایین تر سوال طرح کنن ...نقل قول:
4
7
چرت و پرت نوشتم
اگه 1 نمره بخاطر این همه خودکار که مصرف کردم بدن خیلی خوب میشه:27:
ولی در کل 20رو نشم 16 رو میشم:27:
سوالات طوری نبودند . فقط یک چیز تا الان که از 5 تا امتحان فهمیدم در مقایسه با سه سال گذشته سطحشان سخت تر است
جبرم خوب بود نه خیلی اسون بود نه خیلی سخت متوسط بود
سوال 14 تا داشت درون هر سوالی هم 2 الی 4 تا داشت هنوز خسته ام و خوابم می اید که از سر جلسه امدم
دوستان برنامه تان برای این شش روز وقت چیه
1 روز استراحت ...نقل قول:
دوستان برنامه تان برای این شش روز وقت چیه
من عربیم تعطیله باید 3 روز فقط عربی بخونم و کمی هم شیمی . روز آخر هم زبان : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام واین هم کلید
زمين افتضاح بود اقا ..افتضاح ....به قول يكي از بچه ها المپياد زمين بود ....سوال نهايي 90 رو من ديد زدم 16 17 ميشدم ..اينو 10 نميشم ....
يعني واقعا بدترين فحش ها نثارشون ...
یه سوال . اون سوال احتمال دوجمله ای . من نوشتم این احتمال دو جمله ای هست ولی فرمول ( فرمول ک چه عرض کنم یه نتیجه هست از آزمایش برنولی ) ــش رو ننوشتم . یعنی 0.25 کم می کنن ؟ :|نقل قول:
بچه ها این امتحانا که هیچی برنامه تون واسه تابستون چیه کلاس خصوصی؟ استراحت؟ گام اول ؟ یا اینکه خودتون می خواید بخونید؟ چیمخواید بخونید؟پیش؟پایه؟.................
ببخشد میشه یهکم شفاف تر بگیدنقل قول:
کدوم سوال؟
سوال 11نقل قول:
واس فرمول : ترکیب k از n بر روی 2 ب توان n . بارم گذاشته (0.25) .. من اینو ننوشتم یعنی یادم رفت ولی مشخص کردم احتمال دو جمله ای هست . نمره کم می کنن ؟!
يا ابليس رجيم ....7 ميشم ...من با مستمر ميتونم قبول شم يا بايد تك ماده بزنم با اين نمره ؟ مستمر 19 ...نوبت اول هم 20 شدم
نمیدونم والا به احتمال زیاد نمره نمیدننقل قول:
منم سوال 7-ب رو یه جوره دیگه اثبات کردم
خدا کنه هم به تو نمره بدن هم به من
اخه این اثبات تو کلیدو بلد بودم
ولی از اثبات خودم بیشتر خوشم اومد
آره باید تک ماده بزنی . اگه 8 میشدی پاس میکردی .نقل قول:
دوستان خودمان هستیم کیلد سوالات را چرا این جوری می زنند . خیلی سخت گیرانه صحیح می کنند
ولی بازم خدا را شکر ولی واقعا نمر هایمان کم می شود
می بایست اگر درست هم طرف زده است نمره بدهند
یا مثلا طرف از یک راه دیگر رفته است نمره بدهند نه مثل همون صحیح بکنند
من خودم می شنیم فقط روزی سه الی چهار ساعت سال دوم و سوم را می خوانم فقط همین بقیه تفریح و چیز های دیگر
راستی جریان این تبصره و تک ماده چیه ما به اون فکر نیم کنیم ولی کلا توضیح بدهید
مثلا نمره زیر هفت چی کار میشه کرد نمره بالای هفت میشه چی کار کرد
در ضمن معدل بالای 16 نهایی چه قدر می گیرند
زمین جــــــر داد خدایی ... واقعا سخت بود ×!×
فکر نکنم قبول بشم ...
طرح کنکور مدرسهنقل قول:
19.75 میشی دیگه ؟نقل قول:
19.75 رو 20 میدن ! معلم ما اینجوری گفت
منظورت چیه؟ , از تبصره و تک ماده چیزی نمیدونمنقل قول:
در ضمن معدل بالای 16 نهایی چه قدر می گیرند
سلام منم اگه خدا بخواد بیست میشم اگه به روشی غیر از روش کلید رفته باشیم نمره نمیدن؟ مگه میشه؟
سلام امتحان جبر امروز خوب بود فقط شک من تو سوال 7 قسمت ب هست که من با برهان خلف ثابت کردم این جوری وقنی 'B زیر مجموعه 'A نباشه یه عضوی تو 'B هست که تو 'A نیست دراین صورت اون عضو در B نیست ولی تو A هست پس بنابراین A زیر مجموعه B نیست که با فرض تناقض داره پس 'B زیر مجموعه 'A هست
فقط خدا کنه درست بگیرن منم 20 شم
بعضی از اینایی که میرن واسه تصحیح اوراق ممکنه از اون درس سر در نیارن، مثلا معلم زیست بخواد ریاضی تصحیح کنه ، اونوقت فقط طبق کلید تصحیح میکنه و اگه یه روش دیگه رفته باشی احتمالا بهت نمره نمیده ، ولی خوب اگه معلمی که داره تصحیح میکنه درس خودش هم با اون امتحان یکی باشه وقتی ببینه راه دیگه رفتی و درسته حتما نمره میده ...نقل قول:
به هر حال الان نگران این چیزا نباشین،اگه نمره تون کم شده بود میتونین اعتراض کنین ....
ممنون برای راهنمایی من سوال 7 قسمت ب) این طوری نوشتم درسته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه جای دیگه سوتی نداده باشم احتمالا ...نقل قول:
19.75 میشی دیگه ؟
19.75 رو 20 میدن ! معلم ما اینجوری گفت
--
:18: جـــدی ؟!نقل قول:
عضی از اینایی که میرن واسه تصحیح اوراق ممکنه از اون درس سر در نیارن، مثلا معلم زیست بخواد ریاضی تصحیح کنه
اینطوری ک خیلی مسخره هستش .. باید عین کلید باشه و صد البته توهین ب شعور کسی ک داره امتحان میده !!!
وقتی اعتراض کردیم چی ؟ دبیر مربوط ب هر درس تصحیح می کنه ؟!
بابا چه دل خجسته ای دارین شما
اون موقع ما واسه گرفتن 10 با تکماده و نذر ونیاز خدا خدا میکردیم
حالا شما سر نیم نمره که یه وقت نشین 19/5 دارین جوش میزنین
هی روزگار
متاسفانه اینجوریه دیگه ...نقل قول:
جـــدی ؟!
اینطوری ک خیلی مسخره هستش .. باید عین کلید باشه و صد البته توهین ب شعور کسی ک داره امتحان میده !!!
اینو نمیدونمنقل قول:
وقتی اعتراض کردیم چی ؟ دبیر مربوط ب هر درس تصحیح می کنه ؟!
ولی خودم فکر میکنم دبیر همون درس تصحیح میکنه ....
منم دقیقا همین رو نوشتمنقل قول:
این درسته بچه ها ؟
فکر نکنم اینجوری باشهنقل قول:
کسی میتونه اونجا تصحیح کنه که اون سال اون درس رو تدریس کرده باشه ، یه معلم حسابان اگه اون سال جبر نداشته باشه نمیتونه جبر تصحیح کنه !
سول هفت که گفنه با استفاده از قوانین جبر محموعه ها به دست بیاریم روش آزاد نبودنقل قول:
منم دقیقا همین رو نوشتم
این درسته بچه ها ؟
فک کنم نوشته بود با جبر مجموعه ها اثبات بشه ... ! هرچند این راه هم درسته ولی فک نکنم نمره بدن :(نقل قول:
منم دقیقا همین رو نوشتم
این درسته بچه ها ؟
من که مثل کلید نوشتم ولی غلط کرده نمره نده تو درسو باید بفهمی و از هر روشی چه نیم خط چه 1 صفحه به جواب برسی اگه نداده بودن حتما اعتراض بزنید
من که هنوز هیچی نخواندم اگر بخوانم از جمعه شروع می کنم
فعلا داریم استراحت می دیم به خودمان
برای امتحانات نهایی خوب بخونید... :8:
حداقلش اینه که نمرتون خوب میشه اگه خواستن تو کنکور سال دیگه تاثیر بدن به ضرر شما نمیشه و اگه نمره هاتون خوب باشه خیالتون راحت تره...
در ضمن اگه الان خوب بخونید و درسا رو یاد بگیرید سال سوم رو خوب یاد میگیرید و این طوری میتونید تابستون هم درسهای سال دوم و اول دبیرستان رو بخونید و دیگه وقتی میرید پیش دانشگاهی دیگه بیشتر میتونید با خیال راحت تری تمرکزتون رو بذارید روی درسهای پیش دانشگاهی... و کنکور رو به خوبی پشت سر میذارید...
نگران نیم نمره و ... هم نباشید...! نمره اون قدر مهم نیست! مهم اینه که یه درس رو یاد بگیرید و بتونید درکش کنید. سعی کنید کاربردهاش در زندگی و در دنیا رو پیدا کنید. این باعث میشه علم براتون خیلی جالب تر و قشنگ تر بشه... اینکه 19 شدین یا 19.5 خیلی فرق نداره. وقتی بخونید و بلد باشید درسا رو نمرتون خوب میشه حالا 19 و 19.5 و ... رو خیلی در بندش نباشید! واقعا چه اهمیتی داره!؟(اینکه این طوری میگم نمره کل نهایی خودم در سال سوم 18.20 بود ولی در نمره هایی مثل 19 و 19.5 واقعا تفاوتی نیست! فکرتون رو برای این چیزها مشغول نکنید!) تازه بعد اومدن نمره ها میتونید اعتراض هم بزنید من بعضی از دوستام یادمه نمره هاشون تغییر کرد. ولی بازم در حد نیم نمره و ... و زیاد مهم نیست... بیشتر مصحح های برگه ها نهایی چندان وارد نیستن در تصحیح اما نهایتش در حد نیم یا یک نمره اشتباه میکنن... و این خیلی اهمیتی نداره...!
نمره گرفتن در سال سوم خیلی خیلی خیلی راحته! اولا که درسها نسبتا راحته... دوم اینکه سوالهایی که در امتحان های نهایی میدن بسیار ساده هست! و سوم اینکه بیشتر سوالها تکراری از سوالهای سالهای قبل هست اگه سوالهای چند سال اخیر رو بررسی کنید قبل آزمون خیلی راحت میتونید نمره بالا 18 و 19 بیارید در همه درسها... من وقتی یکی میگه فلان درس رو در سال سوم افتادم اصلا برام قابل درک نیست! اگه سخته پس دانشگاه بیاید چی میگید؟ هم سوالهایی که سر جلسه میدن خیلی فکری هست و راحت نیست و هم نمونه سوال برای همه درسا به راحتی نمیشه گیر اورد! به هر حال. اونایی که از امتحان ها سال سوم شکایت دارن واقعا نمیتونم بفهمم تو دانشگاه چه طور میخوان امتحان بدن؟!:13:
بهانه نیارید! درس بخونید و تلاش کنید...:46:
شاید یه روزی با علمی که به دست میارید، دنیا رو بیشتر درک کردین...!:46:
دنیا خیلی حیرت انگیز تر از اون چیزیه که فکر میکنید...!:6: ولی اگه بخواید درکش کنید...! و اگه تلاشی برای درکش کنید...!:8: (البته بیشتر آدمها این کارو نمیکنن...!)
موفق باشید.:12::11:
سلام. راستی دوستان مشاورمان به ما پیشنهاد کرد که برای اختلاف نمره کمتر از 2 نمره اعتراض نکنید چون احتمال اینکه نمره پایین تر بیاد خیلی بالاست چون تصحیح دوم خیلی با دقت بیشتری صورت می گیرد!!!
مشاورتون آدم باتجرب ای نیست لابد ( حداقل در زمینه امتحانات )نقل قول:
اگه مشکل قبولی باشه باید برای 0.25 هم اعتراض کرد چون برای قبولی ها تصحیح دوم با ارافاق هم صورت میگیره . من خودم بیش از 10 بار اعتراض کردم و تا حالا نمره ازم کم نشده .
سلام بر همه دوستان .
ببخشید در یک زمینه نیاز به راهنمایی شما عزیزان داشتم .
یکی از دوستانم که الان سال دوم دبیرستان رشته علوم تجربه ای است ،می خواد برای سال بعد که میشه سوم دبیرستان ، برنامه ریزی کنه که معدلش بشه بالایی (حالا ما روی 19 برنامه ریزی کردیم)
متاسفانه در حال حاضر معدل دوست من خوب نیست و چند درس افتاده هم داره (با توجه به اینکه هوش استعداد زیادی داره) ، شاید جو بد مدارس (مثل تقلب ،تدرس نچندان جالب معلم ها و دوستانه....) و یا که عدم خوندن روش صحیح مطالعه و ...
درس های مثل فیزیک ، شیمی ،ریاضی ، زیست ،هندسه ، زبان تقریبا خیلی ضعیف هستن ،بخصوص ریاضی که حتا شاید اصول اولیه اش رو هم بلد نباشه..
دوستان در این زمینه به احتمال زیاد خیلی تجربه دارن و می دونند که ما باید چطور شروع کنیم و از چه مسیر های رو طی کنیم ،ما هدفم اینکه می خوایم برای ازمون دکترا خودمون رو اماده کنیم ، با توجه با وصل چنین حالی ، دوستان ممنون میشم با جزییات بیشتر ما رو راهنمایی کنید .
باتشکر فراوان .
سلامنقل قول:
بقیه درس ها رو نمی دونم اما واسه ریاضی و هندسه حتما ب دروس پایه توجه کنن بعد برن سراغ دروس آینده . چون مطالب کاملا مرتبط ب هم هست . در ضمن سعی نکنن ک ریاضی یا هندسه رو مقطعی بخونن . باید پیوسته مطالعه بشه !!!
فقط این را می دانم مثلا امتحان را برای 20 بخوانی در عمومی ها 18 یا 19 میشی و برای تخصصی ها بین 16 الی 18 می شوی
در ضمن این نمره های مال کسانی است که در طول سال بالاخره خوانده اند عزیز نه شب امتحان
سال سوم از تابستان باید بخوانه اول درس های تجدید شده را قبول بشه بعد بره روی سوم
هر روز می اید درس همان روز را بخواند
و گرنه اگر برای 19 می خواند میشه 12 الی 14
ما که هر موقع واسه 20 خوندیم 20 شدیم ! ( اگه نهایی رو در نظر نگیریم :دی )نقل قول:
وقتی شما تسلط کامل داشته باشی ، دیگه میخوان چیکار کنن که نتونی جواب بدی ؟!