واسه من خوبه که.نقل قول:
Printable View
واسه من خوبه که.نقل قول:
سلام
من دو مگ دارم الان سرعت برگشته به حالت سابق 225
عالی شده اگه ادامه پیدا کنه................
برا من که همون 70 تا رو میدهنقل قول:
اگه درست بشه که واقعا عالیه!
البته الان مثل روزهای قبل محدود شدن سرعت شده........... سرعت خیلی نوسان داره
سرعت درست شد ! همونطور که حدس میزدم ! دوستان منفی باف توجه کنن .نقل قول:
البته سرعت خیلی نوسان داره شما چطور؟
سرعت نوسان شدید داره، شبا بین 15 تا 120 نوسان داره! دامنه نوسان رو ببینید!
احتمالا این مشکلم رفع میشهنقل قول:
پس چرا برا من درست نشده:41:نقل قول:
فردا زنگ میزنم پشتیبانی از خجالتشون در میام:9:
یه سه چهار روزی بود مودم رو ریست نکرده بودم
الان ریستش کردم درست شد
یعنی الان سرعت شبانه شما 220 هست؟اگه اینجوریه عالیه که.برای همه درست شده؟راستی هر گیگ مخابرات قیمتش چنده؟نقل قول:
آقا یکی لطف کنه و یه لیست از شرکت هایی که تو اهواز ADSL می دن رو تو یه پست معرفی کنه
لطفا اگه نماینده یه شرکت دیگه (مثل شاتل ، پارس اونلاین و ...) هستند رو هم ذکر کنه
یه دنیا ممنون
نقل قول:
دیشب که عالی بود خدا کنه دوباره خراب نشه .....
البته نوسان زیاد داشت ولی در کل خوب بود
دوستان همونطور که دیروز عصر گفتم احتمال داشت که سرعت درست بشه و شد .
سرعت بنده نوسان نداره .
شما از کجا فهمیدی دیشب درست میشه؟:31:نقل قول:
نقل قول:
3500 تومنه 1گیگ.
سلام دوستان
میخوام سرویس ADSL از آبادان بگیرم کسی سراغ داره شرکتی ؟ شماره تلفنی ؟
نقل قول:
وایرلس مبین نت هست . که بهتره بجای مبین نت یه لباس بخری . چون هر دوی انها تو رو به اینرنت متصل نمیکنن
پارس انلاین که قبلا بودم و قیمتاش بالاس ولی اگر بیشتر از 128 میخوای بدون مدرک میده البته بار اول باید 128 بخری چون تو سیستم ثبت میشه . از ساعت 1 تا 6 رایگانه ولی مخابرات 2 تا6 . مخابرات ارزان تر است . شنیدم این چند وقته سرعت در پارس انلاین پایین امده . البته زمانی که من بودم مشکلی نبود ( سال پیش رو عرض میکنم) یکی از قوانین پارس انلاین ابادان اینه که اگر سرویست تموم شد مثلا 1 ماه خریدی یک ماه تمام . اگر ظرف مدت 5 روز اقدام به تمدید نکنی تو رو تخلیه میکنن ( البته تا 20 روز هم اجازه میدن) . پارس انلاین روبه روی ام ار ای طبقه دو . مخارات هم بد نیست سرعتش عالیه تنها ایرادش اینه که پشتیبانی خوب ساپورتت نمیکنه . البته تا 1 هفته پیش سرعت ها خراب شد . که امروز درست شد. اگر میخوای مخابرات بخری 128 نا محدود 1 ماه 9 هزار تومن بخر ضرر نمیکنی . چون 128 در روز سرعت 256 بهت میده و چون نامحدوده راحتی ولی اگر محدود بخری 128 تو شب که رایگانه سرعتت همون 128 میشه
پارسا رسانه هم هست که به مناسبت ماه رمضان ترافیک رایگان شده . البته پارسا رسانه چندان چتگی به دل نمیزنه و در رتبه سوم جای داره
یکی دیگه هم هست که اسمشو نمیدونم . فکر میکنم تو بازار روز باشه
دیروز یه دفعه سرعتا تغییر کرد منم گفتم حتما خبراییه ( چون تو روز سرعتا 2 برابر شد و شبا سرعتا نصف) و من گفتم چون دیروز سرعتا تو روز یه دفعه کاهش پیدا کرد حتما در حال انجام کار هایی هستننقل قول:
خوب لاخره انگار مخابرات هم تکون خورد حالا دوستانی ک سرویس 1مگ و 2مگ دارن تو روز و شب چ سرعتی دارن؟
من 256 داشتم قبل عید شد116 چند هفته پیشم شد70 بعد رفتم 128نامحدود گرفتمروز اول سرعت 70 بود خیلی حال داد امروزشده30 اصلا حال نمیده حساب کن اگه 24 ساعت دانلود کنم اندازه ی 4ساعت شبانه 2مگ نمیشه!!از اون ورم استفاده وب گردی بچه ها زیاده شارژ میتروکونن نمیدونم چیکار کنم؟دوستان شما بودید چ میکردید؟
من دو سال پیش از پارسا رسانه adsl اشتراک میگرفتم راستی منظورتو از اینترنت مخابرات متوجه نشدم :9: یعنی خود مخابرات اینترنت میفروشه ؟! یه توضیح بدی ممنون میشم همشهری:10:نقل قول:
نمیدونم چرا برای من سرعت پیج باز کردن داغونه ولی برای دانلود مشکلی نداره.dns های مختلف رو هم امتحان کردم ولی فایده نداشت .هم مال مخابرات هم مال گوگل.خیلی دیر پیج باز میکنه چرا فقط مال من اینطوریه؟ اخه 100 کبلو دانلودشه
بله خود مخابرات . راستی شرکت نفت هم میده ( البته باید کله گنده باشی )نقل قول:
باید به مخابرات یا پست مراجعه کنی و بگی که اینترنت مخابرات میخوام و خودشون میگن که چه کار کنی . اگرم خواستی زنگ بزن 2020 که تلفن گویا هست و بزن 1 که واحد فروشه اونم توضیح میده ( شبانه روزی هم هست)
این هم نمونه پیینگ که دوستان میخاستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
مخابرات تا چه سرعتی نامحدود میده ؟
سرعتا چطوره ؟
متاسفانه فقط سرعت 128 نامحدود میباشدنقل قول:
سرعتا بدون افت کیفیت هستند و شب و روز هیچ تفاوتی نداره
دو هفته است که سرعت 512 من تو روز شده به اندازه 1024 و تو شب خود 512 هست
کسی از بچه های 128 نامحدود داره تو اهواز ؟ و اینکه 128 رو روی جند میبندن و سرعتش حدودا چندا است ؟راست میگن که 48 - 72 ساعته اینترنت کاملا وصل میشه میشه استفاده کرد
یه مدتیه سرعتا نجومی شده و دوبرابر اون چیزی که میخرید میبندننقل قول:
تو ابادان 2 هفته طول کشید
طول میکشه چون اون کسی که مودمو کانفیگ میکنه دیر میاد.
و اون رمز و پسووردی که باید تو مودم بزنی دست همون طرفه
وگرنه خود مخابرات 72 ساعته درستش میکنه ولی نمیتونی استفاده کنی
دوست عزیز Hamed-M1 خودم نمیتونم کانفیگ کنم و یوزر و پسورد را از مخابرات بگیرم ؟ اگه نصاب بیاد رایگان هست یا باید پول بگیره ؟
خودم نمیتونم کانفیگ کنم و یوزر و پسورد رو از مخابرات بگیرم ؟ کسی که برای نصب میاد پول میگیره یا رایگان هست
نمیتونم خودم کانفیگ کنم و یوزر و پسورد رو از مخابرات بگیرم ؟ کسی که برای نصب میاد هزینه میکیرهنقل قول:
برا من وقتی رفتم دفترشون و فرمو پر کردم 6 ساعت بعدش وصل شد که خودم هم شاخ در اوردم ! البته پول رو همونجا کارت کشیدمنقل قول:
بعد هم زنگ زدم پشتیبانی یوزر و پسورد رو گرفتم البته اول مقاومت میکردن نمیدادن اما به یه ترفندی ازشون گرفتم:31:
اینم تست پینگ الان با مسکو
داداش میشه بگی چه ترفندی ما هم بگیریم . کانفیگ کردن سخته یا راحته اموزشی چیزی هست که بشه یاد گرفت مودم هم زایکسل هست :10:
زنگ زدم گفتم من موقع ثبت نام گفتم که نصاب نیاز ندارم چون خودم بلدم مودم رو کانفیگ کنم و قرار نیست نصاب برام بیاد! اوناهم که فکر کردن نصابی در کار نیست یوزر پسورد رو بهم دادن:31:نقل قول:
کاری نداره من خودم زایکسل دارم مثه اب خوردنهنقل قول:
حالا بعد اموزششو فردا صبح قرار میدم
مودم اصلا کانفیگ برای adsl با آی پی دینامیک لازم نداره فقط یوزر پسورد رو میخوادنقل قول:
تماما به صورت تصویری
network -> wan
Control Panel\Network and Internet\Network Connections
تنظیمات وایرلس
تمام
سلام.چند تا سوال داشتم خواهشا ج بدین
اینکه 128 و 256 سرعت دانلود به ترتیب چنده؟شبا ک دانلود رایگانه سرعت دانلود چنده؟
اخه من الان از اسیاتک استفاده میکنم خدامو دراورده،همش قطعی داره،شباش ک نیم بهاس سرعتش هم ک میرسه به 30(روزها 200 میره ولی به چه دردم میخوره مثه جت حجممو میخوره)
ممنون
داداش شما که زایکسل داری میشه ایدیتونو بهم بدید اگه نتونستم مزاحمتون بشم :11:نقل قول:
امروز بالاخره رفتم شرکت 128 نامحدود گرفتم ایشالا که خوب باشه از مبین دیگه خسته شدم :20:
راستی اگه نصاب بیاد هزینه میگیره از دوباره یا نه ؟ :23: