داداش شما یه عکسی بزار تا بهتر بفهمیم.نقل قول:
برای فیلم گرفتن از محیط بازی برنامه ی خاصی لازم داری عزیز.
Printable View
داداش شما یه عکسی بزار تا بهتر بفهمیم.نقل قول:
برای فیلم گرفتن از محیط بازی برنامه ی خاصی لازم داری عزیز.
یعنی چی فقط به یه اسلحه اضافه بشه .Critical Chance در واقع یکیه و کلیه و وقتی سنگ ها رو میدی و Critical میگیری به کلت اضافه میشه .نقل قول:
اون اختلافی که بین Crit دوتا سلاح میبینی به خاطر اینه که توی یکی از سلاحهات Critical Chance اضافه داره که فقط واسه همون سلاح اضافه میشه ولی بقیه Critical Chance ها یا حتی Critical Damage ها واسه هر دویه .
نه بابا چه خبره 90 ساعت .نقل قول:
این بازی از لحاظ طولانی بودن طولانیه . حتی از نسخه یک . من نسخه یک بار اول رو 12 ساعت رفتم و اینو بار اول 24 ساعت که اکثر ساید ها رو هم رفته بودم به اضافه Maze و چند تا چیز دیگه .
این که این بازی زود تموم میشه به دلیل داستان کوتاهشه وگرنه نسخه یک سیر داستانیش دو برابر این بود که لذت بخش تر میشد . به هر حال پلیر مرحله تازه و دشمنهای جدید بیشتر دوست داره . الان این نسخه هم انچنان تنوع زیادی توی دشمنها نداشت در حالی که تنوع توی سلاح های و اسکیل های ... زیاد بود .
مگه 20 تا پیجه . من که بیست تاش هیچی تا نزدیک 30 پیدا کردم . سه تا در داریم . یکی توی lost temple . یکی توی deposed king lair و اون یکی هم توی سرزمین بهشتیا بود .نقل قول:
از اینایی هم که گفتی فقط Maze رو با تمام سکرت هاش تموم کردم و Crucible هم تموم شد . اما نمیدونم چرا باز روی اون غول 99 امی گیر کردم . خیلی کقه .
امکان نداره . شما حتما اهرم رو بد میچرخونی .نقل قول:
واسه فیلم هم با Fraps میشه بگیری . در ضمن عکس باید بگیری . با گوشی هم میشه D:
Book of dead که کلا 4 فصله و 40 page
من 36 تا پیدا کردم الان دارم مو به مو تمامه نقشه رو می گردم بقیش رو پیدا کنم
میدونی در چهارم کجاست ؟نقل قول:
دیگه بدتر من فکر می کردم 20 تاس.نقل قول:
Book of dead که کلا 4 فصله و 40 page
من 36 تا پیدا کردم الان دارم مو به مو تمامه نقشه رو می گردم بقیش رو پیدا کنم
دیشب نایتمیر رو شروع کردم به امید خدا می خوام این دفعه دیگه درو کنم بازی رو
اطراف Black Stoneنقل قول:
سلام. من بدبخت که باید بشینم از اول بازی رو شروع کنم برم.
میخواستم خواهش کنم که کسی سیو این بازیو داره به ماهم بده.
خیلی رفته بودم جلو ولی بدبختانه امد از اول.
ویندوزمم اکس پی هست.
خوشحال میشم کمکم کنید. حالا فرقی نمیکنه سیو.
کجای بازی باشه چه اخر چه وسط ممنون.
35 یا 36 تا کتاب پیدا کردمنقل قول:
عنی همه کسانی که اینجا بازی می کنن هر دو جلد 10 برگی کتاب مرگ رو کامل کردن؟ هر 20 تا پیج رو پیدا کردن؟
همه ریلیک ها رو پیدا کردن؟
4 تا عروسک گنوماد رو پیدا کردن؟
دیگه هیچ ساید کوئیستی براشون باقی نمونده؟
Maze رو هم سیکرت هم مسیر اصلی رو رفتن؟
تمام سنگ ها رو با پیستول شوتیدن؟
همه جعبه ها رو باز کردن؟
همه آیتم های افسانه ای رو پیدا کردن؟
ویو ها رو تا 100 رفتن؟
روی نایتمر بازی رو تموم کردن؟
خوبه! من از روزی که بازی رو گرفتم دارم بازی می کنم هنوز ادعا نمی کنم بازی رو فولم!
ریلیک حدودا 10 یا 11 تایی مونده بود!
4 تا عروسک رو پیدا کردم ولی کاش به جای اون داس مسخره چیزه باحال تری میداد!یا لااقل دمیج درست و حسابی داشت.
maze رو هم کلا تموم کردم
در مورد سنگ ها:ابی رو کامل کردم.قرمز 2 تاش مونده بود. زرد 4 یا 6 تاش!
جعبه ها تا جایی که دیده بودم و یادم مونده بود درو کردم!
کدوم ایتم افسانه ای؟؟؟؟اگه منظورت همون اسلحه هایی بود که تو جاهای مخفی میداد فک کنم یه 5 تایی پیدا کردم شایدم 4 تا!
ویو رو تا 75 رفتم بعدشو برا من باز نکرده بود!!!
ولی کلا بیخیال شدمو نیو گیم پلاس رو شروع کردم.
در مورد نایتمر دست رو دلم نذار که خونه!!!:41: فورج لند رو کلا تموم کرده بودم همه سنگ ها و کتاب ها رو جمع کرده بود و همه ساید کوئست ها رو رفته بودم که تو اخری(همونی که گور رو باید بکشی)مریدم بعد دیدم ریستارت و همه چی پر!
بهت توصیه اکید میکنم که حواست جمع باشه که تو نایتمر نمیری مثل من که کل زحماتت به باد میره!اگه بلدی از سیو بازی بکاپ بگیری این کارو بکن تا در صورت بروز مشکل راه برگشت داشته باشی .البته اگه راهی پیدا کردی که سیو بازی رو برداری به من هم یاد بده!
باشخ 89 ساعت!:31:نقل قول:
نه بابا چه خبره 90 ساعت .
این بازی از لحاظ طولانی بودن طولانیه . حتی از نسخه یک . من نسخه یک بار اول رو 12 ساعت رفتم و اینو بار اول 24 ساعت که اکثر ساید ها رو هم رفته بودم به اضافه Maze و چند تا چیز دیگه .
این که این بازی زود تموم میشه به دلیل داستان کوتاهشه وگرنه نسخه یک سیر داستانیش دو برابر این بود که لذت بخش تر میشد . به هر حال پلیر مرحله تازه و دشمنهای جدید بیشتر دوست داره . الان این نسخه هم انچنان تنوع زیادی توی دشمنها نداشت در حالی که تنوع توی سلاح های و اسکیل های ... زیاد بود .
خوب همین دیگه اصلا ساید کوئست واسه این بازی معنی نداره که!ماموریت رو بذارن اما نه واسه فرعی که اگه دلت خواست بری اگه نه نه!!!
هر نقشه یه دونه داره دیگه !نقل قول:
میدونی در چهارم کجاست ؟
والا من روی اکس باس بازی می کنم تا حالا مشکل سیو نداشتم... ولی بازم ممنونم از راهنمایی هات برم ببینم چی می شه
ای بابا یکی جواب مارو بده شما چرا اینجوری هستین اخه.
بابا آرمین چهل تا برگ هستش با چهار تا کلید که هر 10 برگو بدی یکی میگیری که اون در death tomb رو وا میکنه.نقل قول:
عنی همه کسانی که اینجا بازی می کنن هر دو جلد 10 برگی کتاب مرگ رو کامل کردن؟ هر 20 تا پیج رو پیدا کردن؟
همه ریلیک ها رو پیدا کردن؟
4 تا عروسک گنوماد رو پیدا کردن؟
دیگه هیچ ساید کوئیستی براشون باقی نمونده؟
Maze رو هم سیکرت هم مسیر اصلی رو رفتن؟
تمام سنگ ها رو با پیستول شوتیدن؟
همه جعبه ها رو باز کردن؟
همه آیتم های افسانه ای رو پیدا کردن؟
ویو ها رو تا 100 رفتن؟
روی نایتمر بازی رو تموم کردن؟
خوبه! من از روزی که بازی رو گرفتم دارم بازی می کنم هنوز ادعا نمی کنم بازی رو فولم!
آره بابا همرو رفتم چهار دور رفتم الان دور پنجمم میخوام ششمو شروع کنم دلم نمویادش.....
دو دور پلاس رفتم یک دور معمولی.....
ایول ممنون.نقل قول:
یعنی چی فقط به یه اسلحه اضافه بشه .Critical Chance در واقع یکیه و کلیه و وقتی سنگ ها رو میدی و Critical میگیری به کلت اضافه میشه .
اون اختلافی که بین Crit دوتا سلاح میبینی به خاطر اینه که توی یکی از سلاحهات Critical Chance اضافه داره که فقط واسه همون سلاح اضافه میشه ولی بقیه Critical Chance ها یا حتی Critical Damage ها واسه هر دویه .
فقط مطمئنی دیگه متحان کردی مطمئن باشم دهگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این سایت رو ببین:نقل قول:
هر نقشه یه دونه داره دیگه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه منظورم این بود که خاصیته مود نایتمر اینه که اگه یه بار بمیری بازی کلا از اول شروع میشه واسه همین گفتم اگه میتونی از سیوت بکاپ بگیر تا اگه وسطای بازی مردی!!!مجبور نشی از اول بری.نقل قول:
والا من روی اکس باس بازی می کنم تا حالا مشکل سیو نداشتم... ولی بازم ممنونم از راهنمایی هات برم ببینم چی می شه
دقیقا کدوم قسمتش؟؟؟نقل قول:
این سایت رو ببین:
ببین چهار تا death tomb هستش
1-نرسیده به the lost temple
2-پایین ترین طبقه lair of the deposid king
3-در منطقه فرشتگان بعد از Valgrim دست چپ
4- منطقه شیاطین بعد از ostegath نرسیده به black stone دست راست.
اقایون ماهم هستیما اخه چرا جواب نمیدین؟ جواب همه رو میدین غیر از.:41::19:
سلام داداش من سیو هام نمیدونم چرا روی سیستم دهگه کار نمیکنه بزارم هم به دردت نمیخوره شرمنده.نقل قول:
اقایون ماهم هستیما اخه چرا جواب نمیدین؟ جواب همه رو میدین غیر از.
مگه بک آپ مییگیره واسه من که نمیشه....نقل قول:
نه منظورم این بود که خاصیته مود نایتمر اینه که اگه یه بار بمیری بازی کلا از اول شروع میشه واسه همین گفتم اگه میتونی از سیوت بکاپ بگیر تا اگه وسطای بازی مردی!!!مجبور نشی از اول بری.
خب داداش به یه بار امتحانش می ارزه اگه ویندوزت اکس پی هست بزار.نقل قول:
سلام داداش من سیو هام نمیدونم چرا روی سیستم دهگه کار نمیکنه بزارم هم به دردت نمیخوره شرمنده.
داداش این سایت هم ف ی ل ت ر هست قربونت برم.نقل قول:
آقا من نمیدونم چرا ایندفعه روی سنگهایی که به در و دیوار وصله تیر میزنم ولی کاری نمیشه! دفعه قبل درست بود...چرا اینطوریه؟!
اره مطمئن باش برو خیالت جمع . همونطور که گفتم من به جای Strength روی Crit Chance سرمایه گذاری کردم . سود خوبی هم داره :3:نقل قول:
ببین یه سوال قبلا پرسیدم نگفتینقل قول:
اگه از جایی بیفتی و بمیری هم از اول میاد یا نه . چون اگه اینجوری باشه که همون اول بازی من میمیرم . ولی در غیر این صورت 99 درصد بازی رو روی مود میتونم تموم کنم اون هم به خاطر ایتم سکرت و خفنم :5:
تا با اون غول سنگیه صحبت نکنی نمیتونی بهشون تیر بزنی . حتما باهاش صحبت نکردی .نقل قول:
این غول سنگی کجا هست حالا؟ من الان تازه وارد سرزمین مرده ها شدم!نقل قول:
تا با اون غول سنگیه صحبت نکنی نمیتونی بهشون تیر بزنی . حتما باهاش صحبت نکردی .
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ
راستی Stage 2 رو هم تموم کردم. بلاخره با اون سلاخی که Healt Steal داشت تونستم تقریببا راحت رد کنمش...خداییش این قدرت خیلی معرکس...
سلام دوستان عزیز من در اون مرحله که یک غول با عنکبوت گنده اش میاد رفتم و غوله و عنکبوتش رو کشتم حالا نمی دونم چجوری از این خراب شده ای که گیر کردم توش بیام بیرون در واقعه همین قلعه یا مرحله یا هر چیز دیگه گیر کردم وقتی از همون راهی که اومدم بر می گردم می بینم که یک در مو.نده به آخرین دروازه برای بیرون رفتن بسته است و نمیشه بیرون رفت
من روی هر دوتاش سرمایه گزاری کردم.:دئنقل قول:
اره مطمئن باش برو خیالت جمع . همونطور که گفتم من به جای Strength روی Crit Chance سرمایه گذاری کردم . سود خوبی هم داره
غول سنگی کدومه بابا یک درخت هستش توی fjord همونجایی که از اون ببر های دیوونه غول پیکر داره که فقط دستشونو میکوبن زمین!اونجا کلا زمستون هستش ولی وقتی واردش میشی دقیقا روبروت یک درخت سبز رنگ هستش خب اونه برو اونجا.نقل قول:
این غول سنگی کجا هست حالا؟ من الان تازه وارد سرزمین مرده ها شدم!
سلام دوست من شما نقشه رو بیار بعد کلید SPACE رو بزن خب بعد برو روی یک منطقه روی نقشه که اسمش نمایان بشه بعد کلید eNTER رو بزن بعد OK کن حله.بهش میگن Fast Travelخیلی باحاله.نقل قول:
سلام دوستان عزیز من در اون مرحله که یک غول با عنکبوت گنده اش میاد رفتم و غوله و عنکبوتش رو کشتم حالا نمی دونم چجوری از این خراب شده ای که گیر کردم توش بیام بیرون در واقعه همین قلعه یا مرحله یا هر چیز دیگه گیر کردم وقتی از همون راهی که اومدم بر می گردم می بینم که یک در مو.نده به آخرین دروازه برای بیرون رفتن بسته است و نمیشه بیرون رفت
راستش تو اینترنت که گشتم خیلی نوشته بودن میشه ولی ماله منم نمیشه!اگه راهی پیدا کردی حتما اینجا هم بگو.نقل قول:
مگه بک آپ مییگیره واسه من که نمیشه....
شرمنده سوالتو ندیدمنقل قول:
ببین یه سوال قبلا پرسیدم نگفتی
اگه از جایی بیفتی و بمیری هم از اول میاد یا نه . چون اگه اینجوری باشه که همون اول بازی من میمیرم . ولی در غیر این صورت 99 درصد بازی رو روی مود میتونم تموم کنم اون هم به خاطر ایتم سکرت و خفنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اگه اونجوری بود که هیچی دیگه چون ماله من بعضی وقتا خود به خود چت میزنه و میوفته.فقط در صورتی که خونت تموم بشه و بمیری ریستارت میشه!اما در کل نایتمر راحت تر از این مود اپوکالیپس پلاس هست.دشمنا زیادم سگ جون نبودن.اونی هم که منو زد اصلا حواسم نبود و داشتم روش کانتر اتک تمرین میکردم که یهو دیدم دیلی لی لی لی لی(اگه درست یادم مونده باشه موقعی که تو ماریو میمردی این اهنگو میزد!)
ببینم اون ایتم سکرت چیه؟؟؟یالا به ماهم بگو:19:
من یه داس خوشکل دارم که wrath steal داره.دنبال یکی دیگه میگردم که life steal هم داشته باشه تا یه داس توپ بسازم که بترکونه!
ای بابا بعد میگن چرا هی اسپم میدی مگه من عضو نیستم اخه ای بابا.
من که نمیتونم دوباره از اول شروع کنم سرعت کامپیوترم پایینه دیگه برام سخته.
کسی به ما سیو نمیده؟
خواهش میکنم جواب بدین دیگه ای بابا.
من تازه رسیدم به اونجایی که دث باید بره زمیننقل قول:
اگه دقت کنید دث که به زمین میره زمین درب و داغون شده و انسانها همه نابود شدن
یوریل هم به دث میگه باید بخاطر بلایی که تو و داداشت سر اینجا اوردین بکشمت
این نشون میده که بعد از پایان جنگ شورا وار رو دوباره زندانی میکنه، واسه صد سال و داستان شماره دو از اونجا شروع میشه
کدوم مرحله ای برادر، بگو شاید سیو من نزدیکش باشهنقل قول:
من تو یکی از Boss ها گیر کردم به علت کمبود Health! دی ! نمیشه FT کرد برگشت یه چن تا Health گرفت بعد دوباره برگرشت به این Boss ؟؟؟
فرقی نمیکنه داداش هر جا باشی خوبه.نقل قول:
کدوم مرحله ای برادر، بگو شاید سیو من نزدیکش باشه
اگه منظورت اینه که خونت پر نیست و زود میمیری، بعد از هر بار مردن به خونت اضافه میشه و کم کم پر میشهنقل قول:
ولی اگه منظورت اینه که با یه خون کامل هم نمیتونی ببریش، میشه برگردی و خون بخری دوباره بری و غول رو شکست بدی، فکر کنم فست تراول هم بتونی بکنی
این لینکی که Gregar عزیز دادن و تقریبا تازه به tree of life رسیده (البته نیو گیم پلاسه )نقل قول:
اینم واسه منه که خیلی جلو تره و تازه the crystal spire رو رد کردم
بسته به نیازت یکیش رو انتخاب کن و در پوشه Documents/my games کپی کن
این لینکو وقتی میخوام دانلود کنم همچین چیزی میاد(لینک اولی):
این لینک هم جواب نداد من گفتم ویندوزم اکس پی هست داداش شما ویندوزت چیه؟
همین چند دقیقه پیش تمومش کردم بازی خوبی هست نمره ای که بهش میدم 9 هست .:20:
نه دیگه!!!ببین تو پایان نسخه یک وار میمیره که با شکسته شدن قفل دوباره زنده میشه البته با همه قدرتش و اون سه تا سواره دیگه هم به زمین میان در حالی که شماره 2 از رو زمین شروع نمیشه و در ضمن تو نسخه دوم دث به تنهایی به زمین میره ولی اخره نسخه یک با اون 2 سوراه دیگه!نقل قول:
من تازه رسیدم به اونجایی که دث باید بره زمین
اگه دقت کنید دث که به زمین میره زمین درب و داغون شده و انسانها همه نابود شدن
یوریل هم به دث میگه باید بخاطر بلایی که تو و داداشت سر اینجا اوردین بکشمت
این نشون میده که بعد از پایان جنگ شورا وار رو دوباره زندانی میکنه، واسه صد سال و داستان شماره دو از اونجا شروع میشه
بازی رو تموم کن خودت متوجه میشی!
تازه یوریل میگه باید به خاطر بلایی که ((داداشت)) سر زمین اورد بکشمت نه بلایی که ((تو و داداشت)) سر زمین اوردین!
نمیدونم چرا هر دفه میام تو این تاپیک یه spoil میبینم ! تازه میخواسم DSI رو شروع کنم که آخرشو مستر ....گفتن ! باو اون Spoiler لعنتیو واسه چی گزاشتن اونجا آخه ...رعایت کنید دیگه اههههههههههههههه!
نمیدونستم xp دارید، من 7 استفاده میکنمنقل قول:
این لینکو وقتی میخوام دانلود کنم همچین چیزی میاد(لینک اولی):
این لینک هم جواب نداد من گفتم ویندوزم اکس پی هست داداش شما ویندوزت چیه؟
این لینک جواب نداد یعنی نتونستید دانلود کنید یا سیو کار نکرد ؟
عکسی که گذاشتید آدرس سایتش حذف شده
من فکر کردم میگه you & your brother :31:نقل قول:
پس در کل آخر این شماره دستم میاد که چی شده
راستی گفتی قفل، البته در اصل مُهر درست تره، اون 6 7 تا مهر که در نسخه یک حرف ازشون بود واسه چی بودن؟
اگه اشتباه نکنم همین یوریل بود که مهر ششم رو شکست و وار دوباره زنده شد
نه داداش لینک اولی بلد نیستم چطور دانلود کنم وقتی هم دانلود میکنم یه چیز مسخره میده کلا کمک کنید.نقل قول:
نمیدونستم xp دارید، من 7 استفاده میکنم
این لینک جواب نداد یعنی نتونستید دانلود کنید یا سیو کار نکرد ؟
عکسی که گذاشتید آدرس سایتش حذف شده
واقعا بینهایت متاسفم که نسخه Xbox اختلاف های زیادی داره با نسخه pc.
خب باشه چند هفته زودتر بزنین گیم رو ولی نه دیگه این همه اختلاف.
اگه کمکی از دستم بر بیاد چشمنقل قول:
صفحه دانلود که اومد اون پایین دکمه free download رو بزنید
صفحه بعد زیر Enter code below کد تصویری که میبینید رو وارد کنید و دکمه creat download link رو بزنید
صفحه بعد یه لینک بهتون میده، روش کلیک کنید تا دانلود شروع شه
یه فایل فشرده 109 کیلوبایتی دانلود میشه، توش یه پوشه به اسم Darksiders2 وجود داره،استخراجش کنید و به پوشه my documents/my games انتقال بدید
نرم افزار winrar دارید؟ فایل فشرده رو باید با اون باز کنید
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
ولی این سیو هم جواب نداد فکر کنم این سیو هم روی ویندوز سون تنظیم شده.
علی جان خوب یه کم از این فرقا بگو . من دو روزه نبودم توی تاپیک چیزی گفته شده راجع به نسخه ایکس باکس و پی سی ؟ :3:نقل قول:
الان یکی بگه این تو چه وضعیتیه :31:
انگار داره دعا میکنه، میگه پروردگارا، نسخه بعد را از این گونه باگ ها بدور بدار :31:نقل قول:
اینقدر از این باگ ها زیاده که قبلتر هم گفتم گاهی ادم فک میکنه که بازی رو اشتباه جلو رفته نگو که باگ خورده . یادمه سره heart of stones چی جوری علاف شدم تا اینکه بازی دوباره از سر شروع کردم .