اگه سجاد آخرین ورژنش رو بذاره شاید ازش سفارش دادم:31:نقل قول:
فقط مشکل اینه من حوصله بانک رفتن برا پول دادن ندارم
اگه کارت داشته باشه و انتقال بدم اونجوری هم این و هم bf3 , mw3 رو ازش می خرم:19:
Printable View
اگه سجاد آخرین ورژنش رو بذاره شاید ازش سفارش دادم:31:نقل قول:
فقط مشکل اینه من حوصله بانک رفتن برا پول دادن ندارم
اگه کارت داشته باشه و انتقال بدم اونجوری هم این و هم bf3 , mw3 رو ازش می خرم:19:
سلام دوستان.نقل قول:
بازی آخرین ورژن هست:20:.
همشهری اول اینکه قابل شمارو نداره :40:. عزیز اگه سفارشت رو تا آخر میرفتی بهت یه شماره حساب و شماره کارت میداد :31:!.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://up98.org/upload/server1/01/z/y58zfm1qz1ej50l1b2d.jpg
بهرحال در خدمت هستم:46:.
موفق باشید:40:.
یعنی اون مبلغ نهایی رو کافیه کارت به کارتش کنم دیگه؟نقل قول:
راستی تو دانشگاه رازی درس نخوندی ؟
یادمه یه همچین اسمی رو اونجا داشتیم:31::46:
بچه ها آماده شن برای کتک خوردن!!نقل قول:
میخوام برگردم ، میام حال همه رو میگیرم.
همتون آماده باشین :27:
این سجاد خان قضیرو درست کنه میام حال همرو می گیرم
بجز پینگ که حال هممون رو گرفته:13:
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﻦ ﻓﻘﻂ سه ﺷﻨﺒﻪ ﻭ احتمال قوی پنج شنبه ﺍﻳﻦ ﻫﻔﺘﻪ on ﻫﺴﺘﻢ ﺣﺘﻤﺎ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺑﻴﺎﻳﺪ
همون دو روز هم برای حالگیری خوبه!!:10:نقل قول:
اما سه شنبه که عاشوراس و الانم محرمه و خونریزی حرامه
خونتون گردن خودتون هاااا:31:
منم که نمی تونم بیام فعلا چون ماجرای من و سجاد و سفارش همچنان ادامه داره :31:
نگران خون من نباش محمد شما کی on هستی؟ پنچ شنبه on هستی؟ من هم بیام؟:10:نقل قول:
یه بار ما اومدیم بازی کنیم ، اینترنت پوکید:41:نقل قول:
دیروز شارژ(مهلت) ماهیانه اش تموم شده بود و من یادم رفته بود که تمدید کنم:19:
حالا من موندم و هیچ اینترنتی!:2:
[HTML]ویرایش[/HTML]
فعلا راست و ریسش کردم.
امروز و فردا هر وقتیکه تو بخوای هستم
فقط قبلش بهم بگو که چه ساعتی بریم
سفارش برای چیه دیگه بگو با پیک بفرسته :31:نقل قول:
قرار بوده که امروز بفرسته ببینم سالم در اومده روز تاسوعا یا نه:31:نقل قول:
بچه ها من 10 دقیقه دیگه on می شم شما هم بیاید.:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
این بار ijji برای بازیکنانش voice chat گذاشته که اسم برنامش c3 هست که از سایت اصلی میگیرید بعدش هم یه اکانت می سازید بعد برید توی Search برای chanel اونجا بزنید ava for iran که با این کار چنل ایرانی ها رو می اره که من ساختمش پسورد چنل هم 72 هست که همون تاریخ تولدمون می شه بدش هم که وارد شدید دیگه برید برای چت :27::27::27:
این هم نمای از برنامه:
این هم آدرس سایت این برنامه با حجم 29 مگ که اول ثبت نام بعد هم دانلود:
اینم لینک مستقیمنقل قول:
کد:http://code.vivox.com/c3/C3-NHN-0.4.39.289.msi
سلام
من الان تو سایت بازی هستم چطوری باید عضو شم ؟
و اینکه اون چیز دانلودی رو هم دانلود کردم کاربر جدید بازی هستم من چه کنم م؟
خلاصه مفید :دی:27:
واسه این بازی من بایستی 4 گیگ هم باید دان کنم ها ؟؟؟
دقیقا اصلی ترین نکته همینه دانلود بازینقل قول:
که همین نزدیکاس حجمش
می تونی دانلود کنی یا ...؟
می تونم ! ولی حسسش نیست واسه دان بازی دیگه نیست بازی کنیم که دان اینا نداشته باشه ؟نقل قول:
بازی های آنلاین یا باید سی دیشو داشته باشی یا باید دانلود کنینقل قول:
اونی که مد نظرته و دانلود نخواد بازیهای تحت مرورگرند که طبیعتا مثل این بازی های نیستند
مثل تراوین و تریبال وارز و ...... کلی بازی دیگه
خودت چی؟نقل قول:
دی وی دیشو از سجاد گرفتی؟؟؟
آره برام فرستاد :31:نقل قول:
فقط الان دیگه نمی تونم استارت کنم :41:
اولا چندتا ارور میزنه وقتی استارت گیم رو میزنم که اسمش اینه Internet explorer script error یا همچین چیزی
بعد چک می کنه بازی آخرین ورژن باشه و آپدیت باشه و ....
بعد ijjioptimaizer هم اون پایین میاد اما بازی اجرا نمیشه!
چندماه پیش هم این مشکل بود اما با چندبار بستن راکتور یا لوگ آف مشکل حل میشد اما الان حتی با ریستارت هم حل نمیشه :41::41::41::41::41:
یه مشکل جدید اینکه
تا میزنم گیم استارت شه خودبخود راکتور بسته میشه به طور کامل!!! در حالی که هنوز چک نکرده بازی آخرین ورژن هست و ....
از حل مشکل بازی استفاده کن ببین ردیف میشه!:10:نقل قول:
کد:http://help.ijji.com/?
حالا از مرحله اول رد میشم و بازی اجرا میشه
اما به چند ثانیه نمی رسه که دی سی میشه یعنی ارتباط بازی با اینترنت قطع میشه و از بازی میاد بیرون!
درحالی که اینترنت وصله:(
این مشکل رو هم به روش قبلی حل کون برو تو سایتی که محمد گفت و ببین مشابش هست اگه نبود توی connect us برو و به admin بازی مشکل رو بگو تا 1 یا 2 ساعت بعد جوابت رو بده ولی به تور کلی سر چمه تمام مشکلات anti viros هست که اگه رو سیستمت نصب هست برو پاکش کن یا حداقل off کونش مخصوصا اگه اسمارت سکیورستی nod 32 باشه :13::13:نقل قول:
از هر مرحله ای رد میشم یه مشکل دیگه میاد
الان راکتور فقط یه صفحه سیاه میاره شما امروز صبح تونستین بازی کنین؟
حتی پاکش کردم دوباره نصبش کردم:41:
من همین اسمارت سکوریتی رو دارم و مشکل خاصی نداره ولی از این به بعد غیر فعالش میکنم موقع بازی!نقل قول:
یه باگ جالب :
دیروز علی توی کلن آن بود ولی توی بادی لیست آف بود همش هم Infection Channel بود و Failed Receive Member Information میداد lol
Follow هم نمیکرد!
بچه ها بیان یه دست با هم بریم که من دیگه برم تا یه یه ماه دیگه lol
اون روز کلا سرور ها قات اساسی داشتن...همش تایم اوت می دادن وسط کار شوت می کردنمون بیرون.نقل قول:
خبر جدید: 15 میلادی اپدیت جدید داره میاد با تعداد سلاح جدید و یک مپ جدید باسه co-op .(تو یوتوب ویدیوش رو گذاشتن )
هنوز خودم ندیدم یکی دید تعریف کنه چطوریه.
بعد اگر خواستین امضا بزارین، این بنظرم بدک نیستا.طرح های مختلف داره می تونین انتخاب کنین:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.avaonline.es/avasigs/index.html
لول منم درس کردم
یه ویندوز سون نصب می کنم برای mw3 , bf3 اگه اونجا ava باز مشکل داشت و اجرا نشد واقعا دیگه بیخیالش میشم
نگاه کن ببین چی می گم من هم همه ی این مشکلات رو با reactor داشتم ولی با 2000 تومن که دادم چیز پی ان خریدم حل شد کلا تمام این مشکلات از فیلترینگ ایران هست یه بار هم با چیز پی ان بیا و anti viros هم off کن به احتمال زیاد مشکلت حل بشه من هم مشابه مشکل تو بود ولی با چیز پی ان حل شد امیدوارم مشکل تو هم حل بشه :46::46::46::46:نقل قول:
دوست عزیز لینک دانلود بازی رو میشه قرار بدید و بگید حداقل سیستم مورد نیاز چنده؟ ممنون میشمنقل قول:
میگم من انتخاب کردم امضا رو ولی نمی شه یرای امضا گذاشتش یه سایت گیر میده می گه :
من این رو انتخاب کردم :
- امضای شما نمیتواند دارای ابعادی بزرگتر از 350 در 150 پیکسل یا 600 در 50 پیکسل باشد ! همچنین سایز تصویر نباید بزرگتر از 30کیلوبایت باشد .
با اینکه صفحه اول توضیح دادم ولی بازم هم سریع توضیح میدم فقط آخرش هم برو صفحه اول هم بخون :نقل قول:
برای دانلود برو تو صفحه زیر بعد زیر عکس بازی ava نوشته دانلود سرور یکی رو انتخاب کون که هم سرعتش خوب باشه هم فیلتر نباشه بعد دانلود کن با حجم حود 3.5 گیگ بعدش باید reactor رو برای آپدیت و اجرای بازی با حجم 7 مگ بگیری تا اینجاش انجام بده اگه مشکل یا سوالی بود من در خدمت هستم ضمنا دنبال بازی تو سایت ایرانی هم نرو مخصوصا mihan download که همش سر کاری.:13:
سیستم مورد نیاز حداقل هم بالا همون جا که سرور انتخاب می کنی زده روش کلیک کون و بخونش :8:
این هم لینک جایی که میری و سرور انتخاب میکنی::10:
---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------
این هم عکس ابدیت بعدی که قرار فضایی ها رو به co op اضافه کنه ::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
از Sajad-tnt هم میتونید آخرین ورژنش رو بخرید.نقل قول:
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
مال منم دقیقا همینطوره!نقل قول:
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
پس هفته بعد باید بریم تو کار دانلودش!:31:نقل قول:
اونم که توسط دولت مکرمه نابود میشه تازه پینگ رو هم میبره بالاتر!نقل قول:
عکس رو ببر تو پینت و یکم سایزش رو کوچیکتر کن از پهنا فقط بعد سیوش کن درست میشه:31:نقل قول:
نه بابا مشکلی با پینگ نداره هیچ تازه من پینگم 220 با 4.2.2.1 یعنی اروپا هست یه چیز پی ان هلند بگیر با پینگ من که 170 هست بالا می اد و هیچ مشکلی تو سرعت نداره البته این ماله خیلی وقت پیش هست ولی الان بدون چیز پی ان on می شم و پینگم حد اکثر 200 بجز مواقعی که برای 2 یا 3 ثانیه قاتی می کنه و 2000 می شه :31::31::31::31:نقل قول:
سلام بچه ها منم یکی از این امضا ها ساختم
اینطوری شد :) :)
هنوز نیومده فیلمش هست چندنتا فیلم داره که من اصلیش رو بردم تو مدیا فایر و از اونجا که میدونم همتون چیز پی ان دارید بقیش رو youtube هست و فقط ادرسشون رو میدم برید ببینید::46:
فیلم کلی که بزودی در سایت اصلی میزارنش:
[کد:http://www.youtube.com/watch?v=SHjIyYFSIPE
فیلم اموزش و نحوه ی کشتنشون:
این هم فیلم غول اخرش و نحوهی کشتنش:کد:http://www.youtube.com/watch?v=6jk-BidUPxk&feature=related/
اینهم فیلم اولی در مدیا فایر:کد:http://www.youtube.com/watch?v=RMqrhBFUUgI&feature=related/
کد:http://www.mediafire.com/download.php?aosxtd56zdzlma0
واو چقدر طرفدار داره این بازی .......
خیلی جالبه من ویندوزم رو عوض کردم از دیروز تاحالا بازی میکنم
آقا محمد دیروز نبودی چرا! :دی