آزمون های اینترنتی برای رشته های ریاضی و تجربی
سلام به دوستان گلم
راستش دیروز این پست و تو یک تایپیک دیگه زدم گویا به علت اینکه جاشو درست انتخاب نکردم مدیریت پاکش کرد :41:
حالا بی خیال
خواستم یک چیز توپ بهتون معرفی کنم :31: حداقل از لحاظ من خیلی جالبه .
دوست دارید یک جا باشه که آزمون آنلاین بدید ، نتیجه شما را همون لحظه بده ، تعداد سوالات درست ، غلط و نزده و رتبه و عملکرد شما را با دیگر کاربران و داوطلبان کنکور مقایسه کنه و جدول پیشرفت شما را همراه با ریز نمرات شما بهتون نشون بده و از همه مهمتر هر چند وقت یک بار آزمون جدید بذاره؟
خوب من یک سایت توپ پیدا کردم که این کارو می کنه :46: ایده ی سایت خیلی جالبه . شما یک آزمون رو بدید بعد دوباره مثلا ماه دیگه بیاید همون آزمون رو باز تکرار کنید کاملا متوجه می شید چقدر پیشرفت کردید و ....
ناگفته نماند خیلی وقته با این سایت آشنا هستم اما این بخشش تازه راه اندازی شده و آزمایشی است به خاطر همینم فعلا 2 تا آزمون داره اما فکر کنم هر روز اضافه می شه.
می تونید تو این سایت عضو بشید و از مزایای اون استفاده کنید. عضویتش هم چند ثانیه طول می کشه.
تازه تو سایت دعوت شده که اگه خواستید خودتون آزمون طراحی کنید و بذارید برای دیگران.
به نظرم سایت جالبی می تونه باشه برای ما کنکوری ها :10: من که نظیرش رو ندیدم.
آدرسش wwww.konkori.org/azmoon
اگه از این سایت خوشتون اومد دکمه ی تشکر رو هم فشار بده تا منم خوشحال بشم . همین پایین سمت چپ.:46: