سلام lone عزیز، احتمالا مشکل DNS هستش. رو کلاینت از دستور ipconfig /registerdns در قسمت CMD استفاده کنید. امیدوارم مشکلتون حل بشه.
Printable View
سلام lone عزیز، احتمالا مشکل DNS هستش. رو کلاینت از دستور ipconfig /registerdns در قسمت CMD استفاده کنید. امیدوارم مشکلتون حل بشه.
متاسفانه مشکل حل نشد . پیغامی رو که سیستم زمان run کردن با اسم دستگاه نمایش می ده می نویسم شاید بهتر بتونید راهنمایی کنید :
D7 is not accessible . you might not have permission to use this network resource . contact the administrator of this server to find out if you have access permissions.
this servers clock is not synchronized with the primary domain controllers clock
سلام
شما یکم بیشتر در مورد شبکت توضیح بده
شما تو شبکتون wins server دارید یا dns؟
فقط computer name شو میزنید یا full computer name؟
از روی کلاینت های دیگه امتحان کنید ببینید شاید مشکل از جایی باشه که داره اون کامپیوترو ping میکنه
اگه dns دارید برید ببینید توی zoneتون همچین رکوردی دارید یا نه یا اصلا dns رو میتونید ببینید یا نه
ما در خانه يك شبكه بسته ايم كه متشكل از 3 كامپيوتر ميباشد. حال از كجا بايد فهميد كه مثلا كامپيوتر من در شبكه چندمين كامپيوتر است؟ يعني در واقع من ميخواهم static ip را بدست آورم و تنظيمات پورت فورواردينگ را انجام دهم لذا به همين دليل بايد بدانم چندمين كامپيوتر در شبكه هستم. اولين ip كه مربوط به مودم ميباشد 192.168.1.1 است و ip من 1.2 و بقيه هم به بالا(حداكثر 1.254 ) مودم ما در واقع هم مودم است و هم سوييچ كه از خطوط بيسيم هم ساپورت ميكند مدل TP-Link TD-W8910G حال براي تنظيمات پورت فورواردينگ برنامه eMule بايد وارد مودم شده و تنظيمات را انجام داد آيا كسي هست مرا راهنمايي كند؟
lone عزیز. 1- از دستور w32tm برای sync کردن time استفاده کنید 2- اگر مشکل حل نشد به صورت دستی DNS رو چک کنید که Arecord به درستی ایجاد شده باشه.
masood hashemy عزیز. با دستور ipconfig /all میتونید تنظیمات Static ip رو بدست بیارید. برای استفاده از EMULE نیازی به Port forwarding ندارید. اگر مشکل دارید با ISP مطرح کنید.
ببخشید نمیدونم جای این سوال اینجاست یا نه امتحانات شبکه مایکرو سافت هزینهش چنده و چه جوری باید امتحان بدم؟
با تشکر از mkoleiny عزیز ، برای استفاده دیگر دوستان باید بگم که مشکل من با استفاده از دستور w32tm حل شد . ممنون
سلام. من اگه بخوام از اینترنت پر سرعتم به چند نفر دیگه بدم. چقدر تجهیزات و سرمایه لازم دارم؟ می خوام هم از طریق مایکرو ویو بدم و هم از طریق Vsat لطفا راهنمایی بفرمایید.
mohsen.rajabi گرامی، باید خدمتتون بگم که توی ایران هر امتحان 220000 تومان، جاهای دیگه 80 تا 120 تومان، برای راهنمایی بیشتر پیغام خصوصی بدید.
با سلام خدمت همه دوستان
وقتي تو شبكه خطاي كانفليكت آي پي ديده شد چطور ميشه فهميد كي از آي پي من داره استفاده مي كنه و آيا نرم افزاري هست كه باهاش بشه طرف رو شناسايي و كارهاي ديگه باهاش كرد مثله خاموش كردن يا قفل كردن كامپيوترش
ممنون ميشم كسي راهنمايي كنه چون واقعا بهش احتياج دارم
سلام به همه عزيزان
راستش 1 سوالي داشتم كه ممنون ميشم در اين باره راهنماييم كنين
ميخواستم رشته مديريت شبكه رو انتخاب كنم كه نياز به راهنمايي دارم
اگه لطف كنين راهنماييم كنين ممنون ميشم.
سلام دوست عزیز
من یه توضیح کلی راجب ipx(فکر کنم تو شبکه های ناولمورد استفاده قرار میگیره)میخواستم.
یه کنفرانسه اگه نبرم نمره کسر میشه.
ممنون میشم اگه یکم سریع تر جواب بدی اگه شوال برنامه نویسی هم داشتی من میتونم کمکت کنم
لطفا بهم میل بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسی ممنون
نقل قول:
سلام
اگه به سرور دسترسی دارین تو DHCP می شه فهمید.
اگه کافی نبود بگین توضیح کامل بدم.
سلام دوستان ببخشيد وقتی روی سرور ترافيک مصرف اينترنت بالايی توسط bandwith meter گزارش ميشه ، ميتونيم بفهميم اين اينترنت توسط کدوم کلاينت مصرف ميشه ؟ يعنی ip ش رو بفهميم ؟؟
فقط بگم من زياد وارد نيستم ساده توضيح بدين
مرسی
سلام دوستان عزیز
من اینترنت پر سرعت دارم و کامپیوتر خودم و یک کامپیوتر دیگه رو شبکه کردم و اینترنت Share هست اما متاسفانه وقتی وی پی ان رو وصل میکنم دیگه اون یکی کامپیوتر کار نمیکنه !!! میخواستم بدون چیکار میشه کرد ؟؟ آیا راهی هست یا نه ؟
ممنون از لطف شما دوستان
? :20:نقل قول:
کسی از دوستان و مدیران نظری نداره ؟نقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
آي پي هاي ما به صورت دستي نه DHCP بازم اگه راهي داره توضيح بيشتر بدين ممنون مي شم
سلام دوستان
من توی پیکربندی DHCP مشکلی دارم هر کاری می کنم آیپی روی کلاینت ست نمیشه ممنون میشم کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
می خواستم من رو در مورد بحث Nat راهنمایی کنید.
در مورد switching در شبکه ها کسی مطلبی داره معرفی کنه ؟ متشکرم
آقایان مهندس همگی خسته نباشید راستش من دانشجوی کامپیوتر هستم و استادمون گفته که یه تحقیق در حد سه صفحه درباره پروتکل Snmp بیاریم. اگه کسی بتونه 3 صفحه مقاله درباره این پروتکل بزاره و یا بگه ممنون میشم . منتظرم. ...! در پناه حق.!
فكر كنم اگر به بخش آموزش الكترونيكي و مقالات و درخواست مقاله مراجعه كنيد
زودتر به نتيجه برسيد
بیا این از 3 صفحه بیشترنقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Simple_Network_Management_Protocol
نحوه ارتباط شبکه داخلی شرکت(انترانت) با کاربرانش درخارج ازشرکت ازطریق اینترنت؟ توضيح كامل ميخوام.اگه باشكل باشه بهتره متشكرم
مثلا كاربران بتونن اطلاعات مربوط به پروژه خودشونو رو باداشتن يوزر پسورد و واردشدن به شبكه داخلي شركت براي مديران درصفحات مربوطه كه دردسترسشون قرار ميگيره وارد كنن.ويا بتونن فيش حقوقييشونو ببينن وكلا تعاملي بين شركت وپرسنل خارج ازشركت برقرار باشه.
چه جالب که کسی 2 پست صفحه قبل من رو ندیده !! مدیران عزیز اگر جوابی ندارید بگید یه فکر دیگه ای بکنم
مرسی
نقل قول:
من اینترنت پر سرعت دارم و کامپیوتر خودم و یک کامپیوتر دیگه رو شبکه کردم و اینترنت Share هست اما متاسفانه وقتی وی پی ان رو وصل میکنم دیگه اون یکی کامپیوتر کار نمیکنه !!! میخواستم بدون چیکار میشه کرد ؟؟ آیا راهی هست یا نه ؟
خوب فکر کنم --- هم باید شر کنی
با یه مودم که هم وایرلس داره و هم 4 تا لن (+روتر) میشه اینترنت رو به اشتراک گذاشت و فایل شرینگ و شبکه کردن چند کامپیوتر رو هم انجام داد؟!
سلام.(مثل اینکه سئوال ها زیاد شده و جواب ها کم!)
من وقتی که می خوام DNS رو یعنی دومین رو درست کنم با یه همچین اروری مواجه می شم.
کسی می تونه راهمایی کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر.
سلام به همه دوستای عزیزم
میخوام یه شبکه (بی سیم)کوچیک اداری برای یه شرکت که 4 الی 6 کامپیوتر داره راه اندازی کنم ... به طوری که موم ADSL ّبه wireless swittch وصل باشه و یه هارد شبکه هم بهش وصل کنم فقط نمی دونم این هارد شبکرو چجوری میشناسه ... یا یه مودم ADSL بگیرم که wireless باشه ؟
اگر ممکنه اسم قطعات و لیستشونو به من بگید برایا 4 تا کامپیوترم به یه کارت بی سیم هم احتیاج دارم ....
شرکتی که ازش ADSL میگیرم داتکه فکر میکنید با چه مودمهایی سازگاری داره ؟
سلام دوستان خسته نباشید . آقا اگه کسی یه مقاله ای چیزی درباره ی " کدهای امنیتی شبکه های بیسیم" داره یا بلده بزاره !!... ممنون .!
یک چیزی شبیه به این ...کد:http://www.psism.com/hd363n.htm
آیا این هاردMAXTOR این قابلیت و داره ؟ که بشه با router share :رد بین چند سیستم ؟ خلاصه یه هار با قابلیت sharing میخوامکد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=373
کسی نیست پست 671 جواب بده ؟
یه مدتیه اینجا کسی نمیاد!!!نقل قول:
دوستان هر از چند گاهی من مییام اینجا ولی واقعا سرم شلوغ شده.
ایشالله به زودی در خدمتتون خواهم بود.
سلام
منم میخوام اینجا عضو بشم....
یه مقاله pdf معرفی کنید که منم شروع کنم...
مر30
طاهر...
سلام خدمت شما دوستان عزيز
بين Windows Server 2003 با Windows Server 2008 فرقي هست يا نه از نظر عملكرد؟
با تشكر
سلام
من یک سوال درباره شبکه دارم
اگر 20 تا کامپیوتر داشته باشیم که شبکه هستن و می خوایم یک folder را روی 4 تا از اونها share کنیم ولی بقیه نبینن چی کار باید بکنیم؟