آقا نتایج کنکور 90 کی میاد؟ انتخاب رشته کی هست؟
آقا نتایج کنکور 90 کی میاد؟ انتخاب رشته کی هست؟
نتايج تو دهه دوم مياد.دور و ور 13 مرداد.
3-4 روز بعدش هم انتخاب رشته هست.
تجربی یا پزشکی؟!!نقل قول:
ولی به احتمال خیلی خیلی زیاد آره تو هردوش بالای 5800 میشه.
سوال 46 عربی رشته ریاضی که نوشته با تاثیر+4 یعنی چه؟ یعنی حذف شده یا نه؟!
فکر کنم اگه به این سوال درست جواب داده باشی به جای اینکه 3 نمره مثبت بده 4 نمره می ده
خب اونوقت جواب درست کدوم گزینه است؟!
ترازم چند میشه؟نقل قول:
پزشکی منظورم بودش
من که فقط به اون یکی دو سوال اول عربی نگاه کردم و فکر کنم فقط یکیش رو زدمنقل قول:
خب اونوقت جواب درست کدوم گزینه است؟!
حالا من اصلا روی این سوال رو ندیدم تا بخوام بدونم جوابش چیه:5:
نه حذف نشده (قبلا vahid-p) به اين سوال جواب داده بود چرا سوال تكراي مي پرسيد!!!!؟؟!نقل قول:
منظورش اينه كه اگه گزينه 4 رو زده باشيد براتون درست حساب ميشه و اگه غلط زده باشيد اونوقت براتون حساب نميشه
آقا ممنون خیلی روحیه دادی. خوبیش اینجاست که من انتخاب رشته رو فقط اون رشته هایی که خیلی دوست دارم و دانشگاه هایی رو که دوست دارم انتخاب میکنم، و تمام. ( نشد سال دیگه )نقل قول:
همه دروس مطمئناَ استاد میاد درس میده مثال و تمرین حل می کنه وقتی همینایی که استاد میگه بنویسی میشه جزوه .
شما تلاشتو بکنی مطمئناَ نمرت از میانگین کلاس بالاتر میشه .
خوندن درس توی دانشگاه رابطه ی زیادی با علاقه به دانشگاه و رشته داره کلاَ انگیزه لازمه
چیزی که من نداشتم امسال.
امیدوارم شما از دانشگاه و رشتتون لذت ببرید اون موقع خود به خود همه کلاسا حاضر میشید درس می خونیدو...
نقل قول:
تور مجازی 360 درجه دانشگاه علم و صنعت ایران با فراهم آوردن 327 موقعیت تصویری که امکان حضور مجازی را برای دانشجویان و داوطلبان تحصیل در این دانشگاه فراهم می کند، افتتاح شد. به گزارش خبرنگار مهر، این تور با فراهم آوردن 327 موقعیت تصویری از دانشگاه علم و صنعت ایران امکان حضور مجازی در فضای دانشگاه را به کاربر می دهد و تصاویر آن با قابلیت چرخش 360 درجه در هریک از موقعیت های تصویری و با فناوری خاص تهیه شده است.
تور مجازی دانشگاه علم و صنعت این امکان را به بازدید کننده می دهد تا بدون نیاز به حضور فیزیکی در دانشگاه بتواند در فضای آن حرکت کرده و در صورت نیاز از داخل ساختمان ها و اتاق ها هم بازدید کند.
در این سفر مجازی، کاربر می تواند با دانشکده ها، امکانات آموزشی و پژوهشی آزمایشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، اماکن و تسهیلات عمومی از جمله خوابگاه، امکانات ورزشی، سالن های غذاخوری و اماکن فرهنگی به طور کامل آشنا شده و در محوطه دانشگاه و در مسیر دلخواه حرکت کند.
یکی از ویژگیهای این تور مجازی که در دانشگاههای سایر کشورهای جهان هم راه اندازی شده، امکان جذب دانشجوی خارجی است.
نرم افزار این تور مجازی با ارائه نقشه سه بعدی دانشگاه و لینک موقعیت تصویری منتخب روی آن، امکان حرکت بر فراز نقشه سه بعدی دانشگاه و انتخاب یک موقعیت تصویری خاص را هم به مخاطب می دهد.
در حال حاضر دسترسی به تور مجازی (Virtual Tour) دانشگاه علم و صنعت ایران از طریق آدرس vt.iust.ac.ir فراهم شده است.
تنها در یک یا دو دانشگاه بزرگ کشور تور مجازی راه اندازی شده است اما دانشگاه علم و صنعت این تور را تحت وب نیز قرار داده در حالیکه تور مجازی این دانشگاهها فضای مجازی روی لوحهای فشرده در اختیار دانشجویان قرار داده می شود.
با سلام خدمت دوستان . کسی خبر نداره این طرح چجوریه؟ برا همه قابل دسرسه یا فقط دانشجوها؟ کلا یه تعریف خودمونی ازش بنویسه هرکی میدونه
متشکریم! :11:
برید تو سایت 100dar100.netنقل قول:
من که دیدمش جالب بودنقل قول:
همه می تونن ببینن
ای کاش همه دانشگاهها یه همچین چیزی داشت
در مورد دور نمای شغلی رشته های مدیریت(همه گرایش ها) و زیست شناسی سلولی ملکولی اطلاعات کمی دارم لطفا اگه چیزی در مورد این رشته ها میدونین ارایه بدین در ضمن اگه کسی میتونه بعضی دروس تدریسی این رشته ها رو در دانشگاه معرفی کنه لطفا دریغ نکنه :12:مرسی پیشاپیش
تخمین ریاضیش بهتره تا تجربیشنقل قول:
کسی میدونه سوالات کنکور ازاد امسال کجا میشه پیدا کرد؟
انتشارات راه اندیشه میزنه هفتهدیگه فکر کنم.۱۶۰۰ پولش بشه.اگه تهرتن هستید برید انقلاب بگیرید
الان نصف شبه دارم وبگردی میکنم :46:
سلام
اين سايت 100dar100.net واقعا تخمين رتبه اش خيلي غير استاندارد هست
فقط رشته رو ميپرسه و تخمين رو ميزنه
اصلا به اين توجه نميكنه كه خيلي از رشته ها ضريبش فرق داره
نفت و شيمي و پليمر و اينا شيمي ضريب 4هست
بعضي رشته ها شيمي ضريب 2هست
بعضي رشته ها فيزيك 2هست بعضياشون فيزيك 4
بعضيام كه شيميش ضريب 1هست
بدون در نظر گرفتن اينا الكي تخمين ميزنه :D
سایتش فقط حدودی در می اره ترازو نه دقیق!نقل قول:
ولی مال تجربی که از اون بدتره درس زمین شناسی رو نزاشته!:31:
نکاتي براي انتخاب رشته کنکوري ها
دانش آموزان بيش از اين که به رتبه و نمره و تراز فکر کنند بايد به علايق و انگيزه هاي خود و امکانات شغلي فکر کنند.
داوطلبان براي بحث انتخاب رشته دانشگاه سراسري، کار تقريبا راحتي را بايد انجام دهند و آن هم اين که رشته هاي خود را بر مبناي ترجيح فردي که شاخص مهم تري است نسبت به علاقه فردي انتخاب نمايند.
در ترجيح فردي، موضوعات مهم تري از جمله علاقه فردي، محل سکونت و همين طور نظر اوليا و شانس قبولي در آن در نظر گرفته مي شود.
داوطلبان بايد ترجيحات فردي خود را از بهترين به بدترين انتخاب مرتب کنند و اين تنظيمات را با دقت انجام دهند.
براي اين که اين کار خيلي خوب و درست انجام شود، ما به داوطلبان توصيه مي کنيم که:
40 انتخاب اول دانش آموزان بهتر است انتخاب هاي خوش بينانه باشد که از انتخاب اول تا انتخاب چهلم را منظور خواهند کرد.
البته بهتر است که شانس قبولي هم داشته باشند، يعني فاصله رتبه آن ها از آن رشته خيلي زياد نباشد.
چهل انتخاب بعدي داوطلبان، انتخاب متعادل است. در اين جا دقيقا رشته هايي مطرح هستند که دانش آموزاني با رتبه اين شخص سال گذشته آن رشته ها را قبول شدند.
آخرين انتخاب ها که 20 انتخاب انتهايي است به نام رشته هاي کف قابل قبول مطرح خواهند بود. نهايتا داوطلبان 40 انتخاب خوش بينانه خود را به ترتيب علاقه فردي خود مرتب مي کنند، بعد از آن از انتخاب 41 تا 80 را در بازه متعادل را مرتب مي کنند و بعد از آن انتخاب انتهايي 20 انتخاب کف را مرتب مي کنند.
يکبار ديگر به اين انتخاب ها نگاه مي کنند، شايد يک انتخابي در انتخاب هاي متعادل وجود داشته باشد که دانش آموز حتي آن را بيش از انتخاب هاي خودش دوست داشته باشد، شانس قبولي هم در آن رشته زياد است، اما در رده هاي پايين تري قرار گرفته است.
نهايتا اين 100 انتخاب بر اساس ترجيح فردي مرتب شود، پس طبيعي و منطقي اين است که دانش آموزان هر رشته اي را بيشتر دوست دارند، بالاتر قرار دهند.
داوطلبان چگونه اطلاعات را به دست بياورند؟
کانون فرهنگي آموزش براي همه داوطلبان با توجه به رتبه دانشگاه و با توجه به ميانگين تراز آزمون هاي کانون، به کمک سي دي و مجله آزمون، بازه هاي خوش بينانه، بازه هاي متعادل و بازه هاي کف قابل قبول را مشخص کرده است که داوطلبان مي توانند نسبت به تهيه و انتخاب آن ها اقدام کنند.
منبع :
کد:wWw.kanoon.ir
نتايج کنکور از 10 تا 15 مرداد اعلام مي شود
دکتر محمدحسين سرورالدين افزود: سعي مي شود نتايج اوليه کنکوردر روزهاي 10 تا 15 مرداد اعلام شود و نتايج نهايي نيز شهريورماه اعلام خواهد شد.
وي خاطرنشان کرد: نزديک به 30 هزار نفر از داوطلبان کنکور سراسري سوابق تحصيلي ندارند که با توجه به تصميم کارگروه ماده 4 حذف کنکور مبني بر اعمال تاثير مثبت سوابق تحصيلي، براي اين افراد تنها ملاک نمره آزمون کنکور خواهد بود.
سرورالدين يادآور شد: به دليل اينکه تنها تاثير مثبت و حداکثر 25 درصد براي سوابق تحصيلي در کنکور 90 اعمال مي شود مشکل آن دسته از داوطلبان کنکور که سوابق تحصيلي نداشتند نيز حل شد.
وي گفت: براي اين گروه تنها ملاک نمره آزمون است و اگر سوابق تحصيلي داشته باشند نيز مي توانند ارائه دهند.
بنابراين گزارش، يک ميليون و 132 هزار و 877 نفر در 5 گروه آزمايشي علوم رياضي، علوم تجربي، علوم انساني، هنر و زبان هاي خارجي در روزهاي 9 تا 11 تيرماه با هم به رقابت پرداختند.
منبع: سایت کانون
یعنی هیچی دیگه! از دهم باید هی بریم سایت سنجش رفرش بزنیم تا پونزدهم...:41::31:
[
یعنی هیچی دیگه! از دهم باید هی بریم سایت سنجش رفرش بزنیم تا پونزدهم...:41::31:[/QUOTE]
همون دهم میاد
وای چقدر استرس دارم.........
خیلی حال داد این تاثیر مثبت معدل دمش گرم
من که معدلم فاجعه ست
تنظیم کنید شیفتی رفرش بزنیم :دی
خدا صبرتون بده پارسال که خوب مارو دست انداختن می گفتن به نظرم ریلکس باشید رفرش هم نکنید نتایج که بیاد با فاصله 5دقیقه مطلع میشید.نقل قول:
درود دوستان
به نظرتون تراز دانشگاه آزاد پزشکی بین المللی قشم که ترازش پارسال ( اولین سال فعالیتش) 6200 بود امسال چقدر می شه ؟؟؟
با سطر اول مخالفم با سطر سوم موافق.نقل قول:
خیلی حال داد این تاثیر مثبت معدل دمش گرم
من که معدلم فاجعه ست
تنظیم کنید شیفتی رفرش بزنیم
صفحه رو اینقدر رفرش می کنیم که هنگ کنه. پی سی هم میایم اسپم میدیم :27:
پارسال تاپیک کنکوریای 89 وقتی نتایج میومد رو دنبال می کردم. واقعا اسپم بازار شده بود!
سلام
هر کی سوالی در مورد انتخاب رشته ومسائل مربوط بهش داشت ..در خدمتم...
البته بچهای ریاضی ...
آزاد که نمیشه تغییرش داد که ترازش رو لازم داری. به نظرم خیلی بالا پایین نمیشه.نقل قول:
به نظرتون تراز دانشگاه آزاد پزشکی بین المللی قشم که ترازش پارسال ( اولین سال فعالیتش) 6200 بود امسال چقدر می شه ؟؟؟
یعنی چی نمی شه تغییرش داد ؟؟؟نقل قول:
بچه ها دندون پزشکی آزاد شیراز چه ترازی می خواد؟؟؟؟؟ من فکر کنم حدود 6800 بشم... میتونم بیارم؟؟؟
منظورمه تراز و اینا مربوط به اونوقت بوده که ثبت نام کردی. الان کار از دستت بر نمیاد.نقل قول:
یعنی چی نمی شه تغییرش داد ؟؟؟
ضمنا می دونی که دانشگاه آزاد اولویت رو به انتخاب اول میده و شانس انتخابای دیگت کم میشه. پس مهمه کدوم انتخابت باشه و تراز مورد نیاز هم تغییر می کنه.
سلام بچه ها یک سوال داشتم دقیق می شه بگید که جواب کنکور سراسری کی می آید و اومخد باید چه کنیم ممنونم بچه ها
شرمنده اگه نتونستم صفحه های قبل رو بخونم
آره می دونم تراز سال به سال عوض می شهنقل قول:
چون سال قبل اولین سالش بود تراز 6200 بود
و مطمینا این تراز پایدار نیست چون برای سال اول بود
امکان داره امسال تراز این دانشگاه برای الویت اول تغییر کنه
می گم شاید کسی تجربه ی تغییر تراز های سال اول داشته باشه بتونه بگه بالا می ره یا نه
ممنون
اصلا نمیشه گفت.اگه امسال خواهانش بیشتر باشه مسلما ترازش هم بالاتر میره.نقل قول:
پارسال آخرین قبولی 7240 بود.نقل قول:
یه صفحه میزدی عقب کافی بود.:31:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6302925&postcount=662
درسته ولی اگر خوهانش بالاتر بره احتمال این که تراز بره بالاتر زیاد می شهنقل قول:
احتمال داره تراز نفر اول 6500 بشه تراز نفر آخر 6400 بشه اونوقت تراز می شه 6400
پس هر رشته ای خواهان بالاتری داشته باشه احتمال اینکه ترازش بالاتر بره بیشتره
ای بابا یپس ما قبول نمیشیم...انتخاب دومم هوشبری تهرانه... اون چه ترازی می خواد؟؟؟؟؟
انتخاب اولت چی بود مگه ؟؟؟نقل قول:
چرا فکر می کنی قبول نمی شی
انتخاب دوم هوشبری 6500 بالاتر می زنه
انتخاب اول دندون شیراز
انتخاب دوم هوشبری تهران
سوم اتاق عمل تهارن
چهارم پرستاری بندر عباس
در ضمن رشتم ریاضیه و همینجوری کنکور دادم...سال دوم تجربی بودم و یه چیزایی بلد بودم از زیست...
عمومیا ادبیات و دینی رو بالا 90 میزنم...
عربی و زبان هم بالای 60
ریاضی رو حدود 60-70
فیزیک رو 100
شیمی رو 60
زیست هم فکر کنم به 20-30 برسه...:27:
میزنم تو تخمینتراز این سایته میزنه 6900
اما فکر نکنم این قدرا بشم...
اصلا نمیدونم منی که این همه ضعف دارم تو زیست و اصلا بلد نیستم... حتی اگه قبول بشم برم؟؟؟؟؟ آزاد با شهریه بالا... یا مهندسی دولتی که کاملا مجانیه و توش سررشته دارم...؟!؟!؟!؟!؟!؟!