با تشکر
آپ کردن اسلحه چیه؟
Printable View
با تشکر
آپ کردن اسلحه چیه؟
هیچی بابا ، اسلحه هایی که تو بازی پیدا میکنی تو یه لیستی آنلاک میشن و بعد با پولی که از مولتی پلیر به دست میاری( که متاسفانه واسه ما جیززه:41:) می تونی خرت و پرت براشون بخری و ارتقا شون بدیدکاربردشم تو همون contracts (مولتی) هستش. یعنی در واقع به هیچ دردی نمی خوره.نقل قول:
سلام.
بچه ها شما تو بازی depth of field و tessellation رو تونستید فعال کنید ؟
کلا بعضی از تنظیمات گرافیکی غیرفعاله.
به خاطر دایرکت ایکس 11 هست اگه گرافیک دایرکت ایکسش 11 باشه فعاله در غیر این صورت غیر فعال هستنقل قول:
بالاخره این چهره دایانا رو دیدیم ما :)
چهره 47 تو بازی مثله قدیماس با کمی تفاوت ولی تو فیلماش اینطوری نیست ، پیر و چاق تر میزنه. البته این تغییر چهره و تغییر نامحسوس صدا منطقی به نظر میرسه. سنی ازش گذشته.
یه آپدیت داده skidrow که میتونیم dof رو فعال کنیم. فقط لینکشو من پیدا نکردم.
موندم کدوم درجه سختی رو برم. بین hard و expert و pursuit .... pursuit وسوسه کنندس ولی خیلی وقت گیره.
راستی نمیشه تو بازی کسی به غیر از هدف رو نکشت ؟ تو نسخه های قبلی امکان پذیر نبود. گفتم شاید این نسخه رو طوری طراحی کردن که شدنیه.
ولی مثله اینکه شدنی نیست : قسمت prologue وقتی میخوایم بریم پیش Victoria چهار نفر هستن که مث که باید حتما بکشیمشون.
مراحل اول بازی:
قسمت ایستگاه مترو چکار باید کنیم؟!
هان؟نقل قول:
کی گفته تو قبلی ها امکان پذیر نبود؟ هیتمن باز نبودی آقا جان!!! توی چهارمی و دومی که دقیقا امکان پذیر بود. توی سومی اصلا یادم نیست چون زیاد به دلم ننشست و اولی هم رنک نمیداد.نمیدونم!
من خودم هیتمن باز نیستم ولی تو هیتمن 4 یه مرحله ای رو یادمه وقتی هدفو میکشتی نمی بردی.نقل قول:
باید اونجا رو پاکسازی میکردی.
EA جان من کی از داستان بازی ایراد گرفتم ؟!!! خوبه توی پستم گفتم داستان بازی خوبه ولی روایت داستان بده. فک نکنم امتیاز 7 برای داستان کم باشه !نقل قول:
داداش خوبه شما منتقد نشدی وگرنه میزدی سرویس میکردی سازنده های بازی رو , به هر چی که بخوای ایراد بگیری به داستان بازی عمرا اگه بتونی ایراد بگیری چون واقعا شاهکاره , پیشنهاد میکنم حتما به تاپیک هیتمن توی gamespot , eidos و hitmanforum سر بزن ببین چه قدر از داستان تعریف کردن
نقل قول:
در ضمن همیشه وقتی آدم میخواد خوب و بد یه چیزی رو بگه سلیقه رو میذاره کنار و نقد میکنه
به نظرم اصلا مقایسه ی جالبی نیس و هیچ ربطی نداره ! مگه من گفتم بازی هیتمن بده ؟ یا گفتم داستانش بده ؟!
شما یه بار سوال اون دوستمون که پرسید رو بخون و بعد جواب من ... اصلا قرار نبود خوب و بد چیزی گفته بشه، از یکی خواست امتیاز بزاره بنابراین کاملا بحث سلیقه مطرحه. مطمئنا امتیازی که من به بازی میدم با توجه به دید خودمه و شما امتیازی که میدی فرق داره.
نقل قول:
مثلا من خودم از ماشین آمریکایی خوشم نمیاد اما همیشه میگم که ماشین آمریکایی بهترین کیفیت و بهترین قیمت رو داره ولی اینجور که معلومه شما اگه بودی میگفتی ماشین آمریکایی از پراید هم آشغال تره
هر گیمری یه ملاکی داره. واسه یکی داستان مهمه، واسه یکی گیم پلی یا شاید هر دوش یا اصا گرافیک !نقل قول:
عین بلک آپس 2 هست که طرف اصلا نفهمیده چی بود و چی شد و فقط رفته تیراندازی کرده بعد میاد میگه بازی یه جوریه , به درد نمیخوره
بلاخره اون طرف که این حرفو زده مهم براش گیم پلی بوده و کاری نداره داستان بازی چیه.
ولی مثلا شما برات داستان خیلی مهم تره نسبت به بقیه چیزا (فک کنم)
در کل بهتره پستارو با دقت تر بخونی چون من اصلا از داستان بازی ایراد نگرفتم.
:20:
چجور میشه بنزین رو روی زمین ریخت
;کاری نداره، هر جا از این پمپ های بنزین دیدی میری جلوش وای میستی E رو میزنی.نقل قول:
اینجا گیر کردم :sq_3: هر کاری میکنم به صورت مخفیانه برم میفهمن.
شماها مخفی کاری رفتید یا همه رو زدید کشتید ؟
محتوای مخفی: عکس
اینا چرا اینجا هیچ کاری باهام نداشتن ؟! فک کنم باگ هوش مصنوعیه :
محتوای مخفی: عکس
اولی..: من مجبور شدم این چند نفری که این داخل هستن رو بکشمنقل قول:
یک کتاب بردار پرتاب کن درست روبروی صورتت که راهرو هستش اونجا دونه دونه خلاضشون کن میمونه این تهی کنار فیوزه که باز یک چیز پرتاب کن یارو بره سریع برشدار فیوز رو
دومی..: خب اینا که اینجان از پلیس هراسی ندارن که بخوان فرار کنن نه اونا از پلیس در میرن نه ما باید از اونا مخفی بشیم باگی نیستش درسته
نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: جواب
اصل کاری هم همونه ... اصا یه جوری ساختن انگار نمیشه مخفی کاری رفت !نقل قول:
یک کتاب بردار پرتاب کن درست روبروی صورتت که راهرو هستش اونجا دونه دونه خلاضشون کن میمونه این تهی کنار فیوزه که باز یک چیز پرتاب کن یارو بره سریع برشدار فیوز رو
با یکی فایت کنی میفهمن، بری فیوزو برداری و instinct کنی بازم میفهمن !
اکشنم بری جلو که همه شونو باید بکشی.
آخه وقتیم میری جلوشون هیچ عکس العملی نشون نمیدن ... معمولا هر کاراکتری رو میری جلوش یه عکس العملی نشون میده.نقل قول:
دومی..: خب اینا که اینجان از پلیس هراسی ندارن که بخوان فرار کنن نه اونا از پلیس در میرن نه ما باید از اونا مخفی بشیم باگی نیستش درسته
توی دیالوگاشون میگفتن نکنه پلیس اومده مارو بگیره ... البته معلوم بود حالشون خوب نیست و توهم زدن :31:
ولی در کل گفتم شاید منو ببینن واکنش نشون بدن چون اون ور یه پلیس دیگه داشت از یکی از همینا بازجویی میکرد.
بچه ها این سوال قبلیمو جواب بدید :
راستی یه سوال ...
تو Blood Money وقتی بازی رو اکشن میرفتی و کارات لو میرفت توی مرحله ی بعدی تاثیر میزاشت.
یعنی اگه زیادی تابلو بازی در میوردی مرحله ی بعدی سخت تر بود بیشتر بهت شک میکردن.
ولی تو این اینجوری نیست درسته ؟!
نیست دیگه ؟! چون اگه بود حتما یه جایی میگفت.
راستی دقت کردید تریلر بازی قبل از انتشار چقد سینمایی تر بود ؟
توی تریلر دوربین بازی دقیقا حس فیلم سینمایی رو بهت میداد ولی نمیدونم چرا بازی اصلی رو اینجوری نساختن.
بعضی جاهاشم تغییر کرده ...
توی تریلر اگه یادتون باشه همین مرحله که عکسشو گذاشتم (عکس دوم) 47 میرفت پیش معتاده و اون فک میکرد که پلیسه.
ازش میترسید و بهش میگفت که کاری باهاش نداشته باشه.
ولی تو بازی اصلی اینجوری نیست ... یا اون مرحله که توی متروعه ... میره قاطی جمعیت و دوربین میره بالا و مرحله تموم میشه ولی بازی اصلی اینجوری نبود.
بالاخره بعد ازانتظار سخت و طاقت فرسا دوباره حضرت هیتمن و دیدیم. چقدر پیر شده بچمون. :( ولی هنوز ابهتش هر بیننده ای کور می کنه. واقعا دلمون براش تنگ شده بود. در مورد بازی باید بگم بعد از این همه تاخیر انتظار میرفت یکسری چیز ها را بهبود بدن. مثلا سیستم لباس عوض کردنش . یه باگ اساسی هم داره بازی اینکه وقتی اسلحه و عوض می کنه اسلحه قبلی غیب میشه!! حداقل تو نسخه های قبلی اسلحش و برمیگردوند زیر کتش ولی اینجا خیلی ابتدایی غیب میشه. و اینکه با هر لباسی باشی تو کات سن های بازی لباس اصلیش و پوشیده. سیستم سیو بازی هم خیلی تو مخیه. چک پوینت ها که عملا بی استفاده هستند وقتی دوباره لودشون می کنی هر دشمنی کشته باشی اون اطراف برمیگردن سرجاشون!! ولی در کل هیتمن یعنی زندگی. مخصوصا اینکه اساسسین هم بزنی تنگش! منو این همه خوشبختی محاله! محاله!
كسي با لينك تورنت اين بازي رو دانلود كردي
براي XBOX360؟؟
مشكلي نداره؟؟؟
نقل قول:
اینجا گیر کردم :sq_3: هر کاری میکنم به صورت مخفیانه برم میفهمن.
شماها مخفی کاری رفتید یا همه رو زدید کشتید ؟
در این مرحله اینجانب با دیدن کشته شدن پرستارا به صورت وحشیانه همه را از دم به رگبار بستم:5::31::27:
ایول غیرت :31:نقل قول:
ردش کردم ... به صورت کاملا مخفیانه :31:
اتفاقا خیلی آسون بود ...
همین هیتمنو جذاب کرده که باید با فکر رفت جلو وگرنه نمیشه.
روی درجه سختی هارد به بعد ، اینکه سیو وسط بازی نداره شما هارو خسته نمیکنه ؟
کلی رفتی جلو ، یه اشتباه کوچیک میکنی ، میاد از اول مرحله ، بعد باید 20 ثانیه الکی صبر کنی تا گارد ها صحبتشون تموم بشه که برن ، حالا مسیرهایی که قبلا رفتی رو باید از اول بری تا برسی سرجا قبلیت ، کلی وقت هدر میره. (تازه اگه 2 ثانیه بعد دوباره سوتی ندی). خب سیو و لود میذاشتید دیگه. نسخه 2 سیو داشت خیلی خوب بود. نمیدونم واسه چی نذاشتن شاید میخواستن حواستو بیشتر جمع کنی و استرس بدن به پلیر. یه جاهایی جواب میده ولی بعضی موقعها دیگه عصاب خورد کن میشد.بیشتر مرحله آزمون و خطاس ، هی باید 100 بار از اول بری.
یه سوال : واقعا میشه مراحل رو بدون اینکه لباستو عوض کنی و کسیو بکشی تموم کرد ؟ کسی اینکارو کرده ؟ (من یه چندتاییش رو تونستم ولی بعضیاشو هرکاری کردم نشد ، میخوام بدونم اگه میشه بیشتر تلاش کنم چون بیشتر حال میده )
این Lost And Found برای چیه آخر هر مرحله ؟
سیستم rank دهیش هم آخر نفهمیدیم چی به چیه :31:
قسمت Contracts برای من اولش فعال بود ، میتونستم برم توش ولی الان دیگه نمیشه. چیه اون قسمت ؟
یه پچ برای بازی دادن که میشه DOF رو فعال کرد ، اشکالات دیگه ای رو هم برطرف کرده مثلا وقتی یه چیزی رو میخوای پرت کنی ، به جای پرت کردن ، به کس دیگه ای حمله میکنه که خودمم تجربه اش کردم. فقط نمیدونم چرا حجم این پچ 8 گیگه :31:
محتوای مخفی: ...
بله من هم به خاطر این کار وحشیانه و قولی که داده بودم به دایانا همون اول یه تبره بود 6 تا طبقه بالایی رو با تبر کشتمنقل قول:
در این مرحله اینجانب با دیدن کشته شدن پرستارا به صورت وحشیانه همه را از دم به رگبار بستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامردارا :sq_10:
چک پوینت هاشم به درد نمیخوره ... فقط موقعیت و امیتازی که داری سیو میکنه و تو مرحله هایی که باید چند تا target بکشی اونا هم سیو میکنه اگه کشته باشی.ولی نمیدونم چرا کل روند بازی رو ذخیره نمیکنه ! بیشتر شبیه باگ میمونه تا اینکه بگیم سازنده ها خواستن اینجوری بسازن ... چک پوینت اینجوری دیگه ندیده بودیم ! من یکیو کشتم لباسشم پوشیدمو مخفیش کردم ولی بعد از سیو که بازی کردم دیدم از خودم سالم تره لباسشم پوشیده و دوباره به زندگی دنیوی برگشته :31:نقل قول:
روی درجه سختی هارد به بعد ، اینکه سیو وسط بازی نداره شما هارو خسته نمیکنه ؟
این روند هیتمنانه س ... اتفاقا من از تجربه ی بازی خوشم میاد ... هر وقت میمیرم دوباره برای بازی کردن انگیزه دارم چون یه تجربه ی جدید دارم. مثل بازی های دیگه نیس که تا بمیری بگیری اه دوباره باید از اول همه اینارو بکشم و این حرفا ... چون میتونی با تجربه هایی که کسب کردی بازی رو بهتر بری و حتی یه راه جدیدی برای رفتن مرحله پیدا کنی.نقل قول:
کلی رفتی جلو ، یه اشتباه کوچیک میکنی ، میاد از اول مرحله ، بعد باید 20 ثانیه الکی صبر کنی تا گارد ها صحبتشون تموم بشه که برن ، حالا مسیرهایی که قبلا رفتی رو باید از اول بری تا برسی سرجا قبلیت ، کلی وقت هدر میره.
اولای بازی فکر می کنم هوش مصنوعی بازی خیلی عالیه و نسبت به شماره های قبلی پیشرفت زیادی داشته ولی هر چی به مراحل جلوتر رفتم فهمیدم که مشکلات زیادی داره و خیلی راحت میشه هوش مصنوعی رو دور زد!
مثلا توی یکی از مراحل اجاق گاز رو باز گذاشتم و از دور با تفنگ به اون شلیک کردم و اون فرد هدف که کنار اجاق گاز بود کشته شد. بعدش توی صندوق مخفی شدم و بعد از چند ثانیه همه چی به حالت عادی برگشت و بیرون اومدم که جالبه افراد دیگه اصلا براشون مهم نبود که یه نفر مرده و داشتن مثل قبل تلویزیون تماشا می کردن!
یا همین طور توی مراحلی که وسعت اونا زیاده و به چند بخش تقسیم میشن خیلی راحت هوش مصنوعی رو میشه گول زد
فرضا یه جایی دیده میشید و به اجبار دو سه نفر رو می کشید بعدش می تونید فرار کنید و به در خروجی برید و خیلی راحت وارد قسمت بعدی اون مرحله بشید!
کلا هوش مصنوعی بازی شاید به ظاهر خوب باشه ولی مشکلات زیادی داره که توی اکثر نقدهای بازی هم به اون اشاره شده و همین نکته منفی باعث شده که از امتیاز اون کم بشه...
در مورد قسمت اول هوش مصنوعی باید بگم که احتمالا بازی شما باگ داره چون خود من هر وقت کسی رو با صدا میکشم (انفجار , اسلحه بدون صدا خفه کن , ....) اولش همه مشکوک میشن و میان سمت اونجایی که صدا اومده ولی بعد از چند دقیقه پراکنده میشن اما هنوز اون بالا مینویسه caution و افراد هم اسلحه به دستشون هست و دارن این ور و اون ور میرن و تا از اون مرحله رد نشم و یا دوباره سیو قبلی رو نیام حالت اونا از بین نمیرهنقل قول:
در مورد قسمت دوم بله متاسفانه این مشکل وجود داره در حالی که همه اون قسمت ها یه مرحله هست اما این فرض هم وجود داره که چون محیط ها خیلی بزرگه فرضا ما که تیراندازی میکنیم صدای تیرمون تو محیط بعدی نمیره , مثلا تو همون مرحله hunter and hunted که آخرش میرید تو chinatown اونجا انقدر سر و صدا هست که اگه تو قسمت قبل هم تیراندازی کرده باشید کسی نمیفهمه
در مورد مورد اول من هر وقت یکیو میکشم و جسدش پیدا میشه افرادی که اون اطرافن همه حواسشون جمع میشه و خیلی وقتا(مثل مرحله کتابخونه که لوستر رو انداختم رو سر یکی) یکیشون میاد بالاسر جسد وای میسه.
این موردی که من اشاره کردم فرقش این بود که من با صدا خفه کن به اجاق گاز شلیک کردم و لباسی هم که پوشیده بودم لباس آرایشگر بود که به خاطر همین کمتر شک می کردن
ولی با این حال وقتی چند ثانیه بعد دقیقا از مکانی که شلیک شده بیرون میام باید یکمی بهم شک کنن یا حداقل یکمی به دوستشون توجه کنن ولی متاسفانه اینا زیاد علاقه ای به دوستشون ندارن و به تلویزیون دیدنشون ادامه میدن :دی
این مواردی هم که اشاره کردم تنها چند تا از ایراد های هوش مصنوعی بود و اگه خیلی دقیق بازی رو بررسی کنید از این موارد زیاد می تونید پیدا کنید
کلا هوش مصنوعی بازی درخور یه بازی در سبک مخفی کاری نیست و می تونست بهتر باشه...
به نظر منم هوش مصنوعی بازی زیادم بد نیست. مخصوصا در مورد این بازی که به نظرم دیالوگ هاش واقعا عالی کار شده،یه جورایی این دو تا مولفه مکمل همدیگر و البته به نفع جریان بازی هستند. مثلا تو یه مرحله، وقتی یکی از تارگت ها رو که رو بالکونه اسنایپ میکنی، پلیس دم در فورا میاد جایی که شما شلیک کردی و وقتی تو کمد (یا حالا هر جایی) قایم میشی، پلیس یعد گشتن اتاق اسلحش رو غلاف می کنه و یه مونولوگ میگه که معنیش تقریبا این میشه : زمونه ی کثیفی شده الان دست هر عوضی یه اسلحه افتاده این حادثه رو هم نمی شه کاریش کرد. بعدشم راهش رو می کشه و میره. خب حالا شما یه دیالوگ به یاد موندنی از این بازی دارین، هم هوش مصنوعی کارش رو انجام داده و مهمتر اینکه تقریبا بدون دردسر می تونین بازی رو ادامه بدین. در حالی که همه می دونیم تو واقعیت امکان نداره همچین اتفاقی بیفته و نسبت به یه قتل اینقدر راحت برخورد بشه. هر چند بازی هم نسبت به این مساله زیاد هم کوتاه نمیاد، مثلا پلیسای اطراف جنازه همشون به حالت آماده باش در میان و یه پلیسم دور و بر جنازه کشیک میده. به نظر من هوش مصنوعی قویتر از این در این نوع بازی به گیم پلی ضربه می زنه و روند پیشروی تو بازی رو برای گیمر سخت و خسته کننده می کنه. علاوه بر همه اینها می دونیم که تو واقعت یه نفر هر چقدر هم حرفه ای نمی تونه از اون همه ماموریت و با اون همه نگهبان و موانع جون سالم به در ببره چه برسه به اینکه تو همه ماموریت ها هم موفق بشه، پس اینجاس که بعضی موارد باید نادیده گرفته شه. کلا منظورم اینکه هوش مصنوعی بازی همسو با روند پیشرفت در بازی طراحی شده و نمی شه گفت چون با واقعیت تطابق نداره پس ضعیفه.البته این فقط نظر منه:20:نقل قول:
من یه بار با سرنگ یکیو کشتم و جسدشو مخفی کردم
ولی بقیه خونشو دیدن و با اسلحه میحطو بررسی میکرن که آخرم منو پیدا کردن :sq_19:
هوش مصنوعیشو قبول دارم ضعیف کار شده (بعضی چیزاش) ، قلق AI بیاد دستت دیگه کاری نداره مخفی کاریش. اولا فکر میکردم فلان جا دیگه 100% منو می بینه و ... ولی نمی دید. حتی این سطح توجهش هم که درسته سریع پر میشه (روی هارد به بعد) ولی فقط کافیه سریع بری پشت یه چیزی.حتی یه بشکه.
اینی هم که یکیو علنا بکشی و در بری سمت در چک پوینت بعدی و یکم وایسی ، بعد میتونی بری یه جوریه. البته بستگی به پلیر داره که از این قضیه سو استفاده بکنه یا نه. اگه تمیز کارتو انجام بدی نیاز به همچین کاری نیس.
ولی در کل هوش مصنوعیش یه جوریه.ولی ساختن هوش مصنوعی بالا برای یه همچین بازی ای خیلی سخته...
منم خوشم میاد ولی بعضی موقع ها حرصت میگیره :31: مخصوصا اگه سر باگ بازی باشه ( تا حالا چند بار اومدم بطری پرتاب کنم ولی گرفته یکی که بقلم بوده رو زده )نقل قول:
این روند هیتمنانه س ... اتفاقا من از تجربه ی بازی خوشم میاد .
سلام دوستان ، من چند صفحه قبل هم درخواست آهنگ های بازی رو کرده بودم ولی متاسفانه پاسخی نگرفتم ،
خواهش می کنم آهنگ های نسخه ابسولوشن رو اینجا آپلود کنید ( هم موسیقی های متن بازی ، هم صداهای داخل بازی) ممنونم ، مثل همیشه
آقا چجوری میشه اسلحه هارو آپگرید کرد من که این همه بازی کردم پولی ندارم آپگرید کنم؟!
پول رو فقط تو مولتی پلیر می تونی به دست بیاری.نقل قول:
vahidgame شما داری رو چه درجه ی سختی بازی میکنی ؟!
من روی هارد بازی میکنم و بر عکس شما اولش فکر میکردم هوش مصنوعی معمولیه مث نسخه های قبل !
ولی هر چی میرم جلوتر میفهمم چقد پیشرفت داشته نسبت به قبل و چقد بهش جزئیات اضافه شده ! (از نظر هوش مصنوعی میگم)
:31:
والا ما هم داریم هارد میریم ولی خیلی خنگن :sq_2:نقل قول:
تو این مرحله shaving lenny قبول دارم خیلی خنگ بودن واقعا ! :31:نقل قول:
ولی مرحله های دیگه جوری طراحی شده بود که زیاد خنگیشون معلوم نبود :31:
راستی من آخر نفهمیدم دایانا چرا خیانت کرده به آجانس ؟!
خب منم بالاخره 3-4 مرحله رفتم جلو و الان رسیدم لولی که توی کلاب هست
به نظرم بازی کلکسیونی شده از ایراد جزیی و البته کلکسیونی از بهبودها و پیشرفت های جزئی!
اگه همه ایراداشا بریزیم رو هم و یه جا نگاه کنیم بازی خیلی بده اما اگه فقط بخواییم خوبیاشا ببینیم بازی واقعا یه پیشرفت بزرگ هست.
در کل من فعلا راضی هستم و بازی تقریبا بیشتر انتظارات منو برآورده کرده.
برای نجات دادن ویکتوریانقل قول:
اینو که میدونم ! ولی چرا ؟!نقل قول:
برای نجات دادن ویکتوریا
اصا اینا چرا میخوان ویکتوریارو نجات بدن ؟! :31:
البته من جلوتر از توام و الان معلوم شده چرا ویکتوریا برای آجانس مهمه، ولی خب بزارن دست آجانس بهش برسه مگه چی میشه ؟!
شاید جلوتر برم جواب سوالامو پیدا کنم.
من توی همون مرحله اول فهمیدم کهنقل قول:
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
حالا چقدش درسته و چقدش غلط دیگه نمیدونم!
مرحله اول را چطوری Silent Assassin میرید؟
من فقط و فقط اون بابا که کارت داشت را با قرص مسموم کردم اما بازم قاتل خاموش نداد. امتیازم شد حدود 1800
بعدش روی پیوریست رفتم امتیاز به حدود 30000 هم رسید ما همچنان همون رنک قبلی را داد.
نقل قول:
مرحله اول را چطوری Silent Assassin میرید؟
نقل قول:
من فقط و فقط اون بابا که کارت داشت را با قرص مسموم کردم اما بازم قاتل خاموش نداد. امتیازم شد حدود 1800بعدش روی پیوریست رفتم امتیاز به حدود 30000 هم رسید ما همچنان همون رنک قبلی را داد.
سلام. اینو بخون ، میفهمی چه جوری میتونی Silent Assassin بشی.
باید challenge هارو حتما انجام بدی.
بقیه چیزا مثله signature kills و suit only و only target و ... هم که باید رعایت بشه.
Silent Assassin
This rating is dependent on your score for a chapter. 47 need not earn a Silent Assassin rating for all chapters. and that's after you complete some of the challenges first.
Note that for challenges in a level, you can complete the challenge, then immediately pause and restart from the last checkpoint (for short stages like King of Chinatown, Birdies Gift, and Welcome to Hope, that restarts the whole mission).
By repeating this process before you complete the level completely, you will insure that you have the largest point multiplier possible
before completing the mission in earnest for leaderboard scores.