سلامنقل قول:
چطوری 256 گرفتی
Printable View
سلامنقل قول:
چطوری 256 گرفتی
256 که 24 تومن نیست !؟نقل قول:
من که سرویس 256 گرفتم سرعت اپلودم رو 127 نوشته ولی اگه همزمان با دانلود بخوام اپلود کنم سرعت دانلودم همون 25 میمونه ولی اپلودم به جای اینکه 12 باشه 2-3-4 میشه:21:.ولی اگه دانلود رو متوقف کنم اپلود 13-12 میشه:5:نقل قول:
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------
منظورش پول 2 ماه هست.اخه پول رو قبض میاد که اون هم 2 ماه در میون میادنقل قول:
---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------
سرم شلوع بود.من از اول اردیبهشت که گرفتم تخته گاز دارم دانلود میکنم قبضم مثل دوره قبل همون 25 تومان اومد.یه سیستم زاغارت دارم که اصلا خاموشش نمیکنم.اون داره بکوب دانلود میکنه.هفته ای 1 ساعت کمتر خاموشش میکنم.نقل قول:
تازه کارت d*v*b هم خریدم .ساعت 12 شب که میشه اسکاینت هم فعال میکنم از اون هم کلی مجانی دانلود میکنم:31:شبها سیستمم صدای تراکتور درمیاره:18::31:
نقل قول:اساتید عزیز...چرا هیچ کس از این خبر،خبر نداشت ! 10 تومن برام آب خورد !!!:41:نقل قول:
البته بدون چیز پـــــــــی ان پیغام no internet access میداد و با چیـــــــــــز پِیی ان با سرعت 5 کانکت میشد !
آدرس DNS های جدید شرکت مخابرات ایران
بر اساس اعلام شرکت ارتباطات زیرساخت، این شرکت اقدام به راه اندازی و نصب سرورهای جدید DNS با آدرس های IP به شرح 217.218.127.127 و 217.218.155.155 نموده ا و این سرورها از تاریخ اول شهریورماه امسال فعال خواهند شد. ضمنا بر اساس اعلان شرکت ارتباطات زیرساخت، سرورهای DNS قبلی با آدرسهای 217.218.127.104 و 217.218.127.105 و 217.218.155.104 و 217.218.155.105 غیرفعال خواهند شد.
از کلیه مشترکین سرویس های DSL تقاضا شده است نسبت به تغییر IP موردنظر در سرورهای مربوطه و اطلاع رسانی به موقع به مشترکین خود اقدام لازم به عمل آورند
من زنگ زدم به نصاب مخابرات که قبلا برای نصب اومده بود و 15 تومن پول بابت نصب گرفته بود!
گفت من نزدیک خونتونم و تا 5 دقیقه دیگه میام برای شما رو هم درست می کنم... !
اومد آدرس DNS رو عوض کرد ،یه فرم داد نوشته بود هزینه راه اندازی 15 تومن...منم به ناچار امضا کردم،بعد گفت قابلی نداره ! گفتم چی؟! گفت 15 تومنه چون استادمون مشترک بوده شما 10 تومن بده !!! (حالا خوبه هردو شاگرد یه استاد بودیمو سر این با هم یه کوچولو رفیق شدیم)منم به ناچار پولو بهش دادم ولی اصلا راضی نیستم باید پشت تلفن می گفت و من عددو وارد می کردم.
خبر فوق رو تو سایت
دیدم ولی تو مخابرات چنین خبری رو پیدا نکردم...کسی می تونه لینک منبع اصلی خبرور بده؟ می خوام ببینم وقتی مشکلی پیش میاد تو چه سایتی برم و خودم درستش کنم و این قدر براش هزینه نکنم !کد:http://www.abarpc.com/fa/?p=17
دوستانی هم که مشکل منو دارن آدرسا رو وارد کنن.راهنمایی بیشتر خواستین بگین تا بگم...شما دیگه پول مفت به نصابای مفت خور مخابرات ندین !
ممنونم:11:
نقل قول:
dns ها رو کجا باید وارد کرد و تو tcp ip ver 4 ?
واسه من این طوریه !
شماها اینجا رو پر کردین !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره همون جا باید پر کنین...نقل قول:
من اصلا DNS ندارم(وارد نکردم)
دوستان من یه مشکل جدید دارم...
حالا که DNS وارد کردم ،با چیـــــــز پیـــی ان نمی تونم به سرعت بالا برسم...سرعتم میاد روی 5-12 نهایت در صورتی که بدون اون به 30 میرسه...
من می خوام دوربین بخرم از یـــوتیــــــوب باید چند فیلم مقایسه ای دانلود کنم...راهی نداره درستش کرد؟؟ اصلا فکر کنم قصدشون از عوض کردن DNS دقیقا همین بوده !
ممنون میشم یه راه حلی به من نشون بدین.
موفق باشید
من هم dns رو وارد نکردم اصلا.
بچه ها من فهمیدم.اگه کانکشن رو تو خود مودم بسازید دی ان اس اتومات عوض میشه.الان dns من همین جدیده شده.
نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی دوست عزیز؟
فکر کنم واسه منم تو مودم ساخته شده چون وقتی مودم روشن میشه خود به خود کانکته...
شما از چــــیـــز پیــ ان هم استفاده می کنی؟ افت سرعت نداشتی؟
شاید افت سرعت چیز به خاطر این روزا باشه و موقتی...درسته؟
خدمت دوستان عرض کنم
زیاد خودتونو اذیت نکنین
DNS های مخابرات بطور اتوماتیک در کانکشن شما ست میشه
اگر dns نبود که نمیتونستین سایت باز کنین
اگر با pppoe کانکت هستین در گزینه Status دی ان اس ها مشخص هستن
اگر با کانکشن کانکت هستین از دستور زیر استفاده کنین تا DNS ها براتون مشخص بشه که ست شده
start------>cmd------>ipconfig/all
سلام من از 2mb پارس انلاین استفاده میکنم که جدیدا زیادی اذیت میکنه میخوام برم از مخابرات 512 نا محدود بگیرم (البته اگه بدن) میخواستم ببینم سرعت 512 برای دانلود چنده ؟؟ پینگ تایمش چنده ؟؟ چون پینگ هم واسم مهمه
ای دی اس ال 2+ هست ؟ مودم asus am602 هست رو ساپرت میکنه ؟؟؟
در ضمن قعطی داره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعتش 55-60نقل قول:
پینگش بستگی به مرکز مخابراتی داره(واسمه من 175-223-300) اینجوریه
تو ایران هنوز adsl+2 نیومده
مودم منم asus am 602 هست.
دیکانکتی اصلا نداره (خیلی کم) الان کامپیوتر من 2 روزه که مدام داره دانلود میکنه( یه بازی رو دانلود میکنم) 5 'گیگه
اگه با روشن شدن مودم کانکت میشی یعنی کانکشن رو POPPPE هست.یعنی تو خود مودم ساخته شده.اصلا احتیاج نبوده کسی بیاد از مخابرات برات تنظیم کنه که!اتومات تنظیم میشده.اینرو واسه کسایی گفتن که کانکشن رو تو ویندوز ساختن.جالبه بدونی واسه من اصلا کسی نیومدم وصل کنه واسه همین پولی هم واسه رانژه نگرفتن.نقل قول:
همیشه استفاده میکردم و اون موقع نداشتم ولی الان 4-5 روزه اکانتم تموم شده نمیدونم.اره چون یکی از این شرکتهای چیز پی ان بهم ایمیل داده بود که افت سرعت بخاطر این روزهاست(روز قدس)
برو به آدرس:نقل قول:
Settings>Wireless and network>Wi-Fi settings و از قسمت Wi-Fi networks کانکشن مودمت رو انتخاب کن و اگه پس داره وارد کن و کانکت .. به همین سادگی:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
علیک سلامنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6385880&postcount=582
از مخابرات سوال کنم جواب میده برای پینگ ؟؟
افت سرعت نداره ؟
کسی هست پینگس از مخابرات زیر 50 باشه ؟
چند روز رانژه طول داره ؟ (من الان خطم رانژه پارس اتلاین هست) چقد طول داره از رانژه در بیاد ؟
من دانشجو کاردانی هستم بهم 512 میدن ؟؟ (پارس که 2mb داد)
512 نا محدود هست دیگه ؟
تعرفش چقدر هست ؟
دانلود و اپلود یکی هست ؟
تلفن تماس داره ؟
پشتیبانی 24 ساعته هست ؟
اگه تلفن تماس هست بدین
هزینه راه اندازی اولیه چقدر هست ؟
بالای 128 باید پزشک باشی به هر کسی 256 نمیدننقل قول:
دانشجو کاردانی هم براشون ارزشی نداره که بخوان 256 بدن
پینگ 50 تو ایران ..... من که ندیدم
اپلود نصف دانلود بسته میشه
سرویس ها هم همگی نامحدود هستن
من تو گیم سرور کانتر که سرور تو خود ایران باشه با پینگ 9 بازی میکنم isp پارس انلاین هستنقل قول:
من همه اینکارارو میکنم wifi هم روشن میشه اما یه علامتی شبیه refresh کامپیوتر احتمال میدم مشکل از رام باشه کلا آخه به هیچ wifi وصل نمیشهنقل قول:
آقا من بالاخره نتونستم پسوورد بزارم مدل مودم هم tp link w8901g هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهی نیست از این مسخرهای بشه 512 گرفت کسی اینجا 512 گرفته ؟ من از پارس 2mb گرفتم ولی جدیدا اذیت میکنه الان 2 هفته هست
سلام
مودم wifi واسه مخابرات چی پیشنهاد میکنید ؟
معمولا اینجا کسی میگه پینگ منظورش پینگ سرور های بزرگ خارجی هستنقل قول:
بهتر بود از اول منظورتون رو مشخص میکردید
در ضمن سرعت به پینگ هیچ ربطی نداره
---------- Post added at 08:21 AM ---------- Previous post was at 08:18 AM ----------
اکثر مودم ها سازگارننقل قول:
من برند لینکسیس رو پیشنهاد میکنم
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.
من الان دارم از سرویس 256 شاتل استفاده میکنم که ماهی حدوداً 45 هزار تومان هزینه اش میشه. می خواستم بدونم نظر
دوستان چیه که من به جای شاتل از مخابرات سرویس بگیرم. چون با یک مقداری کمتر از این هزینه میتونم اینترنت 1 مگ بگیرم.
مخابرات محل کارمون هم هفت تیر. قبلاً شاتل خیلی سرعت دانلودش خوب بود اما الان متاسفانه حداکثر به 55 کیلوبایت برسه.
حالا اگر به نظرتون اینترنت مخابرات دردسر نداره یعنی مدام قطع نیست من برم تو کارش و اینترنت 1 مگ از مخابرات بگیرم.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
دوست عزیز اگه پست های قبل تر رو میخوندی میفهمیدی که نه تهران و نه کرج مخابرات بالای 128 نمیده مگه اینکه عضو هیئت علمی باشی یا جواز کسب داشته باشی یا دانشجوی کارشناسی ارشد باشی و یا اینکه پزشک باشی تازه اگرم یکی از اینا باشی بترکونه 256 بده که اونم با سرعت 29 اکثرا دانلود میکنینقل قول:
خلاص اینترنت . اینترانت شد.
دیگه vpn در حد 300 بایت . نمیدونم باید چی کار کنم .سایت های خارجی رو خیلیدیر باز میکنه. این dns اخه واسه چی گذاشتن.
این dns واسه یکی از vpn هاست
8.8.8.8
8.8.4.4
من مگه گفتم پینگ به سرعت ربط داره ؟ :13:
پینگ با سرور داخلی چنده برای شما ؟
اگه کسی کانتر 1.6 رو سیستمش داره این ببینه لتنسی رو بگه (کسی که از مخابرات ای دی اس ال داره بگه)
ایپی سرور
10.7.95.235:27015
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
شماره ای دی اس ال مخابرات دارین ؟
میشه بی زحمت چند تا مدل با wifi معرفی کنیدنقل قول:
اگه قیمتم بدید که چه بهتر
پینگ من با المان 175نقل قول:
با ایران سرور شیراز و اهواز بالای 300
به درد بازی انلاین نمیخوره ؟ من تو سرور داخلی بازی میکنم لتنسی باید زیر 10 باشه تا راحت بازی کنینقل قول:
یعنی با سرور داخلی نمیشه پایین باشه ؟ مثل اینکه پارس انلاین بهتره لتنسی زیر 15 میده همیشه
مخابراتو بیخیال شم ؟
1 مگ که بهت نمیدن یه امتحانی برای 256 بکن ولی بنظرم هر کاری میکنی از دست شاتل خودتو خلاص کننقل قول:
دوست عزیز چرا شلوغش می کنی؟ من هیچ کدوم از اینایی که گفتی نیستم و راحت با یه درخواست ساده 256 گرفتمنقل قول:
حالا بنده خدا رو نترسون بذار بره بپرسه شاید دادن بهش .. منطقه با منطقه فرق داره
منطقه ما اصلا بالای 128 نمیدن!! مگر اینکه اثبات کنی که بهش نیاز داریم واگرم بدن فقط 256 میدن!
آقا من سرعتم خیلی امده پائین مخصوصا شبا 256 دارم سرعتم میاد رو 6 یا 7 سایت ها رو هم خیلی دیر باز می کنه :(
مال شما هم این طور شده؟
سرعت پ-ر-وکسی دیروز و الان خیلی اومده پایین، بعید میدونم مشکل از ------ باشه.
من که یه هفته سرعتم داغون بود...dns و که عوض کردم 2 روزی خوب بودنقل قول:
حتی امروز 5 صبحم خوب بود
ولی الان سرعت اومده پایین.
256 ام 64 شده ! با5و6 دانلود دارم...
اینطوری که می بینم باید قید مخابراتو بزنم، دانلودش که محدود به سرعت اصلی، سرویس آپلودشم که پایینه دوستان میگن.
حجم پایین ولی پهنای باند بیشتر با قیمت بیشتر از شرکت های دیگه بگیریم بهتره انگار!
پس ما چی بگیم 512 1ماه که شبا با و20 25و 30 دانلود میکنم با ماهان همون پیشگاماننقل قول:
چند روزی بود سرعتم بشدت افت کرده بود از امروز ظهرم اینترنت قطع شد خواستم نصب بشم ارور 691 (یوزر و پسورد) میده. چیکار کنم ؟ ؟ ؟
پی نوشت : مشکل بعد از چند ساعت توسط مخابرات حل شد.
برا من هم قبلا 2 -3 دفعه پیش اومده که این طوری شده ،بعد از چند ساعت درست شده .که البته بیشترینش 1 روز بود که هر کار می کردم ارور 691 می داد و وصل نمی شد.نقل قول: