سرمربي تيم ملي فوتبال ميگويد محمدرضا خانزاده، بازيكن زير 22 سال راه آهن را به تيم ملي فراخوانده تا تركيب تيم ملي تكميل شده باشد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كارلوس كيروش پس از تمرين پنجشنبه تيم ملي فوتبال در جمع خبرنگاران حاضر شد و در رابطه با اضافه شدن دو بازيكن به تيم ملي، گفت: خوشحالم كه امروز اين دو بازيكن به ما اضافه شدهاند. يكي جواد نكونام است كه دو، سه روز پيش وارد ايران شد، اما من از او خواستم تا استراحت كند و امروز به جمع ما اضافه شود.
سرمربي تيم ملي، ادامه داد: همچنين به جهت تكميل شدن تيم، يك بازيكن را از تيم زير 22 سال انتخاب كرديم كه محمدرضا خانزاده است. من از اضافه شدن اين بازيكن جوان خوشحالم و مطمئنم كه حضور اين بازيكن فرصت خوبي است تا او خودش را بيشتر به كادر فني نشان دهد.
كارلوس كيروش همچنين درباره دغدغه و انتقادهايش كه طي روزهاي اخير مطرح كرده بود، اظهار كرد: من به سه موضوع مهم انتقاد كرده بودم كه يكي داشتن همه مجموعه تيم در كنار هم در اردوها بود. دومي نيز اين بود كه ميخواهم بازيكنان استقلال و پرسپوليس در تركيب تيم باشند، ضمن اين كه من به اين دو تيم تبريك ميگويم كه موفق شدند به مرحله حذفي ليگ قهرمانان آسيا صعود كنند. سومين خواستهام اين بود كه امكانات لازم فراهم شود تا تيم ملي موفق باشد.
پرسپوليس و استقلال پس از صعود به مرحله حذفي ليگ قهرمانان آسيا هفته آينده بايد به ترتيب مقابل الاتحاد عربستان و سپاهان اصفهان قرار بگيرند و بدين ترتيب بعيد است كه كادر فني اين دو تيم با حضور مليپوشانشان در اردوي تيم ملي موافقت كنند.
..........
خنده، پاسخ دنيزلي به حرفهاي كيروش!
دنيزلي: مگر بازيكنان استقلال و سپاهان در اردو هستند؟!/ حتما بايد الاتحاد را ببريم
سرمربي پرسپوليس وقتي با اين سوال روبرو مي شود كه دنيزلي گفته ميخواهم بازيكنان استقلال و پرسپوليس در اردوي تيم ملي باشند، خندهاي ميكند كه توجه اطرافيان را به خود جلب ميكند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مصطفي دنيزلي در حاشيه رونمايي از پيراهن پرسپوليس در دوبي درباره رويارويي با الاتحاد عربستان گفت: از اين كه بايد با الاتحاد بازي كنيم نه خوشحاليم نه ناراحت، چون به هر حال بايد در يك مرحله با آنها روبرو ميشديم. آنها تيم خوبي هستند اما ما هم خوب هستيم. فكر ميكنم سختترين بازي پلي آف براي هر دو تيم است. در هر حال حاضر در شرايطي هستيم كه حتما بايد اين بازي را ببريم.
وي در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا كه بازيكنان ايراني به لحاظ روحي و رواني شرايطي خاصي دارند، بنابراين شما براي بالا نگاه داشتن روحيه آن ها دور از خانوادههايشان تا با بازي با الاتحاد چه برنامهاي داريد؟ گفت: سعي مي كنيم كاري كنيم كه زمان به راحتي براي همه بگذرد. اما ما نميتوانستيم وقت را تلف كنيم. بازيكنان اول فصل دو، سه هفته از هم دور هستند اما ما مجبور بوديم به خاطر اين بازي كنار هم باشيم. فكر مي كنم براي اين بازي پنج روز كنار هم بودن خيلي سخت نيست. همه از خانوادههايمان دور هستيم ولي اين هم جزو سختيهاي فوتبال است كه همه از آن اطلاع داريم.
دنيزلي در پاسخ به اين سوال كه كيروش گفته بازيكنان استقلال و پرسپوليس بايد در اردو كنار تيم ملي باشند، تنها به خنديدن اكتفا كرد و در ادامه از خبرنگاران پرسيد، مگر بازيكنان استقلال و سپاهان در اردو هستند.
او پاسخي ديگر به حرفهاي كيروش نداد.
دنيزلي در پاسخ به خبرنگار ايسنا درباره شانس قهرماني اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا گفت: بايد ابتدا اين مرحله را پشت سر بگذاريم، از حالا صحبت كردن براي فصل بعد شايد خيلي آسان نباشد.
پ ن: خوب شد یک مربی ایرانی این خنده رو نکرده بود ، احتمالا الان دارش زده بودند! : دی