سلام دوستان
الان چه مدل هایی از Pioneer تو بازار هستن؟!
Printable View
سلام دوستان
الان چه مدل هایی از Pioneer تو بازار هستن؟!
این روش رو امتحان کردم جواب نداد! اگه میشه یه روشی بدید بتونم زیر نویس با فرمت srt رو به فیلمم با فرمت mkv اضافه کنم ! برای دیدن فیلم با زیرنویس خیلی لازم دارمنقل قول:
سلام دوستان
میخوام یه ال ای دی 3D بگیرم ...
جای زیاد بزرگی متاسفانه ندارم ... مد نظرم 32 اینچ 3D هست اما تو بازار ندیدم ... اجبارا فکر کنم باید 40 اینچ 3D ببینم ...
اگر 32 هستش تو رنج 1200 چی موجود هست؟
اگر هم 40 باشه تو رنج 1600 1700 چی هستش؟؟؟
ممنون
up.................................
شما میتونی سامسونگ مدل 32ES6950 بگیری که 3D هم هست بقیمت 1179000 تومان -نقل قول:
به به مخلص همشهری خودمنقل قول:
بازار رشت رو شما بهتر میشناسی که ...
میگن 32 اینچ اصلا سه بعدی نداره ... در صورتی که منم این مدل رو دیده بودم ...
ولی نمیدونم جریان این قضیه چیه ایران تولید میکنه 32 جدید رو از این حرفا ... این مدل تو سایت رسمی سامسونگ نیست ولی تو سایت سام سرویس هستش...
یکی هم 32اینج Sony Bravia KDL-32EX720 معرفی کرده ولی تا این دو تا کنار هم نباشه نمیشه فهمید کدوم بهتره ...
قربان داداش -نقل قول:
شما کجا پرسیدی؟ برو خیابان بحرالعلوم 2تا نمایندگی الجی هست 2تاهم سامسونگ - من این مدلو اواست ز سایت چاره گرفتم
من دیروز مطهری حاجی آباد بودم اونجاها سر زدم ...نقل قول:
اونجا نرفتم راستش باید سر بزنم ...
سایت چاره همین قیمت میده ...
الان خودت از سایت چاره خریدی؟
امسال هم سامسونگ و هم ال جی 32 اینچ سه بعدی زدند. سامسونگ رو که دوستمون معرفی کردند و ال جی هم 32LM58000 و 32LM62000 هست.
پلاسمای پاناسونیک چی پیشنهاد میدید؟50 اینچ
نه من سامسونگ ندارم - از چاره فقط قیمت گرفتم ضمنا فکر کنم قیمت خیابان بحرالعلوم از مطهری و حاجی اباد کمتر باشه -نقل قول:
بله درستهنقل قول:
شما تجربه کار کردن سه بعدی با 32 رو داشتید؟ آیا کیف و حال خودش رو از دست نمیده؟
یه سر میزنم ببینم چه خبرهنقل قول:
حالا مونم سونی سه بعدی یا سامسونگ ... ال جی فکر نکنم جالب باشه
نه تست نکردم ولی فکر نکنم سه بعدی سایز کوچک چیز جالبی بشه.نقل قول:
ال جی رو حتما تست کن چون از نظر سه بعدی فعلا پیشرو هست.
ال جی فکر نمیکنم این دو مدل اسمارت باشه ...نقل قول:
در مورد عینک اطلاع دارید...
عینک سونی میدونم شارژیه ...
ال جی عینکاش معمولیه؟؟؟ سامسونگ چطوره؟
مدل 58000 اسمارت نیست ولی 62000 هست.ال جی که عینک هاش پسیو هست و اصلا باتری نمی خوره. سامسونگ هم چند مدل عینک داره که بعضی هاش شارژی هستند ولی فکر نکنم عینک هایی که روی تلویزیونش هست شارژی باشه.نقل قول:
آهانقل قول:
سونی عینکاش چی که یا ال ای دی میده؟
در مورد سونی و سامسونگ هر دو عینک های باطری خور دارن و شارژی هستن که از تکنولوژِی اکتیو برای نمایش تصاویر استفاده می کنن. در مورد ال جی دقیقا برعکسه ، عینک های بدون باطری که نیاز به شارژ هم نداره و از سیستم پسیو استفاده میشه.نقل قول:
آها متوجه شدم...
میترسم حالا سامسونگ بگیرم بعد از آب در بیاد ... میگن مونتاژ ایرانه و از این حرفا ...
6950 و 6960 دار سه بعدی 32 ... ولی نمیدونم کدوم رو بگیرم و کدوم تو بازار هست و کدوم قدیمی تره ...
خیالت راحت باشه سونی، سامسونگ، ال جی و شارپ که گارانتی نمایندگی دارند همگی مونتاژ داخل هستند. تلویزیون مثل هندونه در بسته می مونه یه وقت می خری خوب از آب در میاد و یه وقت پشیمون میشی. توکل به خدا.نقل قول:
حرف شما درسته ولی میخام ببینم این تلویزیونهای مونتاژ ایران چه جورین. یعنی قطعات تلویزیون از کجا و کدوم کشور میاد؟ آیا به طور کامل توی کارخونه های ایران سرهم میشه؟ و یا قضیه یه جور دیگس؟ ای کاش تحریم نبودیم تا میتونستیم TVهای اصل رو بخریم. :5:نقل قول:
آقا الان پاناسونيك خوب همون vt30 هست؟جديد تر نيومده ؟ 42 چنده الان؟
سلام
من امروز رفتم یه 46es6950 بخرم
تا همین ۴ روز پیش قیمتش با هدیه حدود ۲۷۰۰
الان هم هدیه رو برداشتن و هم شده ۲۸۰۰ و خورده ای
یعنی حدود ۵۰۰ ۶۰۰ گرون تر از قبل :((
کسی جایی رو میشناسه که هنوز با هدیه این قیمت قابل رو بده ؟
:((
دوستان تا 1800 تومان پلاسما خوب اينچ 42 به بالا چه برندي و مدلي خوبه؟
قطعاتش بستگی داره مال کدوم شرکت باشند مثلا سامسونگ و ال جی کره هستند و سونی و شارپ ژاپنی هستند. علت این که تلویزیون یه تکه وارد نمیشه اینه که هزینه گمرکش خیلی زیاد میشه مثلا می خوان تولید اشتغال بشه. البته اینم بگم کیفیت پنل هایی که ایران می فرستند هم ممکنه به خوبی اونایی که برای اروپا و آمریکا می فرستند نباشه که به هر حال چاره ای نیست.نقل قول:
عجب داستانی شده پس خرید ما ...
این مغازه ها هم که اصلا تنوع ندارن آدم ندید باید یه چیز رو بخره ...
بین دو مدل LM62000 و LW65100 موندم . دو تا شون تقریبا هم قیمت تو سایز 42 1840 و 1870 . هر سایتی که رفتم یه چیزی نوشته بود . مهمترین مسله کیفیت تصویر برام بعدش قابلیت WIDI که 62000 داره ولی از 65100 مطمئن نیستم . هرتز رو هم هر سایتی یه جور نوشته از 120 نوشتن تا 600 . ممنون میشم یکی بگه کدوم رو بردارم .
سلام به همه
به نظرتون بین این دو مدل سامسونگ کدوم بهتره 32c5550 یا 32c6960 صرف نظر از اینترنتش.
اگه کسی این مدل ها رو داره لطفا راهنمایی کنه
در ضمن به نظرتون قیمت tv پایین اومدنی هست؟
آخه همین 32c5550 تا همین یه ماه پیش 740 بوده که حالا 940 شده.:9:
ممنون:11: