باتريشو بيار بيروننقل قول:
بعد بزار سر جاشو روشن كن
برنامه رو كه استارت نكردي ؟
Printable View
باتريشو بيار بيروننقل قول:
بعد بزار سر جاشو روشن كن
برنامه رو كه استارت نكردي ؟
با اون برنامه نمیشه از rom بکاپ گرفت.ببر نمایندگی بدون دردسر برات فارسیش میکنه
دستت درد نكنه دوست عزيز ...نقل قول:
دوستان این برنامه نقشه آریو اقلیم چطوریه؟
انگار قیمتش 40 تومنه.
نقشه هاش به شکل نقاشیه یا عکس؟ نقشه چه شهرهایی رو داره؟
میتونه جای نقشه های گوگل رو بگیره؟
بار ها ذکر شده اصلا جالب نیستنقل قول:
شما میتونید از گوگلمپ استفاده کنید
یا ماوریک(با این برنامه میتونید با انواع مختلف نقشه ها کار کنید از جمله نقشه های گوگل و نوکیا مپ)
حذف شد........
سلام دوستان . میشه لینک دانلود 2.3.4 که قابلیت ادامه دادن داشته باشه بزارید . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما اینترنتمون ذغالیه
خدمت شما: :11:نقل قول:
کد:http://hipfile.com/a1rx598p7fgc/S5660XXKQ3_S5660XXKQ3_S5660SEBKQ1.rar.html
ممنون ولی این قابلیت ادامه دادن نداره . من با دانلود مننجر دانلود میکنم . ادامه دانلود نوشه no
این سایت قابلیت ادامه دادن رو نداره . ممنون .
برای من که داره. عضو بشید و دوباره امتحان بکنید.نقل قول:
گوشيرو بردم نمايندگي 7 تومنم ازم گرفت
اما بالاخره درست شد
فارسيشو منظورم بود ...
با رپید باز تبدیلش کنید، که البته باید عضو بشید:نقل قول:
سلام دوستان . میشه لینک دانلود 2.3.4 که قابلیت ادامه دادن داشته باشه بزارید . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
rapidbaz.com
کد:http://hotfile.com/dl/124831067/3d27a39/S5660XXKQ3_S5660XXKQ3_S5660SEBKQ1.rar.html
کسی نمینونه کمک کنه جایی آپ کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رپیدباز اکانت نمیخواد بخری ؟؟؟؟؟؟ با عضویت میشه تبدیل کرد؟؟؟؟؟
یکی دوستام galaxy ace خرید فارسی هم داره . چرا واسه این گوشی فارسی نمیاد . تاریخ دقیق نسخه خاور میانه کیه ممنون
برادران گوشیم رو به ورژن 2.3.4 ارتقا دادم، با تشکر از برادر gamekhor2007...
خداییش آپدیت این گوشی خیلی راحته! فقط کافیه فایل آپدیت رو بدید به برنامه و بزنید استارت، به همین راحتیه! تازه من گوشیم 7-8 روز بود شارژ نکرده بودم، حدود 41 درصد شارژ مونده بود آپدیت کردم، راحت آپدیت شد...:دی
گوشی خیلی رووووون شده، رسپونس تاچ هم بی نظیره....
این لینک رو تست کن:نقل قول:
کسی نمینونه کمک کنه جایی آپ کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رپیدباز اکانت نمیخواد بخری ؟؟؟؟؟؟ با عضویت میشه تبدیل کرد؟؟؟؟؟
کد:http://ropy.dl.rapidbaz.com/kLrlC/S5660XXKQ3_S5660XXKQ3_S5660SEBKQ1.rar
این فایل رو دانلود کردم ولی هیچ کدوم از فایلهایی که تو اموزش بود توش نیست دوستانی که اپدیت کردن توضیح بدن چه مدلیه؟نقل قول:
اینو هم نمیشه دانلود کرد . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون. سایت دیگه ای نیست برای دانلود
سلام دوستان عزیز
گوشی Gio رو خریدم و به نظرم گوشی خیلی خوبیه فقط چند تا سوال دارم
شارژر یکی دو ساعت اول شارژ , داغ شد (این طبیعیه یا ببرم عوض کنم؟) بعد ملایم
شد تقریبا بعد 8 ساعت نیمه خنک بود. این حرف اینا که میگن ما گوشی رو از جعبه درمیاریم تا تست کنیم و از این حرفا درسته؟
و برای یادگیری کامل استفاده از این گوشی راهنمای جامعی هست؟ و آیا اکثر بازیهای آندروید رو میشه روش اجرا کرد؟
و سوال دیگم این بود که به نظر شما همین ورژن 2.2.1 رو بذارم بمونه یا به 2.3.4 ارتقا بدم؟ ورژن بالاتر فارسی داره و فرقش چیه؟
و اگه بازی و نرم افزاری باشه بعد از ارتقا پاک میشن؟ و تنظیمات sms گوشی کجاست نتونستم
پیدا کنم و آخرین سوال اینکه برای بهتر کردن عکس دوربیت چکار میشه کرد؟ لطفا به همه سوالات جواب بدید ممنون
سلام دوستان ، من نابحال گوشي آندروييد نداشتم و تاپيك رو كه مي حونم گيج شدم يكم ! خيلي دلم مي خاد آندو بگيرم اما مي خواستم ببينم كار باهاش و نصب بازي و برنامه و ... سخته؟ دردسر داره نضب و استفاده؟
كلا خنگ نيستم ها!:دي
آندروید عالیه فقط میتونم اینو بگم
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
کسی جواب ما رو نمیده من اموزش نصب این رام رو می خوام ممنوننقل قول:
سلام
بچه ها اینایی که پشتش نوشته made by samsung داستانش چیه؟؟ چینیه؟؟
بخرم یا نه ؟؟ صبر کنم گارانتی made in korea by samsung بیاره؟؟
لینک مستقیم :نقل قول:
کد:http://uploadfa.com/rzjbxc1binsx/S5660XXKQ3_S5660XXKQ3_S5660SEBKQ1.rar
دوستان بازی های سنگین روی این گوشی اجرا میشه؟
من جا هاي معتبر رفتم همه made by samsung نوشته بود پشتش پيشنهاد ميكنم made by samsung رو بخري پشت گوشي من هم made by samsung نوشته شده خلاصه اگه مي خواي گوشي samsung بخري برو از نمايندگي هاي پارس مايكروتل(گرانتي اصلي) بگير من حدود يك ماه پيش از نمايندگي پارس مايكروتل بقل پارك ملت گشيمو 266 تومن خريدم ولي اگه پارك ملت نتونستي بازار موبايل هم هست.....نقل قول:
بعضي هاشنقل قول:
بازي سنگين تو موبايل خيلي حال نميده چون بيشتر بازي هاي سنگين آنالوگ دارند با توجه به اندازه ي صفحه ي اين گوشي زياد خوب نمي شه كنترل كرد
ببخشید مولتی تاچ این گوشی تا چند انگشت ساپورت میکنه ؟
انگشتان زیادی ساپورت میکنه... :31:نقل قول:
مگه واستون مهمه؟ من تو بازیا حداکثر 3 تا انگشت لازم داشتم که ساپورت میکرد...
سلام
کسی mobo player را روی گوشی نصب کرده؟ codek هاش رو چجوری نصب کردید؟ ممنون
سلام بچه ها
به نظر شما بین جیو و HTC wildfire s کدوم یکی بهتره؟ چرا؟ ممنون میشم اگه توضیح کاملی بدین
1. من نصب کردم جواب نداد گفت باید کانکشن رو چک کنی . نتونستم اجراش کنمنقل قول:
2.سلام . من میخوام به 2.3.4 آپ کنم چجوری باید بکآپ بگیرم ؟؟؟ ممنون
گالاکسی جیو هایی که پارس مایکروتل ارائه میده پشتش نوشته made by samsung یا made in korea by samsung?
برنامه اصلی رو که نصب کردی، کدک مریوط به گوشی Gio رو از لینک پایین دانلود و نصب کننقل قول:
لینک دانلود به حجم 2.38MB :
کد:http://update2.moboplayer.com/apk/armv6_vfp-release.apk
اقا سلام کسی نیست جواب ما رو بده برای نصب2.3.4 باید کدوم فایل رو تو قسمت one packageبریزم
gio ، angry birds رو راحت ساپورت ميكنه؟ ورژن هاي جديد (ريو و .... ) بازي هاي اچ دي رو چطور؟
+ حتما روت و .... فلان مي خاد؟
سلام .من میخوام به 2.3.4 ارتقا بدم . اگه بعد نسخع فارسی بیاد میشه . دوباره 2.3.4 فارسی رو ریخت ؟؟؟؟؟؟؟
یا ارزش نداره . صبر کنم . نسخه فارسی بیاد . الان 2.2.1 هست و فارسی هم نداره . ممنون دوستان
روی مموری من یه پوشه هست به اسم lost.dir که 380 مگابایت فضا رو اشغال کرده. کار این پوشه چیه و اگر پاکش کنم مشکلی پیش میاد؟
با keis گوشی رو زدم برای آپدیت بعد از یک سری دانلود خود گوشی رفت تو حالت downloading حالا دیگه هیچ اتفاقی نمیافته...
پنجره «فریور آپگرید» هم همین جوری هست یک ساعته رو 0 % مونده!
چی کار کنم؟
گالاکسی جیو هایی که پارس مایکروتل ارائه میده پشتش نوشته made by samsung یا made in korea by samsung?
کسی نمیتونه کمک کنهنقل قول:
سلام من گوشیمو به2.3.4 آپدیت کردم چطوری باید روتش کنم نسخه 2.2.1 رو روت کرده بودم ولی این یکی نمیشه کسی راهنمایی میکنه منو