میگم خود کتی میدونستید یک بیماری داره؟اونم کمبود احساسات و حسادت؟!
فقط یک آدم عقده ای میتونه اینطور به نازنین تیکه بندازه
Printable View
میگم خود کتی میدونستید یک بیماری داره؟اونم کمبود احساسات و حسادت؟!
فقط یک آدم عقده ای میتونه اینطور به نازنین تیکه بندازه
من نمیدونم اینا چرا اینقدر به نازنین تیکه میندازننقل قول:
اعصاب واسه آدم نمیزارن که :31:
یه بار ما تو این سریالاشون از یه شخصیت خوشمون اومده اینام هی تیکه بارش میکنن :13::31:
پ.ن : دوستان این بیماری هایی که گاها تو سریال بهش اشاره میشه مثل قرینگی و ... واقعا وجود داره ؟؟
آخه دفعه اوله من اسم این بیماری ها رو میشنوم !!!
آره ... : دینقل قول:
اتفاقا یکی از دلایل محبوب بودنش ، سادگی و مظلومیت تویه نقششه ! ... اگه مثه کتی پر رو بود که انقدر محبوب نمیشد و به دل نمینشست !
اون قرینگی هم هست ! ولی نه به این حادی ! : دی ...
مثلا ممکنه کسی از اینکه بند کفش سمت راستش از چپش بزرگتر باشه آزرده خاطر بشه ... یعنی حس خوبی بهش دست نمیده ! تقریبا همه ماها تمایل به قرینگی رو تویه خودمون داریم ... ولی تویه بعضی افراد حاد تره !
مثلا من الان اسپیکر های کامپیوترم رو با فاصله خاص و معینی از مانیتورم قرار میدم ... یکی چپ یکی راست !
یکیشون که کج بشه میشینم دقیق صافش میکنم ! : دی ... یه جورایی خوبه این حالت ولی نه زیادش !
از این آدمی زاد هرچی بگی بر میاد یه بیماری هایی میگیره که.... : دینقل قول:
پ.ن : دوستان این بیماری هایی که گاها تو سریال بهش اشاره میشه مثل قرینگی و ... واقعا وجود داره ؟؟
راستی بازم میگم هرکی تونست بگه: جد اندر جد :31:
ولی به نظر من باید یک قسمت درست کنند مخصوصا نازنین که اینقدر بهش تیکه انداختن هی بلا سرشون بیاد....حال میده:دی
در کل طنز قابل قبولی من بهش از 20 نمره 16-17 میدم
بازی دکتر افشار و نازنین هم خیلی خوبه ! دلیلش هم تجربه بازی های زیاد در تئاتر هستش !
** اما بعضی قسمت ها واقعا به این نازنین خیلی تیکه میندازن مخصوصا یه تیکه تو همین 2-3 شب پیش بود
که ناصر میخواست با کمربند زن برادرش رو بزنه که دکتر گرفتش به نظر من اصلا قشنگ نبود !
البته دوستان اینها برای نشون دادن عدم اعتماد به نفس شخصیت نازنینه ... واسه اینه که نشون بدن هنوز به طور کامل درمان نشده ...
ممکنه اینا برای پررنگ کردن بیماریش باشه تا در آینده وقتی شاهد درمانش بودیم، این تغییر برامون محسوس باشه !
نقل قول:
یه آدم بد اخلاق و پیله و خسیس ! ... که وقتی بهش میگن 30 هزار توم پول استخر و سونا و جکوزی میشه ، چشماش چهار تا میشه ! یا پول هاشو تویه بالشتش قایم میکنه !
چشم منم ۴تا میشه! ۳۰ هزار؟:دینقل قول:
ما از طنز و شوخی با قومیتمون ناراحت نیستیم ! از اغراق و بی عدالتی در این مورد ناراحتیم !
یک قسمتی از طنر اغراقه. بدون اغراق که نمیشه. ولی خب این که همیشه آبدارچی و ساده لوح و .... لهجه و قومیتی باشه بده.
-------------------------------------------------------------------
من به شخصه از این قسمتی که ناصر می خواست نازنین رو بزنه و اون طوری حرف میزد خوشم نیومد.
طنز بدی نیست فقط اگه این شقایق دهقان بازی نمی کرد چی میشد با اون نقش بسیار مسخرش
نه بابا خداییش شقایق دهقان خیلی بدم بازی نمیکنه
شقایق دهقان مسخره بازی میکنه؟!
کل خنده فیلم به سکانسهای شقایق دهقان هست!
این دیگه از اون حرفا بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
امشبش خیلی چرت و تکراری بود:13:
واقعا انتقادا جالبه !!! نمیدونم چرا دوستانی که تو شهرستان زندگی می کنن اینقدر حساسن به نقش هایی که در فیلما همشهری اونها هستن !!!
اقا منم اگه به غیرتی بازیه نسبت به شخصیت این ناصر گله دارم !!
مگه همه تهرانیا دزدن که یکی از دزدای فیلم تهرانیه !!!!!
اره دیگه قرار باشه این بازیا در بیاد باید بگیم چرا هیچ کس نمیگه بیشتر دزدای سریالا همشون تهرانین ، چرا بیشتر ادم بدای داستانا تهرانین و...
اقا دست بر دارید ! یعنی باید شخصیت از فضا بیاد که از شوخی با محل سکونتش کسی ناراحت نشه !!
پس اگه افرادی پیدا بشن که اینجوری به یه نفر تیکه میندازن نشون میده طرف مقابل کمبود اعتماد به نفس داره ولی اینو نشون نمیده که اون آدما بیمارننقل قول:
من فکر کنم بیماری نازنین این نباشه که شما می گین چون با این حساب نیما هم کمبود اعتماد به نفس داره چون به اونم تیکه می پرونن و ضایع می کنن
ولی بدجوری حالم گرفته شد و نزدیک بود اشکم در بیاد وقتی نازنین بعد اون حرفا گفت تپش قلب دارم و احساس می کنم قلبم درد می گیره:37::41: تو اون لحظه فکر کردم این سریال طنز نیست که می بینم.
آخه چرا اینقدر بی رحم:13:
،نقل قول:
نظرتون محترم ولی ...
حس ما شهرستانی ها به شما تهرانی ها ، با حس شما به خودتون فرق داره !
ما تهرانی هارو تهرانی نمیدونیم ! ... ما شما رو نماد ایران میدونیم ... تهران یعنی کل ایران !
چرا میگن اصفهانی ها لهجه دارند ؟ چرا لرها لهجه دارند ؟ چرا شمالی ها لهجه دارند ؟
خود جمله " لهجه دارند " داره میگه که نسبت به یه زبان رسمی ، کمی تغییرات اعمال شده ! زبان رسمی یعنی زبان تهرانی ! همون زبان ایرانی ! همون زبان فارسی !
وقتی به تهرانی توهین بشه ، حس میکنیم به همه قومیت ها توهین شده ! ... چون ما هم ایرانی هستیم !
ولی وقتی تویه یک سریال قومیت خاصی زیر سئوال بره ( به جز تهران ) ، بقیه قومیت ها از اون توهین مصونیت دارند !
این یعنی ناعدالتی ! :20:
هیچ وقت انتظار نداشته باش که یه شمالی بگه که چرا به اصفهانی ها توهین کردین !
یا هیچ وقت نمیشه که مهندس های کشور اعتراض کنن که چرا روانشناسا رو تویه سریال زیر سئوال بردین !
هر کس گلیم خودشو از آب میکشه بیرون !
ولی اگر به کل توهین بشه ، شاید حساسیت زیادی به خرج نره ! ... چون طرف به خودش میگه که مثلا به فلانی هم توهین شده ، طوری نیست که به منم توهین شده باشه !
در ضمن شما میتونی یه خصوصیت واسه تهرانی ها مثال بزنی که بهانه ای باشه برای توهین به اونا ؟
دزدی ناصر در سریال یه خصوصیت واسه تهرانی ها نیست ! دزدی همه جا هست !
ولی وقتی میگن مثلا مردمای خسیس ایران کیا هستن شما میگی نمیدونم ؟
بازی با نقاط حساس باعث میشه که این جور مسائل پیش بیاد !
فقط عزیز برداشت منفی نکنی ... من نظرم رو دوستانه گفنم :10:
من خوشحال میشم که بحث رو منطقی پیش ببریم !
البته بگم زبان تهرانی با زبان فارسی رسمی فرق داره، تهرانی کلمه هارو میشکونه مثل همین کاری که ما موقع تایپ کردن می کنیمنقل قول:
خود جمله " لهجه دارند " داره میگه که نسبت به یه زبان رسمی ، کمی تغییرات اعمال شده ! زبان رسمی یعنی زبان تهرانی ! همون زبان ایرانی ! همون زبان فارسی !
اما فارسی رسمی اینطوری نیست...
خوب بیشترین معضل های اجتماعی از تهران شروع میشه!نقل قول:
در ضمن شما میتونی یه خصوصیت واسه تهرانی ها مثال بزنی که بهانه ای باشه برای توهین به اونا ؟
ببینین تهران به دلیل پایتخت بودن و داشتن جمعیت زیاد همه چیز بهش وارده به نظره من!
خوب شما فیلم های شبکه ی تهران رو با فیلم های شبه شهرستان هارو مقایسه کنین. اصلا می تونین مقایسه کنین؟!
دزدی همه جا هست، روانشناس نادان همه جا هست، خساست هم همه جا هست!
خوب قبول دارم بیش از حد (فقط توی 1-2 قسمت) روی این ویژگی مانور دادن ولی اگه همیشه بخوایم اینطوری نگاه کنیم اصلا نباید فیلم ببینیم و بسازیم!
------------
سریال پایتخت رو یادتونه؟ چقدر میگفتن اهالی مازندران و همون روستائه علی آباد اعتراض کردن... اما چند روز بعد دیدیم رفتن مصاحبه و همه خوشحال و شنگولن!! :31:
حتی همین الان واسه خودم سواله که اصفهانی ها واقعا مقتصد هستن یا بیش از حد موارد مالی رو مد نظر قرار میدن که بهشون میگن خسیس !؟
مطمئنا اگه همه ی کاربرای محترم (!) مثل دوستمون مجید رک و مودبانه و بات منطق صحبت کنن به نتیجه میرسیم!
خودمونیم ولی روانشناس که دکتر نمیشه!:دی
تا زمانی که دکتراش رو بگیره!
بله وجود داره...........نقل قول:
من خودم به این بیماری مبتلام، در حدِ همین نازنین یا شایدم بدتر/:44:
+
البته پیشِ روانشناس نرفتم..........
مثلا اگه یکی با مشت بزنه زیرِ چشمِ راستم، میگم یکی دیگه بزن تو چشمِ چپم میزون بشه/:blink:
+
جدی گفتما شوخی نگیرید خیلی بیماریِ بدیه،
از حدود 5سال پیش اومده سراغم و دهنِ منو آسفالت کرده، خدا نصیب هیچ مسلمونی نکنه این مرضِ لاکردار رو!:hmm:
مسخره بازی که نه ولی گندش رو در اورده ...یعن دائما رو مخ ادم راه میره...نقل قول:
شقایق دهقان مسخره بازی میکنه؟!
کل خنده فیلم به سکانسهای شقایق دهقان هست!
این دیگه از اون حرفا بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من چند بار بیشتر ندیدم ولی عصبانی شدم از کاراش :31:
کاملا قبول دارم ... :40:نقل قول:
خوب بیشترین معضل های اجتماعی از تهران شروع میشه!
ببینین تهران به دلیل پایتخت بودن و داشتن جمعیت زیاد همه چیز بهش وارده به نظره من!
علی اساسی به دکتر نیاز داری ...میدونستم وضعت خرابه ولی نه تا این حد !!!نقل قول:
البته پیشِ روانشناس نرفتم..........
مثلا اگه یکی با مشت بزنه زیرِ چشمِ راستم، میگم یکی دیگه بزن تو چشمِ چپم میزون بشه/:blink:
+
جدی گفتما شوخی نگیرید خیلی بیماریِ بدیه،
از حدود 5سال پیش اومده سراغم و دهنِ منو آسفالت کرده، خدا نصیب هیچ مسلمونی نکنه این مرضِ لاکردار رو!:hmm:
منم یه چیزی شبیه به اینا دارم. مثلا از یه جا برم دوباره میخوام از همون جا برگردم. خیلی وقته هست و هم ترکش نکردم ولی قبلا خیلی اینکارو میکردم ولی حالا نه الان کمتر اینکارو میکنم خیلی بده !! :31:نقل قول:
بخش پزشکی انجمن مراجعه کنید پزشکان زیادی هستند برای درمان این کار...نقل قول:
ولی خب تقریبا همینم هست از هر راهی که امدی باید برگردی ولی با جریان علی خیلی فرق داره :31:
منم یه مدت اینجوری بودمنقل قول:
اما خودم و زدم به بیخیالی تا دیگه برام عادی شد
به نظر من اگه خودت بخوای میشه تنها راهش هم بیخیالیه!
مجید جان:10:
فرضی که شما برای حرفات گذاشتی و اونو قطعی میدونی، فرض درستی نیست (از نظر من)
تهران کجا نماد یا کل ایرانه؟ همه استان ها، شهرها، بخش ها و آبادی ها همه به سهم خودشون جزئی از ایران عزیزمون هستند..
اینکه مردم سایر شهر ها و استان ها هم احیانا به تهران و مردمش به چشم نماد و سمبل ایران نگاه میکنن هم اشتباهه... تهران فقط پایتخت ایران هست و تهرونی هم جزئی از مردم ایران. تعریف پایتخت هم مشخصه:
تهرانی و شهر تهران، تافته جدا بافته تشریف نداره و خونش رنگین تر نیست... فقط از بدشانسی یا خوش شانسی، تهران نزدیک 200 ساله پایتخت مملکت هستش.کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AE%D8%AA
این یه مورد./:5:
مورد بعدی اینکه صحبت از لهجه کردید... اول اینکه تهران هم مثل همه جا لهجه داره (مشاهده لینک پایین) و چون تهران پایتخت ایرانه، لهجه تهرانی به عنوان لهجه دیفالت زبان فارسی در بخش گفتار هست... طبیعتا چون محل استقرار بخش اعظمی از رسانه هایی جمعی ملی نظیر رادیو یا تلویزیون در تهران هست، لهجه پیش فرض برنامه های رسانه ملی، تهرانی هست...آیا اگه پایتخت ایران تو این صده اخیر شیراز بود، امثال ناصر "ساختمان پزشکان" با لهجه تهرانی صحبت می کردند؟!
هر جایی لهجه خودش رو داره... کسی منکرش نمیشه... تهرانی ها (خصوصا متولدین و ساکنین ثابت و قدیمی تهران) هم لهجه گفتاری فعلی تهران رو دارند... این عبارتی که میگن تهرانی ها لهجه ندارن واسه متمایز جلوه دادن اهالی شهر تهران هست که اونم بر میگرده به بحث کپیتالی تهران. اگه پایتخت ایران فرضا کرمان بود، میگفتیم کرمانی ها لهجه ندارن...کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%84%D9%87%D8%AC%D9%87_%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C
.
حالا تی وی وطنی n ساله با تعداد کانال های سراسری و کشوری خودش داره انواع سریال ها در ژانر های مختلف با کارکتر های مثبت و منفی رو میسازه که درصد بالایی از اون بازیگرا با گویشی صحبت می کنند که گویش روزمره مردم تهرانه... اگه ساکنین دیگر شهرهای ایران که به قول شما تهران رو کل ایران میدونن، چرا نسبت به شخصیت های منفی سریال ها که با گفتار مردم تهران صحبت می کردند، واکنش نشون ندادن که مثلا به کل ایران توهین شد یا به تهران توهین شد؟ واضحه... چون طهران فقط تهرانه نه کل ایران.
مورد پایانی اینکه مردم هر منطقه ای طبق شرایط اقلیمی، فرهنگی، تاریخی، اجتماعی و سیاسی ممکنه در طول زمان، ممکنه صاحب ویژگی های مثبت یا منفی (درست یا غلط) اطلاق شده از سمت گروهی از افراد که عضو اون منطقه نیستند، بشن.
این یه چیز طبیعی هست... شما مثالت درباره اصفهان بود، اجازه بده منم از تهران مثال بزنم.... من خودم دانشجویی شمالم و همیشه در رفت و آمدم، تو سال هم یکی دو دفعه به شهر والدینم (تبریز) میرم و به جز اینا سایر شهرهای ایران هم برای مسافرت رفتم... دیده اکثریت عمومه مردم سایر شهرهای ایران از راننده ها، مغازه دار ها بگیر تا اداری ها و دولتی ها و.... راجع به تهرانی ها اینه که اونا آدمایی غیر قابل اعتماد و اهل سوء استفاده و دوز و کلک هستند و این تفکر از نظر من روز به روز رشد می کنه... حتی توی بعضی از لطیفه ها و حکایات هم تهرانی ها به عنوان آدمای زرنگ (از نظر منفی) مطرح میشن... تو همین سریال های حال حاضر ناصر "ساختمان پزشکان" یا عماد پنجه وری "نابرده رنج" نمونه بارز این موضوع هستند.... حالا این عقلانیه من بیام بگم چون دارن شهر و آدمای شهر من رو زیر سوال میبرن و ویژگی منفی نسبت میدن، من شروع کنم به اعتراض کردن؟؟
آدم با ویژگی منفی همه جا هست، این دلیل درست نیست که ما تا یه آدم با ویژگی منفی ببینیم، سریع منفی بودن رو نسبت بدیم به قومیت اون آدم... این دید غلطه.
الان هم اگه سریال های تی وی چند سالی هست کارکترهاشون رو از شهر های غیر از تهران انتخاب می کنن، به خاطر اینه که ظرفیت پذیرش مردم از شخصیت های تهرانی اشباع شده...
+
امروز صبح با رفیقم از لویزان میومدیم پایین، یه صحبتی کرد که نقل قول از پیمان قاسم خانی بود که گفته بود (چیزی که تو همین ساختمان پزشکان هم گفته شد)، نویسنده ها راجع به هر چی میخوان حرف بزنن، مدیران ممیزی اجازه نمیدن... درباره شغل ها و حرفه ها، درباره قومیت ها، درباره مسائل اجتماعی اقتصادی و سیاسی و... حتی اگه هم اجازه داده بشه، مشروط بر غیر مستقیم بودن این موارده... خوب با این تفاسیر که نمیشه طنز خوب و خوشایند ساخت...
حساب کنی عین واقعیت رو گفته قاسم خانی... شما تصور کنید اگه سختگیری و اعتراض مردم تهران هم کلید بخوره، از این به بعد تلویزیون باید پانتومیم و سریال صامت (بر وزن سینمای صامت) به مردم تحویل بده...!!!:31:
زیاد حرفیدم...:31::46:
یاعلی:11:
پ.ن: تمام تلاشم رو کردم که خدایی نکرده تندی تو صحبت هام نباشه... اگه شده به بزرگی خودتون ببخشید./:11:
دوستان سلام
این طنز ها با سلیقه های متفاوتی سنجیده میشه
مثلا من کرد هستم و طنز های شبکه های کردی در کانال های کردی رو بیشتر میپسندم
ولی چون از جنگ 77 تا حالا هر چی طنزه دیدم ، همه رو میپسندم
این ساختمان پزشکان هم خیلی قشنگه و جدیده و مخصوصا خانم شیرزاد هم قشنگش کرده
ولی کسی که سر در نمیاره میگه اله و بله هستش ، یکی تو تلویزیون میگفت به جامعه ی روانشناسان اهانت کرده
تو مملکت های دیگه برای سران مملکت هم طنز درست میکنند
اینجا یارو اومده میگه قهوه تلخ تاریخ ایران رو به مسخره گرفته ، خب اصلا بگید نخندیم تمام
نقل قول:
حرفاتون کاملا درست ... یعنی هیچ کودومش رو رد نمیکنم ! ... همش منطقی ! عالی ! : دی
اول بگم که منظورم از تهران یعنی کل ایران ... یعنی اینکه ما داریم شبکه هایی رو میبینیم ، که از تهران پخش میشن !
تمام هویت قومیت های ایران ، دست صدا و سیماییه که تویه تهرانه ! ... تهران میتونه یه قومیت رو سر بلند کنه ... یا اونو زیر سئوال ببره !
وگرنه شاید شبکه پنج اصفهان روزانه ده ها بار به ناخوشایندی از یه شخصیت اصفهانی یاد کنه ولی ما عین خیالمون هم نیست !
این مثه این میمونه که مثلا من آدم شکمویی هستم ! ... تویه خونوادم هر چقدر بهم بگن شکمو شاید ناراحت نشم ، ولی وقتی این بحث در یه جمعی مثلا جمع دوستام مطرح بشه خب مسلما ناراحت میشم !
این همون توهین به کل هست که گفتم ! ... متاسفانه یا خوشبختانه ، یکی از عادات ماها ظاهر بینی این جور قضایا هست ! خودمم همین جوریم !نقل قول:
اگه ساکنین دیگر شهرهای ایران که به قول شما تهران رو کل ایران میدونن، چرا نسبت به شخصیت های منفی سریال ها که با گفتار مردم تهران صحبت می کردند، واکنش نشون ندادن که مثلا به کل ایران توهین شد یا به تهران توهین شد؟
وقتی به تهرانی توهین بشه ( بر فرض همون کل ایران که گفتم ) ... هیچ حساسیتی پیش نمیاد ! ... یعنی من اصفهانی میگم که : اشکالی نداره که به من توهین شده باشه ! ... چون به کل توهین شده ! به شمالیه هم توهین شده ! به جنوبیه هم توهین شده !
اگر شمالیه اعتراض کرد ... منم میکنم ! ... اگر نکرد منم اعتراضی نمیکنم !
اثبات این قضیه رو فردا روز خودتون میبینین ! ... اگه فردا تویه این سریال از " دندون پزشکا " یا " اورولژ ها " انتقاد شد ، همه ی این صنف جامعه اعتراض میکنن ! چرا ؟ چون دیدن که روانشناسا اعتراض کردن ! چرا ما نکنیم ؟
این یعنی همون ظاهر بینی هست که گفتم ! ... که نکنه فردا بگن که دندون پزشکا که فلان جورند ! یا آبروشون تویه این سریال رفت !
- حالا شما تهران رو کل پزشکای کشور در نظر بگیرین !
اگه تویه این سریال یه پزشک آدم کلاهبرداری بود ، هیچ پزشکی اعتراض نمیکنه ! البته ممکنه اعتراض بشه ولی با حساسیت کم !
- حالا شما اصفهان رو روانشناس ها در نظر بگیرین !
اگه تویه این سریال یه روانشناس رو دکتر ندونن ، همه روانپزشک ها اعتراض میکنن ! اون با حساسیت زیاد !
در کل ... کوچکتر کردن مجموعه تحت نقد .... مساویه با افزایش حساسیت اون مجموعه ! :20:
نه عزیز این چه حرفیه ... بحث یه این خوبی داره پیش میره !:40:نقل قول:
پ.ن: تمام تلاشم رو کردم که خدایی نکرده تندی تو صحبت هام نباشه... اگه شده به بزرگی خودتون ببخشید./
تو هنوز سر قضیه پروفایل هستی ول کنِ ما نیستی!؟:31:نقل قول:
علی اساسی به دکتر نیاز داری ...میدونستم وضعت خرابه ولی نه تا این حد !!!
دیوونه اون شوخی بود، واسه 100نفر دیگه فرستاده بودم/
من اینجوری نیستمنقل قول:
منم یه چیزی شبیه به اینا دارم. مثلا از یه جا برم دوباره میخوام از همون جا برگردم. خیلی وقته هست و هم ترکش نکردم ولی قبلا خیلی اینکارو میکردم ولی حالا نه الان کمتر اینکارو میکنم خیلی بده !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مثلا میخوام برم جایی باید موازی با جوب راه برم/:2:
نمیشه پژمان جـوننقل قول:
منم یه مدت اینجوری بودم
اما خودم و زدم به بیخیالی تا دیگه برام عادی شد
به نظر من اگه خودت بخوای میشه تنها راهش هم بیخیالیه!
تاپیک ساختمان پزشکان یا پرسش و پاسخ پزشکی!!:16:
+
به نظر مـــــن بهترین بازیگرای فیلم به ترتیب اینا هستن:
1.شقایق دهقان
2.فرناز رهنمـــــا
3.بهنام تشکــــر
4.هومـن برقنورد
5.آقای حریرچیان
منم به اين قرينگي دچار بودم ولي فكر ميكردم فقط منم كه اينجوريم . ولي بعد اين سريال فهميدم بلهههه مشكل رواني بوده :31:
خداييش مرض خيلي بديه . خدا نصيب گرگ بيابون نكنه
آره منم این شکلیم منتهی خفیفه بعضی موقع ها دوتا چیز تقریبا شبیه هم جلومه یکیشو حدود 1 میکرون میچرخونم که با اون یکی همانگ شه!:27:
البته این پست رو می تونستین کاملتر بگین !نقل قول:
تقریبا همه شخصیت های فیلم یک سری خصوصیت بد دارن و تا خل و چل هستن (که برمیگرده به فضای تقربا فانتزی سریال) ! حدود 95% شخصیت های فیلم تهرانی حرف میزنن و ظاهرا تهرانی هستن ! پس میشه نتیجه گرفت داره به تهرانی ها توهین میشه ؟
اگه شخصیت کله پوک منشی یا ناصر لهجه اصفهانی شمالی یا لری داشت چه بلایی سر صدا و سیما میومد خدا میدونه !
بحث کاملا منحرف شده
مواظب باشید به سرنوشت تاپبک مختارنامه دچار نشیم!
حالا یک برنامه طنز هم که امده مشکلات جامعه را نشون میده شما خودتون را بچسبونید به این حاشیه های کم اهمیت!
چون ایران نباشد تن من مباد...
خیلی داره رو موضوع پول دوستی و اثرات منفی پول و اینکه برای پول هر کسی حتی یک فرد تحصیل کرده هم همه کاری می کنه در طرق مختلف داره مانور می ده،و همینطور اینکه اصفهانیا پول دوست و خسیسن(بلا نسبت)
البته جدای از جنبهی منفی قضیه که دوستان فرمودند، قسمت بدی هم نبود! واقعاً آدما چقدر راحت با پول و تحت شرایط و فشار از عقیدهای که سالها بهش پایبند بودن کوتاه میان و میزنن جاده خاکی ...
اون تبلیغ اولی رو خیلی خوب درآورد تو صحبتهاش! واقعاً امیدوار بودم یهو نره سر تختخواب! سناریوی خوبی براش طراحی کرد ...
اما بعدیا، به خصوص دیگه اون پفک نمکیه، خلاف عقل و هوش یه روانشناس بود ...
قسمت امشبش فكر ميكنم تا اينجا جزو ضعيف ترين هايي بود كه ديده بودم از سريال ... نه فقط داستان ... بازيگري / كارگرداني و ...
براي مثال هم يه صحنه رو بنويسم.
جايي كه حميد افشار و زنش اومدن ... پدره نيما رفته بود استقبال ... بعدش حميد رفت تو و زنش همينجوري وايساد جلوي در و داشت به سمت دوربين نگاه ميكرد ... قشنگ هم معلوم بود يكي اشاره كرد بهش كه برو تو ديگه : دي
به اميد قسمت هاي بهتر از همه لحاظ ...
من این سریالو زیاد نگاه نمی کنم ولی امشب...
اونجای که سرمایه دار تشک به نیما میگه: ای بابا این ماشین 30 سال کار کرده چرا نمی ندازش دور؟:2: |دیگه خیلی ضایع بود با حکومت فعلیه! | :27:
میگم من یادم نمیاد ولی نیما افشار گفت که چرا رشته روانشاسی رو انتخاب کرده؟!
واقعا من موندم!!!!!!:دی
اولاش باحاله. ولی اینقدر نسبت به خنگیش بیخیاله که کم کم حرص آدمو در میارهنقل قول:
مسخره بازی که نه ولی گندش رو در اورده ...یعن دائما رو مخ ادم راه میره...
من چند بار بیشتر ندیدم ولی عصبانی شدم از کاراش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پفک نمکی قلقلی:31:
من سر تبلیغاش خیلی خندیدم، مخصوصاً تیکه ی اساساً تشک SMG ! هی اینجا که می رسید تُن صداشو می برد بالا:8:
اون تیکه هم که کسری داشت قیمتو می برد بالا تا یک میلیون رو بکنه دو میلیون، حمیده خیلی باحال تیر تَپَرش کرد...
کاسب به این می گن!!
امروز شبکه 3 تو برنامه نقطه سرخط در مورد این سریال صحبت کردن و نقد جالبی کردن !
گفتن یک کار بد داره تو این سریال داره انجام میشه که اون عادی سازی یکسری از روابط بین افراد هست ! و نگفت بین کیا !
منظورشون عدی سازی کدوم رابطه ها هست ؟ منظورشون رابطه ی نامشروع هست ؟!
پدرا و پسرا؟نقل قول:
مادرا و پسرا؟
برادرا و برادرا؟
مادرزنا و عروسا؟
پدر زنا و عروسا؟
برادر زنا و عروسا؟
زنا و شوهرا؟
پول دارا و فقیرا؟
پزشکا و مراجعین ؟
منشیا و دکترا؟
دکترا و دکترا؟
دکترا و یکیایی که قبلا جز خانواده بوده ؟
یکیایی که قبلا جز خانواده بوده با زن دکترا؟
---
بابا اینایی که دقت می کنن ببین نشینمن گاه فلان مجستمه طرف چی هست تا از بیخ قطعش کنن، این جور حرفا بعید نیست!!
شاید چیزایی نشون میده که ما نمیبینیم.... عینک مخصوص باید بزنی تا ببینی: دینقل قول:
منظورشون عدی سازی کدوم رابطه ها هست ؟ منظورشون رابطه ی نامشروع هست ؟!
کلا اینا که نق میکنن برای اینکه بگن ما خیلی چیز بارمونه هی بیخودی ایراد میگیرن و برای اینکه کسی پاپیچشون نشه زیر پرده و مبهم حرف میزنن