هانکوک بگیر متداولتره و اگه مثلا یه لاستیک بترکه یا لب جدولی چیزی گیر کنه میشه لنگه اش رو پیدا کردنقل قول:
کومهو هم البته زیاده
Sent from my GT-I8262 using Tapatalk 2
Printable View
هانکوک بگیر متداولتره و اگه مثلا یه لاستیک بترکه یا لب جدولی چیزی گیر کنه میشه لنگه اش رو پیدا کردنقل قول:
کومهو هم البته زیاده
رینگ 16 بنداز با لاستیک 205/50/16نقل قول:
من همین و با لاستیک های MAXXISS دارم اما باید عوض کنم یه جفت نو بندازمنقل قول:
میشه یه راهنمایی کنین
اوضاع لاستیکم قمر در عقربه
ضمنا از کجا بگیرم به صرفست
تو خیابون امیرکبیر که هرکی یه مارکی داره و قیمتا خیلی فرق دارن
در مورد محل تهیه نمیتونم نظر بدمنقل قول:
اگر میخوای ماشینت هماهنگ باشه صاف برو در یه آپاراتی لاستیک فروش و منصف بگو اینایی که زیرش دربیار بردار و چهارتا نو بریز زیر ماشین مابالتفاوت رو حساب کن
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
آخه نمیتونم زیاد هزینه کنمنقل قول:
تهش بتونم یه جفت بگیرم
نه بیشتر
دم در خونه ای بهترن به نظرت؟
یا بازار؟
دم خونه دیگه چه مدلیهنقل قول:
:n02::n02:نقل قول:
منظورم این بود که برم بدم دم خونه این آپارتیا یا حتما ببرم بازار؟
نه بابا دم خونه چیه دیگه
میری جلو لاستیک فروشی که لاستیک کارکرده برداره، اگه آپاراتی هم باشه چه بهتر یا نزدیکش میدی لاستیکا رو درمیاره و نو میندازه زیرش
با اين رينگ و لاستيك زيادي خشك نميشه ماشين و در ضمن برا ABS و كيلومتر مشكلي پيش نمياد؟نقل قول:
من رو ال 90 همینو دارم نه اصلا خشک نیستنقل قول:
اما فاق 55 به نظر خودم بهتره
سلام به همه اساتید. من یه 405 مدل 81 گرفتم اوضاع لاستیکاش زیاد خوب نیست. بدم نمیاد رینگ و لاستیک رو با هم بندازم. رینگ چه سایزی بگیرم که مشکلی پیش نیاد تو سواری. لاستیک هم بگید چی بگیرم . خیلی گرون نباشه البته. کل هزینه از 1 تومن بیشتر میشه به نظرتون؟
رینگ و لاستیک دست دوم ایران گاری بنداز همین 15اینچا که خود شرکت میندازه زیر سمند البته مینداختنقل قول:
این از همه چی بهتر و باکیفیت تر و ارزونتره
دوستای عزیز دنبال لاستیک 205 برای سورن هستم روی رینگ فابریک که 15 ه .
امروز بازار اهواز بودم و این لاستیکا تو بازار بود ، لطفا راهنمایی کنین که برم بخرم .
رودستون --- کره --- 420 تومن
هانکوک ---- کره --- 470 تومن
نیتو ------- ژاپن --- 440 تومن
دانلوپ ---- ژاپن --- 400 تومن
نیکسن --- کره ---- 420 تومن
بریجستون - تایلند- 450 تومن
تری انگل -- چین - 390 تومن
فالکن ----- ژاپن - 470 تومن
لطفا چیزی معرفی کنین که جیر جیرش بلند نشه و رو آسفالت داغ اهواز جواب بده ... تشکر :n12::n12::n12:
بین اینها من هانکوک رو خیلی قبول دارم. ( نرمی و چسبندگیش عالیه )
فقط عمرش به نسبت تایر های ژاپنی کمه.ولی نرمتره.
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم تا چند وقت پیش دنبال لاستیک 205 بودم که بین کومهو و هانکوک شک داشتم.
تو ایرانیا هم یزد تایر و میشناختم که همه راضی بودن.
تا اینکه درنهایت یزدتایر 205 خریدم.
الان حدود 2ماهه که خریدم واقعا عالیه.نرمه.سروصدای ماشینو خوابونده
فکر نمیکردم اینجوری باشه :n05:
يزد كه خوبه بدك نيست
اما هانكوك يه چيز ديگه است
زیر خود ماشین یزد 185 ه ... فک میکنم خعلی باید تفاوت باشه بین لاستیک ایرانی و خارجی حداقل از قیمتش که اینجوری بر میاد :|
کومهو که اصلا تو بازار اینجا نبود ، ینی هانکوک بگیرم ؟ از بقیه بهتره ؟
بهتره معتبر و تازه تولیدش گیر میادنقل قول:
میشلن مثلا تاریخ تولید قدیمی اش تو بازار خیلی هست
تو ایرانیا 185 کویر بهتره اما 205 بزدتایر خیلی خوبه.نقل قول:
اما درمورد اینکه باید خیلی تفاوت باشه اینو بگم که من قبل اینکه یزد بخرم گودیر داشتم،منم همین تفکرو داشتم تا بعد از کلی سرچ به این نتیجه رسیدم که 205 یزدتایر واثعا عالیه که خوشبختانه تا اینجا که همینطور بوده :n01:
205 یزدتایر با 185 تفاوت زیادی داره.
درکل یا یزد بردار یا هانکوک.
سلام به همه دوستان.
قبل از هر چیز, تشکر میکنم از همه دوستان که اطلاعاتشون رو به اشتراک میگذارن.
من یه دوو سیلو دارم که تقریبا 2 ماهه زیر پامه. لاستیکای جلو Kumho و عقبیا Roadstone. با توجه به اینکه فرسوده هستن میخوام همه رو با هم عوض کنم. میخواستم ببینم پیشنهادتون چیه. چه لاستیکی بندازم که نرمی ماشین از بین نره و حتی بهتر بشه. سیلو سایز فابریکش 13/70/175 هست. ممنون میشم که راهنمایی کنید.
اگه رینگ رو عوض نمیکنی همین سایز کومهو بنداز یا هانکوک. یوکوهاما که گیر نمیاد اما اگه ژاپنی اش رو بگیری معرکه استنقل قول:
هانکوک 195/60/14 دوستان خریدن به نرخ 480 جفتی.
و بسیار لاستیک خوبی بود میشلین هم تاریخ بیش ازیکسال پیش بود جفتی 530
بهترین تایر ایرانی و خارجی برای پیکان سواری چیه؟ یه سایز پهن تر از استاندارد
سلام دوستان تو شهرستان لاستیک میشلن 205/45/16 گیر نمیاد اگه جایی تهران هم بود یه شماره تماسی آدرسی از فروشگاه بدین ممنون میشم . مشخصات پهنا 205 فاق 45 رینگ 16 ساخت آلمان و تولید گمونم 2011 آخرین سری وارداتی بود .
دوستان برای 206 میخوام لاستیک بگیرم ( برای تعویض لاستیک های زیر صفر)
سایز فابریک که 185/65R14 هست! در این سایز از میشلن تو بازار چیزی پیدا میشه؟
حدود قیمت + مدل رو اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه...
*چسبندگی و نرمی و کم صدا بودن از همه مهمه!(کارکرد مفید 40 هزار تا کافی هست)
میشلین ها معمولا تاریخ تولید قدیمی هستن. هانکوک بخر هم ارزونتره و هم اینکه اگر بهتر نباشه بدتر نیست قطعانقل قول:
سلام دوستان
من برای 206 تصمیم دارم دو جفت لاستیک بندازم با سایز 195
داخل جنس های ایرانی بهترین کدوم لاستیک هست؟ من از نظر صدا و سفتی برام مهم نیست ولی از لحاظ داغ کردن فوق العاده برام مهمه بخاطر اینکه من همش داخل جاده کاشان باید برم و همانطور که میدونید نمیشه تو این جاده 190تا به بالا نرفت :n02: و برای من مهمه که لاستیک ایرانی که میخرم مشکلی برام بوجود نیاره
چه پیشنهادی دارید؟
پیشاپیش ممنون
کسی هست کمک کنه؟:n28:نقل قول:
پسرم 190 تا با 206 کار درستی نیست.نقل قول:
لاستیک یزد تایر بگیر سایر ایرانی ها غیر از سایز فابریک چیزی ندارن. البته گلداستون ایرانی هم هستش.
جوانیم و جاهل :n02:نقل قول:
من امروز پرسیدم انگار ایرانی ها سایز 195 نداره ولی اگه یزد داشته باشه که چه بهتر...
توی سایز 185 بهم گفتن دنا بهترین لاستیکه... یه اطلاعاتی میدین من گیج شدم... حالا سایزش زیاد مطرح نیست...
خیلی ممنون
جووني هميشه كار دست آدم ميده. سرعت بالا برو اما تو جاده صاف و با ماشين مطمئن و كوتاه مدت.نقل قول:
يزد 205 رو تجربه كردم سايز 14 و 15 لاستيكه خوبيه. تازه ديدم گلهاي متنوعي هم داره و فقط يه مدل نيست
سلامنقل قول:
با جوونی و چیزای دیگه کاری ندارم :n02: اما اگه تو ایرانیا سایز 205 میخوای یزدتایر از بقیه بهتره.
خودم رو ماشینم همینو دارم و خیلی نرمه
ممنون از راهنمایی ها. :n16:
برای تشکر کافیه از دکمه ی تشکر استفاده کنی عزیز :n11:نقل قول:
سلام دوستان.
برای 206 ام ( تیپ دو سفارشی ) ، یه جفت لاستیک سایز فابریک میخواستم بگیرم.
لاستیک فابریکش بارز بود و باهاش تا حالا 105 تا رفتم.اصلا هم اذیتم نکرد.اما دیگه صاف شده و فعلا برای جلو دو تا میندازم تا برای چند ماه بعد عقب ها رو هم عوض کنم.
با توجه به اینکه بخاطر کارم وقت نمیکنم برم سمت امیرکبیر و اینا ؛ مجبورم تلفنی سفارش بدم . ضمن اینکه به همین دلیل نمیتونم بازار رو خوب بسنجم و از نظر کیفیت و قیمت نمیتونم مطمئن باشم.
میخواستم اگر امکانش هست ، لطف کنین و بهترین لاستیک از نظر کیفیت و قیمت رو بهم پیشنهاد کنین. و اگه قوانین سایت اجازه میده شماره تماس فروشگاه یا نمایندگی ای که با بهترین قیمت و وجدان میفروشه رو بهم بدین.
ممنونم از محبت شما.
سلام ! لاستیکای زیر صفری 206 ( بارز الپیدا ) چند بر میدارن ازم تقریبا ؟! بعد سایز فابریکی کومهو بگیرم نرم تر میشه ماشین یا نه !؟
شما بخوای تو بازار بفروشی حسابی بز خری میکنننقل قول:
حداکثر 200 تومن بردارن اگه نو باشه لاستیکات.
بهتره بفروشی به کسی که میخواد لاستیک قیمت مناسب بخره.
دوست قبلیمون باهاش در تماس باش شاید مشتری باشه.
برای خودت هم کومهو گل اپتیمو بگیر بسیار لاستیک خوبیه. عرض195 بردار خیلی عالی هست
سلام میخواستم رینگ و لاستیک واسه پزو روآ سفید بخرم به نظرتون چی بگیرم که به ماشین بیاد واگه قیمت هم بگید ممنون میشم:n01:
خودم یه 405 دیدم رینگش خیلی قشنگ بود تقریبا این شکلی....] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n13:
اینو میشه روش بست چند قیمت هست....
ممنون
:n03::n04::n28:نقل قول:
نقل قول:
ای جانم نه نه....
رینگ که دوست من سلیقهای هستش. شما زیر روآ میتونی تا سایز 18 رینگ بندازی جا پیچها همون پژو 405 هستن. هر رینگی انداختی لاستیک مناسب هم براش بگیر مارک هم سعی کن کومهو یا هانکوک بگیری هم قیمت مناسبه و هم کیفیت. لاستیک چینی و ایرانی هم میتونی بگیری کمی ارزون ترن.
مناسب ترین و قشنگ ترین سایز رینگ 16 اینچ هستش با پهنای 5 یا 5.5. جلو و عقب یکی باشه پهنا دو سایز نگیر خواهشن و گند نزن به تیپ ماشینت.
لاستیک 16 اینچی هم این سایز بگیر 205/55/16 یا 205/60/16
در پایان داداش من بگرد رینگ کارکرده و تمیز و سالم پیدا کن و بریز زیر ماشین حالشو ببر. البته وقتی پیاده میشی فقط میتونی ببینیشون:n02: