جدا از اینکه از برگهای این درختچه کوکایین تهیه می کند باید اضافه کنم که این درختچه در مناطق استوایی و نیمه استوایی رشد می کندنقل قول:
یکی دوتا صفحه قبل من در موردش توضیح دادمنقل قول:
Printable View
جدا از اینکه از برگهای این درختچه کوکایین تهیه می کند باید اضافه کنم که این درختچه در مناطق استوایی و نیمه استوایی رشد می کندنقل قول:
یکی دوتا صفحه قبل من در موردش توضیح دادمنقل قول:
سلام و خسته نباشین
کسی میدونه درامد یه تاکسی شهری چقدره؟ گردشی.
چقد میشه با یه تاکسی پول در اورد؟
به صرفه هست یا نه؟
البته با یه ماشین صفر.
نبود آقا تا 4 صفحه رفتم:31:نقل قول:
کسی از آشناهاتون هم تجریه سرمایه گذاری داشته؟
امن هست؟ پولمون به فنا نره یه وقت
دوستان عزیز نظرتون راجع به اجاره بوتیک زنانه در یکی از مراکز تجاری شلوغ و پر رفت و آمد شیراز (مثل ستاره) ، بدون داشتن هیچگونه تجربه قبلی در این مورد ، چیه؟
معذرت می خواهم.باید بیشتر از 4 تا صفحه میرفتینقل قول:
سلام دوستان
من تا الان دانشگاه بودم(اعتراف ميكنم توي مدت تحصيلم چيز زيادي ياد نگرفتم)
تنها كاري ام كه تا حالا ازش درامد داشتم و خوب بلدم طراحي وب سايت هستش .احساس ميكنم بايد يه شغل جديد واسه خودم دست و پا كنم
من توي يه شهر كوچيك توي جنوب كشور (هرمزگان زندگي ميكنم ) . به نظر شما چه جوري ميتونم بفهمم وارد شدن توي چه جور شغلي برام سود بيشتري به همراه داره ؟
در حال حاضر تو شهراي ديگه كدوم مشاغل پر رونق تر هستن؟
دوستان شغل منحصر به فرد كه خيلي كم جا افتاده بهتر بگم تازه ظهور كرده چي پيشنهاد ميدين؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
یه نگاه به این مجله پنجره خلاقیت بنداز از محمد حسن شجاع صاحب برند اریکا هست جوانی که میلیاردر شده از راه بوتیک زنانه به احداث کارخانه تو شیراز رسیده با تمام برند های جهانی داره رقابت میکنه مصاحبه کردهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من اطلا عاتی در مورد بورس دارم چون مدتی منبه درنقل قول:
:23:امدم بوده اگه هنوز نیاز داری تاپیک بزن تا با شما در میان بگذارم
سلام من یک سری تجربیاتی دارم اگه هنوز نیاز داری تاپیک بزن تا با شما در میان بگذارم.:46:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
سلام /
نیاز به ایجاد تاپیک جدید نیست ، از فضای همین تاپیک میتونید استفاده کنید و دوستان رو راهنمایی کنید /
ممنون .
بسته به شهر داره و نوع كار و مسيرنقل قول:
مثلا تو تهران كرايه مسير صادقيه تا رسالت نفري 1350 هست كه 4 تا مسافرش ميكنه 5400 كه تو زمان ترافيك نيم ساعت و خلوت 15 دقيقه طول ميكشه فرضا با مسافر زدن هم بزاريد 40 دقيقه واسه هر مسير ، روزي 8 ساعت اگه كار كنيد و نصف كرايه هم واسه بنزين و استهلاك و درصد مسئول خط و اين چيزا بره ماهي 1 تومن سود داده به شما
تجرب كه بدست مياد كافيه شما چند روز بگردي تو مغازه ها ببيني ملت چي ميخرن و بعد بري جنس بياري بريزي تو مغازتنقل قول:
فقط اگه بتوني خودت بري جنس بياري (بدون پرداخت گمرك) سودت بيشتر هست
سلام دوستان
من یه جایی برای استخدام رفتم بهم گفتم باید 50 میلیون سفته بدی با توجه به اینکه کار من قسمت اداری اون شرکت هست
و البته شرکتش تقریبا معتبر و کارخانه تولید محصولات داره بازم به نظرم غیرطبیعی هستش
خواهش می کنم اگه کسی تجربه ای در این زمینه داره عنوان کنه چون حیفه این موقعیت رو از دست بدم از طرفی هم ریسکش بالاست
وصیقه گرفتن از کارمندا طبیعیه اما این یکی خیلی بالاس!!نقل قول:
هر چی بیشتر باشه بیشتر میتونن بهت فشار بیارن
من نظرم اینه که تا اونجا که میشه وصیقه کم بذار
بنده یه مدت قبل تو یه شرکت شروع به کار کردم و اونا ازم چک 9 میلیونی خاستن منم قبول کردم اما بعد از استخدام زیاد پافشاری نکردن و منم چک بهشون ندادم البته من به کارم وارد بودم و اونا واقعا بهم نیاز داشتن بعد 6ماه با یکی از همکارام مشکل پیدا کردم(از اقوام نزدیک رییس بود!) بعید رییس منو خاستو بهم گفت:فردا که میای سر کار حتما چک رو بیار وگرنه پاتو اینجا نگذار!!( میخاست مجبور بشم دیگه جیک نزنم)با این که حق با من بود اما فقط منافع خودشو در نظر میگرفت
اون پسره خیلی زور میگفت و وقتی حرفشو گوش نمیکردی همش پیش رییس زیرابتو میزد!
منم خیلی راحت دیگه نرفتم 1ماه بعدشم تسویه حساب کردم.
این حرفارو واسه این زدم که بهت بگم اگه من اون چک 9 میلیونی رو همون اول داده بودم هیچ کاری نمیتونستم انجام بدم!
بهترین شغل تو دوره ی سربازی چی می تونه باشه ؟
لیسانس مکانیک دارم ! می خوام برنامه های طراحی با نرم افزارو یاد بگیرم ! می تونم این کارو کنم !؟ بازار کارش چطوریاست؟
ممنون می شم کمکم کنید دوستان
نوع کار و مسیرش رو قبلا گفتم تاکسی گردشی. یعنی هر مسیری که بخواد(و البته در بستی هم میتونه)
در ضمن همیشه که مسافر نیست مشکلات زیادی هم واسه این کار وجود داره.
اگه بخای اینجوری حساب کنی که درامدش خوبه اما میخام نظرتون دقیق باشه یعنی تمام جوانب رو بسنجین.یه جورایی حساب شده. ممنون.
تو دوره سربازي مگه كارم ميشه كرد ؟:31:نقل قول:
اگه منظورت از برنامه هاي طراحي نرم افزار هاي مثل اتوكد و كتيا و ساليد و اين چيز ها هست كه خب همه بلدن و چيز خاصي بهت نمي رسه :دي اما خيلي نرم افزارهاي خاص تر هستن كه كمتر افرادي ميرن سراغشون و كلا اگه تو اين مايه چيزها بري تا تهش هميشه برات كار هست و يه سري هم مثل نرم افزار هاي پايپينگ هستن كه بد نيست اوضاع كارشون اما كار در دوره سربازي! يعني جايي كه ساعت 4 به بعد بخواي كار كني !!! بعيد بدونم راحت پيدا بشه
برای اجاره یه فست فود در حال کار احتیاج به اخذ مجوز خاصی هست؟ یا برای راه اندازی فست فود این جور مجوزها رو میخواد؟
سلام
من کارم لوازم یدکی خودرو هست میخاستم بدونم بهترین تبلیغات به نظرتون که موثر باشه چی هست ؟
کمترین خرج و بیشترین بازده
ممنون
با 70 ملیون تمن چیکار میشه کرد؟
سلامنقل قول:
ببینید لوازم یدکی چیزی هست که همه توش دست دارن شما بهترین راه اینه که یه اسم رو انتخاب کنید (برند) و شروع کنید به تبلیغات تو روزنامه با اون برند و باید ببینید بازار هدف کجا هست مثلا شما لوازم یدکی دارید ببینید بازارش کجا هست و شما تمرکزتون رو بزارید روی تبلیغات اونجاها
مثلا لوازم یدکی مربوط به ماشین هست و شما ببینید کجا می تونید تبلیغ کنید که بیشتر ماشین باشه !!!
شما می تونید تراکت چاپ کنید روی شیشه برف باک کن ماشین ها و صف گاز و این جور جاها تبلیغ کنید
باز می گم چون کاری که شما دارید دست توش زیاده پس انتظار نداشته باشین که با تبلیغات آنچنان مشتری بیاد و به نظر من بهتره که به جای هزینه تبلیغات مغازتون رو یه جای بهتر بزارید که توی دید باشه و مرکز این چیزا
با تشکر
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
سلامنقل قول:
تا اونجایی که من می دونم شما باید پروانه کسب بگیرید و هر کسی هم که اونجا کار می کنه باید کارت بهداشت داشته باشه که روی دیوار می چسبونن
اینم بگم اگر داره کار می کنه فردا روز یکی واسش مشکلی پیش بیاد و بره شکایت کنه که از غذای شما اینطوری شده بد جوری پاتون گیر می کنه
خيلي بستگي به مكان مغازه شما داره به نظر مننقل قول:
مثلا اگه تو جايي باشيد كه بورس لوازم خودرو هست مسلما نماي مغازه مهمترين تبليغ براي شما ميشه
اما توي محله ها چون مشتري ها عموما محلي هستند بايد به خانواده ها و ساكنين اون محل معرفي بشيد پس تراكت و دادن اگهي توي پيك هايي كه ماهانه ميره دم خونه ها و تبليغ اس ام اس مفيد هست
خيلي كارها بسته به علاقتون و رشتتون و تجربياتتون ميتونيد كلي كار انتخاب كنيد از توليدي تا خدماتي ، اموزشي تا واردات ، كشائرزي تا صنعتي و ...نقل قول:
سلام
مغازه پارچه فروشی دارم (تازه کارم)
برای آوردن پارچه که بگیرم بفروشم از کجا بیارم بهتره؟
مثلا پارچه های تولید ایران میشه رفت از خود کارخونه بطور مستقیم خرید و انقدر پول به واسطه ها نداد.
ادرسی هم دارید برام بفرستید
ممنون
مثلا واردات چی میتونه باشه؟نقل قول:
خيلي كارها بسته به علاقتون و رشتتون و تجربياتتون ميتونيد كلي كار انتخاب كنيد از توليدي تا خدماتي ، اموزشي تا واردات ، كشائرزي تا صنعتي و ...
مثلا کاری که ضرر کم داشته باشه
از نظر من کشاورزی یک گزینه خوب در حال حاضر هست.نقل قول:
یکی از رفیقام تو خدمت سربازی رفته بود جهاد گفته بود که 10 میلیون داره میخواد تو کشاورزی سرمایه گذاری کنه مشاوران جهاد کشاورزی بهش گفته بودن اگر با پولش یه زمین بخره جهاد کشاورزی بصورت رایگان زمین رو آماده کشاورزی میکنه
و روی سند اون زمین بصورت وام صنعت اون محصول رو براش نصب میکنه الان تو نزدیکای نایین 5 هکتار زمین رو خریده بصورت رایگان براش کود وسیستم آبیاری رو نصب کردن و خط تولید ماکارونی رو هم براش نصب کردن.تازه میگن یه قانون مالیاتی داره که به جای پرداخت مالیات میتونه پول همون مالیات رو یا زمین بخره به نام خودش یا یه دستگاه صنعتی دیگه اضافه کنه برای تولید بیشتر و فقط فاکتورش رو به اداره مالیات ارایه کنه.(البته این قانون مالیاتیش رو مطمئن نیستم)
من نمیگم حتما بری همین کار رو بکنی ولی برو پیش یکی از مشاوران جهاد کشاورزی ببین چه جور تسحیلاتی برای سرمایه گذار در نظر گفتن.
شما مثلا یه زمین داشته باشید تو بوشهر یا شیراز چون موقعیت پروش الوئه ورا اونجا مناسب هست. جهاد کشاورزی روی سند اون زمین شما تسهیلات زیادی مثل کود ،آبیاری،صنعت فرآوری کردن آلوئه ورا رو برات تامین میکنه.
واردات خيلي چيزها بسته به اينكه شما با چي اشنا باشيد يا لينك تو كدوم صنعت و ... داشته باشيد اگه اشنا تو صنعت و دستگاه هاي دولتي نداشته باشيد و تجربه كم هم داشته باشيد با سرمايه كمي كه داريد موفقيتتون كم (يا كند) خواهد بودنقل قول:
مثلا مي تونيد انواع پمپ وارد كنيد (براي صنايع مختلف ) از كشورهايي مثل لهستان و مجارستان و روماني و....
يا مي تونيد دستگاه هاي چاپ بر روي لوازم يك بار مصرف بياريد (كه البته قبلش بايد با مشتريش قرارداد ببنديد) كه چينيش از 20-30 تومن شروع ميشه و ...
سلام دوستان
من سوالی داشتم در مورد صدور پروانه کسب که روال گرفتنش چطوره و آیا آسونه یا نه؟؟؟!!! و همین طور می خواستم بدونم نحوه ابطالش چطوره ؟؟!! آیا می شه به راحتی پروانه کسب رو باطل کرد یا نه؟؟؟!!! و آیا برای پروانه کسب بازرس میاد به آدرسی که ما می دیم برای گرفتنش یا نه؟؟!!!
با تشکر
من پرسیدم مثله اینکه این زمین رو فقط به تحصیل کرده های کشاورزی میدننقل قول:
یه تحصیل کرده ی عمران با 70 تمن میتونه چیکار کنه؟
ازشون سوال میکردی که مثلا اگر یه زمین بخری اونا رو سند زمین چه تحصیلاتی بهت میدن؟نقل قول:
این دوست من اول زمین خرید بعد جهاد کشاورزی روی سند زمینی که خریده بود هم یارانه برای آماده کردن زمین و هم بصورت وام صنعت ساخت ماکارونی رو براش نصب کردن.
با کمتر از 70 ملیون میتونی امتیاز نمایندگی یکی از کارخانه های داخلی یا خارجی mdf در تهران یا شهر خودتون رو بزنی.
یا این که میتونی تولید تیرچه های سقفی تو یکی سوله که زیاد کوچیک نباشه تولید کنی برای ساختش خودت بهتر میدونی میلگرد و سیمان و سفال نیاز داری.نیروی انسانی زیادی هم نمیخواد.
تولید ینولیت هایی که تو سقف یا دیوار کاذب درست میکنند راه بندازی
پیمانکاری اجرای سازه های بتنی
و خیلی کار های دیگه که من اطلاع ندارم.
سلام دوستان
من یه شرکت برقی دارم و می خوام جواز تاسیس بگیرم که بتونم آرم ثبت کنم حالا هیچ اطلاعات و چیزی نیست که من برم جستجو کنم و اطلاعات کسب کنم
لطفا اگر کسی اطلاعی داره بگه که جواز تاسیس شرکت رو از کجا باید بگیرم؟؟؟
با تشکر
نظر دوستان درباره زدن یه شرکت کوچیک خدمات کامپیوتری در قم چیه؟اینطور شرکت ها برعکس تهران، در قم زیاد نیستند و بیشتر هم مرکز شهر هستند که با وجود منطقه ای مثل پردیسان، به نظرتون ایده ی خوبی هست که در این منطقه مسکونی که فاصله چند کیلومتری با مرکز شهر داره و در حال تکمیل شدن هستش این شرکت رو بزنم؟
فقط خدمات ارائه میشه و برای فروش نیست.
خدمات معمولی که همه جا دارن ارائه میدن رو ما می تونیم بهینه ترش و متفاوت ترش رو ارائه بدیم + برنامه نویسی #C.
بودجه هم زیاد نداریم. دانش هست ولی بودجه کم:31: به نظرتون با چند ماه ضرر اجاره مغاره دادن، می تونیم درآمدی داشته باشیم؟
الان هر فروشگاهی در زمینه خانوما ( آرایشی بهداشتی ،زیور آلات ، تزئینی ، لباس ، کیف و کفش و .. ) همش فروش داره
چون خانوما روز به روز علاقه و مد روز بودنشون بیشتره
مخصوصاٌ کسی بتون هبا قیمت مناسب بده خانوما اونجا رو منفجر میکنن :5:
سلام
دوستان من 1 گزينه كه تو ذهنم برا كار و بيزنش شخصي خودم هست ،زدن مجله كامپيوترو It و موبايل و گجت ايناست
من خودم تخصصم كامپيوتر و It هستش و علاقه و استعداد خوبين دارم ، ميگن :D:D البته قبلا مقالاتي تو مجله نت مجله شبكه و سايتهاي مثل شهرسخت افزار و سخت افزار و.... داشتم البته جوانيها الان پير شديم D:
مقالاتي كه نوشته بودم ،خوبو تخصصي و high End بود منتها 1 مشكل نگارشي دارم(نگارشم در حد تيم ملي تعطيعه ) ، و ميدادم بچه هاي همون مجلات از نظر نگارش فارسي و... اديت ميكردن و بعد چاپ يا سايت رو قرار ميدادن
سرتون رو در نيارم
الان هم 2 جا تو زمينه كامپيوتر مشغولم (البته 1 كيش اداري نيمه دولتيه ) بعدالظهر It كار ميكنم
حالا با توجه به شرايط بازار مجله و اينكه تمام اطلاعات (از شير مرغIt و كامپيوتر وهاي تك ) تو اينترنت هست و تو رقابت نفسگري كه مجلاتي كه الان هم هست ، سخت افزار ،عصر ارتباطات ،عصر شبكه و... وجود داره
حالا با اين شرايط اساتيدي كه تجربه دارن يا الان دستي بر آتش دارن در كل تو اين زمينه استارت زدن چجوريه؟
ضمنا چه مجوز ها و كادر و پرسنلي بايد شروع كرد ،حداقل ها و حداكثر هايي ميخواد
با نفر ميشه شروع كرد؟ يا 2 نفري
سود ميشه ازش گرفت؟ خاك خريش چقدره؟؟و....
حداقل چقدر سرمايه ميخواد و در كل چيا ميخواد...
ممنونم ميشم اساتيد نظر و پيشنهاداتتون رو بدن
روزنامه همشهری آگهی برای ثبت برند و لوگو و آرم و ثبت شرکت و ... از این جور چیزا زیاد داره.نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه عزیزان
برای یه مهندس محیط زیست چه کارایی وجود داره ؟ در واقع تو چه زمینه هایی میتونه فعالیت کنه و کارش بیشتر به صورت خصوصی و
آزاد باشه تا به صورت کار در اداره محیط زیست.
دوستان راهنمایی کنن ممنون میشیم
سلام
یه سوال دارم
میخام برای فروشگاه لوازم یدکی که دارم تابلو بزنم به نظرتون بهترین و به صرفه ترین و ارزونترین نوع تابلوی که میشه زد چیه ؟
تابلو برای بالای مغازه منظورمه
کسی میدونه راه اندازی یه مغازه عکاسی چقدر سرمایه اولیه میخواد؟
بچه ها به نظرتون مسافرکشی با پراید صفر و بنزین 700 تومنی به صرفه هست؟
من شرق تهران هستم... کجا برای مسافر زدن بهتره و بی دردسر تره؟
تقریبا ماهی چقدر سود خالص میده بهم؟
به جز مسافر کشی کار دیگه ای هست که بشه با ماشین انجام داد و بهتر از مسافر زدن باشه؟
با سلام
من یک دانشجوی ترم 2 کامپیوتر هستم . راستش یک کاری به من پیشنهاد شد . کاری که پیشنهاد شده ( البته فعلا قطعی نیست ) کار آن چنان ساده ای هم نیست و طی مشورتی که من با دوستان دیگه هم کردم لااقل 6 ماهی را برای ما وقت میگیره .
اما همان طور که گفتم من یک دانشجو هستم یعنی معافیت تحصیلی برای سربازی دارم . از طرفی این اولین کار رسمی من هست و حتی نمیدونم حدودا چه قیمتی را باید پیشنهاد بدم .
نکته دوم شرایط کاری هست . اگر قرار بشه چنین کاری بین ما انجام بگیره خوب باید دو طرف به هم اطمینان پیدا کنند و برای این برقراری این اطمینان احتمالا لازم خواهد بود که قراردادی بسته بشه.
حالا سوال اینجاست که من دانشجو شرایط بستن قرارداد را دارم ؟ من به عنوان یک برنامه نویس باید به چه نکاتی در قرارداد توجه کنم ؟ اصلا قرارداد کاری برنامه نویسی چه ویژگی باید داشته باشه .
ممکن این کار الان صورت نگیره ولی مطمئنا در آینده من به این موارد نیاز پیدا می کنم و کمک الان شما می تونه اون موقع کمک زیادی به من بکنه .
پس از کمک شما پیشاپیش تشکر میکنم.
دوستان کسی جواب نمیده . من یکم عجله دارم . ممنوننقل قول:
من که چیزی نمیدونم ولی
از استاد های دانشگاه تون سوال کن اونا حتما تو این شرایط بودن
یا اگر نهایتا کسی نبود به همین سادگی فرصت رو از دست نده برو پیش یه مشاره حقوقی اونا به انواع بستن قرار داد ها آشنا هستن از قرار داد های کلان بین کارخانه و دولت تا خریدی فروش خانه و مغازه و قرارداد های شغلی دیگر ...
اونا حتما میتونن بهت کمک کنن.