خسته نباشی عزیزم .. این که خودم می دونم اما کدومش مهمه !! نزدیک به 50 تا برنامه جدیدا نصب کردم !! یه راهی بگین تا بفهمم از کدوم برنامه استنقل قول:
خسته نباشی عزیزم .. این که خودم می دونم اما کدومش مهمه !! نزدیک به 50 تا برنامه جدیدا نصب کردم !! یه راهی بگین تا بفهمم از کدوم برنامه استنقل قول:
برای شما هم ورژن خاورمیانه است؟نقل قول:
من ورژن خاورمیانه شو دارم و شنیدم برای اروپا اومده فعلا و هنوز اپدیت خاورمیانه نیومده برای همین چیزی نمیاره. منم همچنان منتظرم
بعضی برنامه های تبلیغاتی تو اسمشون with ads یا یه همچین چیزی دارن. تو اپ منیجر گوشی بگردید ببینید کدومش چنین اسمی داره و انیستالش کنید.گاهی حتی یه تم go sms یا .. هم میتونه شامل این تبلیغات باشه. اگه تو اسمش نبود فکرنمیکنم راه دیگه ای باشه جز اینکه دونه دونه برنامه هارو چک کنی ببینی کدومش بودهنقل قول:
بله برای منم خاورمیانه هست.آپدیتها بصورت جداگانه ارائه نمیشن؟
چرا بخاطر همینم برای خاورمیانه هنوز نیومدهنقل قول:
فعلا فقط برای اروپا ارائه شده انگار
برای desire s ورژن خاورمیانه و آپدیت از طریق wifi ارائه نمیشه (help center HTC) شما می تونید از این لینک فایل ارتقا به 4.0.4 رو به صورت رسمی از HTC دانلود کنید
حجم فایل 404 مگابایت
من آپدیت کردم هیچ مشکلی هم نداشت. زبان فارسی و عربی در منو وجود نداره اما شما بدون هیچ نرم افزار اضافه ای می توانید اس ام اس فارسی رو مشاهده کنید اما برای ارسال اس ام اس فارسی باید یک کیبورد با پشتیبانی فارسی نصب کنید
از شماره تماس ها و اس ام اس و app بک آپ تهیه کنید چون حذف می شوند
راهنمای کامل بروزرسانی به 4.0.4 در فایل بالا موجود می باشد. ابتدا مطالعه سپس آپدیت نمایید.
لینکهای دانلود در سایت htc رو نمیشه مستقیم داد.برای دریافت آپدیت اندروید 4 همراه با sense 3.6 به آدرس زیر برید:نقل قول:
منویهای کشویی رو اینجوری انتخاب کنید:کد:http://www.htcdev.com/devcenter/downloads
desire s ---carrier--WWE--v4.0
یعنی در قسمت carrier چیزی انتخاب نکنید.حالا find files رو بزنید.تنها یک فایل 404 مگابایتی نمایش داده میشه که میتونید دانلودش کنید.
من هنوز دانلود نکردم ولی دوستانی که دانلود کردند تایید کنند که ورژن اندروید و سنس تغییر کرده.
---------------
بهترین برنامه برای بک آپ گیری از کل گوشی htc کدوم برنامه هست؟
ضمنا ورژن منطقه گوشی رو چجوری میشه فهمید؟
اگه ورژن تایید شده و رسمیه چرا از طریق خود گوشی اپدیت نمیشه؟
اندروید 4 رو که میگفتن فارسی رو کامل ساپورت میکنه خودش!
من از Live Chat HTC سوال کردم آپدیت این گوشی از طریق WIFI ارائه نمیشه و همچین نسخه 4.0.4 آخرین بروز رسانی برای Desire S خواهد بود و دیگه به نسخه 4.1 و بالاتر بروز نخواهد شد.
تصاویر مربوط به ارتقا نسخه 4.0.4 رو ضمیمه کردم.
میشه زحمت بکشید تغییراتی رو که تو ورژن جدید دیدید بگید
چه چیزایی بهتر شده یا احیانا بدتر شده و ...
مرسی
تغییرات محسوسی در اندروید نسخه 4.0 و یا به قول معروف Ice Cream Sandwich اتفاق افتاده که لیست برخی از این تغییرات به شرح ذیل هستش:نقل قول:
- ظاهری زیباتر
- تنظیمات بیشتر در منو سیتینگ و کاربر پسند تر
- استفاده از جی پی یو در پردازش اسکرولینگ و پردازش دو بعدی
- مصرف کمتر انرژی
- امکانات نظارت و مدیریت بر میزان مصرف دیتا و مشخص کردن سقف مصرف دیتا (مثلا به گوشی بگویید در ماه بیشتر از 2 گیگابایت مصرف نکند!)
- مرورگر جدید با پشتیبانی از تب که می تواند تا 16 تب همزمان را پیشتیبانی کند
- از صفحه اصلی گوشی مستقیما می توانید به اپلیکیشن ها دسترسی داشته باشید
- و بسیاری امکانات و تغییرات بیشتر که می تونید با جستجو این تغییرات رو مشاهده کنید
یه تسک منیجر نصب کن اول...ZDbox خوبه. از تسک منیجر اون استفاده کن.نقل قول:
همهیشه سعی کن همه ی برنامه ها رو ببندی. حالا هر وقت اون تبلیغا اومد بالا دکمه ی هوم رو بزن برو تو تسک منیجر ببین کدوم برنامه یا بازی باز شده هر کدوم باز بود احتمال 90 درصد خودشه...
موفق باشی
بچه ها کسی جوابی برای این سوال نداشت؟ مگه نگفته بودن اندروید 4 خودش فارسی رو ساپورت میکنه؟ پس چرا اینی که دوستمون گذاشته فارسی رو باید با کیبورد کار کنی؟
و یه سوال دیگه!
این لینک مطمئنه؟ چون من گوشیمو با گارانتی گرفته بودم و نمیخوام دستکاری کنم گوشی رو. تا الانم صبر کردم که اپدیت رسمی رو با خود گوشی بگیرم که بعدها به مشکل نخورم. حالا میخوام ببینم با این لینکی که ایشون گذاشتن مشکلی پیش نمیاد؟ از اون حالت رسمی خارج نمیشه؟
ببخشید ولی من زیاد وارد نیستم واسه همین میپرسم
اندروید 4 فارسی رو پشتیبانی میکنه (در نمایش) و اندروید 4.1 فارسی رو پشتیبانی میکنه (در نمایش و نوشتن)
شما در اندروید 4 نیازی به نسخه خاورمیانه و... ندارید. خود سیستم عامل به راحتی حروف فارسی رو برای شما نمایش می دهند اما برای نوشتن حروف فارسی با کیبورد گوشی زبان فارسی پشتیبانی نمی شود و نیاز به نصب یک کیبورد با پشتیبانی زبان فارسی وجود دارد (مانند نسخه 2.3.5 و پایین تر) اما این موضوع در اندروید 4.1 هم رفع شده و زبان فارسی در کیبورد و لیست زبان های اندروید قرار دارد. که البته نسخه 4.1 برای Desire S ارائه نمیشه
لینکی که قرار داده شده از سایت رسمی HTC هستش و مشکلی برای گارانتی شما اینجا نمیکنه. ضمن اینکه آپدیت اندروید 4.0 برای گوشی Desire S از طریق OTA ارائه نمیشه و برای ارتقا باید از طریق همان لینکی که داده شد اقدام کنید.
در صورت نیاز هم می توانید از help center htc هم سوال کنید تا موارد فوق را تایید کنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیبه نمیشه از سایت Htc دانلود کرد
بچه ها جواب بدینننننن
سایت HTC مشکلی نداره!نقل قول:
شما به لینک زیر برید
در قسمت Filter By نوع Device خودتون یعنی Desire S رو انتخاب کنیدکد:http://www.htcdev.com/devcenter/downloads
به دو فیلد سمت راست دست نزید و در فیلد انتهایی Android Version بر روی 4.0 قرار بدهید سپس گزینه Filnd Files رو بزنید
به شما 3 لینک معرفی می شود. لینکی که در وسط قرار دارد و حجم آن 404 مگابایت است را دانلود کنید.
منم دانلود و نصب کردم.. تغییر نام ورژن بیشتر از قیافه اش هست.. من اطلا ندارم شاید از نظر برنامه نویسی و هسته پیشرفت کرده ولی ظاهر تقرببا همون هست.. ولی چند تا کار خوب هم انجام شده..
دوم، Htc Sence به نظر من حالت چرخیش یکم بد شده؟ این قسمت چرخشی که بعد از باز کردن قفل میاد خیلی قشنگه.. ولی انگار یه جوری شده؟ کاش روی سنس بیشتر مانور میدادن.:n22:
و دوستان چطور میشه یک کیبورد فارسی رو به همین کی بورد خودش اضافه کرد؟ تا مثل ورژن قبلی خاورمیانه ای فارسی هم داشته باشه؟:n26:
ممنون دوست گلم بابت جوابنقل قول:
الان دارم dl میکنم حجمش زده 403.4
میخواستم بدونم که htc این آپدیت به گوشی نمیفرسته؟ باید همینو استفاده کنیم ؟
اون چرخشه قبلش بیشتر بود :n09:نقل قول:
کیبورد Persian Soft Keyboard رو نصب کن بعد در قسمت کیبوردها تیکش رو بزن.بنظر من بهترین کیبورد فارسیه.
قبلا گفته شد که با wifi نمیتونید این آپدیت رو نصب کنید و این آپدیت برای desire s و چند محصول دیگه ارائه شده و بخاطر همین sense 4 هم ارائه نشد چون گفته شد برخی محصولات به لحاظ سخت افزاری اونرو ساپورت نمیکردند.البته desire s میتونست ساپورت کنه که تروخشک باهم سوختند.نقل قول:
ضمنا دیگه آپدیت رسمی برای این گوشی ارائه نمیشه و باید به همینجا بسنده کنید یا گوشی رو روت کنید.
-----------------
یه سوال:
چجوری میشه فهمید گوشی وزژن کجاست؟بدون توجه به کیبورد...
من این Persian Soft Keyboard رو نصب کردم.. ظاهرش خوبه اما اشکال داره. اولا وقتی که میری و کی بورد فارسی رو انتخاب میکنی کلا کی بورد عوض میشه و دیگه کی بورد انگلیسی نداری.. و بدون شک بدون کی بورد انگلیسی حتی برای 1 دقیقه هم نمیشه با گوشی کار کرد.. ایا راهی دارید که هر دو زبان با یه دکمه ای چیزی عوض بشه؟ مثل عدد و حروف؟ :n28:
این Keyboard رو نصب کنیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=482881&highlight=smart+keyboard+pro
دقیقا دقیقا چیزی بود که میخواستم.. تم رو هم گذاتم روی اچ تی سی .. ما کی بورد اصل خودش اصلا مو نمیزنه.. واقعا ممنونم دوست عزیز:n12:نقل قول:
فقط تنها اشکالی که داره اینه که هنگام حدس کلمات فارسی اونها رو برعکس مینویسه! مثلا سلام رو که تایپ میکنی در حدس کلمات مینویسه مالاس :n03:
تو تنظیمات اصلیش یه قسمت داره به اسم RTL reverse اونو غیر فعال کن....نقل قول:
واقعا ممنون.. من به این چیزا خیلی حساسم باور کن این کی بورد احساس خیلی خوبی بهم داد..:n19: وقتی همه چیز درسته خوب درسته دیگه!:n12:
در سنس جدید نمیشه گذینه های صفحه قفل رو جداگانه تنظیم کرد؟!
واضح تر؟؟؟؟؟نقل قول:
فکر کنم منظورشون دایره رو روی مثلا دوربین بکشی یا گالری
میانبرهای صفحه قفل،همون میانبرهای نوار پایینی هستند که در همه صفحات هستند و در کنار all apps قرار گرفته اند.نقل قول:
برای تغییر اونها به صفحه home برید.هرکدوم از میانبرها که می خواید تغییر بدید،مثلا دوربین رو نگه داشته و بالا بکشید تا از نوار پایین جدا بشه و به صفحه منتقل بشه.حالا میانبر مورد نظر خودتون رو(مثلا گوگل مپ) به صفحه اضافه کنید(روی صفحه رو لمس کرده و نگه داشته تا به منوی personalize برسی.بعد هم میانبر مورد علاقه تون رو انتخاب کنید) حالا اونرو دوباره نگه داشته و به نوار پایین بکشید.
سلام
یه راهنمایی بکنید
من میخوام بین desire x و یه مدل سونی یه گوشی بخرم
الان فروم desire x رو پیدا نکردم اما خیلی فرقی نباید با s داشته باشه
تو دوربین های سونی آپشن های عکس زیاد داره مثلا
تشخیص صورت و لبخند
تاچ فوکوس
جئو تگینگ
استبلایزر
و حتی بعضی هاش پانوراما
دوربین های htc چه قابلیتهایی دارند
در ضمن اگه بخوام یه htc حدود 800 بگیرم بهترینش desire x هست؟
ممنون
تو تاپیک مشاوره باید سوالتون رو میپرسیدیدنقل قول:
اونجا جوابتونو دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میشه لطفا طریقه ی نصب این ورژن جدید رو هم توضیح بدید؟
چه چیزهایی تغییر میکنه؟ چیکار باید کرد؟ و ...
و اینکه اگه یه موقع به مشکل بخوره ایا میشه دوباره به ورژن قبلی (2.3.5) برگردوند؟
ممنون
اون فایل دانلودی رو وقتی از حالت فشرده خارج کنی،یک فایل اجرایی و یک pdf راهنما هست.اون راهنما خیلی ساده همه مراحل رو توضیح داده.هیچ کار خاصی هم لازم نیست.خودش اتوماتیک انجام میشه چرا شک داری برای انجامش؟این آپدیت رسمی هست از لینک که کاملا مشخصه.نقل قول:
تغییرات هم همشون بخاطر بهبود سرعت و کارآیی هست نکته منفی نداره.ضمنا وقتی شما به آخرین ورژن آپدیت میشی میتونی از جدیدترین برنامه ها و بازی ها هم استفاده کنی.با خیال راحت آپدیت کن.
دوستانی که آپدیتو نصب کردن بگن هیچ مشکلی واسه بلوتوث پیش نیومد
من بعد نصب اپدیت دیگه نمی تونم با بلوتوث چیزی بفرستم....
من مشکلی ندارم.اگه مشکل داری اول از اون گوشی ،گوشی خودت رو پیدا کن و اونهارو pair کن.بعد با htc بفرست.
ممنون از پاسختون ولی اگه دقت بکنید من پرسیدم که تنظیم به صورت جداگانه.. در واقع قبل از اپدیت تنظیم گذینه های صفحۀ قفل با صفحه اصلی متفاوت بود.. اما الان در گذینه (برنامه) ای در صفحه اصلی باشه همون رو هم میبره روی صفحه قفل.. نیمدونم چرا این کارو کردن!نقل قول:
نه از اون نظر که دوستمون گفتن خیالم راحت شد :n02:نقل قول:
ولی اگه میپرسم واسه اینه که زیاد وارد نیستم. اپدیت قبلی هم خودش به گوشیم اومد با همون دانلود کردم و خودش نصب شد و من نباید کار خاصی میکردم. واسه همین میخوام مطمئن شم
مرسی از همتون :n16:
دوست عزیز اشکالی نداره.پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است.:n01:نقل قول:
من وقتی وی پی ان رو تنظیم میکنم، میگه که اجبارا باید روی گوشی قفل بزاری.. از این پترن ها.. راهی نداره که دورش بزنیم؟
این برای امنیت بیشتر در آدروید هست و برای آندرویده.نقل قول:
من قبلا سرچ کرده بودم فقط اگه گوشی روت شده باشه یه برنامه بود که این قفل رو برمیداشت.
بچه ها یه راهنمایی دیگه میکنید بمن؟
من الان اون فایل رو دانلود کردم ولی راستش پی دی اف توشو درست متوجه نشدم. مراحل نصبشو میگم. الان از همه چیم بک اپ گرفتم. حتی خیلی کلی همه فایل و فولدرا رو هم کپی کردم محض اطمینان! :دی
- حالا باید با اچ تی سی سینک مثل نصب برنامه روش نصب کنم؟ یا چطوری؟
- بعد اطلاعات مموری اس دیمم میپره؟ یا فقط برنامه ها و اطلاعاتیی که رو حافظه خود گوشیه میپره؟
- و یه سوال دیگه اینکه من فایلی که دانلود کردم اسم فایل نصبش اینه:
RUU_SAGA_ICS_35_S_HTC_Europe_14.01.401.2_Radio_20.76.30.0835_3831.19.00.110_re lease_275068_signed
این Europe که نوشته ورژن اروپاست یعنی؟ اشتباه دانلود کردم؟ یا همینه؟
مرسی