چجوری میشه برنامه رو به مموری انتقال داد؟وقتی از تنظیمات میزنی به مموری انتقال بده یه حجم کمی رو گوشی باقی میمونه و کمکم حافظه گوشی پر میشه.راهی نیست که برنامه از بیخ رو مموری نصب بشه؟؟:دی
چجوری میشه برنامه رو به مموری انتقال داد؟وقتی از تنظیمات میزنی به مموری انتقال بده یه حجم کمی رو گوشی باقی میمونه و کمکم حافظه گوشی پر میشه.راهی نیست که برنامه از بیخ رو مموری نصب بشه؟؟:دی
نقل قول:
سلام
ممنون از راهنمایی های مفید و عالی تون!!
گوشیمو با pc companion آپدیت کردم. چند بار وسطش ارور داد و دوباره شروع کردم ، ولی خوب در نهایت درست شد. قبلش محض احتیاط بکاپ هم گرفتم. هیچی بهم نریخت همه چیز سر جاشه:11::)
نقل قول:
آپدیت جدید اومده؟
نقل قول:
سلام
نه به 2.3.4 آپ شد.
من هر چی توی نئو میگردم ، وای فای دایرکت نداره. کسی نمیدونه چطوری میشه بهش اضافه کرد؟:sad:
سلام.نقل قول:
خواهش می کنم.خوشحالم که مشکلتون حل شد.
موفق باشید.
تا اونجایی که من می دونم تنها راحش روته.نقل قول:
(اما به اینم توجه کن که اگه الان روت نکردی و یه سری برنامه نصب کردی، به Data هاشون نگاه کن. و اگه زیاد بود Clear Data بزن. مثلا واسه من برنامه ی دیکشنریم، 8Mb دیتا داشت. یا اکسپلورر اپرا 25Mb دیتا داشت. که در نهایت با پاک کردن این دیتاها کلی به مموریم اضافه شد.)
سلام دوستان.
من تو سایت جی اس ام بودم که یه مطلبی با این سر تیتر"" کدام شرکت ها در آپدیت به اندروید 4.0 بهتر عمل کرده اند؟ "" رو خوندم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته ای که جالب بود این بود که شرکت سونی خیلی ضعیف کار کرده حتی ضعیف تر از Acer.
توی همین سایت رجوع داده بود به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که این سایت هم مطلب زیر رو در مورد آپدیت گوشی Neo نوشته بود:
Sony Xperia Neo [UPDATED 12/21/11]: Sony [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] its entire 2011 line of Xperia Android devices will be receiving the Android 4.0 upgrade. In late December, the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] that its Xperia Neo would be in the second group of phones to get the upgrade, with a rollout beginning in late April or early May. The rollout will take several weeks to complete, Sony says
اینو هم راجب Neo V نوشته بود:
Sony Xperia Neo V [UPDATED 12/21/11]: Sony [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] its entire 2011 line of Xperia Android devices will be receiving the Android 4.0 upgrade. In late December, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] the Xperia Neo V would be among its first phones to get the upgrade, with a rollout expected to begin in late March or early April. The rollout will take several weeks to complete, Sony says
با این اوصاف Neo جز دسته ی دومه که آپدیت اندروید 4 رو دریافت می کنه. یعنی اواخر آپریل یا اوایل می (آخر فروردین یا اوایل ماه اردیبهشت)
از طرفی Neo V هم جز دسته ی اوله. یعنی اواخر مارچ یا اوایل آپریل آپدیت رو دریافت می کنه (آخرای ماهی که گذشت و اوایل فروردین)
این سونی مارو می کشه تا آپدیت رسمی رو در اختیارمون قرار بده :31:
من امروز مي خوام يك بررسي از اين گوشي يعني xperia neo v بزارم تا به دوستاني كه قصد خريد دارم كمك كنم(سعي ميكنم نگاهم با اين كه اين گوشي رو دارم و كلي پولشو دادم منصفانه باشه)
اول نقاط مثبت گوشي
1.كيفيت خوب دوربين گوشي(هم فيلم هم عكس)2.زيبايي گوشي(مخصوصا رنگ مشكي سرمه ايش)
3.رزولوشن بالاي گوشي(تعداد پيكسل بالا)4.اينترفيس يا رابط كاربري بسيار زيباي سوني اريكسون(منظور همون زيبايي آيكون هاي و اين جور چيزاس براي اونايي كه نمي دونن گفتم)5.كيفيت و بلندي صداي بسيار زياد اسپيكر گوشي(هم مكالمه و هم بلندگوي گوشي)(كلا سوني اريكسون توي صدا خيلي خوبه)6.بي رقيب بودن در اين قيمت(فقط در اين قيمت منظورمه)7.همه ي بازي ها و برنامه ها بدون هيچ مشكلي روي اين گوشي اجرا ميشن(بازي در دنيا نيست كه اين گوشي حتي توي اونها يك تيك بزنه يا كند بشه پس بيخودي هي نگيد اين بازي مياد روش يا نه)8.آپديت به اندرويد 4
نقاط ضعف گوشي
1.اثر انگشت با اينكه من اصلا روي اين مسئله حساس نيستم ولي به صورته فاجعه باري روي پشت گوشي مي مونه(بعضي موقع ها به من احساس كثيفي دست ميده .دارم وسواس ميگيرم انگار پشت گوشي گل گرفته باشه...)2.كيفيت كم صفحه ي نمايش گوشي در مقايسه با گوشي هاي ديگه (بعضي موقع ها كه با گوشي هاي ديگه كار ميكنم احساس ميكنم صفحه ي گوشي من كمي حتي تاره)(من با آركم كار كردم نسبت به ال جي و سامسونگ سوني اريكسون خيلي كيفيت صفحش از نظر وضوح كم تره و تار تره)
(ولي اين مسئله خيلي هم حاد نيس بهتره قبل خريد با گوشي كار كني تا منظورم رو بهتر بفهمي)
3.اندازه كوچيكه صفحه نمايش (به نظر من آدم با اين هزينه نبايد گوشي زير 4 اينچ بگيره)(اين گوشي صفحه 3.7 هست . سوني خيلي صفحه اين گوشي رو كشيده طراحي كرده. اگر 3.7 ته تپل تر بود بهتر بود)
4.و مهم ترين ايراد اين گوشي كه بد جوري (خداييش بد جوري) حال آدم رو مي گيره مشكل نور بسيار كم صفحه نمايش هستش كه البته راه حل داره ولي يه كار بر عادي مثل من براش خيلي سخته كه اين راه رو بره و البته ريسك خراب شدن اين گوشي در صورت اشتباه هم هست(و اينكه آدم حال نمي كنه يك گوشي ايراد دار بگيره و بشينه ايرادشو حل كنه و اصلا شايد آدم دلش نخواد روي گوشيش كار غير اصولي و غير قانوني كنه)(براي حل اين مشكل گوشي شما از گارانتي خارج ميشه كه جالبه بعضي از دوستان ميگن باشه از گارانتي خارج ميشه وقتي گوشي خراب شد گوشي رو آن روت كن بعد برو گارانتي !!! حالا اومديم گوشي طوري خراب شد كه ديگه روشن نشد اون وقت چه خاكي به سر بايد كرد)(دوستان گوشي من كاملا سالمه و اين مشكل روي همه نئو وي ها هست نئو رو نمي دونم)
در پايان بايد بگم اين گوشي گوشيه خوبيه و از بيست نمره 17 رو ميگيره ولي من اگر برگردم به قبل اين گوشي رو نمي خرم و به جاش گلكسي اس پلاس(80 تومن گرونتره)رو مي خرم (زير 4 اينچ نخريد)
اين گوشي از اين رقيب ها خيلي بالاتر است = (neo رو به دليل قيمتش گفتم چون براي من دوربين اصلا مهم نيس)lg optimus black p970/xperia neo
و از اين رقيب ها پايين تر است = samsung galaxy s plus / samsung galaxy w
البته من از رقباي ديگش خبري ندارم
اين نظر من بود شايد جاييش اشتباه بوده كه پيشاپيش پوزش مي خوام ولي در كل به نظر يك نفر بسنده نكن دوست من
بازي six gun كه روي نئو وي نصب و بدون مشكل اجراش كردم توي لينك زير البته سايت زير بهترين سايت براي بازي هاي سنگين و داراي ديتاي جدا هست (من هرچي از ----------.com و ir-tci.org مي گيرم روي گوشي نصب نمي شه يا اگرم نصب شه يه مشكلي داره)
اسم سايت اندرويدها هست با اندرويديها اشتباه نكنيد
iمن با بیشتر حرفاتون موافقم ولینقل قول:
از گلکسی دبلیو سرتره
میگی نه برو مقایسش با دبلیو اومده
از اس پلاس هم خیلی ارزونتره:20:
من هم این گوشی رو قبل از عید خریدم .اما رنگ سفیدشو گرفتم گه جای انگشت روش نمیمونه.بله گالکسی اس پلاس مسلماً گوشی بهتری از این هست فقط از لحاظ نور صفحه نمایش.اما تاچ این گوشی بهتر از اس پلاس هست ما هردوشو داریم و کاملا بررسی کردم .اون گوشی چراغ قوه هم نداره .قیمتش هم شب عید دقیقا 170 حداقل و 230 تومان حداکثر گرون تر از این گوشی بود.من مشکل کمی نور صفحه نمایشش رو با نرم افزار lux dash تا حد خیلی زیادی حل کردم.پیشنهاد میکنم امتحان کنین.راستی یکی دیگه از مزایای این گوشی که من موقع خرید خیلی بهش توجه داشتم عکاسی پانوراما بصورت سه بعدی هست که این ویژگی در حال حاضر در هیچ کدوم از مدلهای بالاترش مثل نئو و ارک و حتی سامسونگ نیست و من ازش استفاده زیادی میکنم.دوربینش هم در برابر سامسونگ از لحاظ کیفیت پایین تره با اینکه هردو 5 مگاپیکسل هستن.البته اینم بگم که من با این گوشی هنگ های یک ثانیه ای موقع بازی fruit ninja رو کم تجربه نکردم.نقل قول:
مشکل من با این گوشی در حال حاضر یکی اینه که اگر موقع کار با اون یا بازی ،گوشی رو کمی اریب بگیرین مثل بعضی ال سی دی ها نورش کم تر دیده میشه و کیفیت تصویر میاد پایین
یکی دیگه هم اینکه حافظه داخلیش 300 مگابایت هست ( اس پلاس 8 گیگ هست!!!)و من نمیدونم چرا یکسری از نرم افزارها ( مخصوصا اونایی رو که اقای فروشنده ریخت) رو نمیشه به مموری کارت انتقال داد و پیغام پر شدن حافظه داخلی رو دارم
عزیز شما چطور میگی سرتره؟!نقل قول:
میگم ولی اخطار ندیدا:31::41:نقل قول:
برید تو سایت جی اس ام
اولین بررسی تخصصی هم مقایسه این دو هست
که کلا از همه نظر مقایسشون کرده
یه چیزم میگم یه نصیحته دوستانه خوشگل(خودم از نصیحت بدم میاد:27:)
ما پول رو از زمین پیدا نمیکنیم که همین جوری بریزیم دور
و ما برای هرچقدر پولی که میدیم انتطار داریم جنس بگیریم
الان امکانات دبلیو به اندازه دویست هزار تومن از نئو وی بیشتره؟؟؟:41:
یه چیزی هم بگم
به دلیل سی پی یوی قوی نسبت به باتری دبلیو
دبلیو تو باتری مشکل داره
من از روت و انلاک و اورکلاک هیچی سر در نمیارم ولی میدونم وجود داره
یکی از بچه های یه فرومی میگفت که نئو وی سی پی یوش تا 1.9 gh قابلیت اور کلاک داره
البته همه هم حرفشو تایید کردن
بازم خودتون میدونید من فقط خواستم کمکی کنم:46: تا همین شنبه هم میخوام برم نئو وی بگیرم
دلیلم هم برای این که نمی خوام نئو بگیرم اینه که اون دوربینش 8 هست و همین و برای من دوربین مهم نیست
من
من مدیر نیستمنقل قول:
GSM.ir هم همه میدونن ضد سامسونگه!
دبلیو مشکل باطری داره؟! شما خودت دیدی؟!
عزیزم در مورد روت متوجه! نشدم! ولی تمامی گوشی های اندرویدی مسئله روت رو دارن که خیلی هم سادس و تا وقتی نخواید رام غیر رسمی بزنید نیازی به روت ندارید!
سی پی یو نسبت به باطزی هم نفهمیدم! ولی سی پی یوی W قوی تره و این هم راحت تا 1.9 اورکلاک میشه!در اصل سی پی یوی arc s رو داره!
و توی اکثر بنچمارک ها بهتر بوده! (اکثر که چی بگم! همش!)
و صد البته دوربینش هم بهتره! طبق گفته gsmarena!
ولی هنوز برنامه آپدیتش اعلام نشده ! Neo V هم گفته شده تا 2-3ماه دیگه دریافت میکنه!
دبلیو رو که خود سامسونگ گفت که اپدیت نمیکنه
دوست عزیز کاری به این بحث ندارم. ولی این گفته شما که فرمودید اشتباههنقل قول:
خیلی از نرم افزار ها برای اینکه کارشون رو انجام بدند نیاز دارند که گوشی روت باشه
دوستان من یک مساله ای برام پیش اومد که گفتم از شما بپرسم شاید بدونید یکی از آشنایان جنوب کشور موبایل فروشی دارند خودشون هم موبایل وارد میکنن ازشون Neo V خواستم ایشون پرسیدن که چه سری شو میخوای 17 یا 18 یا 22 و... (چند تا سری دیگه رو هم گفت که یادم نیست) گفت من سری 17 شو دارم 290 پای خودم در میاد و به من هم 310 میدن من متاسفانه نمیتونم برم اونجا از طریق کسی باید برام بیارن حالا سوالم اینه این گوشه اصله یا تقلبیه فقط ظاهر NeoV رو داره؟
تعداد این نرم افزار ها خیلی کم هستندنقل قول:
امثال app2sd و ti back up نیاز دارند! کسی که نیازی به کار حرفه ای نداشته باشه نیازی به روت هم نداره
سری بندی داره مگه؟!نقل قول:
واقعیتش خودم هم تو همینش موندم احتمال میدم گوشی فقط ظاهرش شبیه به Neo V باشه و از این گوشی های تقلبی باشه ولی در این صورت هم قیمتش نباید بیشتر از 100 تومن باشه حالا این 290 پای خودش در میاد عجیبهنقل قول:
دوستان نظری نـــــــــــــدارن؟؟؟؟؟؟؟ :13:
دوستان Neo V دار .... یک جوانمرد هست که بگه چرا وقتی گوشی رو به USB یا شارژر نصب میکنم ، تاچ گوشی قاطی میکنه ؟؟؟
مشکل از رام هست ؟؟ بهترین و آخرین رام رسمی برای این گوشی چیه ؟
خوب واقعا عجیبه! چون با دلار بانکی هم خرید بشه به صورت عمده 290شاید در بیادنقل قول:
رام کاستوم زدید ؟نقل قول:
فکر کنم 2.3.6 باشه یا 2.3.5
توی XDA-developers.com رام اصلی یا همون stock رو سرچ کنید با ادین فلش بزنید
نقل قول:
اخرین رام رسمی 2.3.4 هستش
ادین مال گوشی های سامسونگ هستش. برای سونی از فلش تولز باید استفاده کرد.
ممنون دوستان مشکل از پورت USB سیستمم هست .... رام گوشی هم 2.3.4 بود آپدیته
اقایون نئو وی نیازی به برچسب ال سیدی نداره؟چون شنیدم ضدخشه
قاب اورجینالش چنده؟با تعویض قاب مشکلی براش به وجود نمیاد که؟
البته که نیاز دارهنقل قول:
صفحه گوشیهای سونی مثل سامسونگ نیست و خش برمیداره اگه دقت کافی نکنی
بچه ها امروز که گوشی داداشم نیو وی را وصل کردم پی سی دیدم آندروید 4 اومده براش
دارم اپدیت میزنم
نامرد 200 مگ اپدیتشه
سلام:
آقامن دیروز یک نئو وی گرفتم 420
چندتا مشکل دارم که فکر میکنم گوشی تقلبیه!!!!!!!!!!!!!!
1- سریال گوشی در اون سایت مخصوص نیست
2- مگه RAM این گوشی 512 نیست! پس چرا RAM در حال استفاده رو 130 مگابایت میزنه و RAM خالی رو 164 مگابایت میزنه که جمعا میشه 300 مگابایت؟
3- جمع Internal storage هم 420 میزنه؟ که باید 320 باشه
کلا این دو تا رو بر عکس میزنه
4- وقتی باطری رو در میارم ساعت و تاریخ گوشی بهم میخوره! مگه باطری داخلی نداره؟
5- برای شما هم پشت گوشی قسمت بالاش یکم داغ میکنه؟
6- وقتی با بلوتوس یه فایل 300 مگابایتی رو ارسال کردم حدود 45 دقیقه طول کشید! این عادی؟
برنامه ای هست که مشخصات سخت افزاری گوشی رو بهم بده مثل cpu _RAM و غیره
خیلی این سوال ها برام مهم هست
ممنون
آره مال منم همینطوری هستنقل قول:
5- برای شما هم پشت گوشی قسمت بالاش یکم داغ میکنه؟
با بلوتوث که 300 مگ رو بباید فرستاد سرعت بلوتوث کلا پایین هست کابل بزننقل قول:
6- وقتی با بلوتوس یه فایل 300 مگابایتی رو ارسال کردم حدود 45 دقیقه طول کشید! این عادی؟
نقل قول:
2- مگه RAM این گوشی 512 نیست! پس چرا RAM در حال استفاده رو 130 مگابایت میزنه و RAM خالی رو 164 مگابایت میزنه که جمعا میشه 300 مگابایت؟
اين دو تا گزينه خيلي برام مهم هست؟نقل قول:
4- وقتی باطری رو در میارم ساعت و تاریخ گوشی بهم میخوره! مگه باطری داخلی نداره؟
يكي جوا بده زود تر
درضم ممنون david071
سبلمنقل قول:
تمام مواردی که گفتین عادیه
فط ریست شدن سااعت گوشی بعد از دزاوردن باطری عجیبه
آخه مگه رم نبايد 512 باشه?نقل قول:
با اين رم كه نميشه آندرويد 4 نصب كرد.
همينجوريش چهار تا برنامه ريختم ،الان رم آزادم شده 60 مگابايت، واي به حال Ics !!!!!!!
راهي هست كه رم گوشي رو افزايش داد؟ با روت كردن و نصب يك برنامه ميشه يا بايد كاستوم مخصوص بريزم؟
اگه يه گوشي تقلبي باشه ، چيش با يه گوشي اصل فرق ميكنه؟
neo v فیلم های 720 رو اجرا میکنه ولی بعضی مواقع تیک میزنه حالا من چیکار کنم که موقه کپی خودش تبدیل کنه به 480 p
گوشی قبلیم c6 -01 بود خودش این کارو میکرد.
راهی داره؟
اونی که شما می فرمایید باید 512 باشه رام هست که شما با رم اشتباه گرفتید. رم این گوشی 320 هست.نقل قول:
من موندم شما چطوری به رام دسترسی داشتین وقتی هیچ برنامه ای نصب نکردین. اگه این اعدادی که گفتین از قسمت manage applications خوندید , اون اعداد مربوط به رمه.
برای دیدن کانفیگ دستگاتونم بهتره برنامه ی بازار رو نصب کنید , تو بازار پره ازینجور برنامه ها.
رم (داخلی) رو نمی شه افزایش داد البته تا اونجایی که من میدونم. اما می تونین گوشیتونو روت کنید. اونوقت قادر خواهید بود برنامه هاتونو به جای نصب روی رم داخلی , روی مموری کارتی که خودتون تهیه کردین , نصب کنید.
برای اینکه متوجه شید گوشیتون اصل هست یا نه بهتر بود سریال نامبر گوشیو با سریال نامبر روی جعبه تطبیق میدادید.
بعد یه چیز دیگه. اگه منظورتون از گوشیه تقلبی اون گوشی های بدرد نخوره چینیه , باید بگم خیالتون راحت. چون اون چینیا هرگز نمیان رم 320 رو مثلا درست کنن 128 . این گوشی ها ی چینی خیلی داغونن. حتی اندروید هم نیستن. با یک نگا می شه فهمید تقلبین.
نقل قول:
ممنون ار پاسختون
ولي من اشتباه نگرفتم :
من با نرم افزار elixir چك كردم كه از بازار دان كردم و يكي از بهترين برنامه ها براي دادن اين اطلاعات هست:
كه Internal storage رو 420 مگابايت زده(كه ميشه همون حافظه داخلي)
و RAM رو 335 مگابايت زده كه در صد استفادش با باز و بستن برنامه ها كم و زياد ميشه (كه به قول شما همون رام هست)
حالا من فقط سوالم اين هست كه آيا در گوشي دوستان ديگه هم كه نئو وي دارن RAM رو همين مقدار ميزنه يا بيشتر؟
درضم قبل از خريد ، سريال رو هم چك كردم ولي الان كه توي سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هيچ اطلاعاتي نشون نميده!!!!
متعصفانه ديگه اين روش هاي چك كردن سريال جواب نميده(توي كارشون خيلي حرفه اي تر هستند)
گوشي هاي چيني كه كاملا قابل تشخيص هست
منظورم گوشي هاي قاچاق هست
ياعلي
رمش اره 512 هستنقل قول:
یه مقدار از رمو خود سیستم میگیره (آندروید)
و اونو نشون نمیده
به رام هم دقت کنی اینطوریه
در حالت کلی رام گوشی 1 گیگ هست
دقت کردی آزاد حدود 320 مگ هست پس بقیه کجاست ؟
مقداری صرف نصب آندرید شده مقداری هم صرف خود رام (نگه داری نسخه ای اندروید)
من 4 را نصب کردم فضای ازاد دراولش بد نبود
130 مگ بود
ولی در کل اره کمه
باید گوشیو روت کرد و یه عده برنامه های اضافی و بدرد نخور را پاک کرد
راه دیگری نیست
کلا گوشی که رمش 1 گیگ نباشه کار سخت میشه
در مورد تقلبی
از اون چینیهای درجه 3 بیکیفیت اگه میگی که زمین تا اسمون فرق داره
ولی کیفیت اصلی ساخت هر جا باشه تقریبا یکیه
مثل سامسونگ که ویتنام و کره و چین همشون یکی هستند
سلام دوستان.
گوشیم Neo هست و آخرین نسخه آپدیت 2.3.4 رو هم روش ریختم. حالا صرفا جهت استفاده از برنامه ی Proxydroid تصمیم گرفتم که گوشی رو root کنم. کلی نرم افزار و سیو بازی و اینا هم دارم. حالا میخوام بدونم راهی هست که راحت و بدون اینکه هیچی بپره و نسخه اندرویدم هم قدیمی تر نشه گوشی رو root کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
موفق باشید.
بیا دادش هرچی بخوای اینجا هست...نقل قول:
کد:http://---------.ir/Forum/forum440.html
این نسخه 4 کی واسه نئو میاد پس ؟ کف کردیم به خدا.
زیاد تو کف اندروید 4 برا نئو نباش آقا رضا ! برا Arc S و Neo V و Ray که اومده. ملتی که آپدیت کردن صداشون در اومده و فحش کشیدن به سونی ! شدیدا گند میزنه تو سرعت و به قول معروف performance گوشی. همه چی کند میشه، لگ میزنه شدید. یه سری چیزا هم کلا غیر فعال میشه. پس پیشنهاد میکنم بیخیال شو. رو این گوشیا نمیکشه !نقل قول:
فقط کامنت های مردم تو این پیج رو بخون و ترجمه کن، دستت میاد چی میگم !
پس سونی هم گند زده؟:41:نقل قول:
آخه پسرعموم یه گلکسی اس2 داره . توی عید نورزو آپدیت کرد به آندروئید4 . اونم حسابی حالش گرفته شده بود. گوشیش همش لگ میزد. ضمنا فیلمبرداریش هم مشکل پیدا کرده بود. تازه تاچش هم اشکال داشت. خلاصه اینکه حسابی گوشیش داغون شده بود و میخواست دانگرید کنه. من کلی واسش افه اومدم که سامسونگ چون زود آپدیت داده اینجوری شده و بهش گفتم حالا وایسا ببین سونی چه شاهکاری میکنه. پس با این اوصاف حسابی ضایع شدم.
اتفاقا آپدیت ICS برای Gs2 رو دیدم
بهتر و رونتر از GingerBread بود
ولی آپدیت آرک رو که دیدم انگار خیلی اوضاعش خراب بوده