این که گلکسی 1 هست !!!
این که گلکسی 1 هست !!!
باب دوست گزارشگرمون داره شوخی میکنه چرا نمیگیرید مطلبو؟:31:
یه سوال از مدیر عزیز انجمن:
چرا هیچ کامنتی از من نمایش داده نمیشه؟:41:
دروغ 13 بود
امروز هم که 13 اردیبهشته
اين که gs1 هستش تازه اگه gs2 هم بود داره داد ميزنه من ماکت هستم :31:
سلام
خبر فوری
پیش فروش بیش از 200 هزار GALAXY S II در کره در عرض کمتر از یک ساعت!!!:5::31::18::19:
هی وای من:31:!!!
اینم خلاصه ای از مراسم معرفی این گوشی در سئول:کد:http://samsung.hdblog.it/2011/05/03/in-corea-samsung-galaxy-s2-supera-i-200-000-preordini-nella-prima-ora-video/
کد:http://www.youtube.com/watch?v=X0dXLqyO-38&feature=player_embedded
طبق اعلام gsmarena،
قیمت این گوشی در خود کره، 445000 won واحد پول کره، معادل 290 یورو یا 425 دلار به صورت Sim-free اعلام شده.
البته این قیمت مسلماً در اروپا به خاطر مالیات و هزینه های جانبی و ... بیشتر خواهد بود. اما به نظر نمیاد که خیلی از قیمت کره بالاتر باشه (این جمله آخر نظر خودم بود!)
کد:And we’ve got some exciting news for those of you waiting for the Galaxy S II to hit their local stores. According to the popular Korean website Danawa.com the handset retails for 455,000 Korean wons sim-free, which equals €290 or $425.
Of course, the smartphone will be pricier in Europe due to the higher taxes and import fees, but once retailers are done milking the eager early adopters, it should settle to levels lower than those of just about every competitor the Galaxy S might face.
حالا قهمیدید که دروغ نمیگم بفرمایید اینم عکسنقل قول:
واااا ؟ پیش فروش چیه دیگه 28 اپریل تو کره عرضه شد و رفت کلیپ های از unboxing هم همون روز های اول گذاشتن پیش فروش دیگه چه صیغه ای هست؟نقل قول:
پیش فروش بیش از 200 هزار GALAXY S II در کره در عرض کمتر از یک ساعت!!!
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ... ، جدیدترین گوشی پیشرفته سامسونگ موسوم به Galaxy S II ، که عرضه آن در کره جنوبی دوشنبه گذشته از سوی سامسونگ تایید شد تاکنون بیش از 200 هزار ثبت نام برای پیش خرید آن در این کشور صورت گرفته است.
هر سه اپراتور کره جنوبی گوشی مذکور را به کاربران خود ارائه خواهند کرد.
از 25 آوریل پیش فروش Galaxy S II در کره جنوبی آغاز شد و تنها در اولین ساعت تعداد 20 هزار نفر آن را پیش خرید کردند.
سامسونگ اعلام کرد که از 200 هزار نفری که تاکنون برای خرید Galaxy S II ثبت نام کرده اند تعداد 160 هزار نفر از کاربران اپراتور SK Telecom هستند.
به این ترتیب با ورود Galaxy S II به بازار موبایل کره جنوبی ، گوشی iPhone 4 محبوبیت چندانی نخواهد داشت.
علاوه براین سامسونگ قصد دارد اواخر سال جاری میلادی نسخه جدید دیگری از این گوشی را عرضه کند که پیش از این با عنوان Galaxy S III معرفی شد که در این صورت رقیب خوبی برای جدیدترین گوشی iphone موسوم به iphone 5 خواهد بود که تابستان سال جاری میلادی در بازارهای جهانی عرضه می شود.
:دی
اون که عکسش رو گرفتن GS III هستش :دی احتمالا الدار هم تو بوشهر باهاش کار کرده :دی
آقا بقیه گزارشُ بزار بخندیم =))
یک مقایسه کوچیک بین Xperia Arc، Optimus Black و Galaxy SII از نظر ضخامت!
کد:http://www.engadget.com/2011/05/03/lg-optimus-black-vs-galaxy-s-ii-and-xperia-arc-fight/
ایییییییییییییییییییییییو ل بالا خره یه کامنتم از ما چاپ شد:8:
عزیزان من هفته گذشته بازار موبایل بودم نمایندگی سامسونگ گفت هفته سوم خرداد میارن این عزیز دلو 950 تومن اما من یادم رفت بپرسم 16 گیگ این قیمت یا 32!:20:
به نظرتون چقد افت میکنه تو یه ماه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ریویو GS II از PA :
مخلصیم .کد:http://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-S-II-Review_id2728
:27::27::27::27:نقل قول:
سلامنقل قول:
این سایت چه قدر پررو !!!:13:
به آیفون 4 9.5 میده بعد به این گوشی که از همه نظر کامله میده 9!!!:13:
بازم به شرف engadget:31:
نقل قول:
425 دلار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ gsmarena هم یک چیزایی میگه هااااا . یا شاید ما خیلی انتظار قیمت بالایی برای این گوشی داریم ...
چقدر جالب. باوجود اینکه این گوشی عرضه شده اما هنوز یک قیمت مشخصی براش نیست و هر کی یک چیزی میگه!!!!!
ملت هم که همه منتظرن !!!!! لااقل امیدوارم که هر چه زودتر قیمتش مشخص بشه چون مطمئنم خیلی زودتر از
اون چیزی که فکرش رو بکنید دلال ها میارن تو ایران تا جیبشون رو پر پول بکنن ... بگذریم
خواهشاً اگر کسی اطلاع دقیقی از قیمت ها داشت دیگران را هم مطلع کند.
ممنونم
این سایت 16 گیگشو میده 850 دلار :
کد:http://www.popularelect.com/ProductDetails.asp?ProductCode=i9100galaxysii&Click=109
هفته سوم خرداد؟؟؟؟؟بابا با ماشین شخصی هم بیارن اینقدر طول نمیکشه که؟نقل قول:
عزیزان من هفته گذشته بازار موبایل بودم نمایندگی ستمسونگ گفت هفته سوم خرداد میارن این عزیز دلو 950 تومن
من فکر کنم تا 2 هفته دیگه بشه تو تهران پیدا کرد
نقل قول:
امكان نداره اولش قيمت كمتر از 1200000 باشه بابا جان اينجا قبل از نمايندگي و اين حرفا ايرانه ها تا
پوست مشتري رو نكنن قيمت پايين يبا نيست :41::41:
با تشکر ازدوستان بابت اطلاع رسانی واقعا سریعشون (شرمنده هنوز تشکر برا ما باز نشده :43:!!) خداییش خیلی upsecond ه!
بابا منم دل دارم می خواهم از دوستان تشکر کنم !!!!!:19::19::19:
:37:
به صورت غیر رسمی منم مطمئنم تا دو هفته دیگه میشه ورژنی که از دبی اومده رو تو تهران پیدا کرد که به قول aram24 باکندن پوستمون 1200 باید خرجش کرد اما مایکروتل (نمایندگی رسمی سامسونگ در ایران) وقتی بیاره نمیتونه قیمت خیلی پرتی بده:20:
البته من اینو از فروشنده مایکروتل شنیدم راست و دروغش با اون سرکار خانوم دوستان:31:
میگم این گوشی که از دبی میاد مشکل خاصی که نداره نه؟؟؟نقل قول:
به صورت غیر رسمی منم مطمئنم تا دو هفته دیگه میشه ورژنی که از دبی اومده رو تو تهران پیدا کرد که به قول aram24 باکندن پوستمون 1200 باید خرجش کرد اما مایکروتل (نمایندگی رسمی سامسونگ در ایران) وقتی بیاره نمیتونه قیمت خیلی پرتی بده
قیمت گوشی
کد:http://samsunggalaxys2review.org/buy-samsung-galaxy-s2
خب دوستان با توجه به اینکه ریویو اکثر رقبای اندرویدی برندهای مختلف اومده کم کم میشه یه مقایسه رو انجام بدیم
5 رقیب اصلی اینا هستن
sony ericsson ARC
LG optimus 2X
motorola ATRIX
HTC sensation
samsung GALAXY S2
خب اول میریم تو بررسی سخت افزار :
یه مدت پیش قبل از اینکه گلکسی اس 2 کامل بشه یه سری بنچ مارک از سایتای مختلف اراعه شد و سو استفاده گر ها از طرفدارای موتورولا و الجی و تا حدود کمی سونی اریکسون خوشحالی کاذبی رو در خودشون احساس کردن و فکر کردن که همه چیز تموم شده و exynos سامسونگ به همین راحتی در برابر تگرا 2 کم اورد اما حالا که بنچ مارک واقعی اراعه شده دیگه خبری ازشون نیست و رفتم تو سوراخاشون قایم شدن!
و اما امتیاز quadrant گلکسی اس 2 در کمال ناباوری به عدد فوق العاده 3732 رسید در حالی که بهترین امتیاز آتریکس و اپتیموس 2x به سختی به 2500 میرسه
فیلم مقایسه گلکسی و اپتیموس :
و اینجاست که به اصطلاح قویترین گوشی دنیا با این اختلاف در برابر قویترین گوشی واقعی جهان زانو میزنهکد:http://www.youtube.com/watch?v=NCMDAWNz5Vo&feature=player_embedded
متاسفانه هنوز بنچ مارک معتبری از htc در دسترس نیست و arc هم که بهتره با گلکسی اس 1 مقایسه بشه و مقایسه اون با گلکسی اس 2 کاملاً مسخره است!
طرفدارای برند سونی اریکسون برای ضعف arc توجیه جالبی دارن و میگن که 2 هسته ای تفاوتی با 1 هسته ای نداره!
مقایسه gpu رو هم میتونید اینجا ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از gpu آتریکس که در حد گلکسی ace جواب میده!!
در مورد رمم که برتری با گلکسی و آتریکس با 1 گیگ رمه و بعد از اون htc و بعدش اپتیموس و arc
متاسفانه اپتیموس نسبت به پردازنده قویش رم پایینی داره و این میتونه یه ضعف بد باشه در حالی که الجی میتونست به راحتی از رم 1 گیگ استفاده کنه!
مموری داخلی هم این روزها کاملاً لازمه ... گلکسی با 32 گیگ مموری داخلی در صدر قرار میگیره و بعد از اون آتریکس با 16 و اپتیموس 8 و سنسیشن 1 و برای آرک عدد کاملاً مسخره 320 مگ!!
حالا به مقایسه صفحه نمایش ها میپردازیم
مطمعناً همه ما برتری گلکسی اس 2 رو قبول داریم ... صفحه 4.3 اینچی با بالاترین تکنولوژی روز دنیا
بعد از اون سنسیشن با استفاده از صفحه نمایش super clear lcd قرار داره ... بازم با 4.3 اینچ و رزولوشن بالاتر
3 گوشی دیگه اختلاف آنچنانی با هم ندارن ... آتریکس با وجود رزولوشن بالاتر نتونسته به رقبا برسه
سونی اریکسون هم از یه حربه تبلیغاتی و تغییر نام LCD معمولی خودش استفاده کرده ولی خیلی زود کاربرها به پوچ بودن نام براویا انجین پی بردند
صفحه آرک در برابر گلکسی به نظر سیاه و سفید میاد
ادامه دارد.......
گوشی هایی که از دبی میاد هیچ مشکلی ندارن من n97 که الان دستمه رو از دبی گرفتم تنها ایردش اینه که زبان فارسی نداره کیبوردشم عربیه که تو سرچ کردن اذیت میکنهنقل قول:
اما در مورد این گوشی من شنیدم مایکروتل ضمانت خوبی واسه گوشیا داره و قیمتاش هم معقوله
من خودم صبر میکنم رسمی که اومد میگیرم:46:
نقل قول:
سونی اریکسون هم از یه حربه تبلیغاتی و تغییر نام LCD معمولی خودش استفاده کرده ولی خیلی زود کاربرها به پوچ بودن نام براویا انجین پی بردند
نقل قول:
صفحه آرک در برابر گلکسی به نظر سیاه و سفید میاد
حالا جالبه که تو تاپیک آرک همه میگن گالکسی 2 رنگاش خیلی پر رنگه و صفحه نمایش آرک بهتره!!!:31:
عزیز arc جزو گوشی های تک پردازشگره و اصلا قابل قیاس با gs2 نیست این و از سر تعصب نمیگم(من تا همین یه ماه پیش نوکیا باز بودم) اما arc باید با gs1 مقایسه بشه اما بقیه گوشیا کاملا رقیبن و کاملا کم میارن جلوی این:27:نقل قول:
من تصویر arc رو از زدیک دیدم پخش فیلمش حرف نداره اما تو منو کیفت پایینه!نقل قول:
از این گذشته اگر حتی 30 درجه گوشی رو کج کنی تصویر گنگ ونا مفهوم میشه:13:
hasanmotori جان با عرض پوزش من متن کامل نخونده بودم شما خودتم کاملا درست اشاره کردی به عرایض من:46:نقل قول:
سونی با معرفی ارک اونم با این قیمت به نظر من کاملا اشتباه کرده... جی اس۲که هیچی ۱ هم قابل قیاس باش نیستن... ولی قبول کنید رنگای super amoled خیلی کاذبن...
من به شخصه با گوشیهای مختلفی کار کردم واز همه نوع صفحه نمایش هیچکدومشون توانایی مقابله با سوپر آمولد سامسونگ رو ندارند بعد از اون صفحه آیفون خیلی خوبه
ادامه :
دوربین
تو دوربینم باز سونی از حربه تبلیغاتی و اسم گزاشتن روی سنسور دوربین استفاده کرده اما در ادامه کم اوردن دوربین آرک رو در برابر گلکسی ببینید :
گلکسی در نور کم :
در تاریکی مطلق با فلش :کد:http://i1.phonearena.com/images/reviews/90480-image/03-Low.jpg
خودتون عکسهای گوشیهای دیگه تو این دو حالت رو از phonearena ببینید متوجه میشید که کمتر گوشیی توانایی رقابت با گلکسی رو داره ... شاید بشه ان8 رو که فلش زنون داره با گلکسی برابر دونستکد:http://i1.phonearena.com/images/reviews/90480-image/03-Low.jpg
و اما آرک در نور کم :
در تاریکی با فلش :کد:http://i1.phonearena.com/images/reviews/88788-image/03-Indoor---Low-Light.jpg
خب تو عکس اولی چیزی جز نویز قابل رویت نیست ... یه دوربین 3 سامسونگ از آرک بهترهکد:http://i2.phonearena.com/images/reviews/88789-image/04-Indoor---Flash.jpg
عکس با فلشم با نویزش خیلی بالاست
سونی اریکسون اومده ایزو رو بالا برده خب متعقباً عکسها روشن میشن در مقابل نویزهم افزایش پیدا میکنه اما از اونجایی که هدف سونی اریکسون عوام فریبیه با خودش فکر کرده اگه عکسها روشنتر باشن میتونه اسم سنسور رو به exmor تغییر بده!!
اما چشمان تیز بین کاربرها برتری مطلق گلکسی رو میبینه و به همین راحتی اون همه تبلیغات سونی مبنی بر جذب نور بیشتر و F/2.4 و... در برابر یه سنسور ساده سامسونگ به زانو در میاد
ادامه دارد.....
با این مشخصات وتعریفها این غول وارد بازار ایران بشه تا بخواد تعادل قیمت ایجاد بشه وقیمت این گوشی معقول بشه باتوجه به وضع بازار الان به نظرتون زیاد طول نمی کشه تا بخوای با قیمت خوب بخریش چندین گوشی قدرتمندتر معرفی می شن و لذت داشتنش کمتر می شه
من فک نکنم تا سال دیگه حد اقل این گوشی کم بیاره جولو گوشیای دیگهنقل قول:
از طرفی خیلی هم نباید انتظار افت (مثل arc) داشت فکر نکنم حالا حالها زیر 850 بیاد:46:
با قیمت های این سایت فعلا از همه جا ارزونتر تو آلمانه.نقل قول:
حدوداً 810 هزار تومان آب می خورد ...
راستی یک سوال: اگر از کشورهای دیگه مدل sim free رو بگیریم دیگه اینجا مشکلی نداره با شبکه همراه اول؟؟
حسن جان اینم مثل همون موتوری که اسمشو گذاشتن براویا هستش . اگه سونی اریکسون تو برندها جائی داشت الان S1 و S2 با اسم سونی بیرون نمیومد . به قول الدار این کمپانی فقط بلده درجا بزنه !نقل قول:
سونی اریکسون عوام فریبیه با خودش فکر کرده اگه عکسها روشنتر باشن میتونه اسم سنسور رو به exmor تغییر بده!!
مخلصیم .
داداشی لطف کن این همه عکس و با هم نقل قول نکننقل قول:
میتونستی عکسها رو از نقل قولت حذف کنی
واسه ی ما مشکلی نیست ولی خیلی های دیگه رو با مشکل مواجه میکنه!
سلام اقا در اینکه گالکسی در سخت افزار همه رو قورت میده کاملا درسته و ما هم قبول میکنیم
حالا شما هم قبول کنید که آرک بهترین دوربین رو بعد از ان8 داره
این عکسا هیچی رو اثبات نمیکنه چون تو شرایط یکسان نیست اصلا ..شاید اگه گالکسی تو اون محیط بود خیلی بدتر از آرک مینداخت قبول کنید هر چه قدر هم که دوربین گالکسی خوب باشه در مقابل آرک کم میاره دیگه
همیشه سونی در طراحی و دوربین حرف اول رو زده
سامسونگ هم در سخت افزار قوی و صفحه نمایش و اولبن بودن در خیلی چیزا حرف اول رو میزنه
پس متعصب نباشیم