بانک ملت امکانی داشت به اسم حواله سقف بالا که باید درخواست میدادین و..... . امکان جابجایی پول از 3 تومن به 7-8 تومن افزایش پیدا میکرد درسته یا نه
Printable View
بانک ملت امکانی داشت به اسم حواله سقف بالا که باید درخواست میدادین و..... . امکان جابجایی پول از 3 تومن به 7-8 تومن افزایش پیدا میکرد درسته یا نه
چشم حتما میذارم ولی فعلا امکانشو ندارم...نقل قول:
یه هفته ی پیش رفتم بانک که رمز مخصوص انتقال وجه و اینترنت بانک رو فعال کنم از بس شلوغ بود که پشیمون شدم، شعبه هم متصدی مربوط رو نداشت...(یکی از معایب بانک پارسیان شلوغیش هست برخلاف پاسارگاد که هر وقت میبینم خلوته)
در اولین فرصت یه review ازش میذارم...
دوستان یک سوال.
من اگر بخوام از یک کارتم، به یک کارت دیگه (خودم یا شخص دیگه) از یک بانک دیگه به صورت اینترنتی انتفال وجه انجام بدم، باید چی کار کنم و به چه چیزهایی احتیاج دارم؟
شما اول باید حساب در بانک داشته باشید ترجیا در پاسارگارد پارسیان ملت فعلا به خاطر اینکه باید تایید بشه پیشنهاد نمیشه بعداز افتتاح حساب درخواست کارت میدین که مهمترین مراحل رو ی این کارت هست البته در اینترنت بانک خود سایتها بدون دردسر میتونید با داشتن شناسه شبای شماره حساب طرف مورد نظرتون جدیدا راحت تر انتقال بدین.نقل قول:
البته قضیه کارت به کارت از طریق اینترنت فعلا به خاطر بانک مرکزی منتفی هست ولی در اینترنت بانک،بانک موردنظرتون با ورود به سیستم شون میتونید انتقاا بدین
موفق باشید
حدود 15 میلیون پول دارم.
در حال حاضر کدام بانک بیشترین سود رو به من میده؟؟
سود تمام بانکها یکیه و هیچ فرقی با هم دیگه ندارن ولی میتونید به قرض الحسنه ها سر بزنید یه اماری از اونها هم بگیرید ببینید اونها چقدر میدن.نقل قول:
ولی بهتره با این پول دست به یک سرمایه گذاری مطمئن تر بذارید چونکه اگه بخواهید این مبلغو تو بانک حساب بلند مدت 5 ساله بذراید کلی میخوابه و به ضررتون میشه.
پیشنهاد میکنم بیشتر تحقیق کنید
منم دوست ندارم تو بانک بزارم اما جایی رو نیافتم واسه سرمایه گذاری! ناچارم این کار رو بکنم:41:نقل قول:
درستهنقل قول:
ولی اون وسیله ی مورد نظر (=توکن) ، بعد از مدت زمانی طولانی به دست سفارش دهنده می رسه
تا 200 میلیون تومن در روز امکان حواله باهاش وجود داره.
worldm عزیز جمله ی بالا یعنی چی؟نقل قول:
ملت اینطور که شنیدم پرداخت اینترنتیش باید تایید بشه اونم توسط کارمند مرکزیشون که وقت گیره و به درد نمی خوره ولی امکاناتش خیلی خوبه اگه این قضیه درست بشه ملت هم عالیه
یه سوال سود 5ساله که می زنند 151%ماهانه برای یک ملیون تومان چه قدر میشه؟
25.166 توماننقل قول:
با سلام
بنده می خوام برم حساب باز کنم . بین بانک های دولتی کدو بانک رو پیشنهاد میدین؟
یه سوال مبتدیانه
برای اینکه بتونم گردش حسابم رو اینترنتی چک کنم موقع حساب باز کزدن باید به متصدی بانک بگم ؟
خوشحال میشم راهنمایی هاتون رو بشنوم
بانکهای خصوصی خیلی بهترند ولی از بین دولتی ها ملت بد نیستنقل قول:
بنده می خوام برم حساب باز کنم . بین بانک های دولتی کدو بانک رو پیشنهاد میدین؟
بله باید فرم بانکداری اینترنتی و ازشون بگیرید و پر کنیدنقل قول:
برای اینکه بتونم گردش حسابم رو اینترنتی چک کنم موقع حساب باز کزدن باید به متصدی بانک بگم ؟
دوستان موسسه فرشتگان آیا قابل اعتماد هست که چند میلیون پولم رو بزارم تو این موسسه؟؟؟
با تشکر از راهنمایی جناب Royce
همون موقع که دارم حساب باز میکنم درخواست فرم بدم یا وقتی حساب باز کردم و کارت گرفتم و ........
(زیاد با امور بانکی اشنا نیستم )
من بودم اینکار رو نمی کردم(طی برداشت شخصی)نقل قول:
پدر بنده 1 فقره چک به عنوان ضمانت برای یه بنده خدایی داده بود به این موسسه.بعد از اینکه وام های طرف تموم شد طرف رفت چک ضمانت رو بگیره 3 ماه سر کارش گذاشتند تا اینکه یه روز پدر ناراحت شده بود و با توپی پر رفته بود اونجا . اون موقع بود که خودشون رو لو دادن که اره چک رو گم کردن:31:
من از این لحاظ میگم که بانک مرکزی تاییدش میکنه؟ که فردا روز درش پلمب نشه و پول ما فنا !!!نقل قول:
کلا کدوم موسسه رو تایید میکنید برای پول گذاشتن؟
الان فکر میکنم همه موسسه های مالی و اعتباری زیر نظر بانک مرکزی هستند
بیشتر تحقیق کنید
برای انتقال پول از بانکی به بانک دیگر 500 تومن بابت کارمزد کم میشه
آیا همه بانکها هستش یا فقط تعدادی، مثلا بانک ملی هم هست؟
و اینکه کدوم بانک تو زمینه بانکداری الکترونیکی خدمات بهتری میده
من خودم شنیدم پاسارگارد و سامان و ملی از همه بهتر هستن؟
بلهنقل قول:
الان این موسسه ها هم نرخ سودشون همون نرخ بانک مرکزی هست اما مثلا فرشتگان تا 25% به بهانه تشویقی یا جایزه یا ... سود میده.
البته 25% 5ساله که سود سال به سال پرداخت میشه!
21% یک ساله که سود فصلی پرداخت میشه!
کسی موسسه دیگه رو میشناسه که سود با شرایط بهتری پرداخت کنه؟؟
چون مدتیه با ملت کار می کنم این توضیح رو عرض می کنم
عارضم خدمتتون که ملت مدتیه خصوصی شدهنقل قول:
بانکهای خصوصی خیلی بهترند ولی از بین دولتی ها ملت بد نیست
آخر تبلیغشم میگه که تغییر را احساس کنیم
البته این موضوع توی تابلوی سردر شعب و اداراتش مشهودتره
بله ملت خصوصی شده و این رو میشه هنگام افتتاح حساب حس کرد :13:
بهترین سود رو کدوم موسسه مالی میده؟؟؟
با سلام
من مدیر یه پست بانک هستم
با کمک دوستان میخوام یه متن خوب برای جذب مشتری برای باز کردن حساب بلند مدت برسم که بدم اون رو بصورت بنر چاپ کنم
نرخ سود 5ساله 15 درصد این مضمون اصلی باشه؟
اگه لطف کنید و متن های زیباتون رو که بتونه مشتری رو ترغیب کنه خیلی ممنون میشم؟
چکی که یه نفر به نام من داده، میتونم به شخص دیگری بدم؟
آیا راهی داره؟
سلام /نقل قول:
پشت چک اسمتون رو بنویسید و دو بار امضا کنید پشت چک رو / بعد چک رو میدید به شخص دیگه و ایشون با پشت نویسی چک اون رو نقد میکنه / به همین راحتی :20:
سلام
چطور میتونم کردیت کارد داشته باشم؟
و آیا کارتی موسوم به برات کارد یا برات کارت که در ایران اومده همون کار کردیت کارد رو میکنه؟
تا 3 سال پیش این جوری بود که توی بانک ملی مرکزی یه حساب تقریبا 700 تومنی باز می کردی و بعدش کارت اعتباری بین الملی می گرفتی. الانم باید بده ولی شرایط جدیدش رو نمی دونمنقل قول:
یارو خودش هم 2تا امضا پشت چک زده که البته بانک میگه امضاش ناقصه!نقل قول:
حالا من میتونم 2تا امضا خودم پشتش بزنم و به شخص دیگه ای بدم؟؟؟
نقل قول:
بهترین سود رو کدوم موسسه مالی میده؟؟؟
فکر کنم مالی اعتباری مهر در حال حاضر بیشترین سود رو بده
اگر بانک به امضای صاحب حساب ایراد گرفته ، چکتون نقد نخواهد شد تا اینکه امضاها رو درست کنید یا از طرف مقابل بخواهید چک رو تعویض بکنه براتون /نقل قول:
البته یکی از نقاط ضعف قانون چک اینه که به بخش "در وجه" چکها زیاد بها داده نمیشه ، اشخاص دیگه ای هم اونو امضا کنند و اسم شما رو زیرامضا بنویسند بانک نقدش میکنه /
در کل میخوام بگم از دید بانکها ، تمامی چکها در وجه حامل هستند ، فارغ از اینکه شما چک رو در وجه چه کسی نوشته باشید ؛ حامل یا شخص /
این یارو حسابش رو نمیخاد پر کنه!نقل قول:
این چک رو بابت پول رهنی که دستش بوده داده.ولی روی چک ننوشته بابت چی.
حالا من از چه راهی سریعتر به پولم میرسم؟؟؟
اگر حتی مینوشت هم بابت چه چیزی هست ، باز هم طبق قانون چک هیچ خللی در نقد شدن اون بوجود نمیومد /نقل قول:
این چک رو بابت پول رهنی که دستش بوده داده.ولی روی چک ننوشته بابت چی.
اما اینکه از چه راهی ، اگر نمیخواد حسابش رو پر کنه ، ظاهرا منطقش بچرخ تا بچرخیم هست / راه قانونیش هم به حساب خوابوندن چک و بعد از اون برگشت زدن چک هست و بعد هم مراجعه به مراجع قضایی ( البته نه با امضای ناقص چک ! )
دقیقا گفت بچرخ تا بچرخیم !!!!!!!نقل قول:
من اول باید مشکل امضا رو حل کنم!؟
این یارو یه شهر دیگست! من میتونم 2 روزه برم کاری انجام بدم؟؟
کلا مراجعه به مراجع قضایی! چقدر زمان میبره؟ باید وکیل بگیرم؟
نگفتید کردیت کارد چطوری میشه گرفت
یه نفر گفت که اونم تردید داشت
کردیت کارت خارجی مثل مسترکارت ؟نقل قول:
فکر کنم پارسیان یا پارسارگاد بده یادم نیست کدوم
یه سر به شعبه مرکزی بانک ملی شهرتون بزن از اونا هم بپرس ملی هم میده شرایطشو میگن بهت
---------- Post added at 04:27 AM ---------- Previous post was at 04:25 AM ----------
#####################
دوستان چه شکلی میشه 15 تومن وام گرفت سریع و بدون سپرده
ترجیحا با یک ضامن :31:
اصلا میدن بدون سپرده سودش زیاد مهم نیست گیرم:41:
بله ابتدا باید مشکل امضا رو حل کنید ، البته اگر قراداد داشته باشید میتونید با مراجعه به دادسرا درخواست رسیدگی بدید ، اگر امضا رو تعمدا ناقص زده باشه یا تعمدا نادرست زده باشه ، حتی میشه یه جورایی گفت که غش در معامله کرده ( که البته اثبات این مورد هم راحت نیست ) /نقل قول:
دقیقا گفت بچرخ تا بچرخیم !!!!!!!
من اول باید مشکل امضا رو حل کنم!؟
این یارو یه شهر دیگست! من میتونم 2 روزه برم کاری انجام بدم؟؟
کلا مراجعه به مراجع قضایی! چقدر زمان میبره؟ باید وکیل بگیرم؟
(البته معمولا خیلی ها روی چک ضمانت امضای اشتباه میکنند تا مشکلی براشون پیش نیاد با توجه به مبالغ بالایی که معمولا چکهای ضمانت دارند ! )
البته مشاوره با وکیل خیلی میتونه کمک مفیدی باشه ، ولی جزو ملزومات رسیدگی نیست / پروسه ی مراجعه به مراجع قضایی هم بیش از 2 روز زمان می بره /
چرا این قدر راهنمایی ها غیر دقیقه. مثلا بانک چقدر ازم پول میگیره. پولی دریافت میکنه یا فقط پول باید اونچا باشه؟ ... ؟... + این سایتها چیه نوشته کارت آماده. یعنی چی؟ چه فرقی با اون که از بانک میگیریم داره؟نقل قول:
کد:http://www.card.ir/
عوض تشکرتون بود دیگه ؟نقل قول:
شما باید یه مقدارم به خودتون زحمت بدین برید دنبالش از پشت مانیتور چیزی گیرتون نمیاد
فقط کافی بود یه سر بزنید به سایت پارسیان یا پاسارگاد ببینید کدومشون میدن
و یه سرم حضوری برید بانک ملی شعبه مرکزی شرایطشو بپرسید
حضوری که وقت نداشتم برم. ولی کمی تحقیق که کردم دریافتم دردسر داره. بعضیا میگفتند شرایطش خاصه بعضیا میگفتن پول زیادی باید بذاری اونجانقل قول:
فقط کافی بود یه سر بزنید به سایت پارسیان یا پاسارگاد ببینید کدومشون میدن
و یه سرم حضوری برید بانک ملی شعبه مرکزی شرایطشو بپرسید
حالا این سایتها که زدن کارت آماده اینا طرز کارشون چطوریه، قابل اعتماده؟ کسی اطلاع نداره؟
کد:http://www.card.ir/