apoosh عزیز این گوشی با توجه به ساپورت زبان فارسی نباید فارسی ساز و کیبرد فارسی لازم داشته باشه .درسته؟
Printable View
apoosh عزیز این گوشی با توجه به ساپورت زبان فارسی نباید فارسی ساز و کیبرد فارسی لازم داشته باشه .درسته؟
کاملا درسته، نکته جالبش هم اینه که یه دکمه روی کیبورد داره که مثل ویندوز میمونه و با فشار دادنش کیبورد از انگلیسی به فارسی تغییر میکنه و همچنین پیش بینی کلمات فارسی رو هم داره! اونهم با کیفیت خوب و قابل قبولنقل قول:
درهرصورت اندروید تو نسخه جدیدش برای فارسی زبانها ترکونده! (اگرچه همچنان این مارکت رو باز نمیکنه!*
ایران اومده ؟ گارانتی هم داره ؟ قیمت بدون گارانتی و با گارانتیش چنده ؟
البته این نکته رو اشاره کنم که فارسیساز این گوشی از خود سونی اریکسون هست و نه گوگل !
گوگل فقط خوندن فارسی (قبلاً مربع مربع بود) رو توی این ورژن درست کرده !
فارسی شدن منوها و احتمالاً کیبورد کار خود سونی هست ! مثله همون کاری که با ورژن 2.1 برای ایکس10 کردش
سلام apoosh عزیز این گوشی رو چطور دیدی؟ارزش خرید رو داره در مقایسه با گوشی های دیگه مثل گالکسی و...؟lموتور براویا تو کیفیت عکس و فیلم خیلی تاثیر داره؟
پيمان فارسي توي اندرويد 2.3 نيست اينو خود سوني اريكسون اضافه كردهنقل قول:
درهرصورت اندروید تو نسخه جدیدش برای فارسی زبانها ترکونده! (اگرچه همچنان این مارکت رو باز نمیکنه!*
---------- Post added at 10:16 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
بهراد تازه فقط تو اس ام اس ميشه فارسي رو خوند! اونم وقتي عدد مياد قاطي ميكنه... يعني تو بروزر چپكي نوشته ميشه..نقل قول:
گوگل فقط خوندن فارسی (قبلاً مربع مربع بود) رو توی این ورژن درست کرده !
خود سوني همه كارش رو كرده
"750 تا 770 در سنندج رویت شده"نقل قول:
بنده هم در بالا ذکر کردم :دینقل قول:
خود سوني همه كارش رو كرده
واسه شروع عالیه !!!!!نقل قول:
"750 تا 770 در سنندج رویت شده"
دسته سونی واقعا درد نکنه از همون اول فکر ما فارسی زبانها بوده:20:
من این نکته رو نمیدونستم، پس دست سونی اریکسون درد نکنه چون جدا فارسی سازیش و کارهایی که روی کیبورد کرده عالی هست، اگرچه الان ال جی و سامسونگ هم اینکار رو کردند و ال جی با مدل اپتیموس وان خودش، به قولی اولین گوشی اندروید فارسی رو داد بیرون!! (البته با این حسابی که دوستان میگن، اولین گوشی باید X10 باشه که!؟)نقل قول:
من در کل و تا الان، به گوشی نمره قبولی میدم، اما قیمتش باید پایین 700 بیاد تا ارزش خرید رو پیدا کنه، البته اونهم نه به عنوان یک مدل برتر، بلکه بخاطر طراحی زیبا و نمایشگر وسیعش، میتونه گزینه خوبی باشهنقل قول:
سونی هرموتوری (حتی لامبورگینی!) هم که روی گوشی بگذاره، اما باز Super AMOLED یه چیز دیگست...
گلکسی قبل از ایکس10 فارسی شد ! البته من خبر الجی رو تازه الان شنیدم !
سلام
آقای apoosh این صداش توی هنزفری موزیک بلندیش چطوره؟
نسبت به XPERIA X10 مشکی
با تشکر
صداش خيلي كمه فرسوده :31: اصلا به درد تو نميخورهنقل قول:
آقای apoosh این صداش توی هنزفری موزیک بلندیش چطوره؟
درستهنقل قول:
سونی هرموتوری (حتی لامبورگینی!) هم که روی گوشی بگذاره، اما باز Super AMOLED یه چیز دیگست...
صفحه نمايش سوپر فلان زاويه ديد بهتري هم داره ولي در نقد جي اس ام آرنا ميخوانيم :
In fact, when looked at from the proper angle the XPERIA Arc display is certainly among the best screens on the market. It’s got more vibrant reds and greens than the iPhone 4 Retina display and in case you aren’t into much saturation you will probably prefer it over the Samsung SuperAMOLED screens too
به نقل از یکی از کاربران موبایلستان گوشی وارد شده و به قیمت 730 تومان در شیرزا
برای شروع خوبه ....
اصفهان قیمت ۸۶۵
فقط بگم خیلی خوش دسته:46:
خب این که داره خلاف حرف دوستمون رو میزنه که! میگه این صفحه نمایش رو احتمالاً به سوپر امولد سامسونگ هم ترجیح خواهید داد!نقل قول:
من هیچ کاری به حرف gsmarena ندارم (وحی نشده که هرچی اونا بگن درسته!) من با جفت گوشیها کار کردم و به جد میگم که گرمی رنگها و کیفیت نمایش تصاویر Super AMOLED یه چیز دیگست. دقیقا از والپیپر یکسان هم استفاده کردم، اما نمایشگر گالاکسی اس انگار داره با آدم حرف میزنه، Arcاصلا در حدش نیست، اگرچه درکل کیفیت خوبی هم داره
میشه کنار هم 2 تا عکس از زوایای مختلف بگیری :دی
آرک و جی اس !
دو تا فیلم 720p بر روی گوشی به همراه این برنامه Rockplayer ریختم. اون فیلمی که فرمت mkv داشت و بخش از فاینال فانتزی بود اجرا شد و کلا روان و خوب بود. اون یکی با اینکه فرمتش AVI بود پخش نشد! حالا دارم یه پلیر دیگه نصب میکنم که اگه بازی درنیاره اون رو هم تست کنم. اما با توجه به کلیپ قبلی، میشه گفت که اشکال خاصی در اجرا نخواهید دید.نقل قول:
نقل قول:
والا آقا دروغ چرا ؟
تا قبر دیگر چیزی نمانده بابام جان
برای شروع در شیراز 710 تومن قیمت دارم
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
نقل قول:
والا آقا دروغ چرا ؟
تا قبر دیگر چیزی نمانده بابام جان
برای شروع در شیراز 710 تومن قیمت دارم
يه نكته رو توجه نكردي دوست عزيز... اون تيكه اولش چي ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خب این که داره خلاف حرف دوستمون رو میزنه که! میگه این صفحه نمایش رو احتمالاً به سوپر امولد سامسونگ هم ترجیح خواهید داد!
گفته اگه از اشباع زياد خوشتون نمياد (رنگ اشباع شده و پررنگ شده) ممكنه كه اون رو به سوپر امولد هم ترجيح بديد
ممكنه هم مثل پيمان(آپوش) ترجيح نديد!مثل خيلي ها!
داره ميگه رنگ هاي سوپر امولد اشباع شده است ديگه .
عصباني نشو پيمان خان! ولي ما نقد اين سايت رو به خيلي از مجلات و ريويو هاي داخلي ترجيح ميديم! و عموما چيزايي كه ميگه درسته... اين سايت هم ميگه كه سوپر امولد بهتر از صفحه آرك هستش! ولي كنارش ميگه ممكنه رنگ هاي صفحه AMOLED اشباع شده باشه. چرا نميخوني ببيني چي ميگه؟؟؟نقل قول:
من هیچ کاری به حرف gsmarena ندارم (وحی نشده که هرچی اونا بگن درسته!) من با جفت گوشیها کار کردم و به جد میگم که گرمی رنگها و کیفیت نمایش تصاویر Super AMOLED یه چیز دیگست. دقیقا از والپیپر یکسان هم استفاده کردم، اما نمایشگر گالاکسی اس انگار داره با آدم حرف میزنه، Arcاصلا در حدش نیست، اگرچه درکل کیفیت خوبی هم داره
پیمان جان داداش، اگه به پستهای قبلی تاپیک نگاه کرده باشی قبلا عکسهایی بود که اینطور نشون میداد که صفحه ی آرک با وجود تکنولوژی پیشرفته ی براویا تونسته بهتر از سوپرآمولد سامسونگ عمل کنه! منتها چیزی که شما میگی دقیقا چیزیه که اکثرا بهش فکر میکردیم و اون اینه که قطعا سوپر آمولد یه چیز دیگست!
حالا خیلی به اشباع شده و نشدش کاری ندارم! چون خیلی برام تفاوتی نمیکنه!
در مورد دیزاین همه موافقیم که دیزاین آرک بیشک فوق العادست و حرفی برای گفتن باقی نذاشته (البته نظر شخصیم اینه که رنگ نقره ای پشتش خیلی جالب نیست)
اما در مورد عکسها و فیلمهایی که میگیره و کیفیت صوتیش هنوز اطلاعات کاملی وجود نداره که بشه روش نظر داد!
و زحمت این دیگه میفته گردن شما!
این گوشی جا داره بیاد پائین یکی از بچه ها در فروم همسایه از جنس بدنه که تو شیراز دیده و لمس کرده بود تعریف نمیکرد ... گفت دیزایر اچ دی رو ترجیح داده و اونو گرفته !!!!
و احتمالا شما از طرفدارای htc نیستی دیگه؟:31:نقل قول:
احتمالا گوشی شما desire hd نیستش دیگه؟:31:
من که شک دارم:5:
خوب اینکه ایشون desire hd به arc ترجیه داده یه مقدار عجیبه چون desire hd هیچ حرفی برا گفتن نداره در مقابل arc نداره
من خودم desire hd داشتم گوشی خوبی بود ولی از هیچ نظر قابل قیاس نیست با arc نیست.
از این بابت خیالتون راحته راحت باشه:8:
نه بابا نقل قول کردم :31: اون بنده خدا هم قدرت اینو زیر سوال نبرده ...جنس بدنه رو گفته !!! باید دید .
پيمان بلندي صداي مكالمه رو هم يه تست بزن!
چون تو ايكس 10 يه كم آزار دهنده بود وقتي جاي شلوغ بودي اذيت ميكرد
دوباره سلام! با یه آیدی جدید!نقل قول:
اتفاقا یکی از سوالای مهم و حیاتی من در باب مقایسه این 2تا گوشیه! (آرک در مقابل دیزایر اچ دی)
یه ریوو بود که به سختی و با امتیاز کمی، آرک رو به دی اچ دی ترجیح داده بود! اینم لینکش:
سی پی یو و جی پی یوشون که یکیه! اونم اینترفس سنس داره و میتونه جذاب باشه! و خیلی موارد دیگه که اونجا نوشته (من جمله عمر باطریش که فعلا حرفای ضد و نقیضی در موردش میشنوم! یکی -مثل این ریوو- میگه دی اچ دی با وجود باطری سبکتر، آرکو میخوره، یکی میگه آرک باطریش بهتره و غیره!)کد:http://bigphonefight.com/htc-desire-hd-vs-sony-ericsson-xperia-arc
نکته مهم دیزایر اچ دی، رم بالاشه که به نظرم میتونه تو آپدیتهای بعدی آندروید به چشم بیاد!
من خداییش اصن نمیفهمم سونی چرا 512 مگ رم گذاشته...! تو که سنسور دوربینای حرفه ایتو به اون گرونی گذاشتی تو گوشی، میمردی مقدار رم رو همون 1گیگ بذاری بمونه؟!!! نمیخوام شایعه سازی کنم، ولی به شخصه میترسم واسه آپدیتهای خفن بعدی (خدا رو چه دیدی؟مثلا آندروید 3 حتی!)، با این حجم رم، به مشکل بخوره!
یه سوال دیگه، دی اچ دی بوت لودرش مثل آرک آنلاکه یا نه؟ چون اینم نکته مهمیه و من ازش بی خبرم!
میدونید چیه، چیزی که منو وسوسه میکنه اینه که دی اچ دی افت قیمتشو کرده و الان به قیمت مناسبی رسیده! واسه گرفتن آرک حداقل باید 2 ماه دیگه صبر کنم... :(
---------------
پی نوشت: خوبی فرسوده جون؟ الان چرا دیگه بلبل زبونی نمیکنی عزیزم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا میشه دوربینش را با n86 مقایسه کنی بگی در چه حدیه
فکر کنم بچه ها یادشون باشه که من یه مدت به سختی پی دیزایر اچ دی و طرفداری ازش بودم!
منتها طولی نکشید که فهمیدم مالی نیست و حرفی برای گفتن نداره!
خوب اکثرا میدونید که ضعف بزرگ دیزایر اچ دی کیفیت نامطلوب صفحه ی نمایش و ضعف در باطریش بوده!
در مورد دیزاین که کاملا سلیقه ایه ولی تقریباً همه با این موضوع موافقند که سونی در طراحی فوق العادست!
اگر چه تا آرک نیومده نمیشه کاملا ازش طرفداری کرد ولی اونطوری که رویوها نشون دادند بدون شک مشکلات دیزایر اچ دی رو نخواهد داشت!
اگه قصد مقایسه دارید بهتره این گوشی رو با گوشیهای دیگه ای مثل گالکسی اس مقایسه کنید!
من تعجب میکنم چه تعصبی روی گوشی های کمپانی های خارجی دارید انگار سهام این شرکتها مال شماست. تمامی این شرکتها سعی دارند محصولی رو به بازار عرضه کنند که از بقیه ی مارکها بهتر باشه البته معمولا در یک محصول همه ی امکانات رو قرار نمی دهند چون مشتری محصولات بعدی رو نمیخره بین همه ی کمپانی ها در این مورد اتفاق نظر وجود داره. هنوز گوشی به بازار نیومده یک عده سر مشخصاتش و تفاوتهاش با گوشی های دیگه دعوا دارند حداقل بگذارید یک ماه از اومدن گوشی بگذره بعد مفصل اون رو نقد کنید فقط به نظرات یک یا دو نفر که این گوشی رو دارند نمیشه توجه کرد.
احمد جان تا حدودی با حرفات موافقم ! ولی اگه سر تفاوتهاش نخاد بحث بشه کل اون قضیه اولی که گفتی و باهاش موافقم میره زیر سوال
اصل رقابت کنار زده میشه :دی بوجود اومدن فروم بی معنی میشه :دی
درمورد نمایشگر، من لذتی که از Super AMOLED بردم رو به هیچ وجه از این نبردم (حالا میتونه نظر شخصی هم باشه!) اما این مسئله درمورد دیگران هم صادقه، چون وقتی گالاکسی اس رو داشتم، هرکی میدید واسه چندلحظه مبهوت کیفیت نمایشگرش میشد، اما درمورد آرک بیشتر جذب اندازه بزرگ نمایشگرش میشن (نه کیفیتش!)نقل قول:
درباره طراحی با شما موافقم و به نظر خودم هم سطح پشت نقره ایش چندان جالب نیست (اگرچه فکر میکنم اون مشکیه اثر انگشت رو جذب میکنه اما این چنین مشکلی رو اصلا نداره)
عکس چندتایی گرفتم(اما الان گیج خوابم و سعی میکنم فردا کاملترش کنم و چند نمونه بذارم) اما نکته مثبت یکی سرعت بسیار بالا در عکاسی و دیگری فوکوس خیلی سریعش هست که من در کمتر مدلی تا حالا دیدم (شاید هم ندیدم!!)
صدا هم در هدفون بسیار خوب و دلپذیر اما در اسپیکر چنگی به دل نمیزنه
کلی هم از گوشی بنچمارک و تست گرفتم، عملکرد چیپست گرافیکی (Adreno 205) معمولی اما قدرت پردازنده در مقایسه با همرده های خودش محشره! (در اکثر تستها نمرات بالاتر و حتی خیلی بالاتری گرفت)
به نکته خوبی اشاره کردی، من سیمکارت ایرانسلم توش هست و زیاد باهاش حرف نزدم، اما تو چند دقیقه مکالمه ای که باهاش داشتم، همین حس کم بودن صدا رو پیدا کردم که فکر میکنم در محیطهای شلوغ دردسر ساز بشهنقل قول:
(تو تست فیلم فرمت کلیپ mp4 بود که اشتباهی قبلا mkv گفته بودم!)
دقیقاً یکی از مشخصه های آرک عکاسی پیاپیش بوود !
من تو یه فیلم تو بلاگ سونی دیدم ! محشر بود سرعت فوکوس و عکس گرفتن پشت سره همش !
من جدا نمیدونم سونی چرا این کارو میکنه . عجب بساطیه ها !نقل قول:
به نکته خوبی اشاره کردی، من سیمکارت ایرانسلم توش هست و زیاد باهاش حرف نزدم، اما تو چند دقیقه مکالمه ای که باهاش داشتم، همین حس کم بودن صدا رو پیدا کردم که فکر میکنم در محیطهای شلوغ دردسر ساز بشه
دیدی گفتم صدای مکالمه اش کمه؟
بعضی ها هم گفتن فرهوده اله و بله
ميزان كشش باتري با مشخصات زير :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلم HD با فرمت Avi هم تست کردم، اجرا خوبه (البته موقع جلو زدن کمی کند عمل میکنه) زیرنویس انگلیسی هم راحت و باکیفیت نشون میده اما وقتی زیرنویس فارسی گذاشتم، ژاپنی نشون میده!! یه نکته که موقع فیلم دیدن فهمیدم اینه که نمایشگر یه جورای بار مغناطیسی داره، چون ذرات گرد و غبار رو خوب جذب میکنه!! اما جدا کیفیتش موقع فیلم دیدن بالاست (فقط صدا رو با هدفون گوش کنید چون اسپیکرهای خودش چندان زوری نداره!)
اینهم چندنمونه عکس که قول داده بودم
درمحیط کاملا تاریک
در روز روشن
در محیط خانه
نه خوشمان آمد!!
واسه اینکه خیلی هم خوشت نیاد چندتا نکته رو بگم!!نقل قول:
اول اینکه فوکوس اتوماتیک برای اجسام نزدیک افتضاح عمل میکنه! (تقریبا عمل نمیکنه!!)
دوم اینکه در هوای تیمه روشن، تصاویر کدر میشن (نمونه اون کدرها رو نذاشتم!)
سوم اینکه موقع فیلمبرداری خبری از زوم نیست!!
حالا که کلا نامید شدین، بذارین چندتا نکته مثبت هم بگم!
اول اینکه موقع فیلمبرداری کیفیت ضبط صدا عالی هست و فوکوس اتوماتیک هم خوب عمل میکنه
دوم اینکه مقدار اکسپوژر سریع، باعث میشه سرعت شاتر خیلی خوب و بالا باشه
سوم اینکه میزان ایزو تا 1250 هم بالا میره