نقل قول:
والا دلیلش اینه که بفروشم که آخرین مدلش رو بخرم(همین LV 81).... شما تهرانید دیگه ؟ چند میتونم بفروشمش ؟
اگه میشه یاهو آیدیتون رو به من pm کنید لطفا....
Printable View
نقل قول:
والا دلیلش اینه که بفروشم که آخرین مدلش رو بخرم(همین LV 81).... شما تهرانید دیگه ؟ چند میتونم بفروشمش ؟
اگه میشه یاهو آیدیتون رو به من pm کنید لطفا....
نقل قول:
دوست عزیز من LA92 دارم و قصد دارم LV 81 بخرم.... بنظرتون این LA92 که یه هفته خریدم رو چند میتونم بفروشم ؟ لطفا یاهو آیدیتون رو برام بفرستید خصوصی... تهرانید دیگه ؟
لطفا این پیغام رو برای نمایش تایید کنید....
با تشکر
سلام میخواستم بدونم کروزر4 میتونه از ته ریشو بزنه؟و اصلا چیز مناسبی هست برای اصلاح صورت؟
مگه چه مشکلی داره که هنوز یه هفته نخریدی می خوای بفروشی؟ :18:نقل قول:
من این تاپیک رو خوندم از قرار معلوم چیزه خوبیه... من رمینگتون داشتم
حالا نمی دونم با پوست من مشکل داشت یا نه ولی جوری بود که با تیغ
می زدی خیلی راحت تر بودی تا اون. زیاد هم ارزون نبود
الان می خوام یه مدل پاناسونیک بگیرم چون هم می گن از ته می زنه و هم خوبه
تازه به این یکی شما هم نمی رسه هم قیمتی هم احتمالا امکانات
حالا دوستان اینجا بهتر می دونن...
نقل قول:
والا حقیقتش مشکلی ندارم... صورتم رو هم اذیت نکرد اصلا(من کاملا حساسم رو این مسائل)... گفتم اگه بتونم 400 ردش کنم برم آخرین مدلش رو بخرم(واقعا 30 40 تومن ضرر برای یه هفته کم نیست برا من).... تا ببینم اون دوست عزیزمون آن بشند ببینیم چیکار کنیم
من فک کردم LV81 داری میخوای 400 بدیش بره.از این 92 استفاده کردی؟نقل قول:
مگه کروز4 هنوز پیدا میشه؟نقل قول:
برای ریش تراش جدید چقد میخوای هزینه کنی؟بگو من یه مورد خیلی خوب بهت پیشنهاد میدم:46:نقل قول:
نقل قول:
خیلی کم..یه هفتس خریدمش..... اگه میشه قیمت خوب ردش کنم بره وگرنه که هیچی..... یه بار شارژشده که هنوزم شارژ داره....
دوستان ما خیلی با این ریش تراشا مشکل داریم
یکیش از ته نمیزد
یه مدل دیگه از فیلیپس گرفتم بد نبود ولی تیکه تیکه میزد و بعد از اصلاح باز میدیدی مونده
یکی بود میزد ولی حساسیت و جوش و سرخی صورت ایجاد میکرد
یکی ریشای زیر گردن رو مشکل داشت
خلاصه تا حالا کلی ریش تراش امتحان کردم
به معنای واقعی کلمه بهترین ریش تراش موجود در بازار چی هست؟
مسئله قیمتش نیست مسئله راحتی و کامل بودن اصلاح هستش
که دیگه نیازی به تیغ و ژیلت در کنار ریش تراش نباشه
قیمتشم بگید ممنون میشم
.
من خودم قبلاً فیلیپس داشتم و یه هیچ وجه ازش خوشم نمیومد.تموم این مشکلاتی که میگین تو فیلیپس جمع شدن.نقل قول:
با براون سری 5 اصلاح کردم و نمیگم بد بود ولی خوب هم نبود.براون سری7 رو نمیدونم جطوریه ولی الان پاناسونیک دارم اینقد خوبه که نمیشه از خوبیاش تعریف کرد.بنظر من در مقابل هزینه ای که میدین ارزش داره.اصلاً نقص نداره.مدلش ES-LA93-K هستش.
مدیران لطفا پست های منو برای نمایش تایید کنند...
خیلی ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی.... والا من دیدم نمیصرفه 100 تومن اضافه بدم بخاطر یه تیغه اضافی....
ممنوننقل قول:
قیمتش تو چه حدوداست؟
خونه پُرش 200، اون پاناسونیک رو از یکی پرسیدم تایید کرد این جا هم که قبلا شما تایید کردینقل قول:
دیگه اگه از این بهتر تا 200 هست و پیدا میشه چند مدل بگو (فقط رمینگتون نباشه که واقعا افتضاح بود! واسه من)
آره واقعاً. والا من خودم برای فروش یه دونه داشتم که فروختمش 350 تومن.البته این 93 سفارش آمرکیاس و برای اینجاها تولید نمیشه ولی جاش 92 رو میزنن که از نظر کیفیتی پاینتتره نسبت به 93 و یه فرق کوچولو که دارن اینه که 92 رو وقتی به برق وصل میکنی کار میکنه اما 93 نه.البته من 92 نداشتم و نمیدونم این صحت داره یا خیر.93 بخوای میتونم برات پیدا کنم با همین حدود 350 تومننقل قول:
350 تومن.پست بالام رو بخون توضیح کامل دادم.نقل قول:
ببینید بنظر من تو این رنج قیمت بنظر من پاناسونیک ES-LT50 خوبه.3تیغه و دور موتورش هم 13000 دور در دقیقه هست که خیلی خوبه.یه ریش تراش هم دیدم پاناسونیک ES-LF51 چهار تیغه و دور موتورش هم 14000 هستش قیمتشو نمیدونم.بعضی مدلهای فیلیپس هم من شنیدم خوبن ولی مطمئن نیستم.نقل قول:
سلام. حواسم نبود با تیغ صورتمو زخم کردم/ لطفا بفرمایید باید چی کار کنم؟ من کرم بادام (مرطوب کننده) زدم. نمیدونم اصلا ربطی داره یا نه ولی تنها کاری بود که به ذهنم رسید.
اولش (دیروز) چیزی بنظر نمیومد. کمی قرمز بود. ولی الان قشنگ جای تیغه هه مونده و از سه فرسخی تابلوـه.
---------- Post added at 04:53 AM ---------- Previous post was at 04:51 AM ----------
لطفا سریع پاسخ بدید. ممنون
مگه زخم ایجاد شده خیلی عمیقه؟:18:نقل قول:
سلام دوستان گرامی. لطفا راهنمایی کنید. یک اصلاح بدن خوب معرفی کنید که مثل تیغ از ته بزنه. قیمتش مهم نیست فقط خوب باشه. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
عمیق که نیست ولی از سه فرسخی معلومه. قشنگ دو تا خطه قرمز تیره س. شما راهی بلد نیستید؟نقل قول:
بهترین بادی گرومی که من میشناسم Philips TT2040 هستش که قیمتش حدود 110 تومنهنقل قول:
والا تا بحال به این مشکل بر نخوردم:41:نقل قول:
برادر مطمئنی فویل روش رو گزاشته بودی؟!!! اولین باری که اینطوری شده بودم وقتی بود که کروزر داشتم....نقل قول:
به نظرم زخم شدن با ماشین دوتا دلیل داره یا موتورش ضعیفه و یا خیلی ماشین رو روی پوستت فشار میدی.
ضدعفونیش کن و از بتامتازون برای از بین بردن زخمش استفاده کن.
تایید میشه Philips QT2040 کلا فیلیپس بادی گروم های خوبی میزنه.نقل قول:
فکر کن فیوژن زدی و زخم شده:31:نقل قول:
من کی گفتم ماشین؟ گفتم تیغ. با طیغ اینطوری شدهنقل قول:
برادر مطمئنی فویل روش رو گزاشته بودی؟!!! اولین باری که اینطوری شده بودم وقتی بود که کروزر داشتم....
به نظرم زخم شدن با ماشین دوتا دلیل داره یا موتورش ضعیفه و یا خیلی ماشین رو روی پوستت فشار میدی.
ضدعفونیش کن و از بتامتازون برای از بین بردن زخمش استفاده کن.
چی هست؟نقل قول:
فکر کن فیوژن زدی
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
نقل قول:منم فکر کردم با ماشین زدی....خب وقتی افقی بکشی رو پوست پوستتو میبره دیگه.....نقل قول:
کسی نیست راهنمایی کنه؟نقل قول:
الان بهترین ریش تراش بازار چیه؟
قیمت اصلا برام مهم نیست
یکی دوستان گفت ES-LA93 ولی انگار مدلای بهتری هم هست
این lv-81 ?
بهترین ریش تراش دنیا در حال حاضر Panasonic es-lv81 هستش که قیمتش فک کنم حدود 500 تومن باشه.نقل قول:
سلام دوستان
میخواستم یه ماشین ته زنی بگیرم
گرون نباشه
زیره 80 باشه ترجیحا
ممنون میشم راهنمایی کنین :11:
مدیر عزیز تو این نرخ چیز دندونگیری گیرت نمیاد میتونی یه 20 تومن دیگه بزاری روش و یه philips qc 5550 بخری که خودم هم ازش دارم و با وجود 3 تیغه و موتور قوی انتخاب خوبی خودم از اینجا خریدم و آخرش نظرمو گفتم :نقل قول:
کد:http://www.philips-kala.com/component/virtuemart/page/shop.product_details/flypage/flypage.tpl/product_id/134/category_id/25.html
---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
من با پاناسونیک کار نکردم اما چیزی رو که دارم توی محصولاتش میبینم اضافه کردن تیغه های متعدد هست مثلا تفاوت 5تیغه با 4 تیغه بیش از 100 تومن میشه....فکر نکنم ارزش داشته باشه.نقل قول:
مرسینقل قول:
از این مدل خوشم اومد :دی
سعی میکنم بگردم پیدا کنم
فقط این موضوع :
قابل تنظیم هست دیگهنقل قول:
ابلیت کوتاهی مو از0 تا 15 میلیمتر
چون من همیشه دوست دارم یه ته ریش داشته باشم
یه دونه فیلیپس دارم خودم 3 تیغه هست ولی از این 3 تیغه هایی که 3 تا گردالین و توی سه گوشه قرار دارن
راضی هم بودم ولی خیلی از ته میزنه و پوست رو اذیت میکنه
دیگه منم به اجبار با تیغ میزنم
این مدل خوب هست دیگه
نه؟ :31:
سلام
من میخوام ریش تراش بخرم و نیاز به راهنمایی دارم. تا حالا برای تراشیدن ریشم از تیغ(ژلت) استفاده میکنم. اما متاسفانه خیلی وقتها صورتم خونی میشه(خصوصآ دور چانه). قسمت سبیل هم بعضی وقتها خط میفته و یه ذره خون میاد که تا حالا 2 تا خط انداختم که جاش باقی مونده. زخمی کردن صورت از یه طرف و از طرفی دیگه بی حوصلگی برای تراشیدن ریش-هفته ای یک بار ریش و سبیلم رو با تیغ میزنم- طوریکه دلم میخواد سریع و راحت ریشم رو بزنم، باعث شده تصمیم به خریدن ریش تراش بگیرم. اما حالا نمیدونم ریش تراش BRAUN بخرم یا ریش تراش PHILIPS . با کدومش میتونم سریعتر ریش و سبیلم رو بزنم؟ BRAUN سرش مثل یه قلم باتری هست، اما PHILIPS سرش پهن و مسطح و سه تیغه هست. کدوم بهتره؟ با کدوم میشه سریعتر صورت رو تراشید؟
سلام
من یه ریشتراش فلیپس rq 1280cc دارم چطور باهش ریشم بزنم
من این مدل رو دارم اولش به نظرم خیلی عالی نبود ولی حالا دیدم واقعا عالی هست
به صورت دایره ای باید اصلاح کنید توی یکی از دفترچه ها آموزش داده
6 ماه دارمش تا حلا 10 بار باهاش ریشم نزدم
باید ریشتراش رو صورتم فشار بدم
دایره ای که میزنم همنطوری که تو دفترچه نشون داده
به ریشم که دست میزنم یکدست کوتاه نشده
زیر چونه دور گردن چطور میزند بعد
ممنون
خب اونم همینطوری البته بعضی جاها مثل بقیه ریش تراشها هم میشه زد
چرا میشه از ته زد چند بار باید روی صورت ببریش تا از ته بزنه
سلام. ریش تراشی هست که توریش جابجا شه؟ مثلا بیاد جلوتر یا از ته نزنه
ریش تراش یه بدی داره و اینه اگر بخوای 3 تیغ کنی باید ریشت از یه حدی بیشتر نباشه ...من نمیدونم ریش شما بعد 1 هفته به چند میلیمتر میرسه اما تا 2 میلیمتر رو خیلی خوب میزنه.نقل قول:
والا اگه پوستت حساسه که فیلیپس فوق حساس بگیر...
بله دوتا شونه داره که میتونی تنظیم کنی.نقل قول:
از ته هم میزنه مثلا دیشب بعد 3-4 روز اومدم ریشمو بزنم به نسبت بلند شده بود اول با صفر زدم بعدشم با سری فویل دارش از ته و کاملا صاف و سه تیغ!!!
من اونا رو هم تست کردم میدونی وقتی یه جایی رو اصلاح نکنه چطوری میتونی تنطیمش کنی که فقط همونجا رو بزنه.....از طرفی تمیز کردنشم دردسری هست! حالا نمیدونم این سری جدیدا چطوری هستن! اما تعریف فوق حساسشم شنیدم.....
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------
خیرنقل قول:
همیونطور که دوستمون هم گفتن تو دفترچه نوشته که به صورت دایره ای روی پوست بکشید.نقل قول:
نقل قول:
دادا سلام
میگم که این ژیلتهای فیوژن 5 تیغ Vibration دار رو نمیدن دیگه ؟
آخه طرف داخل داروخونه گفت که ما تحریم هستیم و نمیدن.
Take Care:40:
اگه نخوایم از ته بزنه باید trimmer/ماشین اصلاح گرفت؟ با ریش تراش نمیشه از ته نزد؟
بله واسه ته ریش از خانواده موزر که همون وظیفه کوتاهی ریش رو دارن میتونین استفاده کنید که برند های مختلفی هم هست واسش.نقل قول:
ریشتراش صرفا بسته به سلیقتون 3 تیغ و 6 تیغ میکنه صورتو....:31:
والا باید باشه چند جا دیگه رو بگرد ببین چطوریه ؟!!! این دوستمون هم که میتونه واست بگیره.نقل قول:
ولی چیزی که از فیوژن فهمیدم مثلا خودشو با دو تاتیغه میخری 12 تومن بعدش یه بسته 4 تایی تی؛ش 13 تومنه!!!!
من دیشب جواب دادم ولی مدیر فهیم ما فکر کرد من دارم کاسبی میکنم:دی....نقل قول:
تا دلت بخواد گیر میاد....اتفاقا اون زمانی که من گرفتم یعنی حدود 2 سال پیش خیلی سخت اصلش گیر میامد ولی الان خیلی راحت گیر میاد.....