دوست عزیزنقل قول:
تا آنجا که من می دانم به جز آن راه حلهای که گفته شده راه حل دیگری ندارد البته فقط برای زبان فارسی
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
تا آنجا که من می دانم به جز آن راه حلهای که گفته شده راه حل دیگری ندارد البته فقط برای زبان فارسی
سلام یه تلوزیون داشتم سامسونگ مدل : PS43F4500
میخواستم آپدیدتش کنم ممنون میشم لینک دانلودش رو بزارید
دوست عزیزنقل قول:
از این سایت دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام توی سری 7 سامسونگ رو با USB میخوام ابدیت کنم مدل مشابه 46ES7770 رو میخوام کسی نرم افزار رو داره قراربده ممنون میشم
دوست عزیزنقل قول:
نام گذاری اصلی سیستم شما که در داخل منوی سیستمتان است این ua46es7500است و از این سایت دانلود کنید.
سلام
مدل تلویزیون من UA46ES6980 هستش ولی متاسفانه تو سایت نیست مداش!!!:n03:
لطفا راهنمایی کنید از کجا گیر بیارم فیرمورش رو
متشکرم
:n39:
دوست عزیزنقل قول:
مدل اصلی دستگاه شما UA40ES6800 است و می توانید از این سایت دانلود کنید.
با سلام
چند سال قبل ال ای دی UA46D7770LM خریدم و همون موقع ورژن اون از 1015به 1016 آپدیت شد و با تعقیرات منو مخفی کانالهای اینترنتی را دریافت کرد و هیچ مشکلی برای اون پیش نیامد اکنون که پس از دو سال وارد اسمارت شدم اون کانالها باز نمیشوندو APP هم اجرا نمیشه ولی Web اجرا میشه ورژن هم هنوز 1016 است ولی توی سایت امارات ورژن 1021 هست آیا باید ال ای دی را آپدیت کنم تا کانالها باز شوند در ضمن اینترنت من 10M هست
دوست عزیزنقل قول:
ممکن است آن موقع آن کانالها که می گویید رایگان بوده ولی حالا نیست و یا به دلایلی آی پی آنها تغییر کرده و شما نمی توانید از آنها استفاده کنید شما آن APP ها را یا آبدیت کنید و یا اینکه آنها را حذف و مجدد نصب کنید.
سلام
تلویزیون ما مدل UA40H6390 هستش
تو سایت سامسونگ مدلش نیست
می خوام اپدیتش کنم
فایلش رو از کجا دانلود کنم
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
مدل اصلی شما Ua40H6300 است و شمل می توانید از این سایت دانلود کنید.
سلام ال ای دی من سامسونگ سری 5 هست 48 اینچ مدلش UA48J5850AW S از کجا اپدیتش کنم تشکر:n41:
با سلام خدمت دوستان
شاید این سوال من پاسخ داده شده بود اما بدلیل کثرت صفحات همه رو نخوندم
من فریمور ال ای دی ua32f4500 رادانلود کردم و پوشه استخراج شده را در یک یو اس بی سرعت و حجم بالا کپی کردم اما در تلویزیون گزینه بروزرسانی غیر فعاله یعنی وقتی کابل شبکه را وصل میکنم آنلاین فعال میشه اما با قطع شبکه بروزرسانی غیر فعاله حالا چطور باید از یو اس بی آپدیت کر؟
دوست عزیزنقل قول:
این دستورالعمل خود شرکت است
به روز رسانی دستی
سايت سامسونگ رفته واز قسمت پشتيبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فايل را در کامپيوتر استخراج کنيد ( چون اگر اول آن را استخراج نکونيد آن فايل فعال نمی شود و حتما بايد همنام همان فايل زيپ شده باشد) سپس به وسيله فلش به تلويزيون وصل کنيد و از قسمت منو - پشتيبانی - ابديت نرم افزار آن را نصب کنيد.
سلام من یک تی وی 48JU6980 خریدم.
آیا به بروزرسانی نیاز داره؟
نسخه فعلیش چند باید باشه و اگه نسخه جدیدی هست لطفا بگید از کجا دانلود کنم؟
گیرنده این تلویزیون از نوع ----T2 هست یا ----T ؟
همچنین میخواستم در تاپیک فراخوان ثبت front color و type ثبت کنم ولی نمیدونم چجوری اطلاعات را بدست بیارم لطفا راهنمایی کنید.
سپاس
دوست عزیزنقل قول:
وقتی که تلویزیونتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت هم ندارد و بهتر است این کار را نکنید.گیرنده این تلویزیون از نوع ----T هست و برای دیدن front color و type باید با کنترول معمولی
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
کد:
info > menu > mute > power
ودر منوی option می توانید اطلاعات مربوطه را ببینید .
هشدار : قبل از هر کاری اول از منو ها عکس بگیرید و آیتمی را بدون اطلاعات تغییر ندهید چون ممکن است موجب خسارت شدید شوید.
سلام اخرین نسخه نرم افزار دو تلویزیون زیر رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
خیلی گشتم اما پیدا نکردم :n03:
48H6490
و
51H4950
دوست عزیزنقل قول:
برای این نتوانستید پیدا کنید چون سامسونگ ایران نام گذاری مدل اصلی تلویزیونتان را به نام گذاری ایرانی تغییر می دهد . و برای اینکه بدانید نام گذاری اصلی تلویزیونتان چیست کافی است آن را از منوی مخفی و منوی OPTION آن را ببینید. وبعد از این سایت فریمورتان را دانلود کنید.
سلام واسه D6960 آخرین اپدیتی که سراغ دارین چیه؟
sent from my Xperia C3-Dual
دوست عزیزنقل قول:
این آحرین ورژنی است.
سلام مدل تلوزیون من UA40H5870AW هست و تو سایت سامسونگ مدلشو پیدا نکردم.ممنون میشم راهنمایی کنید
ببخشید مدل کامل TV من Ua40d6960 هستشنقل قول:
موردی نداره
دوست عزیزنقل قول:
بارها توضیح دادم که این نام گذاری ایرانUa40d6960 برای تلویریون شماست و نام گذاری اصلی Ua40d6600 همان است که در منوی سیستمتان نوشته .
استاد گرانقدرنقل قول:
این مورد رو میدونم ولی باتوجه به لینک ارسالی شما که مربوط به مدل ۵۵ اینچ هست عرض کرد با مدل ۴۰ اینچ من مشکلی نداشته باشه
دوست عزیزنقل قول:
اینم برای 40 اینچ
با سلام مدل tv منua46es7770m است مشکل روشن و خاموش دارم
خواهشن نرم افزار حدید و اپدیت ان را بزارید
دوست عزیزنقل قول:
برای آبدیت می توانید از این سایت استفاده کنید. مدل نام گذاری ایران برای تلویزیون شماua46es7770m و نام گذاری اصلی ua46es7500m می باشد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه تلویزیون سامسونگ سری 5 دارم.
مدلش ua46d5500rr هست که پشت تلویزیون نوشته .
دو سه سال پیش آپدیتش کردم به ورژن 1015 الان خواستم به ورژن 1016 آپدیتش کنم البته ز طریق usb هر کاری میکنم میگه هیچ فایلی برای ارتقا موجود نیست.
از چند مدل فلش های مختلف هم استفاده کردم نشد.
اسم پوشه رو عوض کردم نشد.
به نظرتون مشکل از چیه ؟
تو منوی تماس هم که میرم مدل رو زده T-MST5DAAC-1015.1
تو منوی مخفی قسمت آپشن مدل رو زده 46A6UF0E
اسم فایل و پوشه ای که استفاده میکنید دقیقا چیه؟نقل قول:
همون فایلی که استخراج شد رو کپی کردم تو فلش که خب نشد
یه پوشه ساختم به همون اسمی که بالا گذاشتم و پوشه استخراج شده رو گذاشتم توش باز هم نشد.
فرستاده شده از HTC One_M8ِ من با Tapatalk
ی پوشه به اسم TMST5DAAC بساز و فایل دانلود شده رو باز کن داخلش ی پوشه بنام image هست اونو بریز داخل این پوشه حله...درغیر اینصورت فایل دانلودشده مربوط به مدل شما نیستنقل قول:
فایل رو که مطمئنم درست دانلود کردم.
اینکار رو هم کردم ولی نشد.
سلام.
مدل تلوزیون من ua32j5880aw ممنون میشم لینک بروزرسانی جدید رو بدید
دوست عزیزنقل قول:
مدل اصلی تلویزیون تان را از منوی سرویس در همان صفحه اول ببینید و آن را در این سایت وارد کرده و فریمورتان را دانلود ونصب کنید.
کسی پیشنهادی نداره ؟نقل قول:
من فایل آپدیت فیرمور رو از اینجا دانلود کردم و طبق راهنمای توش روی فلش ریختم. فلش رو به تلویزیون وصل کردم و به بخش Support و Update رفتم اما اصلا USB رو برای آپدیت چک نمیکنه و ارور میده پیکربندی شبکه رو بررسی کنید.
من چطور میتونم تلویزیون رو با USB آپدیت کنم؟
مدل 46F8800 هست و فیرمور رو از اینجا گرفتم:
دوست عزیزنقل قول:
برای سری f
برای آپدیت از طریق USB در سری fابتدا به منوی تلوزیون رفته و گزینه تماس با سامسونگ را انتخاب کنید و نسخه نرم افزار نمایش داده می شود .
نام فایل موجود در USB باید همنام با این نسخه ویرایش شود تا برای تلوزیون قابل شناسایی باشد
دفریمور را دانلود کردم بعد از حالت فشرده خارج کرده تو فلش می ریزید
مثلاً اسم پوشه فایلش این است: T-MST12UABC
بعد یه پوشه مطابق نسخه نرم افزاری که در گزینه تماس با سامسونگ است درست می کنید
اطلاعات اولی را تو پوشه دومی می ریزید
بعد فلش را به تلویزیون میزنید به روز رسانی انجام می شود
.
متشکر از پاسختان.نقل قول:
مراحلی که فرمودید رو طی کردم شناسایی شد اما قبل از شروع این پیغام رو داد:
No valid update files found. Please check your USB device and try again
نسخه نرم افزار رو در تماس با سامسونگ طبق عکس زیر نوشته:
نسخه ای هم که من دانلود کردم و اکسترک کردم اسم پوشش اینه T-FXPUABC و داخل این پوشه هم یک فایل info.txt هست که ورژن نرم افزار رو نوشته که 1125.0 هست و یک پوشه به نام image هست که داخلش یه فایل بنام upgrade.msd هست.
طبق فرامیش شما من پوشه جدیدی طبق نسخه نرم افزار تلویزیونم ساختم با نام T-FXPDIRC و محتویات پوشه اصلی رو به این کپی کردم. بعد وصل کردم به تلویزیون و رفتم برای آپدیت اقدام کنم که اون اروری که نوشتم رو نمایش داد.
آیا باید فولدر رو به صورت کامل یعنی اینطور تغییر نام بدم؟
T-FXPDIRC-1110.0
یا همون T-FXPDIRC خالی
و همچنین آیا باید محتویات داخلش رو هم تغییر نام بدم؟
کلاً طبق تصاویر من چه تغییراتی باید بدم که شناسایی و آپدیت شود؟
دوست عزیزنقل قول:
T-FXPDIRC خالی بنویسید.
این روش خود شرکت است.
قبل از هر گونه آبدیت اول از قسمت منو ---> پشتیبانی---> تماس با سامسونگ ---آن را باز کنید و در قسمت اطلاعات محصول ویرایش نرم افزار را یادداشت کنید چون در موقع دانلود فریمورتان باید اسم آن با اسم محصولتان یکی باشد تا بتوانید از آن استفاده کنید مانند این اسمها
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
و طبق سایت سامسونگ باید اینگونه عمل کنید
STEP1. چگونه برای آماده سازی درایو حافظه USB
1- فایل سیستم عامل را از سایت سامسونگ به کامپیوتر تان دانلود کنید.
فرمت نام فایل به شرح زیر است. این به این معنی است که نسخه ای از سیستم عامل می تواند باشد.
بنابراین می توان آن را با یکی از این نسخه ها مطابقت داد.
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
2- درایو حافظه USB را به پورت USB بر روی PC خود وصل کنید. فایل را به درایو حافظه USB کپی کنید.
3- مراحل زیر را دنبال فایل را از زیپ خارج کرده و برای سیستم عامل پوشه ایجاد می کنید. پوشه باید همین نام با فایل داشته و در دایرکتوری ریشه وجود داشته باشد.
3-A. - دوبار کلیک کنید و یا فایل را اجرا و پوشه مقصد را انتخاب کنید. و سپس کلیک کنید "“Extract”.".
3-B. - پوشه اجرایی را به درایور USB تان ذخیره و تایید می کنند که درایور USB کپی شده است
STEP2. چگونه به ارتقاء نرم افزار توسط USB
1. درایو حافظه USB حاوی سیستم عامل را به پورت USB تلویزیون تان قرار دهید.
2. تلویزیون را روشن کرده و در حدود 1 تا 2 دقیقه صبر کنید.
3. با فشار دکمه منو، 'پشتیبانی'، 'به روز رسانی نرم افزار "، و سپس" بروز کن' را انتخاب کنید.
4. پیام برای جستجوی فایل های به روز رسانی نمایش داده می شود. فشار دهید بله.
5. اگر تلویزیونتان نسخه نرم افزار معتبررا پیدا کرد، یک پیام نمایش می دهد. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون به روز رسانی را شروع می کند.
6. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون شروع می شود به روز رسانی. هنگامی که برنامه ارتقاءدهی فریمور را کامل کرد، تلویزیون خاموش می شود و پس از آن به خودی خود روشن می شود.
دوست عزیز من این کارا رو همه رو کردم و مفصل هم نوشتم اما موقع آپدیت مینویسه No valid.....
فقط هم پوشه T-FXPDIRC نوشتم بدون اضافات. محتویات اکسترکت شده رو هم بهش منتقل کردم اما نمیشه