[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
آقا تبریک می گم جی میل همین الان آزاد شد امیدوارم همچنان آزاد بمونه
برای من هنوز فیلترهنقل قول:
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
واسه من که هنوز فیلتره!!نقل قول:
در هر صورت من که میخوام کوچ کنم به سرویس های ماکروسافت. دیگه تا تقی به توقی بخوره فوری جیمیلیو، گوگلو و... رو فیلترمیکنن. دیگه حسابشو نمیکنن که مردم با این سرویس ها کارهای روزمرشونو انجام میدن.
همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یکی از دوستان معرفی کرد خیلی خوبه. محیط کاریش هم براساس ویندوز8 طراحی شده.
برای من هنوز فیلتره
بهتره منم کوچ کنم ولی عوض کردن ایمیل یکم مشکله
تو کلی سایت با این ایمیل ثبت نام کردم
چرا از فیلشکن استفاده نمی کنید ؟ راحت وارد جیمیل میشه
واسه فرستادن متن خوبه اما وقتی بخوای 20MB Attach کنی تازه، مشکلاتت شروع میشه. مدام fail میکنه.نقل قول:
هم جی میل آزاد شده و هم گوگل سرچ
وایمکس / ایرانسل
واسه که من هنوز هر دوشون فیل هست
قبلاها یادم فیلتر کردن جدا جدا بود یعنی به ispها دستور میدادن فلان سایت رو فیل کنند ولی تا اونجا که میدونم الان خود مخابرات یه راست از سرچشمه واسه همه ispها فیل میکنه، حالا چطور برای بعضها از فیل در اومده ولی برای بعضی ها نه، نمیدونم؟!!!
اینجاست که میگن: روایتها مختلفه. برای من هم فیل سرراهش هست.
مال من همچنان آزاده سرچشم که از اول ف نبود در ضمن دوستانی که می گند کوچ سخته می تونند میل جدیدشونو بسازند بعد از قبلیه فوروارد کنند تو جدیده اگر کار واجب پیش بیاد می فهمند با ف شکن برند تو جی میل انجام بدند. البته کوچ هم راه حل نیست اینجوری که پیش می ره یه زمانی می رسه اینترنت می شه همون ملیش
جیمیل رو خدا آزاد کرد :دی
هوراااااااااااا:دی
به نظرم کوکی هاتونو پاک کنین و تنظیمات isp تون رو یه بار دیگه انجام بدین شاید درست شد چون https رو این isp ها هم میتونن تاثیر گذار باشند
جی میل امکان فیلتر ایمیلها رو نداره ؟نقل قول:
معمولا ایمیل هایی که واسه خودت می فرستی (از داخل خود جیمیل) به اسم me نمایش داده می شننقل قول:
شما می تونی تو قسمت سرچ میل هاتون با اسم me سرچ کنید و اونارو واستون جدا کنه
سلام
آیا امکان برگرداندن ایمیل های پاک شده از Trash هست ؟
سلام...نقل قول:
نه متاسفانه....
من چند وقتی هست هیچ ایمیلی دریافت نمیکنم
نمیدونم مشکل چیه اما اصلا ایمیل ها بدستم نمیرسه
بعد از شروع فیلترینگ این اتفاق افتاد برام
واقعا نیاز به کمک دارم هرچی به ذهنتون میرسه بگید تا چک کنم
خودم دارم کلافه میشم
الان فههمیدم ایمیل هایی که ارسال میکنم به دست طرف میرسه اما در قسمت send ایمیل من چیزی نمیادنقل قول:
:sq_10::sq_10::sq_10::sq_10::sq_10:
سلام.
همچین موردی که شما خواستید در جی میل،من به دنبالش گشتم،ولی نبود...
به نظر من از یاهو استفاده کنید بهتر هست. چون این امکان رو داره.با فلش هایی که در نوار بالای میلی که دارید به سمت بالا وپایین.
موفق باشید.
آلترناتیو میل جیمیل رو از کجاش باید تغییر داد؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیز ابتدا وارد جیمیل بشید. بعد از قسمت گوشه بالا سمت راست روی ایکون عکس کلیک کنید و اکانت رو انتخاب کنید. یا اینکه مستقیما پس از ورود به جیمیل روی لینک زیر کلیک کنید تا به تنظیمات اکانت برید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سپس از قسمت اول ایمیل خودتون رو قرار بدید. ( Email addresses and usernames )
موفق باشید.
اموزش ساخت جی میل رو میذارین پلیز
آقاااااا بخوام کله ایمیلامو پاک کنم چی کنم؟ آموزشه یاهو بود ولی جیمیلو پیدا نکردم
نقل قول:
وقتی که Select All کردین، طبق عکس یه گزینه اضافه میشه (کادر سفید)
سلام
من چند تا سايت رو تو جي ميلم فيل تركردم منتها مياد تو تراشم و خود به خود پاك نميشه
گزينه اييم تو قسمت فيل ترنديدم
راهي داره كه آدرسايي رو كه فيل تر ميكنيم خذف شن و تو Trash نيان
سلام
من پسوورد جيميلم رو عوض كردم و بعدش پسوورد رو فراموش كردم تا الان دو تا راه هم امتحان كردم ج نداده
به ريجستري جيميل ،ايميل زدم كه رمز عبورم رو فراموش كردم كه هيچ جوابي واسم ارسال نشد اينا رو زدم:
برنامه Multi Password Recovery هم جواب نداد...نقل قول:
Mail before checked in Gmail :
Mail after checked in Gmail :
My Password in Gmail :
سپس عبارت زیر را تایپ کرده و send را بزنید.
Registeryinfirmation&tosentGmail:Compose?&mailinfo rmation&5&6&g&to&e&3&0&n&k&ipCheckin tomailAddress&PasswordChecked to mailAddressTo=61.36.51.11.gmail@web20728.mailinfor mation.gmail.com
من رمز عبور سابقم رو دارم ،از چه طريقي ميتونم به ريجستري پيام بدم كه بهم پسوورد جديد بده
كسي نرم افزار بهتري سراغ نداره چون تقريبا هشت ماه از اين قضيه ميگذره ..
آقا كسي ميدونه كمكم كنيد چون خيلي حياتيه
سه تا سوال دارم
یکیش اینه که چطور میشه یک ایمیل رو بلاک کرد؟
دوم اینکه اگر ایمیل کسی رو بلاک کنیم و اون برامون ایمیل بفرسته چه بر سر اون ایمیلا میاد و ایا بعد از اینکه اون ایمیل ها رو پاک کردیم اون ایمیلا میاد یا نه ؟
سوم اینکه اگر بخوام یه ایمیل خاص رو به یک فولدر خاص بفرستم باید چه کار کنم ؟به جای اینکه به اینباکسم بره بره داخل یک فولدر تو ایمیلم که براش درست کردم
نقل قول:
با سلام
دوست عزیز تنها راه برای بازیابی پسورد جیمیل استفاده از اطلاعات زمان ساخت اکانت هست. زمانی که شما جیمیل خودتون رو ساختید یه سری اطلاعات از شما گرفته شده. نظیر ایمیل پشتیبان یا سئوال و جواب امنیتی یا شماره موبایل
شما برای بازیابی پسورد به یکی از این موارد نیاز دارید. به ادرس زیر مراجعه کنید و مطابق با اطلاعاتی که در دست دارید اقدام کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه اول مربوط به بازیابی پسورد هست.
موفق باشید.
سلام دوستان
آقا این پیام دهنمونو مورد عنابت قرار داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سرویس جیمل نمیره و همینطور جیتاک اصلا ساین نمیشه
هر تاریخی هم که بگید تاریخ ویندوز رو عوض کردم
فدای شما ببینید چیکارش میشه کرد
مربوط به ساعت که نمیشه . مربوط به تنظیمات security فایرفاکسه . چون ندارمش نمیدونم دقیقا از کجا باید درستش کنی . توی تاپیک فایرفاکس بگو دوستای اونجا کمکت می کنن .نقل قول:
سلام؛ پوشه ی اسپم جیمیل رو از کجا باید آورد؟
سوال دیگه م اینه که وقتی توی یه سایتی عضو میشم و جیمیلم رو به عنوان ایمیل وارد میکنم ، بعد یه ایمیل فعال سازی باید بیاد. که توی جیمیل اصلاً انگار قابل مشاهده نیست.
ولی در عوض ID یاهو رو وارد که میکنم همون لحظه ایمیل دریافت میشه. مشکل چیه؟
پوشه spam رو با انتخاب کردن گزینه spam در سمت چپ صفحه جی میل ببینیدنقل قول:
:sq_14: هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــان!نقل قول:
نه ؛ من الان همون سمت چپ گزینه ی اسپم رو ندارم. باید چطوری بیارمش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی شما این اسپم رو نداری ؟ گزینه های دیگه رو چی ؟ رو حالت کلاسیک هستی یا استاندارد ؟
اگه توی حالت کلاسیک باشی مثل عکس بالاست و اگه استاندارد باشی همین گوشه چپ موس رو ببر روی Drafts بعد یه چندتا گزینه دیگه هم میاد یکیش more هست دوباره اون رو بزن چندتای دیگه رو هم میاره که spam رو اونجا داره
درست شد! تو حالت استاندارد بود. همینطوری دیده نمیشد وقتی موس رو بردم روی منو چند ایتم اضافه شدن!نقل قول:
دوستان من میخوام ببینم آخرین بار چه تاریخی وارد جی میلم شدم.... راهی هست بفهمم؟
توی هر صفحه از gmail پایین سمت راست Details رو بزن یه پنجره میاره last activity ...نقل قول:
حتی ip آخرین کامپیوتری که وصل شده هم نشون میده
این گزینه ی detail فقط آخرین بار رو نشون مییده.مثلا اگه من الآن وصل بشم فقط زمان وصل شدن الآن رو نشون میده...قابلیتی نیست که من بفهمم مثلا در یک ماه گذشته چه روز هایی log in کردم؟نقل قول:
نه . چنین امکانی نیست .نقل قول: