زدم ولی باز بهم ریخته ایمیلهام میاد ....:41:نقل قول:
همون بالای ایمیل ها date رو بزنی فک کنم درست بشه؟!
Printable View
زدم ولی باز بهم ریخته ایمیلهام میاد ....:41:نقل قول:
همون بالای ایمیل ها date رو بزنی فک کنم درست بشه؟!
با سلام.نقل قول:
دوست عزیز من خودم تست کردم با زدن همون گزینه ایمیل ها رو میشه مرتب کرد.
ولی با این حال برای اینکه شما یک بار دیگه بتونید به ایمیل هاتون نظم بدید به نظر من تمامی ایمیل هایی که مورد نیازتون هست رو مارک کرده و به یه پوشه که از قبل ساختید انقال بدید. سایر ایمیل هایی که بی ارزش هستند از جمله اسپم ها و ایمیل های تبلیغاتی رو پاک کنید به طوری که Inbox شما کاملا خالی بشه. با این کار روال عادی باز هم در قسمت Inbox شما جریان خواهد داشت.
موفق باشید.
درود دوستان من امروز هرچی میخوام وارد یاهو شم این ارور رو میده ولی با یاهو مسنجر میتونم وصل شم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا در چند پست اخیر، مشکلی مشابه مطرح شد،نقل قول:
ببینید درست میشه:
سلام
نمیدونم چرا 10 روزه نمیتونم هیچ فایلی رو attach کنم
مثلا یک فایل تکست خالی رو هم قبول نمیکنه و فوری بعد از انتخاب قرمز میشه ( یعنی ارور )
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستان ایمیل های موجود در ترش، خود به خود بعد از زمان معینی پاک میشند ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايد ايراد از browserتون باشه، براي من هم پيش اومده. Browserهاي ديگه رو هم امتحان كرديد؟
Adobe Flash Player نصب هست رو مرور گرتون ؟نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیزان
من نیمدونم چند روزه چرا نیمیتونم با آی دیم وارد چت روم بشم؟؟؟با آی دی های دیگه امتحان کردم مشکلی نداره وارد میشه .
فقط این آی دی مشکل داره کسی اگه راهی بلده ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اخطار بده 2 دقیقه بالا مباد
این مشکل میتونه هم از بروزر باشه، هم از قدیمی شدن فلش پلیر و ...نقل قول:
من خودم چون در یاهو جدید بارها، با این مشکل مواجه شدم
همیشه زمان اتچ از ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنم و به مشکلی هم بر نمیخورم ...
تنظیمات فولدر ترش دست یوزرها نیست...نقل قول:
خود یاهو هر از چندگاهی ایمیلهای ترش را پاک میکنه و این هر از چند گاه، هیچ زمان معینی نداره ...
ممنون.نقل قول:
آخه این هر از چند گاهش بعضی وقت ها خیلی زود میشه و عملا قضیه رو بی فایده میکنه. میری توی ترش تا یه ایمیل رو برگردونی، میبینی نیست !!
سلام..
میخواستم بدونم میشه این ایمیلهای تبلیغاتی که میاد برامو میتونم ایگنور کنم؟
قبلا فقط میرفت تو پوشه اسپم الان تو اینباکسم هم میاد.خیلی هم زیاد.
سلام...نقل قول:
محسن جان اینجا سوال مطرح شده بود، توضیح داده بودم:
دوستان عزیز
2 شب هست نه میتونم با یاهو مسنجر و نه از طریق Web Browser وارد یاهو میل بشم...مشکل چیه دقیقا؟؟
سلام چجوری میشه Conversation History همرو پاک کرد جز چند ایدی خاص ؟ 18 000 تا متن سیو شده هست یه سریش نمیخوام پاک شه
چه جوری میشه Password رو عوض کرد ؟
سلام دوستان
چجوری میشه پروفایل یاهومو به حالت قبل برگردونم؟ تو این حالت جدید که زدم نه می تونم استیتوس بذارم و نه ماله دیگرونو ببینم:41:
سلام...
نمیدونم مشکلتون رفع شد یا نه ...نقل قول:
ولی مدتی ست ، سرعت پردازش ایمیل یاهو و جیمیل از برخی سروها پایین اومده
میتونه یکی از دلایلش این باشه.
ولی شما برای مطمئن شدن، با سیستم های دیگه امتحان کنید و ببینید میتونید ساین این بشین یا نه.
در قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونین پسورد را عوض کنید :11:نقل قول:
تا جایی که میدونم این امکان نیستنقل قول:
حدس میزنم، یاهو پروفایل همچنان در حال اعمال تغییرات باشه
موفق باشید :11:
سلام
یه چند وقتی هست نمیتونم وارد هایو میل بشم هم ID رو درست وارد میکنم هم PASS رو ولی نمیره تو در ضمن پسوردم هم خیلی قویه وفکر نمیکنم کسی پیداش کرده باشه. به نظرتون مشکل از کجاس؟ با VPN و ------ هم وارد نمیشم که مشکل از اونا باشه !!! چه اتفاقی افتاده نمیدونم!!!!
نقل قول:
با سلام
دوست عزیز هیچ دلیلی بر این مطلب نمیشه عنوان کرد الا اینکه بگیم یا پسورد شما رو کسی بدست اورده و تغییر داده یا اینکه پسورد رو به اشتباه وارد می کنید.
اگر از همه موارد مطمئن هستید می تونید به بخش بازیابی پسورد مراجعه کنید و برای بدست اوردن پسورد جدید اقدام کنید.
موفق باشید.
نمیشه کاری کرد هر چی میل میاد برامون بره به یه آدرس جیمیل؟
نقل قول:سلام...نقل قول:
البته در کنارش شاید، سرعت نه چندان مطلوب اینترنت بخصوص برای ایمیل یاهو و جیمیل هم در این مشکلی که برای دوستمون پیش اومده، بی تاثیر نبوده باشه ...
به صورت رایگان خیر..نقل قول:
یاهو این امکان را با گرفتن هزینه در اختیار کاربرانش قرار میده
موفق باشید:11:
با سلام
inbox یاهو من حدود 50000 تا ایمیل داخلش هست چگونه میتونم یکباره پاکشون کنم.؟
وقتشم ندارم بشینم روزی 500 تا ایمیل پاک کنم .
با تشکر
سلام...نقل قول:
مسیر options >> general دنبال کنید.
در همون قسمت اول Behavior گزینه ی وسط را انتخاب کنید: in a scrolling list
و در نهایت که میخواید از قسمت options بیاین بیرون save changes را بزنید و بعد ok
وقتی ایمیلتون ریفرش میشه، شما تنها کافیست بالای لیست ایمیلها، تیک را بزنید تا همه ی ایمیلها سلکت بشه و در پایان delete
البته چون تعداد ایمیلاتون زیاد هست، مسلما زمان زیادی میبره
موفق باشید :11:
سلام
کسی می دونه چرا ایمیل یاهو باز نمی شه؟
از چندین مرکز مخابرات برسی کردم نه یاهو نه جیمیل و نه هات میل هیچکدوم باز نمیشن!!
علتش چی هست؟
از اینترنت ملی لذت ببرید
صبح مشکلی نبود اما الان هرچی سعی میکنم نه یاهومسنجر باز میشه و نه یاهو میل ........
احتمالا بخاطر ایام دهه فجر هست تا چند رور اینده باید مشکل رفع بشه در رابطه با مسدود شدن همیشگی یاهو میل و جی میل هم بعید میدونم فعلا ببندنش چون الان همه جا همه کارا با همین ایمیل ها پیش میره ..........نقل قول:
دقیقا همینطور هست
چندین ایمیل مهم برای کار اداری باید ارسال کنم همش رو دستم مونده!!
اگر قرار باشه بسته باشه حدعقل باید مرکز داخلی یک سرویس ایمیل ارایه بده!!
آیا در داخل ارگانی هست که سرویس ایمیل ارایه بده؟
دوستان یاهو تا اطلاع ثانوی دوباره بسته شده. تا نریم راهپیمایی هم برامون باز نمیشه. پس وعده دیدار ما راهپیمایی با شکوه 22 بهمن :دی
مرگ بر آمریکا
مرگ بر انگلیس
آقا بسه؟ جون من بازش کنید کلی کارمون خوابیده
سلام. آیا میشه از یاهو میل عکس آیدی یاهو رو عوض کرد. به شرطی که روش نمونه بشه دوباره عوضش کرد؟؟؟؟؟:1:
نقل قول:
ایمیل رو نمیدونم و فکر هم نمیکنم . ولی مسنجر 100% ایرانی داریم .اسمش مسنجر ال فور ای (L4i )هست . تو این مسنجر برای گذاشتن اواتار باید نصف روز منتظر تایید مدیر باشید !!!
ولی بد نیست برای کسانی که دوست دارند چت سالم داشه باشند مثل خودم .
آقا جدیدا من هرکاری میکنم نمیتونم با یاهو مسنجر login بشم.آخرین نسخه ی مسنجر رو هم دارم
مشکلی هست؟
مخابرات پورت های Ssl و HttpS رو بسته!!!
فعلا که یاهو آزاد شد!
یکی بگه این جی میلو چی کارش کنیم؟
احتمالا بعد 25 بهمن مشکل حل میشه؛البته امیدوارم که بشه.
نه عزیز ...این پورت ها بسته نشده....نقل قول:
مثلا اینجا رو خیلی راحت میشه دید....
اما اینجا رو نه:کد:https://epayment4.bmi.ir/MoneyTransfare
:46:کد:https://www.google.com/
آقاهم ياهو بسته هستش هم جميل. هات ميل هم نميره. https هم بازه مثلا بانك ملتو ملي و رفاه ميره
نقل قول:
از دیروز کار بانکی دارم بانک ملی اصلا باز نمیشه، ... خیلی قبلا خوب سرویس میداد حالام اینطوری شده.... اینم از مملکتمون
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
آقا راهی برای عبور از پروتکل ها https هست که بتونیم به پروتکل های htpp تبدیل کنیم ؟؟؟؟ کلان سرویس های پلت ر ش کن ترکیدن، اونا که خوب سرویس میدادن مثل تور و ... اصلا کار نمیکنن ... لامصب چیکارش کردن