تاییده 100 درصد. چرا تو این تاپیک دکمه ی تشکر نداریم؟؟؟:13:نقل قول:
Printable View
تاییده 100 درصد. چرا تو این تاپیک دکمه ی تشکر نداریم؟؟؟:13:نقل قول:
فكر كنم شما بايد بري مطالعتون رو زياد بكنيد...ميبينيد كه اكثر بچه ها موافقند و شماييد كه مخالفيد....
به شدت تایید میشه دوسته خوبم:10:نقل قول:
هفته دوم لالیگا – پیروزی پرگل ویارئال، توقف سویا
دو دیدار باقی مانده از دیدارهای یکشنبه شب لالیگا با برتری مطلق ویارئال و تساوی بدون گل سویا مقابل دپور پایان یافت.
سایت گل - هفته دوم رقابتهای لالیگا شنبه شب با برگزاری 4 دیدار آغاز شد. یکشنبه شب نیز 5 دیدار دیگر دنبال شد.
ویارئال در دیداری تماشایی موفق شد تا با نتیجه 0-4 از سد اسپانیول عبور کند. گلهای ویارئال در این دیدار را روسی (23) و (55،پنالتی)و والرو (32) و نیلمار (78) به ثمر رساندند.
در دیگردیدار باقی مانده سویا و دپورتیوو لاکرونیا در پایان نود دقیقه تلاش به تساوی بدون گل دست یافتند.
بدین ترتیب و در حالی که با برگزاری یک دیدار دیگر هفته دوم رقابتهای لالیگا به پایان خواهد رسید؛ اتلتیکومادرید و والنسیا با 6 امتیاز رده های اول و دوم را به خود اختصاص داده اند. سویا و رئال مادرید با 4 امتیاز در رده های سوم و چهارم هستند و ویارئال، ختافه و بارسلونا رده های بعدی جدول را از آن خود کرده اند.
2010/9/13کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/09/13/2115769/%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%AF%D9%88%D9%85-%D9%84%D8%A7%D9%84%DB%8C%DA%AF%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%DA%AF%D9%84-%D9%88%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%81-%D8%B3%D9%88%DB%8C%D8%A7
مربی سویا، خوشحال از تساوی مقابل دپورتیوو
آنتونیو آلوارس از عملکرد تیمش راضی است.
سایت گل – آنتونیو آلوارس، مربی سویا درباره تساوی بدون گل تیمش مقابل دپورتیوو لاکرونیا صحبت کرده است و گفته از عملکرد تیمش حس خوبی دارد، هرچند که آنها در خانه دو امتیاز را از دست دادند.
مانو، دروازهبان دپور موقعیتهایی عالی را از آلوارو نگردو، دیهگو پروتی و مارتین کاسرس گرفت.
آلوارس میگوید: «با وجود تساوی حس خوبی دارم. حریف عقبنشینی کرده و با بازی بسته روزگار را بر ما دشوار ساخته بود، اما در طول بازی همواره به نظر میرسید که ما پیروز میدان خواهیم بود. در نیمه دوم و با تعویضها بسیار بهتر شدیم. به نظرم شایسته پیروزی بودیم. شاید در دیداری دیگر موقعیتهای بسیار کمتری داشته باشیم و با این حال پیروز شویم.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/09/13/2115917/%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D8%B3%D9%88%DB%8C%D8%A7-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D8%AD%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%B3%D8%A7%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%AF%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA%DB%8C%D9%88%D9%88
2010/9/13
مسی: زندگی خانواده ماسچرانو در انگلیس عذابآور بود
او از انتقال همتیمیاش حمایت کرده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل - لیونل مسی از انتقال خاویر ماسچرانو از لیورپول به بارسلونا حمایت کرده است. ماسچرانو با قراردادی 20 میلیون پوندی به نوکمپ آمد و سرخپوشان با وجود بیمیلی به فروش او با این انتقال موافقت کردند.
روی هاجسون ماسچرانو را متهم ساخته که باشگاه را گروگان گرفته بود ولی مسی به دفاع از همتیمیاش برخاسته: «خاویر ضمیر روشنی دارد، ولی نمیدانم مربی لیورپول هم این طور هست یا نه! ما در طول فصل کابوسوار آخر ماسچرانو در لیورپول مرتبا با هم در تماس بودیم. خانواده او به شدت از حضور در انگلیس ناراحت بودند. آنها با فرهنگ این کشور مشکل داشتند، هیچ دوستی نداشتند و او به من گفت که عادت داشت هنگامی که از تمرین به خانه برمیگردد همسرش را اشکریزان ببیند. هر مردی باید خانوادهاش را در اولویت قرار دهد و خاویر باید بیش از فوتبال به همسر و دو دخترش اهمیت میداد.»
مسی همچنین حرفهای مربی لیورپول درباره به گروگان گرفتن باشگاه لیورپول را رد کرده است: «هاجسون کاملا آگاه بود که خاویر به خاطر خانوادهاش نیاز به ترک انگلیس دارد و به خاویر گفت که اگر پیشنهاد خوبی برایش برسد اجازه رفتنش را خواهد داد. بارسلونا قیمت تعیینشده از سوی لیورپول را پرداخت و خاویر انتقالی را انجام داد که خانوادهاش به آن نیاز مبرمی داشتند. حالا مربی آنها میگوید خاویر لیورپول را گروگان گرفته بود. این حرف صحیح نیست. هر دو طرف موافقت کرده بودند که او در صورت رسیدن پیشنهاد مناسب باشگاه را ترک کند.»
مسی خوشحال است که میبیند ماسچرانو در اسپانیا جا میافتد. او پیامی هم برای طرفداران لیورپول دارد: «خاویر روزی جزئیات مکالماتی که داشت را فاش خواهد کرد. اما او حالا خوشحال است که در بزرگترین باشگاه دنیا عضویت دارد، جایی که سرانجام میتواند به قهرمانی برسد و مهمتر از آن، خانوادهاش میتوانند خوشحال باشند. با حضور این همه بازیکن آمریکای جنوبی در بارسلونا، او انسانی جدید به نظر میرسد. من با او صحبت کردهام و او میخواهد هواداران لیورپول بدانند که فوقالعاده بودهاند و باشگاه لیورپول همیشه در قلبش جا خواهد داشت.»
2010/9/13کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/09/13/2115961/%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%85%D8%A7%D8%B3%DA%86%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D8%B9%D8%B0%D8%A7%D8%A8%D8%A2%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D9%88%D8%AF
بارسلونا به دنبال مدافع برزیلی بنفیکاسایت گل - به گزارش رسانه های پرتغالی ، پپ گواردیولا، سرمربی بارسلونا، پس از شکست عجیب 2-0 تیمش مقابل ارکولس تصمیم گرفت دیوید لوئیس، مدافع بنفیکا را در فصل نقل و انتقالات زمستانی به خدمت بگیرد.
پپ گواردیولا پس از شکست عجیب 2-0 تیمش مقابل ارکولس تصمیم گرفت دیوید لوئیس، مدافع بنفیکا را در فصل نقل و انتقالات زمستانی به خدمت بگیرد.
این شکست اولین باخت خانگی بارسلونا در 16 ماه اخیر بوده و نشریه پرتغالی " دیاریو د نوتیسیاس " گزارش داد که سرمربی آبی و اناری ها تصمیم گرفت در ژانویه خط دفاعی تیمش را تقویت کند.
گفته می شود که باشگاه بنفیکا برای این مدافع برزیلی 30 میلیون یورو می خواهد اما با توجه به وضعیت اقتصادی نامطلوب بارسا، شاید آنها ترجیح بدهند یکی از بازیکنانشان را به عنوان بخشی از مبلغ قرارداد راهی تیم پرتغالی کنند.
بارسلونایی ها در تابستان دمیتروچیگرینسکی و رافائل مارکس را از دست دادند و در حال حاضر به دلیل مصدومیت کارلس پویول، اریک آبیدال در مرکز خط دفاعی بازی می کند.
گواردیولا می داند که در خط دفاعی از عناصر کافی برخوردار نیست و حضور لوئیس می تواند کمک زیادی به خط دفاعی این تیم کند. پیش از این باشگاه های چلسی، رئال مادرید و میلان برای خرید این بازیکن ابراز علاقه کرده بودند.
2010/9/13کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/09/13/2116268/%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D9%81%D8%B9-%D8%A8%D8%B1%D8%B2%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D9%86%D9%81%DB%8C%DA%A9%D8%A7
1- اینارو محض دلخوشی نوشتید دیگه؟ شاید حق داشته باشید چون رسیدگی رو دیگران انجام میدن. اینتری ها بعد پیروزی نیمه نهایی و فینال ترکوندن. برای سه گانه صداشون در نیومد؟! هواداران چلسی حتی بعد کامیونیتی شیلدم یونایتدی هارو تحقیر کردن. هنگام دبل مسخره نکردن؟! البته منچستری ها هم از نظر سابقه حریف و برد همون سوپرکاپ متقابلا پاسخ دادن. بایرنی ها هنوزم که هنوزه یوفا رو باعث قهرمانی اینتر می دونن و در قهرمانان 2010 همینو همراه 40 سال یادآوری می کنن. شلوغ نکردن؟! انگار در این انجمن نیستید. یه سری به تاپیک های کامیونیتی شیلد 2010 و قهرمانان اروپای 2010 بزنید.نقل قول:
2- نظرها که متفاوته. مثل خود مربی و بازیکنان. اما طبیعتا وقتی تیم بهتر میبازه همچین علتهایی بیشتر مطرحه تا ضعف. سر اینکه بارسلونا مدتیه بهترین تیم اروپا مونده چونه بزنیم؟
3- شخصیت ناکامی چطور؟ چشم دیدن موفقیت حریف؟ از بیست نفر فعال خوشحال رفت و حذف اینتر-بارسا هجده نفر غیر اینتری از آب در میان. آخر اخلاق!
جمله Bold جالب نیست. اونم از یک منچستری که کیفیت رو مبنا میدونه و حتما به فرگوسن مینازه.
پی نوشت: ماشالا منچستری ها چه علاقه ای به بارسلونا پیدا کردن. از تیم خودشون بیشتر درباره اش می نویسن. حسین جان بازم بگو یر به یره. پیگیری بحث بارسا اونم با این موضع که اصلا نشون نمیده خودشونو در شرایط مساوی بدونن.
که البته 3تا ازون 6تا مدیون سوت تام هنینگ اوربو هستش که بعد ازون بازی به تامی سوت طلایی ملقب شده :))نقل قول:
پس قهرمانی پیش میاد!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..6 تا در یک سال؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...اونم برای تیمی که اصلا شخصیت قهرمانی نداره!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سینا جان منو میگی دادا؟!:18::31:نقل قول:
والا ما تو این بحث هیچ کاره بیدیم!!:31:
نظر منو بخوای من میگم به جای این بحثا بیایم تا جوونیم از بازی های لیگ ها و تورنومنت های معتبر دنیا لذت ببریم!!:10: اگه منه هوادار منچستر و اینتر متعصبانه رفتار کنم یا هی به جام هایی که تیمم گرفته یا بردهایی که داشته به نیت تحقیر بنازم، طرفدارای تیمای دیگه باید از یونایتد و فرگی یا اینتر و بنیتس متنفر بشن؟! مسلما نه!!:20:
در کل چیزی که من میدونم اینه که خدا اگه بخواد یه گروهی یا تیمی یا کسی رو عزیز کنه مطمئن باش هزاری هم اینو اون به قصد تخریب فعالیت کنن آخره سر خودشون تحقیر میشن!!
واسه خوده من، فصل پیش و تو قهرمانی اینتر بهم ثابت شد!:20:
پرحرفی کردم...
یاعلی:11:
یادت رفت بگی اینتر رو هم سپ پلاتر و یوفا قهرمان کرده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله..مسلمه که نه! چون رفتار یک هوادار رو نمیشه بحساب همه طرفدارای اون تیم گذاشت!نقل قول:
ضمن این که وقتی یه تیم موفقه طبیعیه که: 1. باعث افتخار و خوشحالی هواداران میشه...بشرطی که بهانه تحقیر دیگران نباشه 2. دشمن پیدا میکنه!!!:31:
اولا سپ بلاتر نه و میشل پلاتینینقل قول:
یادت رفت بگی اینتر رو هم سپ پلاتر و یوفا قهرمان کرده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما هم اینکه یوفا نقش مهمی توی قهرمانی اینتر داشت با دخالتای خارج از زمینی که درباره ریبری کردن
همونطور که سال قبلش بارسا رو جلوی چلسی هرجور که شده بود تو زمین بازی نگهداشتن و نزاشتن که فینال چلسی و منچستر دوباره تکرار بشه چون اینجوری ضررهنگفتی به یه سری از بنگاهای شرط بندی میخورد
فوتبالم برخلاف اون چیزی که فکر میکنی فقط توی یه مستطیل سبز جریان نداره.
مث اینکه فعلا شما داری رو هوا حرف میزنی:دینقل قول:
کی گفته بارسا زمانیکه میبازه آب پاشای زمین رو روشن میکنن لطفا رو هوا حرف نزنین
برو وقایع بعد بازی بارسا اینتر تو نیوکمپ رو ببین
مث اینکه اون موقع از شکست ناراحت بودی تلویزیونو خاموش کردی و ندیدی که چی شدش
اقا من هر چي خواستم بگم جناب برديا و بقيه دوستان گفتن....
به قول حسين...
يا علي:11:
مسلما ارزش دیدن داره ولی با پیشرفت اقتصادی زیاد فوتبال طی این چند سال اخیر دیگه خیلی کم پیش میاد که قهرمان فقط از روی شایستگی فنی و داخل زمین تعیین بشه چون مسائل مالی و درامدای سازمانای امثال یوفا به اسپانسراشون که یه سریاشون جزو بنگاهای شرط بندی هم هستن بستگی دارهنقل قول:
کسی توی قدرت تیمی بارسلونای 09-2008 و اینتر 10-2009 شکی نداره ولی اینا فقط و فقط به خاطر شایستگیای داخل زمین قهرمان نشدن
شما اگه جواب منطقی داری برای من منتظرم
اگه چیزی نداری بگی و فقط میخوای یه چیزی بگی که کم نیاری، نقل قول نگیری بهتره
چون حوصله سروکله زدن با کسایی که فقط و فقط از روی تعصب بحث میکنن و بهشون برمیخوره بگن بالای چشم تیم محبوبشون ابرو هستش رو ندارم
چون درون صورت نه من میتونم شمارو قانع بکنم نه شما میتونی منو قانع کنی.
من متوجه نشدم يعني بارسا سه تا از اون شش جام رو با كمك داوري برد؟ ميشه بگيد كدومانقل قول:
توي نيمه نهايي باشگاه هاي اروپا ديدار برگشت با چلسي بله بارسا با كمك داوري برد
هر چند توي بازي رفت هم بالاك حداقل يك بار بايد اخراج ميشد تا ديدار برگشت رو از دست بده
البته نيمه نهايي بعد در مقابل اينتر كاملا جبران شد
در كل فكر ميكنم توي اين دو دوره يك بار قهرماني حق بارسا بود
حالا شما هر كدوم رو دوست داري به نام بارسا ثبت كنيد براي ما فرقي نداره
البته اگه يادتون باشه بارسا توي بازي با چلسي بدون دفاعاي اصليش بازي ميكرد
و هافپك دفاعي رو گذاشته بود دفاع وسط كه خيلي هم سنگين بود واكثر فرارهاي مهاجماي چلسي به همين خاطر بود
با اين همه اصلا چلسي توي اون دو بازي در حد بارسا نبود به خصوص توي بازي رفت كه براي گل نخوردن همش توي شش قدم بازي ميكردن
خب وقتی بارسا با کمک داوری چلسی رو برد و رفت بالا تونست قهرمان چمپیونز لیگ بشهنقل قول:
من متوجه نشدم يعني بارسا سه تا از اون شش جام رو با كمك داوري برد؟ ميشه بگيد كدوما
توي نيمه نهايي باشگاه هاي اروپا ديدار برگشت با چلسي بله بارسا با كمك داوري برد.
البته نيمه نهايي بعد در مقابل اينتر كاملا جبران شد
بعدش به واسطه قهرمانی چمپیونز لیگ با شاختار سوپرجام رو برگذار کرد و برد
بعد رفت جام باشگاهای جهان که فقط قهرمان چمپیونز لیگ میتونه بره و اونجا هم قهرمان شد
حالا دیدی فقط یه سوت اشتباه(البته یه سوت که چه عرض کنم) منجر به این شد که بارسا 3تا جام رو از قبالش به دست بیاره
بله،دیگه برای کسی صرف نمیکرد بارسا سال بعد هم دوباره بره فینال
در کل تعیین فینالیست فقط در داخل زمین و بازی رودررو انجام نمیشه
با توجه به دیذگاه شما
پس اگه امسال رئال(یا هرتیم دیگه ای) قهرمان شد به درخواست پلاتینی و بنگاه های شرطبندی و اسپانسرها بوده ....
اگه اینجوری باشه پس دیگه فلسفه فوتبال چیه؟! میشه یه چیزی مثل کشتی کج
با اين فرمول اگه يه تيم اول فصل با داوري سه امتياز بگيرهنقل قول:
و آخر فصل با اختلاف دو امتياز قهرمان بشه بايد بگيم با ناداوري قهرمان شده
فكر كنم فقط قهرمانيهاي رئال پاك بوده ها؟؟؟
مطمئن باشيد اگه قرار بود با برنامه ريزي قبلي بارسا مقابل چلسي بيرون بياد
اصلا اجازه نميدادن كار به ديدار برگشت برسه
و توي همون بازي رفت در نيوكمپ كار رو تمام ميكردن كه طبيعي تر هم به نظر ميرسيد
كلا اگه نگاهتون به فوتبال اينجوريه اين سوال پيش مياد كه پس چرا اين ورزش رو دنبال ميكنيد
نقل قول:
مطمئن باشيد اگه قرار بود با برنامه ريزي قبلي بارسا مقابل چلسي بيرون بياد
اصلا اجازه نميدادن كار به ديدار برگشت برسه
و توي همون بازي رفت در نيوكمپ كار رو تمام ميكردن كه طبيعي تر هم به نظر ميرسيد
فقط با گرفتن پنالتی می شد کار رو توی بازی رفت تموم کرد که عملا چنین موقعیتی هم برای تیم داوری پیش نیومد و بازی برگشت هم با نگرفتن پنالتی :31:
البته در شایسته تر بودن بارسا برای قهرمانی ( در طول تورنمنت با فاکتور از بازی برابر چلسی ) شکی نبود اما این علامت سوال همیشه در برابر سرفصل تاریخی یوفای پلاتینی خواهد بود که چرا ؟ ( البته من هنوز بطور کامل به توهم توطئه دچار نشدم )
و البته فکر میکنم این فصل گواردیولای مجرب تری نسبت به دوفصل گذشته داشته باشیم که در برابر تیمهای متراکم در 1/3 خودی مشکلاتی که در دوفصل پیش داشت رو نداشته باشه .
رئیس باشگاه اتلتیکو مادرید: ما مدعی جدی قهرمانی لالیگا هستیم
سایت گل- انریکو پرزیوسی، رئیس باشگاه اتلتیکو مادرید، معتقد است که تیمش از توانایی لازم برای رقابت بر سر عنوان قهرمانی رقابت های این فصل لالیگا برخوردار است.
شاگردان کیکه فلورس در هفته دوم لالیگا موفق شدند 2-1 اتلتیک بیلبائو را شکست دهند. فورلان و تیاگو موجب شد تا تیم مادریدی با دست پر سن مامس را ترک کند و اکنون با شش امتیاز در صدر جدول قرار بگیرد.
سرزو در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" کسی نباید شک کند که ما می توانیم جز مدعیان قهرمانی هستیم. باید تلاش کنیم که بازی به بازی پیش برویم و پیروز شویم. باشگاه از لحاظ مالی سرمایه گذاری فوق العاده ای انجام داده و ما بازیکنانی که فکر می کنیم برای ما حیاتی هستند را نخواهیم فروخت.
البته اگر بازیکنی درتیم ما بازی می کند، به این دلیل است که دوست دارد اینجا بازی کند."
سرزو بار دیگر تاکید کرد که فورلان باید کاندیدای اصلی کسب توپ طلای اروپا باشد و گفت:" من این حرف را به این دلیل که فورلان در تیمم بازی می کنم، نمی زنم. به این دلیل می گویم چون او شایستگی اش را دارد.
آیا بازیکن دیگری هست که کفش طلا، توپ طلای جام جهانی و عنوان آقای گلی جام جهانی را به دست آورده باشد؟ بازی های فورلان در سه فصل اخیر استثنایی بوده است."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/09/13/2116657/%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%AA%D9%84%D8%AA%DB%8C%DA%A9%D9%88-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%A7-%D9%85%D8%AF%D8%B9%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%84%D8%A7%D9%84%DB%8C%DA%AF%D8%A7-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85
رونالدو:مطمئنم امسال دست کم یک جام می بریم
سایت گل- کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی باشگاه مادریدی در صحبتهایی به آنالیز شرایط کنونی رختکن تیمش پرداخته است. در اینجا می توانید متن صحبتهای کریس به صورت تیتروار را مطالعه کنید:
پیروزی مقابل اوساسونا : هدف ما پیروزی در این دیدار بود؛ بازی سختی را پیش رو داشتیم ولی توانستیم بهتر از حریف بازی کرده به گل برسیم ولی تیم ما از این پیروزی راضی و خوشنود است
حمایت از مورینیو: مطمئنم که مورینیو رقابتهای این فصل را بسیار خوب و جنجالی به پایان خواهد برد. او یکی از بهترین مربیان دنیاست. ما تیمی در حال ساخت هستیم و مطمئنم که امسال دست کم یک جام قهرمانی کسب خواهیم کرد.»
سوتهای اعتراض آمیز هواداران:در دیدار مقابل اوساسونا نهایت تلاش خود را به کار گرفتیم تا بازی تماشایی و خوبی را به نمایش بگذاریم ولی گهگداری اوضاع بر وفق مراد پیش نمی رود. بهتر است که هواداران به بازیکنان کمک کنند تا بهتر بازی کنند. آنها می توانند همان انرژی ای که صرف سوت زدن می کنند را صرف تشویق کردن تیم نمایند، هر چند که هواداران مختارند تا اعتراضشان را به هر نحوی بروز دهند.
موقعیت او در زمین مسابقه :جایگاه من در ترکیب تیم، عملا همان جایگاه فصل گذشته است، زمانی که از سمت راست زمین به سمت چپ می رفتم. در رقابتهای این فصل تنها در 2 دیدار به میدان رفته ام و احساس راحتی می کنم. مطمئن باشید که به زودی گلها از راه می رسند.
چهارشنبه، شروع رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا: در تمام سالها صحبت از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به میان می آید و من مطمئنم که تیم ما انگیزه های زیادی برای قهرمانی در رقابتهای این فصل دارد. نباید خودمان را تحت فشار بگذاریم. باید گام به گام رو به جلو برویم ؛ درابتدا باید به رقابتهای گروهی فکر کنیم و پس از آن باید ببینیم که چه خواهد شد. ما تیمی در حال ساخت داریم، مربی تیم ما جدید است ولی تمام امکانات لازم برای قهرمانی را در اختیار داریم.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/09/14/2117368/%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88%D9%85%D8%B7%D9%85%D8%A6%D9%86%D9%85-%D8%A7%D9%85%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D9%85-%DB%8C%DA%A9-%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D9%85
باید جریان داخل زمین رو نگاه کنیم ببینیم امسال هم مثل 2فصل قبل هستش یا نهنقل قول:
من به شخصه امیدوارم قهرمانی امسال فقط توی داخل زمین مشخص بشه نه با هول دادنای عوامل بیرون
بازی های لیگ فرق داره با بازیهای جام باشگاها چون لیگ یه رقابت طولانیه که تیمای بین 34تا38تا بازی انجام میدن تا قهرمان مشخص بشه و اشتباهای داوری برای همه پیش میاد(که توی کالچوپولی مثال نقضش هم ثابت شد) ولی چمپیونز لیگ اینطوری نیستشنقل قول:
مشکل شما اینه که فکر میکنید من طرفدار رئالم در حالی که من فقط فوتبال اسپانیا رو دنبال میکنم و طرفدار هیچ تیمی نیستم.یه تیم دارم اونم بایرنه
درباره اینکه چرا بازی رفت کارو تموم نکردن که خب دوستمون جواب دادن
داور که نمیتونه بیاد خودش گل بزنه
میتونن با گرفتن پنالتی یا آفساید اعلام نکردن صحنه های مشکوک موقعیت گل درست بکنن برای تیم حریف که با توجه به بازی فوق فشرده ای که چلسی انجام میداد عملا هیچکدوم امکان پذیر نبودش
توی بازی برگشت هم باید هرطور شده بود بارسلونا رو توی زمین نگه میداشتن تا شانس صعود داشته باشه جلوی چلسی که اینکارو با نگرفتن پنالتی های متعدد انجام دادن
تو رو خدا نگید که فکر میکنید فقط اشتباه داوری بوده که باعث شده یه داور 5تا پنالتی رو برای یه تیم طی 90 دقیقه نگیره
در جواب سوال اخرتون هم بگم که سرگرمی بهتری توی این مملکت **** *** نیستش
البته فقط با پنالتي نيست كه ميشه كار يه تيم رو تموم كردنقل قول:
داور به راحتي ميتونه با خطاهاي ريز هم بازي رو بكشونه توي زمين حريف هم ضربات ايستگاهي بيشتري به تيم بده هم تيم حريف رو عصبي كنه كه منجر به اخراج بشه
توي بازي رفت بارسا چلسي بالاك ميشد خيلي قانوني اخراج بشه چه برسه به اينكه داور بخواد با عمد اين كارو بكنه
يك اخراج توي اون فضا نيوكمپ يا خيلي ورزشگاه هاي ميزبان ديگه به راحتي نظم يه تيم رو به هم ميريزه
در ثاني ما اگه بخوايم اشتباهات داوري رو ارزشگذاري كنيم
بايد هر اشتباه رو با شرايط خود اون بازي بسنجيم
توي شرايط يه بازي ممكنه اخراج يه دفاع به مراتب بيشتر از اخراج يه فروارد به يه تيم ضربه بزنه
يا اخراج يه بازيكن حتي بيشتر از يه پنالتي به تيم ضربه بزنه
نيمه نهايي بعدي بارسا با اينتر بازي رفت اگه اون پنالتي واضح كه خيلي مشخصتر از پنالتيهاي چلسي بود رو ميگرفت
بارسا تو بازي برگشت با همون يه گل فيناليست بود
من هم به ضعف در دو دوره اخير باشگاه هاي اروپا معتقدم
و با شما در سوالتون شريكم كه چرا در دوره پلاتيني؟
چون فرانسوي ها مشكوك ترين موارد رو در تاريخ ثبت كردن كه البته بعضيهاش آشكار شد مثل
قهرماني مارسي در باشگاه هاي اروپا
و
قهرماني فرانسه در جهان كه هر چند ثابت نشده اما سوالات زيادي هنوز و هر روز درباره اش مطرح ميشه
اما گاهي اوقات فرياد كردن يه مسئله آسيب بيشتري از سكوت در مورد اون در پي داره
فرض رو بر اين ميگيرم كه فساد از انواع مختلفش در فوتبال هست
اگه بيايم اين رو در دنيا داد بزنيم به هر كسي كه رسيديم بگيم كه فوتبال نتايجش از پيش تعيين شده اس
اين رفتار خيلي زودتر و سريعتر از فساد ، فوتبال رو از بين ميبره
انگيزه هاي تازه متولد شده رو نابود ميكنه لذت رو كه پايه فوتباله از بين ميبره
معمولا جهان اول براي برخورد با اين مسائل جوري ديگه اي و محتاطانه تر و در واقع مدرنتر رفتار ميكنه
اونا پروسه رسيدن به حقيقت رو طولاني تر و آرامتر دنبال ميكنن
تا هم انگيزه و لذت تماشاي فوتبال رو از تماشاگرش نگيرن
هم با اسناد بيشتر و محكمتري حقيقت رو آشكار كنن
به همين خاطر مسائل پشت پرده مارسي چند سال بعد مشخص ميشه
اينجوري هم حقيقت رو شده
هم به چند دليل جامعه شناسانه اين مسئله خيلي كم تو حافظه جمعي ميمونه
دليل اول قديمي شدن اين پرونده اس كه ذهن به خاطر كم اهميت تشخيص دادنش اون رو خيلي زود فراموش ميكنه
دليل دوم و مهمتر اينه كه يك ترديد تا وقتي زنده اس و در ذهن جامعه تغذيه ميشه كه حقيقت يا رو نشده يا به طور كامل رو نشده(چيزي كه متاسفانه توي جامعه ما در مسائل مختلف زياد اتفاق ميفته)
هروقت يك پرونده با مدارك كامل و قاطعانه حقيقت رو آشكار كنه بلافاصله هم توي دادگاه مختومه ميشه و هم در حافظه جمعي و در واقع ذهن ديگه براي نگه داشتن اون موضوع دليلي نميبينه و خيلي زود فراموشش ميكنه
اين رو بدونيد
اگر فساد در فوتبال باشه
خيلي ها در همون جهان اول بيشتر از من و شما دنبال رو كردن اين موضوع هستن
اما هر چيزي روشي داره
چون احساس ميكنم اين بحث از بحث اصلي تاپيك داره دور ميشه
عذر ميخوام
و صد البته مورينيوي مجربتر و جديدتري رو خواهيم ديدنقل قول:
و البته فکر میکنم این فصل گواردیولای مجرب تری نسبت به دوفصل گذشته داشته باشیم که در برابر تیمهای متراکم در 1/3 خودی مشکلاتی که در دوفصل پیش داشت رو نداشته باشه .
كه به نظر من سعي ميكنه به خاطر فضاي مادريد و روحيه مردمش فوتبالش رو از حالت نتيجه گرا بودن خارج كنه چون مردم اسپانيا به شدت طرفدار هيجان هستن و يك نواخت بودن رو نميپذيرن
اگه اينجوري كه من و شما ميگيم بشه
فوتبال لابه لاي دو تفكر كه يكيش باز كردن دفاعاي چند لايه هستش و ديگري رو آوردن به فوتبال بازتر و ريسك پذيرتر، شكل منطقي تري پيدا ميكنه
و شايد فوتبال جهان شروع به تغيير كنه
هر چند به نظر من در بين ليگهاي كشورهاي اروپايي تنها ليگي كه تيمها در اون خيلي متعادلتر بازي ميكنن بوندسليگاي آلمانه اونجا خبري از بازي سراسر حمله يه تيم و دفاع سراسري يه تيم ديگه نيست
ممنون بابت اينكه اين بحث رو شروع كردين
درستي يه فرمول يا تئوري اينه كه مكان شمول زمان شمول و ذي وجوه باشهنقل قول:
از اينكه فكر كردم طرفدار رئال هستين معذرت ميخوام
در طرفداري از بايرن هم كه مشتركيم
من اصلا به پنج پنالتي معتقد نيستم ياد مربي ايرسوتر نوشهر افتادم كه به فردوسي پور ميگفت داور شش پنالتي برامون نگرفت
بر فرض اينكه 5 تا پنالتي بود فكر ميكنيد اگه 2 تاشو ميگرفت پنالتيهاي بعدي رو هم ميگرفت
اصلا اين بحث بحث غلطيه چون من هم در مقابل شما دائم بازي با اينتر رو مثال ميزنم و پرتغالي بودن داور رو بهانه ميكنم اينجوري من و شما توي اين چرخش هي بايد دنبال پرتقال فروش بگرديم و به جايي نرسيم
در اين موردحق رو به طور كامل به شما ميدم و جوابي ندارم
خط اولو که اصلا نفهمیدم چی میگی:دینقل قول:
زیردیپلم صحبت کن بفهمیم،والا ما کتابای روانشناسی و فلسفه و کتابای قلمبه سلمبه نخوندیم:10:
در مورد پنالتی های گرفته نشده برای چلسی هم میتونید به کارشناسی های رسمی شبکه های معتبر رجوع بکنید که خیالتون راحت بشه،تو این تاپیک ویدئوهاش گذاشته شده((البته معلوم نیست چرا چندتا از ویدئوهای ویرایش شده و لینکشون برداشته شده)
منم نگفتم اگه داور 5تا پنالتی رو میگرفت چلسی 5تا گل دیگه میزد،بلکه حتی یکی ازین پنالتیا این وسط گرفته میشد و چلسی گل دوم رو هم میزد روند بازی کامل عوض میشد و اصلا شاید دیگه صحنه های پنالتی دیگه پیش نمیومد ولی بارسا هم عملا شانسی نداشت برای جبران 2گل جلوی چلسی که اونطور فشرده بازی میکردکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=317835&highlight=%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C+%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C
خب منم که درباره بازی بارسا-اینتر حرفی ندارم
تمام حرفی که من میزنم اینه که هر سال تیمی که قراره قهرمان بشه با توجه به یه سری مسائل خاص انتخاب میشه و اینم بگم که قرار نیست یه تیم چلمنگ رو بیارن و بفرستن فینال.
تیمی که قراره کمک بهش بشه تا برسه فینال باید زور بردن توی خود زمین رو هم داشته باشه
سال قبل هم اینتر بنا به هر دلیلی توی بازی با چلسی و بارسلونا و بایرن اشتباهات داوری به سودش بود و قهرمان شد
شما حساب کن کیا ضرر میکردن اگه بارسلونا دوباره میومد فینال و قهرمان میشد
امسال امیدوارم تیمی با اشتباهات فاحش داوری بالا نیاد
من خودم به شخصه ناراحت بودم ازینکه بایرن بازی رفت فیورنتینا رو با گل افساید بردش ولی خوشبختانه بازی برگشت هم فیورنتینا یه گل افساید زد که قبول شد و وجدان ماهم راحت شد که با اشتباهات یک طرفه داوری صعود نکردیم
خوب دیگه ما ایرانی هستیم ووقتی موفقیت یکی را میبینیم فقط میخوام با سنگ انداختن جلوی پاش,موفقیتشو کم رنگ کنیم.
من نمیدونم دیگه این بحث داوری از کجا اومد.اهان فهمیدیم از لیگ برتر خودمون:20:.به محض این که یه تیمی می بازه شروع به متهم کردن تیم وداور میکنند.
داوری اگه خوبه برا همه خوبه,اگر هم بده برای همه بده!!!!!!!
به قول کارشناسان نود(اسم نمیبرم)داوری جزئی از فوتباله
بحث روز: آیا بارسلونا در بحران گرفتار شده؟
سایت گل- شاید این روزها انتقادات ورزشی فراوانی در مطبوعات به چشم بخورد که خیلی از آنها بیش از حد و اغراق آمیز باشد ولی شکست بارسلونا مقابل ارکولس، نیاز به تامل و تدبیر بیشتری دارد. بعضی ها، خستگی را توجیه مناسبی برای این شکست یافتند ولی این توجیه خیلی ها را قانع نکرده است.
ایوار ماتوسوویچ، یکی از آنالیزورهای گل دات کام که اطلاعات زیادی از فلسفه فوتبالی بارسلونا دارد در این رابطه نوشته:« خستگی، بهانه ای است که برای توجیه انتقادات وارده در نظر گرفته می شود. بدون شک و با در نظر داشتن عملکرد بازیکنان بارسا، و به عنوان مثال چابی، این سوال مطرح می شود که آیا رختکن بارسا پیشرفت و بهبود یافته است؟
هرچند که الان زمان مناسبی برای ارائه پاسخی قطعی به این سوال نیست ولی نمی توان در مقابل نشانه هایی که به چشم می خورد نیز سکوت کرد:کاهش انگیزه های گلزنی و بی دقتی در ارسال توپهای استراتژیک باعث می شود که تیمی پرتلاش مثل ارکولس مقابل بارسا به پیروزی برسد؛ بردی که شاید کمتر کسی آن را تصور می کرد. نتیجه بازی چندان مهم نیست ولی دلایل ضعف و شکست بارسا نیاز به بررسی بیشتری دارد.»
از همین رو و به منظور بررسی دلایل افت بارسا، می توان دریافت که چندان اشتباه نمی کنیم. طبق گزارش منتشره در روزنامه « ال موندو دپورتیوو» ، پپ گواردیولا، مربی بارسلونا، پیغام روشنی خطاب به بازیکنانش ارائه کرده است:« نمی توانیم با رویای فتح 6 جام زندگی کنیم.»
اکنون این سوال مطرح می شود که آیا بارسلونا در بحران گرفتار شده؟
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/09/14/2117930/%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D9%86-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%D8%AF%D9%87
تعریف ها و تمجید ها از اوزیل
مرجع خبری رئال مادرید : عملکرد مسعود اوزیل ، بازیساز آلمانی در برابر اوساسونا تحسین همه را بر انگیخت .
مورینیو :
"اوزیل برای من و هم تیمی هایش ، با دیدی بالای فوتبالش و تصمیماتی که می گیرد کارها را راحت می کند . تصمیم گیری که سخت ترین کار در فوتبال است برای او آسان ترین کار به شمار می رود . هنری است که با توانایی های او این چنین فوتبال را آسان نگاه کرد . اوزیل در حال پیشرفت است . او برای تیم در روز شنبه بسیار خوب کار کرد و به این خاطر از او سپاسگزاریم . برای یک بازیکن تازه وارد خیلی مهم است که هواداران به بازی او اعتماد داشته باشند و او را مورد تحسین قرار دهند ."
په په :
"اوزیل توانایی هایی دارد که اگر به او فضا بدهیم آن را نشان خواهد داد ."
آژانس خبری افه (اسپانیا) :
"اوزیل کار را آسان می کند . او باهوش است و بدون حرکات اضافی ، کارش را پیش می برد . توانایی های حفظ توپ توسط او در بازی با اوساسونا با دید بالایش آمیخته شده بود . او آسایش خاطری برای هیگوائین ، کریستیانو و بنزما بود ."
ال پایس (روزنامه ) :
"بازیکن آلمانی با عملکرد درخشان خود در اولین رسمیش در برنابئو ، حمایت هواداران را بر انگیخت ."
ال موندو (روزنامه) :
"اوزیل آن چه را که مربی می خواست انجام دهد و در برابر بارسلونای ضعیف ، بهترین بازیکن رئال مادرید بود ."
آس (روزنامه ورزشی) :
"امیدها به اوزیل است . او با هوش ، با ظرافت و در خدمت تیم بود . دو پاس گل فوق العاده داد و از همین حالا برنابئو را شیفته خود کرد ."
مارکا (روزنامه ورزشی) :
"اوزیل ، بهترین بازیکن رئال مادرید بود و توانایی هایش را بارها نشان داد . هافبک هجومی آلمانی کورسوی امید رئال مادرید بود و هر بار که پا به توپ می شد ، از پای چپش امید ساطع می شد . او در دادن پاس فوق العاده عملک در ."
کیکر (روزنامه ورزشی آلمانی):
"اوزیل در پیروزی رئال مادرید برابر اوساسونا ستاره تیمش بود . او با پاسهایش به یکی از بهترین بازیکنان رئال مادرید مبدل شده بود ."
ببلد (روزنامه ورزشی آلمانی) :
"اوزیل اولین پیروزی تیمش را جشن گرفت "
---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------
وقتی خدیرا در دوی 75 متر کریستیانو را گرفت !
مرجع خبری رئال مادرید : سرعت اعجاب انگیز خدیرا روی گل رئال مادرید در برابر اوساسونا تعجب بسیاری را بر انگیخت .
روی گل کاروالیو ، سامی خدیرا نشان داد که از چه سرعت حیرت انگیزی برخوردار است . او به کل کریستیانو را محو کرد .او از عقب به سرعت اضافه شد و توپ را به کریستیانو رونالدو رساند .
او در پاسخ به این پرسش که چطور توانسته سریع تر از کریستیانو باشد با خنده گفت :" جدی این کار را کردم ؟ خب ، اتفاقی نیفتاده که . زیاد مهم نیست . این بخشی از کار من است . وظایف من منحصر به امور دفاعی نیست و باید در حملات هم شرکت کنم . این خیلی خوب است و دوستش دارم ."
ملی پوش آلمانی افزود :" از بازی در برابر اوساسونا خیلی خشنود هستیم . اما کار آسانی نداشتیم . من هر روز سعی می کنم که زیاد بدوم و هر روز بهتر می شوم . از نظر بدنی به حد ایده آل خود رسیده ام و با هم تیمی هایم راحت تر شده ام ."
آخی، این بارسا عجب گروه سختی خورده بهش:دی همش 3-4 تا گل زد، همش 14% توپ دستش نبود! فردا شب هم گویا این صدا سیمای فوق العاده ما نمیدونم چطور شده میخواد تو یه هفته 2تا بازی از رئال نشون بده! واسه tv اسپند دود کنم!
فکر کنم لیگ قهرمانان خودش تاپیک داره :20:
بنزما در رئال خواهد ماند
سایت گل- طبق گفته های مدیر برنامه های کریم بنزما، این ستاره فرانسوی در آینده ای نزدیک، رختکن رئال را ترک نخواهد کرد. این در حالی است که تیمهای متعددی در انگلیس و ایتالیا خواهان به خدمت گرفتن او هستند.
ستاره فرانسوی فصل گذشته ، فصل سختی را پشت سرگذاشت و کار سختی در راه یابی به ترکیب اصلی کهکشانی ها داشت و دربازار نقل و انتقالات تابستانی شنیده می شد که مورینیو قصد فروش او را دارد. سران باشگاه منچستریونایتد و منچسترسیتی نیز در بازار نقل و انتقالات تابستانی برای جذب کریم ابراز تمایل کردند ولی او در رئال ماند تا برای حضورش در ترکیب ثابت کهکشانی ها به مبارزه بپردازد.
بنزما در دو دیدار ابتدایی کهکشانی ها در رقابتهای لالیگا در ترکیب تیم مورینیو قرار گرفت و طبق گفته های مدیر برنامه هایش، از رختکن رئال تکان نخواهد خورد.
کریم جزیری، مدیربرنامه های بنزما به کالچومرکاتووب گفت:« آینده کریم در رئال مادرید خواهد بود. آیا یووه، یونایتد و لیورپول در یک قدمی جذب او بودند؟ من این شایعات را تکذیب می کنم. بنزما بازیکن رئال مادرید است و بازیکن این تیم باقی خواهد ماند.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/09/15/2119417/%D8%A8%D9%86%D8%B2%D9%85%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF
میگم بحثا چقدر با موضوع تاپیک ارتباط داره!:27:
به جای این همه یک جمله میگفتی کاش آلمان قهرمان میشد تا فوتبال بشه پاک ترین ورزش.:31:نقل قول:
سلام به همه ی دوستان
کسی می دونه ال کلاسیکو هفته ی چندمه ؟؟؟
کی قراره رئال بارسا رو ببره ؟؟ (شوخی کردما ، نزنید یه وقت منو :31: )
مو میخواد پرتغال رو تو 2 بازی بعدی در مقدماتی یورو 2012 هدایت کنه ( عجب جمله ای شد دی: )
جالبه ، تاریخ بازیها کی هست؟نقل قول:
مو میخواد پرتغال رو تو 2 بازی بعدی در مقدماتی یورو 2012 هدایت کنه ( عجب جمله ای شد دی: )
مث اینکه پرز اجازه نداده !نقل قول:
راستی بازی رئال با تاخیر بخش میشه فک کنم ! چون 11:15 میلان با کاتانیا بازی داره تا 1 طول میکشه ! فک کنم از دقیقه 30 به بعد بتونیم ببینیم بازی رو !
نه بابا, بازی رئال یکشنبه و پخش مستقیمه. میلان امشب بازی داره.نقل قول:
راستی بازی رئال با تاخیر بخش میشه فک کنم ! چون 11:15 میلان با کاتانیا بازی داره تا 1 طول میکشه ! فک کنم از دقیقه 30 به بعد بتونیم ببینیم بازی رو !
یکشنبه 00:30 بامداد یعنی امشب دیگه دوست من !نقل قول: