من با اونا نمی تونم درست بازی کنم متاسفانه پینگم اجازه نمی ده feed می شم
هیرو برای تیم فایت می خوام.signed خوبه دیگه چی پیشنهاد می کنید؟
Printable View
من با اونا نمی تونم درست بازی کنم متاسفانه پینگم اجازه نمی ده feed می شم
هیرو برای تیم فایت می خوام.signed خوبه دیگه چی پیشنهاد می کنید؟
Mumu کل تیم رو می کشه بالا چون همه ی اسپل هاش کلیه من از 30 40 باری که با Mumu بازی کردم فقط دوبار باختم (شوخی نمی کنم) بچه ها می دونم من وقتی Mumu وردارم دیگه باید Focus بشم...!نقل قول:
به هر حال احتمالا Mumu هم قویه که اینطوری میشه!
Rammus خیلی به درد Focus ها می خوره چون تانکه زیاد نمی زننش و می تونه با Ult اش در کل یه 1000 Damage ای به هر نفر بزنه!!!
Sivir که هیرو Main منه ...خیلی Damage زیادی با Q و W اش می تونه بزنه و Cd کمی داره همین طور Ult اش واسه تیم فوق العاده است! ولی چون فوق العادست حتما Heal وردار چون اونام می دونن فوق العادست!:31:
Irelia هم Passive اش فوق العاده میشه یعنی 45% درصد خود Passive و 25% هم Boot میشه 70% دیگه واقعا Unable to Disbles میشه!!!
چون True Damage داره زیاد به درد می خوره همین طور سریع می تونه به جنگ برسه یا در بره جونش ها آآ پر میشه!:27:
Soraka این هیرو فوق العادست چون هم جون پر می کنه هم باز جون پر می کنه:18::31: Q اش هم که خیلی نوب ها فکر می کنم به درد نمی خوره یه چیزیه!!!
اگه یکم جون درست و حسابی داشته باشه و یکم Ap یه Damage فوق العاده ای میزنه!
یادمه یه Team Fight شد بعد به سختی کشتنم...نگاه کردم ببینم که بیشتر Damage میزنه دیدم Soraka : 1350 Damage Star Fall! :27:
اگه همین طور توضیح بدم همه هیرو ها رو میگم چون هیچ هیرویی مزخرف نیست!
احساس نکرده Kat یکم سخته؟! چون هیچ کس تو ایران Ping خوب نداره...باید از حفظ بازیش کنی!نقل قول:
اگه می تونی با کاتارینا بازی کنی اونو بگیر واقعا عالیه
ولادم بدنیست اما کاتارینا خیلی عالیه
البته من منک کور رو خوب بازی می کنم! :31:(Blind Monk = Lee Sin)
Team Fight میخوای برو Malphite بگیر. من 2vs1 وامیستم میزنم راحت، Initiate خدا تر از Ulti زدن Malphite نداریم! تیم داره میره عقب فرار می کنه، اگر 1 لحظه اونا اشتباه کنن و بهم بچسبن Ulti رو میزنی وسطشون تیمت میریزن سرش، بعدم مگه می میره؟ و نگاه به تانک بودنش نکن، Damage وحشتناکی میده.نقل قول:
تو خیلی از Guide ها اینو خوندم که از Champ هایی که میتونن راحت First Blood بگیرن یا 2vs1 بازی کنن Malphite و Mordekaiser هستن. حالا من با Morde زیاد خوب بازی نمی کنم اما Malphite عالیه.
Team Fight کلا بستگی به چمپت داره.....چمپ های زیادی داریم که میتونن تو تیم فایت موثر واقع بشن.....واسه AP CARRy من ANNIE رو پیشناهاد میکنم.....هم نسبتا سادس.....هم تو تیم فایت پرقدرت ظاهر میشه........واسه FIGHTER چمپهای MALPHIT RENEKTON NASUS شدیدا به درد بخورن....واسه تانک هم RAMMUS AMUMU و SHYV خوبن.......AD CARRY هم میتونه Miss Fortine همین VARRUS و البته EZREAL به دلیل التی بسیار خوبش.....
سلام
از تو هیرو های این هفته از shyvana خیلی خوشم اومد. فقط همه guide ها میگن باید جانگل کنه زیاد و تاپ سولو بازی کنه :دی یکم سخته! یه بازی در میون نمیتونم فید بشم. باهاش تانک بازی نکردم ولی همینطوری فید بشه کیلر بدی میشه خود به خود تانک هم میشه :دی
Annie خیلی Range کمی داره، باید بره تو شیکم طرف بزنه، مگر اینکه Stun رو نگه داره، Ulti بزنه همه رو Stun کنه بعد بره جلو بزنه، وگرنه بد میخوره. به نظر من توی AP ها (به غیر از Cassio که خودم خیلی باهاش حال می کنم از دور Poison میندازه با همونا نصف HP طرف رفته) Lux خوبه مخصوصا Ulti باحالش، Brand و Anivia و Swain هم خیلی خوبن. اینا مخصوصا واسه ما ایرانی ها که به خاطر لگ Reflex نداریم بهترن، چون از دور وامیستن میزنن خوبم میشه باهاشون فرار کرد.نقل قول:
کدوم هیرو توانایی استقامت بیشتر به تونه زیر مشت لگد مقاومت کنه 1 به 3 بتونه راحت دربیاد ؟! جزو تانک ؟!
همین Soraka به نظر بهش میخوره ؟!!
Soraka که 1vs3 له میشه :31: شاید بتونه فرار کنه ولی نمیتونه بکشه. اگه بخوای بری زیر مشت و لگد باید دنبال Champ های Tough باشی. لیستش اینجاست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته از توش Soraka رو بیخیال شو، حالا از بین اینا من یه سری هاشون رو تست کردم و خوبم جواب میده تو 1vs3
Jax اگه خوب Lifesteal ببندی.
Malphite اگه طبق Guide تانکی ببندی، Damage بالایی میده نگاه به تانکیش نکن.
Poppy هم که عالیه، با Ulti میری رو یکی میکشی بعد میری سراغ 2 تای دیگه. اونم اگر Lifesteal ببندی عالی میشه
Tryndamere هم که معروفه به Noob Champ :27: کلا 3 بار باید بکشنش تا بمیره. میری وسط شروع می کنی زدن بعد هم رو 1 HP میمونه تا همه رو می کشی.
Singed با Ulti کلا نمی میره زیر Turret هم بری آفتاب بگیری چیزیت نمیشه. :5:
Sion هم باز Ulti بزنه اونقدر Lifesteal زیادی داره که جونش پر میشه جای اینکه خالی شه.
Xin Zhao هم Stun اش خوبه و Damage وحشتناکی داره واسه همین تو 3 سوت 3 نفرو میزنه.
اما من جدیدا یه کشف تازه ای کردم اونم Rumble، این Champ رو اصلا شما نمیبینی کسی برداره، یعنی شاید از 100 تا بازی 1 بازی Rumble رو کسی برداشته باشه اما از عالی هم یه چیزی اونور تره! هر کسی هم دیده بودم Rumble برداره OP بوده شدید چپ و راست Double Kill و Triple Kill میگرفته.
چقدر مفصل گفتین :31: tnx
من معمولا با YI و Sivir بعد ashe و Garen
اینا اکثر بازی باخت کمتری داشتم مخصوصا مستر ای اگر پینگ خوب باشه و تیم عالی باشه حدود 16 دقیه بازی تمام میکنم :31: کل مپ میخورم :31:
بین این هیرو که اسمشون بردین کدوم شبیه تو این کلاس میخوره
فکر کنم Malphite و Tryndamere نزدیک تر باشه ؟!
1700 دارم میخوام بین اینا یکی بخرم :31: Xin Zhao دارم ولی نمیتونم باهاش مچ بشم نمیدون چرا ؟!
یه نفر پیدا شد مثل خودم ارزش رامبل رو می دونهنقل قول:
اما من جدیدا یه کشف تازه ای کردم اونم Rumble، این Champ رو اصلا شما نمیبینی کسی برداره، یعنی شاید از 100 تا بازی 1 بازی Rumble رو کسی برداشته باشه اما از عالی هم یه چیزی اونور تره! هر کسی هم دیده بودم Rumble برداره OP بوده شدید چپ و راست Double Kill و Triple Kill میگرفته
دوستمون راست می گه خیلی قویه
اونموقع که بازی می کردم فقط با رامبل می تونستم پنتا بگیرم:20:
4800 میخواد واقعا ارزش داره زور بزنم برای این AB hp بالایی داره بهترین iteam چی براش ؟!نقل قول:
یه نفر پیدا شد مثل خودم ارزش رامبل رو می دونه
دوستمون راست می گه خیلی قویه
اونموقع که بازی می کردم فقط با رامبل می تونستم پنتا بگیرم
Trynda خیلی شبیه Yi نیست اما مثل Yi میفته رو یارو دیگه بلند نمیشه :27: باید باهاش Attack Speed و Lifesteal ببندی اما Yi خیلی با AP خدا میشه. هیچ کدوم از اینا که گفتم به Speed بالای Yi نمیرسن، Rumble هم تمرین میخواد چون Stun نداره ممکنه اولش زیاد بمیری چون کشتن باهاش تاکتیک می خواد. به نظر من اگه میخوای فقط بیفتی اون وسط Melee بزنی همه بمیرن یا Trynda رو بخر یا Sion که وقتی Item میبندن دیگه نمیشه کاریشون کرد.نقل قول:
رامبل هم عالیه....جز معدود چمپ های ap-fighter هست مثه vlad ولی خوب بازی باش یکم سخته.....همینطور Swain هم بازی کردن باش یه پلیر hardcore میخواد.......ولی annie فقط دوتا کلیکه..:)))......STUN>>>>KILL :)))....زین هم یه ذره چاقاله.....ولی اگه باش خوب بازی کنی.....لایف استیلش پتانسیل خیلی زیادی داره.....از این نظر عالیه.......ولی در کل به نظر من lux زیاد به قول این خارجیا با ارزش نیست....یه جورایی نمیتونه نقش AP CArry رو بازی کنه......هیچ وقت نمیتونه حریفی واسه cass یا Annie باشه تو تیم.....من ساپورتشو بیشتر قبول دارم....جدای از همه ی اینا MALPHIT از همه نظر قابل قبوله...بازی کردن باش هم خیلی حال میده...نمرش 20 20ا..:)))))
من تا قبل از دستکاری ریوت sivir برای push بر می داشتم همیشه عالی بودش ولی از وقتی ricochet اش روو تغییر دادن pusher بودنش یکم بی معنیه چون boomerang اش خیلی mp رو زود خالی می کنه.نقل قول:
======
amumu,signed,lux رو خریدم الان + skin heimy که از همه چی برام مهمترو لذت بخشتر بود!:40::40::40:
یه توصیه ای چیزی دارید راجع به این سه تا بگید.ممنون:11:
توصیه من اینه که هیرو ها رو تک تک بخرید نه 3 تا 3 تا!نقل قول:
در ضمن اگه Sivir باشید با E اش می تونید Mana جمع کنید ...همین طور Damage هم نمی خورید...!
الان دیدم که پست شما ساعت 2 نصفه شبه! LOL!
ذدوست عزیز چطور من داخل ایران هستم پینگم واسه بازی عالیهنقل قول:
اما متاسفانه چند روزی هست که پینگم خوبه اما فقط لگ داره بازی
--------------
بببخشید میشه دوستان بگن لولشون چنده و بازیشون چطوره ؟؟؟؟(pro-feed-normal)
ممنون
---------- Post added at 07:03 AM ---------- Previous post was at 06:59 AM ----------
دوست عزیز من حرفتو کامل قبول ندارم !!!نقل قول:
هیچ کس تا بحال مثه tryn ساخته نشده!و خیلی خیلی قویه !yi قوی هستش اما به tryn نمیرسه
من قبلا از talon به دلیل یاد نداشتن چطور باش بازی کنم خوشم نمیومد اما talon واقعا قویه !
panteon خوارک ulti مردن هستش :D
lux رو می خوام ap carry برم جلو نه support چی کار کنم باهاش؟نقل قول:
amumu با signed چی بگیرم ایتم براشون؟amumu حتما باید جنگل برم؟
بازی معتاد کنندش دست ما نیست!:31:
سلامنقل قول:
Trynda خیلی شبیه Yi نیست اما مثل Yi میفته رو یارو دیگه بلند نمیشه باید باهاش Attack Speed و Lifesteal ببندی اما Yi خیلی با AP خدا میشه. هیچ کدوم از اینا که گفتم به Speed بالای Yi نمیرسن، Rumble هم تمرین میخواد چون Stun نداره ممکنه اولش زیاد بمیری چون کشتن باهاش تاکتیک می خواد. به نظر من اگه میخوای فقط بیفتی اون وسط Melee بزنی همه بمیرن یا Trynda رو بخر یا Sion که وقتی Item میبندن دیگه نمیشه کاریشون کرد.
مفید بود
مشکلی که من اساسی دارم این شانسم تیم میفتم که نسبتن نوبن و اگر تیم حریف خیلی وارد باشن YI وو.. زیاد جواب نمیده
مخصوصا اگر تیم حریف گله یا job بشن که رفیتم فنا و کل tu زدن بازی تمام میشه (این خیلی ستم تو بازی و اگر همین کار مقابلشون نکینم ...)
بیشتر هیرو میخوام که بتونه تو این شرایط بازی جلو ببر .. ؟!
من جایی تو حرفام نمی بینم گفته باشم yi قوی تره یا tryndamere چون هیچ کدوم قوی تر از اون یکی نیستن، من گفتم Yi توی Movement Speed تکه، این بازیکنه که یه Champ رو قوی نشون میده یا Noob. دلیل اینکه شما فکر می کنی Trynda قوی تره اینه که هر کسی، حتی اونی که 2 روزه اومده داره بازی می کنه میفته اون وسط شروع می کنه زدن میتونه 2 نفر هم بکشه تا Endless Rage روش هست، شما همون trynda رو بیار جلو Player خوب با هر Champ باشه میزنه.نقل قول:
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
بازی تیمیه دیگه شما که نمیتونی 1 نفره جلو 5 نفر وایسی، وقتی تیمت نوب باشه خب نوبه دیگه کاریش نمیشه کرد. حتی Champ های Carry هم نمیتونن بدون کمک تیم کاری کنن.نقل قول:
ولی من کلی گفتمنقل قول:
---------
در ضمن وقتی با لول 30 بازی میکنم فیدم میشن بازم نوبن ؟؟؟
اگه همون یارویی که من فید میکنم شما یا هرکی دیگه باش بازی کنه مطمئنم فید اون میشین !!!!!!!
Level اونقدر که فکر می کنی تاثیر نداره، حالا یه چند ماه بازی کن وقتی کاملا حرفه ای شدی بعد برو یه اکانت جدید بساز از Level 1 شروع کن بازی کردن، اونوقت میبینی که اونقدر که فکر می کردی هم برتری ندارن لول های بالاتر.نقل قول:
مهم آیتم بستن درسته. اینکه چه زمانی چه آیتمی رو بخری و اینکه کدوم Lane هستی و جلوی کدوم Champ ها داری بازی می کنی. یعنی همیشه نباید یه Build داشته باشی و جلوی هر کسی همونو ببندی. یه نکته مهم دیگه Farm کردن اوایل بازیه، شما میدونی گلدی که از حدود 10 تا Minion کشتن میگیری برابر 1 دونه Kill گرفتنه؟ خب این مسئله خیلی تاثیر داره. دفاعی بازی کردن بهترین نوع بازیه، ممکنه 15 دقیقه از بازی بگذره و رکورد شما 0/0/0 باشه، ممکنه چند نفر بهت بگن تو هیچ کاری نکردی و نوب هستی، اما نوب واقعی اونیه که بیخودی سعی کرده Kill بگیره و خودشو به کشتن داده. بازی تیم های حرفه ای رو نگاه کن، میچرخن تا یه Minion به HP کم برسه بعد یه Attack بهش میدن که گلدشو بگیرن و اصلا به این کار ندارن که Turret رو خراب کنن یا حجومی بازی کنن که طرفو بکشن! وقتی 2، 3 Build ساختن و از Lane Phase خارج شدن تازه شروع می کنن به Gank کردن و سعی می کنن با Ulti هاشون چند تا Kill بگیرن. دفاعی بازی کن، اصلا دنبال Kill گرفتن اوایل بازی نباش، وقتی قشنگ Build ساختی، اونوقت شروع کن به gank کردن Lane های دیگه، اگر Top یا Bot هستی Mid رو Gank کن، همیشه Champ هایی که Mid هستن بد میخورن، غافلگیرشون کنی 100% کیل داری. بعد که به اندازه کافی Kill و Assist گرفتی خوب گلد جمع شد دیگه Push کردن ها شروع میشه، باید همه جمع بشن Team Fight انجام بدن، اونقته که تو Build خوبی ساختی ولی اونا Kill کمتری دارن نسبت به تو، Team Fight هارو میبرین، کافیه 1 دونه Aced بگیرین که turret هارو بشورین بره.
درود
دوستان میشه لطفا یکی بیاد این اصطلاحارو توضیح بده؟(مثل ap ad carry از این جر چیزا که بکار میبرن)حتی gg که آخر بازی میگن(من فقط میدونم کجا بکار رفته میشه وگرنه نمیدونم یعنی چی:دی)
GG همون Good Game هستش.یعنی بازیه خوبی بود!یه سری اصطلاحات هستن مثل GG که تو همه بازیای آنلاین هستن.یه لیست ازشون تو تاپیک زیر موجوده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیشونم دوستان LoL باز بلدن فقط AP فکر کنم همون Attack Power باشه!Carry هم توی بقیه بازیا یه نقش هستش که هیروها(در اینجا Championها) میتونن داشته باشن.نقش دمیج زدن رو داره به طور کلی.(در DotA که اینطوره)
باز الآن دوستان میان!
آقا دمت گرم,یه سوال یکی ace میگیره یا چیزهایی از این قبیل,اتفاق خاصی میوفته؟نقل قول:
اخرین کشته گرفته شده تو تیم فایت رو کسی که گرفته ace می گه.
first blood اولین کشته ای که گرفته بشه.
double,triple,penta,...هم چندتا چندتا کیل گرفتنه(دوتا.سه تا و ....)
وقتی یه champion که killing spree(چند تا رو بدون مردن پشت سر هم کشته) کرده رو بکشی هم shut down می گه که من عاشق این یکیم!:31:
اگه انگلیسیت خوبه این لیست تمام اصطلاحات بازیهنقل قول:
هر کدوم رو که متوجه نشدی سوال کن، اینایی که گفتی :
AP یعنی Ability Power یعنی Champ هایی که Ability Power کار می کنن و آیتم های Ability Power دار میگیرن.
AD یعنی Attack Damage اون Champ هایی که آیتم های Attack Damage میگیرن.
Carry یه نوع استایل Champ هست که به قول معروف بار کل تیم رو به دوش میکشه و بعضی وقت ها یه تنه کل تیم رو برنده میکنه. اوایل بازی ضعیفه اما به تدریج قوی میشه. Champ هایی مثل Ashe - Caitlyn - Master Yi - Tristana - Gankplank و کلی دیگه از جمله Champ جدید Varus
GG هم که Good Game
دست همگی درد نکنه
اصن نمیدونم چه وضعیه ... هر موقع میخوام لول بازی کنم یا گشنه ام میشه یا دستشوییم میگیره
یا بابام داد میزنه پاشو بیا ..... اصن مثل اینکه نمیذارن بازی کنیم !
عرفان تو کدوم بودی باهات بازی میکردم ؟
arkimand ???
عزیزان از چه شرکتی برای این بازی سرویس میگیرین؟
من خودم art3 از شاتل میگیرم,معمولا مشکل نداشتم ولی الان دوهفته هست که نمیتونم بازی کنم,همش میندازه منو بیرون,اگرم نندازه زیاد لگ میزنه
میخواستم اگه میشه یه شرکتی رو معرفی کنید که خوب باشه
من شهراد استفاده می کنم تا اخرای بازی خوبه یهو دی سی می ده میره رو اعصاب.در کل اینترنت ایران همینه دیگه!بهترین پینگی که تا الان داشتم شهراد 2 مگ پینگم 130-140 بوده بدترین هم ایرانسل 999 شاهکاره قرنه!
بهترین نت داتک، من باهاش لیتنسی زیر 130 دارم یعنی سبز، البته توی West اینجوریه، توی East سبز نمیشه. تازه نتی که من دارم 256 ، فکر کنم بالاتر بگیرم از اینم کمتر شه.
ای بابا ینی ما گول خوردیم رفتیم East ? :دی همه هم با زبونای اجق وجق حرف میزنن :دینقل قول:
بهترین نت داتک، من باهاش لیتنسی زیر 130 دارم یعنی سبز، البته توی West اینجوریه، توی East سبز نمیشه. تازه نتی که من دارم 256 ، فکر کنم بالاتر بگیرم از اینم کمتر شه.
Champ مورد علاقه ام رو بالاخره پیدا کردم :دی Tryndamere که از همین صجبتها فهمیدم خوبه گرفتم و الان اکثر بازی ها رو میبرم باهاش. اصلا champی که سریع باشه و health کم نیاره و کریت بالا بزنه و با ultiـش نمیره و همچین دمیج بالایی هم بگیره و تک دمیج مینیون بزنه مگه پیدا میشه :دی
خوراکه fast finish هم هست :دی سریع lane رو push میکنه و تارت ها رو سه ضرب میزنه. سه بار اخیر بازی در حال باخت رو همینطوری با چنگ و دندون رسیدم به nexus و ult زدم و بازی رو تموم کردم تو 5 ثانیه ای که نمیمیره :دی:دی خیلی بده
+
راستی من خیلی از pvp دیسکانکت میشم وقتی تو منوی بازی هستم. اون بالا قرمز میشه و نمیشه بازی استارت کرد. راه حلی نداره ؟ آخه رو بعضی سیستم ها درسته بعضی ها هم نه . با همون اینترنت
سلام
اره منم اشتباه کردم باید میرفتم west به نظر پینگ بهتری میشه گرفت من تو east eu حدود 160 تا 220 پینگم
بازی کناشم اکثر نوب اکثر نمیدونم چی یا یونانی یا هلندی ....
این Gangplank عجیب هیرو خیلی فاز میشه باهاش tri killl گرفت مخصوص با اون قدرتی اخرش اگر AB بالا ببریم
این سایت mobafire واقعا کمک عالی یکی دوستان گذاشت بهترین ایتم برای هیرو معرفی میکنن توسط خود پلیر خیلی کمک خوبی
این تصویر اخرین روند که رفتم خیلی طول کشید نبرد سنگین بود
آره آریا ARKIMAND
آقا منم با اسم pezhool اضاف شدم چه حالی میده:دی
چقدر اینجا ساکت شده
میخواستم یچیزیو بگم
بعضی ها واقعا عقده ای هستن انگار که کیل میزنن حتما مال خودشونه ashe رو ورداستم طبق معمول w میدم یهیویی ks اونم کمکی شد
بعد دعوا راه میندازن میگن آریا رو ریپورت کنین و ...
واقعا اینجور آدما بهتره برن بمیرن تا بازی کنن
هی مینوسن نوب و ... خب آدم باید یاد بگیره دیگه!!!
من دوماه پیش هیچی نمیدونستم الان بهتر شدم
واقعا اینجور آدمارو باید دار زد ....!
یه فقط طرف اسمش Krazzzy نبوده؟
خوب ملت بازی می کنن که Kill بگیرن ...هدفشون ... تنها چیزیه که به ذهنشون میرسه...کاریش هم نمی شه کرد!
خوب شما سعی کن نباشی بزن تو دهنش!:27:
آره سوت و کوره! ولی کفتر پر می زنه!:31:
نمیدونم والا یادم نیستنقل قول:
ولی من sup بازی میکنم به همه کمک میکنم انتظار هم دارم ss بگن که لامصبا نمیگن ادم میخوره!
سلام این بازی رم و گرافیک چند لازم داره؟