پرویز پرستویینقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
Printable View
پرویز پرستویینقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
نظرت راجع به اینا چیه ؟ بی بی _ بهروز _ مافیا _ مونیکا_ سعید رونالدو ( اینو فکر کنم خورش پرسیده باشه ) و خودت
اگه یه روز بهت بگن نسل آدما داره منقرض میشه چیکار میکنی؟
اگه بگن بی بی داره می میره چی ؟
با تشكر از رامبد .بهروز و بقيه دوستان كه به من لطف داشتن. من ديروز خونه نبودم.براي همين نتونستم بيام. از اين به بعد مجبوريد منو تحمل كنيد
1 بی بی :ادم خوبی و به خنده و تفریح علاقه داردنقل قول:
نوشته شده توسط bb
2 بهروز : مرد حواس جمع و پر حوصله ای است
3 مافیا:کامژیوتر براش یک نوع سرگرمی و زندگیشرو وقف کامپیوتر نمی کنه
4 مونیکا:خانم خوب و با شخصیت و با نظم و ... بسیار پرو است
5 سعید رونالدو :پسر خوب و خلاقی است که از بد روزگار همش بد بیاری میاره
6 خودم: به نظر خودم ادم خونسردی هستم و ادم نامردی نیستم
7 از خو شحالی بال در میارم
8 خب نارا حت میشم
محمد جان به نظرت كدام تيمها به فينال جام جهاني مي رسند؟
برزیل و ارِِژانتین البته من تو این جور چیز ها وارد نیستم :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
صفحه اول اين تاپيك را بخوان متوجه ميشينقل قول:
نوشته شده توسط bimax
سلام عزيزم . خوبي محمد جان . ايا حس خاصي بهت دست ميده وقتي مستر مي خواد ازت سوال كنه ؟ تا حالا سوال هاي مستر رو ديد ي؟ دلت ميخواد به كردوم يكي از سوالهاش پاسخ ندي ؟ مستر ادم مغرور و خودخواهيه؟ ايا موافقي كه مستر تنها براي بازار گرمي تاپيك خدا حافظيو زد؟ ميدوني ايا مستر الان دوباره برگشته و يا اينكه دنبال چيز ديگه اييه / ؟ چه كساييو دوست داري/ حالا سوال هاي من :
خوب سوال اول :مغروری ؟
سوال دوم :جنبت چقدره :؟
سوال سوم :صبرو تحمل . میونت با این چیه
سوال چهارم :چقدر بر روی عقایدت پافشاری میکنی ؟
سوال :اگر کسی یا چیزی عقایدتو زیر سوال ببره و یا اهانت بکنه چیکارش میکنی؟
سوال :اگه عصبانی بشی چیکار میکنی (منظورم اینه که واقعا بزنی به سیم اخر)
سوال :خودتو خوشتیپ میدونی؟
سوال:اهل دعوا مرافعی؟
سوال:در کل اسان عصبی هستی درسته (اینطور که من فهمیدم . )چقدر طول میکشه تا عصبانیتت فرو کش کنه ؟
سوال :کسی تو زندگیت هست درست (بالا گفتی) اگه بره با یه نفر دیگه مزدوج شه چیکار میکنی؟
سوال:اگه کسی که خیلی بهش علاقه داری سر کار بزارتت چه حسی بهت دست میده ؟
سوال:اگه بفهمی کسی با احساساتت باز ی کرده چه حسی میشی و چیکار میکنی/
سوال :تاچقدر بخشنده ای؟
سوال:تا چه کاربرهایی در پی سی وورلد برات ارزش زیاادی دارند و خیل یدوسشون داری (بدون کم . کاستی .و اینم بگم که نگو و غیره . همه رو باید نام ببری)
سوال:از این که کسی بهت دستور بده چه احساسی بهت دست میده ؟
سوال:ایا تو هم موافقی که دخترها نمی تونند به تنهایی از خودشون دفاع کنند و نیاز به فرد دیگری دارند ؟
سوال:نظرت راجع بع فمنیست چیه؟
سوال:ملاکهای یک دختر و پسر خوب برات چیه (اگه می خوای زن بگیری به چه چیزهایی تو جه م یکنیو برات مهم هست و اگه خودت برادری داشته باشی دوست داری چطوری رفتار کنه ؟ )
سوال:چقدر خودتو می شناسی؟
سوال:رابطت با خانوادت چجوریه؟
سوال:اگه اتش سوزی بشه و تو تنها بتونی یکی از افراد رو نجات بدی و در این حال تنها مادرت هست و همسرت . کدومشون رو نجات میدی؟ انتخابت کدومه ؟ (مادر با تمتم عشقش که بدون ابراز علاقه به اون هم باز دوستت داره . و در طرف دیگر کسی که تو کشتشی . عاشقه سینه چاکشی . اما همین فرد اگه ببینه بی اعتنایی تو رو فراموشت می کنه بر خلاف مادر ....)
سوال:عوامل موفقیت رو در چی میبینی؟
سوال:اگه یه پول قلمبه بیفته دستت چیکار میکنی باهاش ؟
سوال:چقدر به نظام و حکومت فعلی معتقدی؟
سوال:نماز می خونی؟
سوال:تاحالا تو سایت های خلاف اخلاقی (پورن . محتوی سکس . و...سیاسی ) رفتی؟
سوال:چقدر تو رشته ی تحصیلیت علم داری>؟ (تسلط داری؟)
سوال:ادم ظاهر بینی هستی؟
سوال:به مادرت رفتی یا پدرت؟ (خلق و خو .. شکل قیافه و..)
سوال:فرزند چندم خانواده ای و اگه برادر بزرگتری داشته باشی تا چه حد مطیعی؟
سوال:غیرتی هستی ؟ و غیرت رو در چه میبینی؟
سوال:اگه کسی ازت معذرت بخواد چقدر طول میکشه ببخشیش؟
فعلا اینا رو بگو تا بعدا بقیه رو ازت بپرسم ....
تبصره ... تمامی سواله ا بطور کامل و 100در 100بایستی جواب داده شوند ...
اگه زن داشته باشی و دختری بیاد و عاشقت بشه و تو رو واقعا دوست داشته باشه . تو چیکار میکنی (اینم بگم که تو علاوه بر زن فعلیت اینم خیلی می خوای؟....)
اگ قبلا یه نفریو می خواستی تا حد دیوانگی که یکدفعه دیدیشو اون رفت .(کوچ کشی کردند و اونم دوست داشت و همو م یخواستید ) و بعد تو با کس دیگری ازدواج کردی و یکدفعه . میبنی که همون دختر جلوت ایستاده (خیلی اتفاقی تو صف تاکسی میبینیش . اونم به خاطر تو خواستگارای زیادی رو رد کرده و منتظرت بوده .... چه می کنی؟
اگه شرایط مثل بالا باشه حالا تو در دوران نامزدی باشی چی؟
سوالها همه باید جواب داده شوند . نمی دونم چیکار می کنم نداریم ...
سوالهاي مافيايي(مافيا درست و حسابي نجوابيد از تو مي پرسم ):
1.چه حسي داري كه بايد اين همه سوال ها رو جوا ب بدي؟
2.كدوم كاربر بيشتز از همه برات قابل احترامه ؟
3.ايا موافقي كه مافيا تنها پسرا رو بن ميكنه (سوال ويرايش شد جواب بده ) ؟
4.چرا انقدر طرفدار خانومهايي؟
5.براي چي خودتو بالاتر از همه مي دوني؟
6.مي خواي چيكارخ شي عزيزم "؟
7.ايا فكر م يكني من باهات پدر كشتگي دارم؟
8.كيو تو پي سي ازش بيشتر از همه بدت مياد؟
9.چرا نمي خواي اونچيزيو كه بلدي به ديگران ياد بدي؟
10.اگر سوال بالا درست نيست . ايا شده كسي ازت سوال كنه و جواب ندي؟ دليلش چي بوده؟
11.سطح علميت در چه حدي؟
12.بچه مايه داري؟
11.ايا عاشقي؟ نسبت به دختراي فوم چه اخساسي داري؟ ايا دختري هست كه دوست داشته باشي با هاش ارتباط داشته باشي اون كيه ؟ :evil:
13.نسبت به مستر چه احساسي داري؟
14.ايا فكر ميكني من اين سوالها رو از قصد پرسيدم ؟
15.از كدوم كاربرا بيشتر خوشت مياد ؟ و چرا و چه چيزي با عث اين امرشده؟
16.ايا از سوال هاي من مي ترسي . چون هنوز اصليهاش مونده؟!!! :evil: :evil: :evil:
17.من دوست دارم خيلي زياد . راست گفتم يانه؟
18.اگه يك نفري بهت علاقمند شه و اگه به تو نرسه حتما خودشو بكشه . و تنها راهش ازدواج با اون باشه . تو اين كارو ميكني؟
19.نظرت در مورد عربهاي مارمولك خور چيه؟
20.چقدر به ايرانمون وفاداري؟
21.اگه جنگ بشه ميري؟
22.تا حالا چند بار فیلم پورن دیدی؟ چن سالت بودی دیدی؟
اينارو جواب بده تا سوال هاي بعدي ....
از اینکه تحت فشار قرار بگیری چه حسی بهت دست می ده؟
بگو ببينم كه ايا تو هم با اين حرف كه انجمن متفرقه پي سي وورلد اونو شبيه يك چت رووم كرده و حالت چت به خودش گرفته ؟
ايا موافقي كه گفته بشه . انجمن پي سي وورلد 80 درصد محبوبيتش به خاطر انجم متفرقه و نحوه ي بر خورد افراد با همديگس؟
تو كه دروغ نگفتي ؟و به تمام سوال هاي من درست و صادقانه جواب دادي؟ درسته/ ؟ مطمعني؟ چند درصد ؟ اگه من با دليل بيامو بگم به پاره اي از سوالها جواب نادرست دادي؟ چي ميگي؟ دوباره سوالهاي صفحه ي قبلمو بخون كه اگه احيانا چيزي از دستت در رفت . ببينيش و تصحيحش كني///// (منتظرم !!!) ::
ايا به اون چيزايي كه مي خواستي رسيدي؟
اگه براي يك هفته بهت منصب قانون گذاري رو بدن و در كل مملكت دستت باشه چيكار مي كني ؟ چه چيزهايي رو ازاد و يا احيانا بن مي كني؟
تو دين داري؟ منظوم اينه كه مسلموني ؟ مسيحي . يهودي؟ چقدر به اسلام معتقدي اگه مسلموني؟
مذهبي بودن رو درچه ميبيني؟
تا حالا شده دلت بگيره (همينجوري ) و بخواي گريه كني؟
دوست داري كسي گريتو بينه ؟
مادرت و چقدر دوست داشتي؟و داري؟
بچه پولدار بودي يا هستي؟ بابات ميلياردره؟
امكانات چي ؟ داشتي؟
فكر ميكني مملكت تو ارزشي برات داشته باشه؟
اگه يه موقعي به حدي از دانش برسي كه برات كشورها سر و كله بشكونن كجا ميري؟
تو به نژاد و اين چيزهاي معتقدي؟
چه چيزي تو زندگيت واسط مهمه بيشتر از همه چيز؟
اگه موقعيتي پيش بياد . حاضري براي همسرت بميري؟
اگه پدر بشي چجوري فرزندتو تربيت م يكني؟ چه مساعل و المانهايي د رتربيت برات اهميت داره؟
خانواده ي مذهبي ذاشتي؟
نظرت راجع به ملا ها چيه ؟
نظرت راجع به اين جملات چيه؟ خوب يا بد نه / مي خوام ببينم اي مي توني درك كني كه چرا فردي اينو تو امضاش ميزنه ؟ يا نه / /؟
اون افرادی که تنها برای جلب توجه دخترا پست می دن و سعی دارن با کل کل کردن راهی پیدا کنند که پای خودشونو به حریم خصوصی خانومها باز کنن از نظر فرهنگی در فقر کامل به سر می برند
درضمن قابل توجه تازه وارد ها اینجا Chat room نیست
در ضمن چرا هر كسي مياد تو فورم با ديدن اواتار زيباي يك فرد (معمولا خانوم) سعي مي كنه تا باهاش ارتباط برقرار كنه ؟
خوب جئاب بده . سوالا مونده
راستي الان (در اين سنين . اين ماه يا ماهاي قبل و يا سال قبل يا ساليان قبل ) فيلم ها و يا سايت هاي غير اخلاقي ميري؟ اگه اره ؟ چرا؟ اگه نه چرا؟
خوب اينا رو جواب بده . تا سواهاي اصليمو ازت بپرسم . ... :devil::devil::devil:
يه سوال ديگه . اينكه نظرت راجع به لزبين و گي چيه؟( ترسيدم اين سووت سرو كلش پيدا شه . باز سوالهاي منو بپرسه ... دفعهي قبل اون سوالهايي رو كه مي خواستم بپرسمو گرفت برد پرسيد مارم گداشت تو كف :blink: :sad: :laughing: )
سوال ها ويرايش شدند . تمامي سوالات بايستي بدون كم و كثر پاسخ داده بشن
در ضمن فكر مي كني من چند سالمه ؟
مستر جان ميخواي چند تا سوال ديگه هم بپرس. ;)
نه جون دادا چند تا ديگه هم ميپرسيدي. :happy:
عزيز فكر اون بنده خدايي هم كه ميخواد جواب بده رو بكن.
قربون دادا.
راستي نصف سوالاي مافياييت هم مختص خود مافيا بوده و شخص ديگه نميتونه جواب بده. چون بهش مربوط نميشه
سعيد جان ممنونم . ولي تنها 2 تا سوال تناه مختص مافيا بوود . چند تا رو هم عوض كردم .... اوكي اگه دلت ميخواد بازم مي پرسم عزيزم ... خوب كجاست اين دوست ما / ؟ ما منتظريما
مستر جان من که اگه تا شب هم همینجور تایپ کنم نمی تونم همه این سوال ها رو جواب بدم :blink:
ولی ایول دستت درد نکنه که این سوال ها رو نوشتی اخه داشتم از بیکاری میمردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال هارو در تو سه پست جواب میدم برای اینکه قاطی نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا 80 ت سوال كه بيشتر نيست . محمئ جان . گفتم كه اينا دست گرميه از روحيت خوشم اومد . اما اينم بايد بگم كه بايد همه رو راست و حسيني جواب بدي . وگرنه ... خوب عزيزم . منتظر باش . لطفا زودتر جواببده چون من تا اخر اين هفته بيشتر تو پي سي نيستم كاراي عقب افتادم تموم ميشه و ديگه ميرم .... باشه . م يخوام جوابات و داشته باشم ...
چرا به سوالهاي مستر پاسخ نمي دي
خوب داغي مي توني به هر نحوي ظهور كنه ديگه
شانس تو هم داغي صندليت اين جوري بود
نظرت در باره عكسي كه تو امضامه چيه؟
عكس استقلالو ميگم
بابا فرانك جان اين مي خواد فكر كنه چي جواب بده . اين كه نشد صندلي داغ كه :laughing: ;)نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
صفحه ی 66 خیلی مسخره شده. آخه چه خبره ؟؟؟!!! این سوالها رو میتونستی مثلا 5 تا 5 تا بپرسی نه اینکه بیچاره رو آچمز بذاری.
یعنی چی آخه؟ این دیگه صندلی داغ نیست صندلی مذابه!!! خیلی چرت شد صفحه ی 66 خداییش.
اشکان جان اینطوری تعداد ÷ست ها بیشتر میشد و سر در گمی بیشتر . من نظرم اینه که سوالها بیشتر بیان بشه در یک ÷ست تا ما مجبور نباشیم هزار صفحه رو بیم جلو و عقب تا بفهمیم نوبت کی هستو سوال چیه . به هر حال از نظرت ممنونم .
سلام عزيزم . خوبي محمد جان . ايا حس خاصي بهت دست ميده وقتي مستر مي خواد ازت سوال كنه ؟
آره ذوق مرگ میشم
تا حالا سوال هاي مستر رو ديد ي؟ آره نمونه هاش رو دیدم
دلت ميخواد به كدوم يكي از سوالهاش پاسخ ندي ؟ مطمئن باش من همه سوالات رو جواب میدم
مستر ادم مغرور و خودخواهيه؟خودت چی فکر میکنی
ايا موافقي كه مستر تنها براي بازار گرمي تاپيك خدا حافظيو زد؟ با اون نامه بلند بالایی که تو نوشتی همه باورشون شد که تو دیگه رفتی ولی من میدونستم سر کاریه
ميدوني ايا مستر الان دوباره برگشته و يا اينكه دنبال چيز ديگه اييه / ؟ چه كساييو دوست داري/ حالا سوال هاي من :
خوب سوال اول :مغروری ؟بعضی وقتها
سوال دوم :جنبت چقدره :؟خوب در حد متعادل
سوال سوم :صبرو تحمل . میونت با این چیه ؟خوبه
سوال چهارم :چقدر بر روی عقایدت پافشاری میکنی ؟ زیاد
سوال :اگر کسی یا چیزی عقایدتو زیر سوال ببره و یا اهانت بکنه چیکارش میکنی؟
سعی میکنم متقاعدش کنم که داره اشتباه میکنه
سوال :اگه عصبانی بشی چیکار میکنی (منظورم اینه که واقعا بزنی به سیم اخر)
مثل بقیه ادمها که وقتی عصبانی میشن به هر چیزی که دور و برمه گیر میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال :خودتو خوشتیپ میدونی؟ نه
سوال:اهل دعوا مرافعی؟ نه
سوال:در کل انسان عصبی هستی ؟نه چقدر طول میکشه تا عصبانیتت فرو کش کنه ؟ زیاد طول نمیکشه
سوال :کسی تو زندگیت هست ؟نه اصلا
سوال:اگه کسی که خیلی بهش علاقه داری سر کار بزارتت چه حسی بهت دست میده ؟ میگم یکی طلبت بعدن همچین بزارمت سر کار که خودت کیف
کنی
سوال:اگه بفهمی کسی با احساساتت باز ی کرده چه حسی میشی و چیکار میکنی/ میزنم به سیم اخر چون از نامردی خیلی بدم میاد
سوال :تاچقدر بخشنده ای؟ کمی تا اندکی زیاد
سوال:چه کاربرهایی در پی سی وورلد برات ارزش زیاادی دارند و خیلی دوسشون داری (بدون کم . کاستی .و اینم بگم که نگو و غیره . همه رو باید نام ببری)
ساویس-سووت-سعید رونالدو -خودت-بهروز - اقا ووک من +همه کاربران با ادب
سوال:از این که کسی بهت دستور بده چه احساسی بهت دست میده ؟[
COLOR=Navy]نسبتا بد [/COLOR]
سوال:ایا تو هم موافقی که دخترها نمی تونند به تنهایی از خودشون دفاع کنند و نیاز به فرد دیگری دارند ؟ بعضی از پسر ها هم نمی تونند به تنهایی از خودشون دفاع کنند و نیاز به فرد دیگری دارند
سوال:نظرت راجع بع فمنیست چیه؟ فمنیست یعنی چی
سوال:ملاکهای یک دختر و پسر خوب برات چیه (اگه می خوای زن بگیری به چه چیزهایی تو جه میکنی و برات مهم هست و اگه خودت برادری داشته باشی دوست داری چطوری رفتار کنه ؟ ) فکر کردن به این چیزها برای من هنوز
زوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال:چقدر خودتو می شناسی؟شاید متوسط
سوال:رابطت با خانوادت چجوریه؟ خوبه خوب
سوال:عوامل موفقیت رو در چی میبینی؟ پشت کار- امید -کمک
گرفتن از دیگران
سوال:اگه یه پول قلمبه بیفته دستت چیکار میکنی باهاش ؟ میزارم تو بانک
سوال:چقدر به نظام و حکومت فعلی معتقدی؟ نه زیاد
سوال:نماز می خونی؟ اره البته بعضی وقتها یادم میره
سوال:تاحالا تو سایت های خلاف اخلاقی (پورن . محتوی سکس . و...سیاسی ) رفتی؟نه
سوال:ادم ظاهر بینی هستی؟ فکر نمی کنم
سوال:به مادرت رفتی یا پدرت؟ (خلق و خو .. شکل قیافه و..) هردو
سوال:فرزند چندم خانواده ای و اگه برادر بزرگتری داشته باشی تا چه حد مطیعی؟
فرزند اخر - زیاد
سوال:اگه کسی ازت معذرت بخواد چقدر طول میکشه ببخشیش؟ بستگی داره که طرف کی باشه و چکار کرده باشه
فعلا اینا رو بگو تا بعدا بقیه رو ازت بپرسم ....
تبصره ... تمامی سواله ا بطور کامل و 100در 100بایستی جواب داده شوند ...
اگه زن داشته باشی و دختری بیاد و عاشقت بشه و تو رو واقعا دوست داشته باشه . تو چیکار میکنی (اینم بگم که تو علاوه بر زن فعلیت اینم خیلی می خوای؟....)
اون موقع میشه مثل سریال او یک فرشته بود اما به خودم این اجازه رو نمیدم حتی اگه سیندرلا باشه
اگه قبلا یه نفریو می خواستی تا حد دیوانگی که یکدفعه دیدیشو اون رفت .(کوچ
کشی کردند و اونم دوست داشت و همو م یخواستید ) و بعد تو با کس دیگری ازدواج کردی و یکدفعه . میبنی که همون دختر جلوت ایستاده (خیلی اتفاقی تو صف تاکسی میبینیش . اونم به خاطر تو خواستگارای زیادی رو رد کرده و منتظرت بوده .... چه می کنی؟ ناراحت نمیشمم چون تقصیر خودشه
اگه شرایط مثل بالا باشه حالا تو در دوران نامزدی باشی چی؟ هیچ فرقی نداره
:sad: :laughing: )]
سوالها همه باید جواب داده شوند . نمی دونم چیکار می کنم نداریم ...
سوالهاي مافيايي(مافيا درست و حسابي نجوابيد از تو مي پرسم ):اشکال نداره من خوب میجوابم
.چه حسي داري كه بايد اين همه سوال ها رو جوا ب بدي؟ خوابم میگیره
1.خيلي حال ميكني تو پي سي ووردلد قدرت داري؟فعلا که ندارم اما اگه داشته باشم اره ;)
2.كدوم كاربر بيشتز از همه برات قابل احترامه ؟اقای ساویس
2
.كدوم كاربر بيشتز از همه برات دردسز درست كرده ؟ [COLOR=Navy]هیچ کی [/
COLOR]
33.ايا موافقي كه مافيا تنها پسرا رو بن ميكنه (سوال ويرايش شد جواب بده ) ؟نه فکر نمی کنم
4.چرا انقدر طرفدار خانومهايي؟ چون اگه طرفدارشون نباشی میگن این پسره غیر منطقیه :blink:
5.براي چي خودتو بالاتر از همه مي دوني؟ نه اینجوری نیست
6.مي خواي چيكاره شي عزيزم "؟مهندس کامپیوتر
7.ايا فكر مي كني من باهات پدر كشتگي دارم؟ نه اصلا
8.كيو تو پي سي ازش بيشتر از همه بدت مياد؟هیچ کی
9.چرا نمي خواي اونچيزيو كه بلدي به ديگران ياد بدي؟ کی این حرف رو زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10.اگر سوال بالا درست نيست . ايا شده كسي ازت سوال كنه و جواب ندي؟ دليلش
چي بوده؟ حتما یاد نداشتم
111.سطح علميت در چه حدي؟ خوبه اندازه سنم شاید هم بیشتر
12.بچه مايه داري؟ نه متوسط
11.ايا عاشقي؟ نه نسبت به دختراي فوم چه اخساسي داري؟ احساس خاصی ندارم همشون خواهر بزرگم هستن ايا دختري هست كه دوست داشته باشي با هاش ارتباط داشته باشي اون كیه ؟ نه اصلا این حرفها چیه
13.نسبت به مستر چه احساسي داري؟ پسر فضولیه
14.ايا فكر ميكني من اين سوالها رو از قصد پرسيدم ؟نه
15.از كدوم كاربرا بيشتر خوشت مياد ؟ و چرا و چه چيزي با عث اين امرشده؟
ساویس چون پست های باحالی داره
6.ايا از سوال هاي من مي ترسي . چون هنوز اصليهاش مونده؟!!! نه داداش این حرفها چیه من بیدی نیستم که با این بادها بلرزم
17.من دوستت دارم خيلي زياد . راست گفتم يانه؟نمیدونم اما اگه
دوروغ گفته باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18.اگه يك نفري بهت علاقمند شه و اگه به تو نرسه حتما خودشو بكشه . و تنها راهش ازدواج با اون باشه . تو اين كارو ميكني؟ نه
19.نظرت در مورد عربهاي مارمولك خور چيه؟ :puke:
20.چقدر به ايرانمون وفاداري؟زیاد
21.اگه جنگ بشه ميري؟نمیدونم
اينارو جواب بده تا سوال هاي بعدي ....
از اینکه تحت فشار قرار بگیری چه حسی بهت دست می ده؟ یه حسه بد
بگو ببينم كه ايا تو هم با اين حرف كه انجمن متفرقه پي سي وورلد اونو شبيه يك چت رووم كرده و حالت چت به خودش گرفته ؟ نه اصلا
ايا موافقي كه گفته بشه . انجمن پي سي وورلد 80 درصد محبوبيتش به خاطر انجم متفرقه و نحوه ي بر خورد افراد با همديگس؟ گزینه اول غلطه اما گزینه دوم درسته
]سلام عزيزم . خوبي محمد جان
تو كه دروغ نگفتي ؟و به تمام سوال هاي من درست و صادقانه جواب دادي؟ درسته/ ؟ مطمعني؟ چند درصد ؟ اگه من با دليل بيامو بگم به پاره اي از سوالها جواب نادرست دادي؟ چي ميگي؟ دوباره سوالهاي صفحه ي قبلمو بخون كه اگه احيانا چيزي از دستت در رفت . ببينيش و تصحيحش كني///// (منتظرم !!!) ::
ايا به اون چيزايي كه مي خواستي رسيدي؟ فعالا اره
اگه براي يك هفته بهت منصب قانون گذاري رو بدن و در كل مملكت دستت باشه چيكار مي كني ؟ چه چيزهايي رو ازاد و يا احيانا بن مي كني؟ بد حجابی رو بن میکنم :puke:
تو دين داري؟ منظوم اينه كه مسلموني ؟ مسيحي . يهودي؟ چقدر به اسلام معتقدي اگه مسلموني؟اره با اب مسلمونم و به اندازه خودم اعتقاد دارم
مذهبي بودن رو درچه ميبيني؟ ادمی مذهبیه که همه جنبه های دین رو در
نظر بگیره نه اینکه خیلی افراطی یا بی بند و بار باشه
تا حالا شده دلت بگيره (همينجوري ) و بخواي گريه كني؟ اره
دوست داري كسي گريتو بينه ؟ نه مگه گریه کردن نگاه داره
مادرت و چقدر دوست داشتي؟و داري؟ خیلی
بچه پولدار بودي يا هستي؟ بابات ميلياردره؟ نه -نه
امكانات چي ؟ داشتي؟ اره دارم
فكر ميكني مملكت تو ارزشي برات داشته باشه؟ اره
اگه يه موقعي به حدي از دانش برسي كه برات كشورها سر و كله بشكونن كجا ميري؟
همین ایران خودمون
تو به نژاد و اين چيزهاي معتقدي؟ نه شاید
چه چيزي تو زندگيت واسط مهمه بيشتر از همه چيز؟ این که راه راست رو
گم نکرده باشم
اگه موقعيتي پيش بياد . حاضري براي همسرت بميري؟ اره شاید
اگه پدر بشي چجوري فرزندتو تربيت ميكني؟ چه مساعل و المانهايي د رتربيت برات اهميت داره؟ درک مسائل دینی و هنجار های جامعه
خانواده ي مذهبي داشتي؟ اره
نظرت راجع به ملا ها چيه ؟ ادم باید به همه نوع عقیده احترام بزاره
نظرت راجع به اين جملات چيه؟ خوب يا بد نه / مي خوام ببينم اي مي توني درك كني كه چرا فردي اينو تو امضاش ميزنه ؟ يا نه / /؟
اون افرادی که تنها برای جلب توجه دخترا پست می دن و سعی دارن با کل کل کردن راهی پیدا کنند که پای خودشونو به حریم خصوصی خانومها باز کنن از نظر فرهنگی در فقر کامل به سر می برند
درضمن قابل توجه تازه وارد ها اینجا Chat room نیست تصدیق میکنم
در ضمن چرا هر كسي مياد تو فورم با ديدن اواتار زيباي يك فرد (معمولا خانوم) سعي مي
كنه تا باهاش ارتباط برقرار كنه ؟ چون عقل نباشد جان در عذاب است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب جواب بده . سوالا مونده
راستي الان (در اين سنين . اين ماه يا ماهاي قبل و يا سال قبل يا ساليان قبل ) فيلم ها و يا سايت هاي غير اخلاقي ميري؟ اگه اره ؟ چرا؟ اگه نه چرا؟ نه چون اینو ضد ارزش میدونم و به خودم اجازه این کارو نمیدم
خوب اينا رو جواب بده . تا سواهاي اصليمو ازت بپرسم . ... :devil::devil::devil:
من منتظرم از الان خودمو اماده میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سوال ديگه . اينكه نظرت راجع به لزبين و گي چيه؟( ترسيدم اين سووت سرو كلش پيدا شه . باز سوالهاي منو بپرسه ... دفعهي قبل اون سوالهايي رو كه مي خواستم بپرسمو گرفت برد پرسيد مارم گداشت تو كف ببینم لزبين و گي دیگه کیه؟ :blink: :sad: :laughing: )]
تو بالای 18 سال دارینقل قول:
نوشته شده توسط Master
خب این هم از جواب های من حالا دیدی که من مرد میدونم و همه سوالاتو جواب دادم اگه بازم سوال داری تعارف نکن بپرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی عالی جواب دادی . ممنونم . اما هنوز مساعلی برات روشن نشده .. بزودی میشه (تقصیر خودتم نیست )
خوب محمد جان چی شده که فکر کنی مستر فضوله ؟
برای چی می گی نامه ی خدا حافظی من سر کاریه (تا اخر این هفته مشخص میشه )
چطور رو من شناخت پیدا کردی که اینطور اظهار نظر می کنی ؟
چرا تراکم عضو ها در انجمن متفرقه بسیار بیشتر از سایر انجمن هاست ؟ ایا این دلیلی بر صدق ادعای من نیست ؟
چشم ها راباید شست طور دیگر باید دید : نظرت راجع به این چیه؟
چرا بعضی ها خودشونو به خواب می زنن (کوچه علی چپ ) : به نظر تو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا این همه جواب دادن به سوالات طول کشید ؟ (راست نگفتی . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اهل کل کل کردن هستی؟
تو چرا بعضی مواقع خودتو به کوچه علی چپ میزنی؟
چرا تو برای جواب دادن به بعضی سوالها گیر پاژ میکنی و به جای حرف راست مجبور میشی دروغ بگی؟
بین مادر و پدرت بیشتر با کدومشون انس داری و مساعلتو اصولابا کدومشون بیشت در میان میزاری؟
ایا درونگرایی یا برونگرا؟
دوست داری به جزیره ی لختی ها بری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه در شرایطی قرار بگیری که مجبور باشی روح یا جشمتو بفروشی ترجیح می دی روحت و بفروشی یا جسمتو؟
بین کتاب شیمی و فلسفه کدومو انتخاب میکین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین زیبایی و اخلاق کدومو انتخاب مینی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت راجع به طبیعت گرا ها چیه (naturalist) >؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شخصیت مستر چطوره؟1.مشخص برای همگان (همه می تونن بفهمن دنبال چیه و منظورش از کارها و حرفاش چیه؟)
2.مرموزه .( تو خودشه و کسی از کارش سر در نمی اره )
3.ادمی کله شق و بی محتواست که سعی در گیر دادن بیخودی داره برای نشون دادن خودش
4.ادمی بی منطق و کم شعور
دوست داری مثل چه کسی باشی ؟
(سوالها کم و ساده . خواهشا سر بالا جواب نده ... )
(سوالها دیگه قرار خطری بشه . اما شما که اصلا نمی ترسی . چون هر جا نتونی راستشو بگی د... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مستر گذاشت اين بنده خدا نفس بكشه
خسته نباشي اقا محمد
1- ترم پيش معدلت چند شد؟
2- چه هنر خاصي داري ( نقاشي- موسيقي- شعر- ....)
3- چه قدر به جملاتي كه تو امضاي بچه هاست دقت مي كني؟
4- از كدوم اواتار بيشتر خوشت اومده؟
5- چرا اين آواتار را انتخاب كردي؟
6- چرا تو كاربراي مورد علاقه ات اسم هيچ دختري نبود ؟ برمي گرده به اين كه .....؟ يا نه كلا پيام هاي هيچ كاربر دختري را زياد دنبال نكردي؟
7- هيچ وقت تاپيك مخصوص خانم ها را مطالعه مي كني؟
8- لهجه مشهدي داري؟
9- به نظرت اگه بچه هاي ديگه هم بيان و سوال بكنن اين جا جاي باحال تري نمي شه؟
10- دوست داري مهندس كامپيوتر بشي . هيچ وقت سعي كردي با رفتن به انجمن كامپيوتر پي سي اطلاعاتت را افزايش بدي؟
11- ادم فضولي هستي؟
12- قبول داري هر كس عقيده اي داري و تا جايي كه ازادي ما به ازادي بقيه لطمه نزنه ازاديم؟
13- بد حجابي يعني چي؟ چرا بنش مي كردي؟
14- مشكل اصلي جامعه امروزي چيه؟
15- فرق انجمن متفره با چت روم چيه؟ ( من خودم قبول ندارم كه مثل همن نظر شما را مي خوستم )
16- به بزرگ تر ها احترام مي ذاري؟ ( يادت باشه اكثر ماها بزرگتريم ها )
17- مامانت از دستت راضيه؟
در ضمن از اونجايي كه با توجه به صحبتات به نظر مي رسه پسر سر به راه مثبت معتقد و درس خوني باشي بهت تبريك مي گم و اميدوارم به اين شيوه ادامه بدي و در زندگي موفق باشي
با سلام و خسته نباشيد خدمت آقا محمد اينم يه سری سوال من ببخشيد دير شد؟
1-نظرت در مورد ايران چيه و چقدر دوسش داری؟
2-دوست داری کجا زندگی کنی؟
3-تو زندگيت کی رو بيشتر از همه اذيت کردی؟
4-به اخرت اعتقاد داری؟
5-نماز ميخونی ؟
6-به کدوم از بزرگان چه دانشمند و چه معصومين ارادته بيشتری داری و باسيه چی؟
7-دوست داری چی کاره بشی؟
8-اگه کسی از پشت بهت خنجر بزنه چه احساسی بهت دست ميده؟
9-اخرين باری که گريه کردی کی بود ؟
10-با توجه به شهرت نظرت در مورده امام رضا چيه؟
11-اخرين کتابی که خوندی چی بود؟
12-از چه اهنگ هايی خوشت ميآد؟
13-با کدوم فيلما خيلی حال کردی؟
14-نظرت در مورده من و امضام چيه؟
15-از کدوم تاپيکی که من تا حالا زدم خوشت امده
ديگه ببخشيد که زيادی فضولی کردم همين
يا علی
ممد جان ممنون.
شرمنده كردي به سوالمون جواب ندادي
سلام
محمد جون دوست داشتی اون موقع که من رو صندلی بودم و وضع صندلی کساد بود جای من بودی؟
راستی چرا وقتی من رو صندلی بودم وضع صندلی خراب بود ؟ و کسی سئوال نمی پرسید ؟
خوش به حال خودم .
سلام به همه دوستان و بزرگان من از اینکه پاسخ ها دیر شد واقعا معذرت میخوام چون دیشب اکونتم تموم شد :sad:
ولی امروز قول میدم که تا ساعت 11 به همه سوالات پاسخ بدهم :)
من از اینکه دیر شد معذرت میخوام سعید جان- خیلی با حاله (تو هم مثل من دو اتیشه ای )نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
خیلی عالی جواب دادی . ممنونم . اما هنوز مساعلی برات روشن نشده .. بزودی میشه (تقصیر خودتم نیست )
خوب محمد جان چی شده که فکر کنی مستر فضوله ؟ اخه عزیزم شما در مورد هر چیز با ربط و بیربطی که به زهنت میرسه سوال میکنی
برای چی می گی نامه ی خدا حافظی من سر کاریه (تا اخر این هفته مشخص میشه ) اخر هفته میبینمت ;)
چطور رو من شناخت پیدا کردی که اینطور اظهار نظر می کنی ؟ من اصولا اینجوریم که زود شناخت پیدا میکنم
چرا تراکم عضو ها در انجمن متفرقه بسیار بیشتر از سایر انجمن هاست ؟ ایا این دلیلی بر صدق ادعای من نیست ؟ نه به هر حال من که موافق نیستم (چن خودم به خاطر بخش نرم افزار اینجا عضو شدم بعدش فهمیدم که انجمن متفرقه چیه)
چشم ها راباید شست طور دیگر باید دید : نظرت راجع به این چیه؟ راست گفته :blink:
چرا بعضی ها خودشونو به خواب می زنن (کوچه علی چپ ) : به نظر تو ؟ خب حتما دید قانع کننده ای دارند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا این همه جواب دادن به سوالات طول کشید ؟ (راست نگفتی . نه با با راست گفتم من دیروز از ساعت 4.30 که تو پست دادی تا ساعت 6 همه سوال هاتو جواب دادم اما اکونتم قاط زده بود هی وصل میشد و هی قطع میشد این بود که دیر شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اهل کل کل کردن هستی؟ اره بعضی وقتها
تو چرا بعضی مواقع خودتو به کوچه علی چپ میزنی؟ من اصلا به قیافه من میاد که خودم به کوچه علی چپ بزنم
چرا تو برای جواب دادن به بعضی سوالها گیر پاژ میکنی و به جای حرف راست مجبور میشی دروغ بگی؟ اخه سوال هات سخته و کسی هم به من تقلب نمیرسونه
بین مادر و پدرت بیشتر با کدومشون انس داری و مساعلتو اصولابا کدومشون بیشت در میان میزاری؟ شاید مادرم چون پدرم بیشتر روز رو سر کاره
ایا درونگرایی یا برونگرا؟ نمیدوم شاید وسط این دوتا
دوست داری به جزیره ی لختی ها بری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اصلا
اگه در شرایطی قرار بگیری که مجبور باشی روح یا جشمتو بفروشی ترجیح می دی روحت و بفروشی یا جسمتو؟ چشمامو =
زدست دیده و دل هردو فریاد که هرچه دیده بینه دل کند یاد
بسازم خنجری نیشش ز فولاد رنم بر چشم تا دل گردد ازاد
بین کتاب شیمی و فلسفه کدومو انتخاب میکین؟ فلسف ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین زیبایی و اخلاق کدومو انتخاب مینی؟ اخلاق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت راجع به طبیعت گرا ها چیه (naturalist) >؟ ادم های با منطقی هستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شخصیت مستر چطوره؟ خوب عالی بی نظیر
1 .مشخص برای همگان (همه می تونن بفهمن دنبال چیه و منظورش از کارها و حرفاش چیه؟)
2.مرموزه .( تو خودشه و کسی از کارش سر در نمی اره )
3.ادمی کله شق و بی محتواست که سعی در گیر دادن بیخودی داره برای نشون دادن خودش
4.ادمی بی منطق و کم شعور این اخریه علطه
دوست داری مثل چه کسی باشی ؟ دوست دارم خودمو کامل کنم نا اینکه مثل دیگری باشم
(سوالها کم و ساده . خواهشا سر بالا جواب نده ... )
(سوالها دیگه قرار خطری بشه . اما شما که اصلا نمی ترسی . چون هر جا نتونی راستشو بگی د... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
خیلی ممنون از سوال های خوب و نابت
اگه مستر گذاشت اين بنده خدا نفس بكشه
خسته نباشي اقا محمد خواهش میشه
1- ترم پيش معدلت چند شد؟18.80
2- چه هنر خاصي داري ( نقاشي- موسيقي- شعر- ....) تو چرت و پرت گفتن و استدلال کردن استعداد دارم
3- چه قدر به جملاتي كه تو امضاي بچه هاست دقت مي كني؟ بعضی وقتها می خونم
4- از كدوم اواتار بيشتر خوشت اومده؟ تا الن که نگاه کردم اواتور اشکان و خودم و بی بی قشنگتره
5- چرا اين آواتار را انتخاب كردي؟ چون هم قشنگ بود و هم اندازه اش خوب بود
6- چرا تو كاربراي مورد علاقه ات اسم هيچ دختري نبود ؟ برمي گرده به اين كه .....؟ يا نه كلا پيام هاي هيچ كاربر دختري را زياد دنبال نكردي؟ نه اینطوریا هم نیست پست های خانم کویر و خانم مونیکا هم قشنگه
7- هيچ وقت تاپيك مخصوص خانم ها را مطالعه مي كني؟ نه
8- لهجه مشهدي داري؟ نه
9- به نظرت اگه بچه هاي ديگه هم بيان و سوال بكنن اين جا جاي باحال تري نمي شه؟ چرا توپس میشه اون موقع حال میده
بیت
انان که در 30 ثانیه ده پست میزنند
ایا شود که یک پست هم به من بینوا زنند
10- دوست داري مهندس كامپيوتر بشي . هيچ وقت سعي كردي با رفتن به انجمن كامپيوتر پي سي اطلاعاتت را افزايش بدي؟ من خواهرم کامپیوتر میخونه و در مورد کامپیوتر و برنامه نویسی یه اطلاعات کمی دارم انشاءالله در طول هفته های اتی به انجمن اهای اموزشی هم میروم
11- ادم فضولي هستي؟ نه فکر نمیکنم
12- قبول داري هر كس عقيده اي داري و تا جايي كه ازادي ما به ازادي بقيه لطمه نزنه ازاديم؟
اره کاملا
13- بد حجابي يعني چي؟ چرا بنش مي كردي؟ چون خودم که یک پسرم از این وضع نارا ضیم
منظورم ارایش های تند و لباس هاو روسری های کوچک وتنگ و این حرف هاست
14- مشكل اصلي جامعه امروزي چيه؟ درک پائین بعضی از افراد جامعه و بی جنبه بودن
15- فرق انجمن متفره با چت روم چيه؟ ( من خودم قبول ندارم كه مثل همن نظر شما را مي خوستم ) من تا حالا نه چت کردم نه رغتم تو چت روم به همین خاطر نظر کارشناسی نمیتونم بدم ولی اینجا خیلی بهتره چون مدیر داره
16- به بزرگ تر ها احترام مي ذاري؟ ( يادت باشه اكثر ماها بزرگتريم ها ) من جسارت نمیکنم
حتما خودتون دیدین که تو بیشتر پست هام کلمه معذرت میخواهم وجود داره که اون هم برای این است که اگر با کسی شوخی کرده باشم یا به کسی بی احترامی شده باشد معذرت بخواهم
17- مامانت از دستت راضيه؟ اره با با
در ضمن از اونجايي كه با توجه به صحبتات به نظر مي رسه پسر سر به راه مثبت معتقد و درس خوني باشي بهت تبريك مي گم و اميدوارم به اين شيوه ادامه بدي و در زندگي موفق باشي[/]
من هم تشکر میکنم از این که دیر پاسخ دادم معذرت میخواهم
]با سلام و خسته نباشيد خدمت آقا محمد اينم يه سری سوال من ببخشيد دير شد؟
1-نظرت در مورد ايران چيه و چقدر دوسش داری؟ ایران یک کشور که تمدن بزرگی داره اما ما خودمون رو گم کردیم
2-دوست داری کجا زندگی کنی؟ مریخ چون اونجا ادیمزاد دیگه پیدا نمیشه ادم راحتته
3-تو زندگيت کی رو بيشتر از همه اذيت کردی؟ خوانواده ام (مخصوصا خواهرم)
4-به اخرت اعتقاد داری؟ بله
5-نماز ميخونی ؟ اره ولی بعضی وقتها یادم میره
6-به کدوم از بزرگان چه دانشمند و چه معصومين ارادته بيشتری داری و باسيه چی؟
دانشمند =دکتر حسابی معصومین =امام رضا
7-دوست داری چی کاره بشی؟ مهندس کامپیوتر
8-اگه کسی از پشت بهت خنجر بزنه چه احساسی بهت دست ميده؟ به شدت ناراحت میشم
9-اخرين باری که گريه کردی کی بود ؟ سه چهار روز پیش بود
10-با توجه به شهرت نظرت در مورده امام رضا چيه؟
11-اخرين کتابی که خوندی چی بود؟ غیر از کتابهای درسی نفرین زمین
12-از چه اهنگ هايی خوشت ميآد؟ بی کلام
13-با کدوم فيلما خيلی حال کردی؟ مار مولک - موهبت - ماتریکس
14-نظرت در مورده من و امضام چيه؟ خیلی قشنگه
15-از کدوم تاپيکی که من تا حالا زدم خوشت امده والا من تا خالا دقت نکردم که کدوم تاپیک ها مال تو است ببخشید
ديگه ببخشيد که زيادی فضولی کردم همين نه خواهش میکنم شما ببخشید
يا علی
[]سلام
محمد جون دوست داشتی اون موقع که من رو صندلی بودم و وضع صندلی کساد بود جای من بودی؟ نه چون اون موقع دیگه بیکار میشدم مجبور بودم خودم از خودم سوال کنم
راستی چرا وقتی من رو صندلی بودم وضع صندلی خراب بود ؟ نمیدونم شاید دوستان امتحان داشتن وقت نکردن بیان پست بدن و کسی سئوال نمی پرسید ؟
خوش به حال خودم .[/]
خب این هم از همه سوال ها و جواب ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه کسی نمیخواد سوال کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من اماده پاسخگویی به هر نوع سوال هستم بیاین بپرسین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلم محمد جان . بازم ممنونم از جواب هاي قشنگ . عزيزم . در مورد سوالهام اينكه من سوالهامو بدون هدف و منظور خاصي نمي پرسم . تمامي سوالاتم بدون استثنا اهداف خاصي و دنبال ميكنند . بعضي ها شونم ارزش فوق العاده اي برام دارند . چون تو با لب تر كردن و جواب دادن به هر كدوم از اونها گوشه و تيكه اي از پازل شخصيتت رو در اختيار من و يا ه ركس ديگه اي كه مي فهمه من چي رو مي خوام مي دي ... بنده عرض كردم خدمتت دوست گلم خواهشا به سوالها سر بالا جواب نده . دقيقا همون اپشنهايي كه تو سوال اومده رو خواهش ميكنم جواب بده . شما چند ا از سوالها رو اون جوابي كه بايد ميدادي ندادي . مي دونم الان خودت خوب مي دوني چي ميدونم:laughing: . عزيز گلم . جوابات عاليه . و من خيلي خوشم مي اد از نحوي پاشخ گفتنت (اگه همشو خودت جواب داده باشي ;) ) واقعا ذهن خلاقي داري ....
سوال هاي من از اين به بعد خيلي سخت تر و نا متعارف ترميشه . خواهش ميكنم . اگه مي خواي به سوالهام اينطوري جواب سر بالا بدي نپرسم . اوكي / اين به خاطر خودته . ... به هر حال موفق باشي . و جواب منو بدي ممنو ن ميشم . :happy:
اين محمد اشنا هم داره خود كشي ميكنه .
راستي تا حالا كسي را كتك زدي؟
تجديد اوردي يا نه؟
خیلی ممنون از تعریف هات خیلی کیف کردمنقل قول:
نوشته شده توسط Master
همه سوال ها رو خودم جواب دادم و کسی هم به من تقلب نمیرسونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم قربان به دیده منت شما از این به بعد هرچی دوست داره سوال بپرس نه سر بالا جواب میدم و نه میرم کوچه علی چپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت محمد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[]اين محمد اشنا هم داره خود كشي ميكنه .
دقیقا :devil:
راستي تا حالا كسي را كتك زدي؟ اره ولی کتک هم خوردم
تجديد اوردي يا نه؟ هنوز کارنامه نگرفتم ولی فکر نمی کنم تجدید بیارم
[]
راستی تو کدوم محله مشهد هستین ؟
میدونی من دوران سربازی را در مشهد بودم؟