باید به jpka1 فلش کنی(بادا1.2) بعد دوتا فایل اپدیت بزنی تو رگهای گوشیت:31: بدون هیچ تیکی...
حالا با این حال که بادا2 فعلا بتا ست چجوریه خوبه یا عالیه یکم تعریف کن اگه خوبه ما هم بزنیم؟راستی ایکون های صفحت 4 در 4 شده مثل گلکسی؟
دوستدار شما یاشار
Printable View
باید به jpka1 فلش کنی(بادا1.2) بعد دوتا فایل اپدیت بزنی تو رگهای گوشیت:31: بدون هیچ تیکی...
حالا با این حال که بادا2 فعلا بتا ست چجوریه خوبه یا عالیه یکم تعریف کن اگه خوبه ما هم بزنیم؟راستی ایکون های صفحت 4 در 4 شده مثل گلکسی؟
دوستدار شما یاشار
می گم یاشار جان یک سوا این jpka2 چه فرقی با 1 داره ؟نقل قول:
اره من که عکس اش رو دیدم چهار تایی شده حالا بذار خودش هم بگه
leon جان (اسمتو نمیدونم!) اشتب کردمjpka1 هستش نه 2:31:
دوستدار شما یاشار
من محمد هستمنقل قول:
ببین اخه من یک جایی دیده بودم 2 رو یادم نیست کجا فکر کنم تو ابدیت های خود کایز حالا نم یدونم مطمعنی اشتب دیدم
فکرک کنم چون یادم نیست
در مورد بادا 2 باید بگم رو گرافیکش خیلی کار کردن واقعا گوشی قشنگ تر شده الانم دلم نمیاد برگردم رو بادا 1 اما به خاطر نرم افزار چیکار کنم مجبورمنقل قول:
گالریش خیلی بهتر شده یه چیز تو مایه های اندروئید
منوشم که 4 *4 سرعتشم که خوبه مشکل خاصی هم با این فریمور ندارم بجز همون نصب نرم افزار تو این فریمور رو نصب بازی کرک شده بد جور گیر میده با 1.2 بعضی ازی ها رو نصب کرده بودم ولی با 2 نشد
مشکل دیگه ای هم که با بادا 2 داشتم این بود که بعد نصب تم صفحه گوشی ابی شد و ریستار شد و ایکون های منو عوض نمیشه فارسی هم که نداره غیر اینها مشکل دیگه ای نداره
راستی تو بادا 2 صفحه اصلی و منو با پینچ انگشتا مثل اندروئید میشه و موقع تماس گرفتن و اومدن مسیج باید مثل اندروئید اسلاید باز کنی ولی من از اون پازنلی که موقع اومدن اس ام اس تو بادا 1.2 بود بیشتر خوشم میومد
با سلام خدمت دوستان عزیز، من می خواستم امروز این گوشیو بخرم همه جا میدادن 280000 الی 295000 ، یه جا میداد 270000 راستش ترسیدم ، آیا میشه بگید چه جور میشه از اصل بودنش مطمئن شد ؟؟؟ و پشت گوشی باید چی زده باشه made by... ؟؟؟ که اگه مشکلی نداره برم بخرم
ممنون میشم شما که دارید این گوشیو جواب بدین بهم
نقل قول:
این مشکلاتی که تو گفتی خوب بخاطره ناقص یودن و بتا بودن بادا 2 بید کاملش بیاد حله اینا
تازه الان عملا بادا 1.2 به خوبی کرک نشده بادا دو بیاد درست و حسابی کرکش می کنن
همین که سیستم عامل باز شه بسه که م یتونن نرم افزار های بسیار زیادی براش بسازن
نه محمد مطمینم jpka1 هستش که وقتی اون دو تا فایل رو بزنی میشهxxjk2 ...نقل قول:
ببین اخه من یک جایی دیده بودم 2 رو یادم نیست کجا فکر کنم تو ابدیت های خود کایز حالا نم یدونم مطمعنی اشتب دیدم
فکرک کنم چون یادم نیست
پس اونجور که تعریف میکردن عالیه...حالا کی نسخه کاملش میاد؟؟؟؟؟؟نقل قول:
در مورد بادا 2 باید بگم رو گرافیکش خیلی کار کردن واقعا گوشی قشنگ تر شده الانم دلم نمیاد برگردم رو بادا 1 اما به خاطر نرم افزار چیکار کنم مجبورم
گالریش خیلی بهتر شده یه چیز تو مایه های اندروئید
منوشم که 4 *4 سرعتشم که خوبه مشکل خاصی هم با این فریمور ندارم بجز همون نصب نرم افزار تو این فریمور رو نصب بازی کرک شده بد جور گیر میده با 1.2 بعضی ازی ها رو نصب کرده بودم ولی با 2 نشد
مشکل دیگه ای هم که با بادا 2 داشتم این بود که بعد نصب تم صفحه گوشی ابی شد و ریستار شد و ایکون های منو عوض نمیشه فارسی هم که نداره غیر اینها مشکل دیگه ای نداره
راستی تو بادا 2 صفحه اصلی و منو با پینچ انگشتا مثل اندروئید میشه و موقع تماس گرفتن و اومدن مسیج باید مثل اندروئید اسلاید باز کنی ولی من از اون پازنلی که موقع اومدن اس ام اس تو بادا 1.2 بود بیشتر خوشم میومد
دوستدار شما یاشار
نسخه نهاییش احتمالا تا اخر تابستون بیاد به نظر من که از نظر گرافیکی خیلی پیشرفت کرده حالا باید صبر کنیم ببینیم نسخه نهاییش چی میشه ولی ای کاش میشد امکان نصب نرم افزارش هم مثل اندروئید بشه از نظر ظاهری که خیلی شبیه اندروئید شده
پاک شود !
نقل قول:
کسی جواب نمیده ؟؟
نه همه گوشی ها اصل هستن فقط محل تولید ممکنه فرق داشته باشه که اونم به دلیل وجود مدیر کیفیت در همه کارخونه ها فرق انچنانی در کیفیت نمیکنن
من خودم این گوشی رو به قیمت 270 گرفتم فقط موقع خرید حواستون باشه که همه قطعاتش سالم باشه و کار کنه زیاد هم نگران این چیزا نباشید
نقل قول:
شرمنده امروز نبودم
خوب هیچ فرقی نداره خوشبختانه هنوز نسخه های چینی این گوشی نیامده
فقط یا نوشته کوره یا نوشته بای سامسونگ هر دوشون یکی بید فقط مکانه ساختش فرق م یکنه
البته رنگاشون هم فرق می کنه مثلا خرمایی فقط ماله کره بید و رنگ های مشکی مانند و طوسی مانند ماله سامسونگه
نوشته
خوب قیمتش الان درسته
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
درسته موقع خرید همه چیزشو تست کنیدنقل قول:
فقط یادت باشه دو تا پک تو بازار بید یکی با رم یکی با کیف اصل سامسونگ
حالا هر کدوم رسید دستتون بگیرید دیگه
نسبت به علاقه ی خودتون بید :10:
سلام .
گوشیم ویو 2 هست یه رم 8 گیگ کینگ مکس کلاس 6 گرفتم موقع فیلم برداری یه کم ریپ میزنه اما این اتفاق توی رم 1 گیگ کلاسشو دقیقا نمیدونم اتفاق نمی یوفته به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه .
این رم 22000 تومن گرفتم با گارانتی آواژنگ به نظرتون خوب گرفتم ADATA هم داشت کلاس 4 قیمتش 25000 تومن .
اگه ریپ می زنه با این رم و رم یک گیگ ریپ نمی زنه سرعت اطلاعات رم می باشد که پایین هستنقل قول:
خوب فیلم برداری که می کنی بریز رو کامپیوتر اگه کند بود باید رمت رو عوض کنی
و اگه
تو کاکپیوتر کند نبود می تونی اگه دوست داشتی عوض کنی اگه دوست نداشتی عوض نکنی
ولی برای رهایی از ریپ باید عوض کنی :10:
منم میخوام یه رم 8 گیگ برا گوشی بخرم کدو رم رو تویه میکنید که امتحان شده و جواب داده یعنی از نظر سرعت و فیلمبرداری مشکلی نداشته
شندیدم که دیگه این گوشی با گارانتی اصلی به فروش نمیرسه نمیدونم چرا ولی من میخوام با گارانتی بگیرمسلاممن بعد از یک ماه تحقیق تصمیم گرفتم ویو2 بگیرم ولی انتظاراتی ازش دارم که میگم:1.حساس بودن صفحه لمسی برام خیلی مهمه2.سرعت خوبی داشته باشه و هنگدرضمن من می خوام ماه دیگه این گوشی رو بخرم ولی می ترسم با اومدن ویو3 دیگه این گوشی از چرخه بازار بره بیرون
دوستان رو اين گوشي vpn ست ميشه؟؟؟؟(مانند آيپاد؟؟)
ممنون راهنمايي كنيد
نقل قول:
صفحه ی حساسی داره واقعا حساس
سرعتش هم عالیه و مشکلی نداره به شرتی که با گوشی کار های عجیب غریب نکنید
خوب همین الان دیگه از نظر جدیدی این گوسی دیگه جدید نیست ولی توی سری ویو جدیدترین هست
نه پیدا شندنش می شه پیدا کرد با گارانتی ماکتروتل
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
توی بادا 1.2 نم تونید این کار رو انجام بدین ولی تو بادا 2 امکانش هستنقل قول:
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
خوب موع خرید باید تستش کنی اگه م یخواهی بخری یادت باشه هر مارکی گرفتی کلاس 4 بگیری اگه کلاس 2 گرفتی حتما امتحان کن ببین مشکلی با سرعت فیلم برداری نداشته باشهنقل قول:
بازم سوالی بود بگو
2 مورد ديگه هست اگه ممكنه راهنمايي كنيد
1- تو منو وقتي يه برنامه كه مثلا در صفحه 4 هست اجرا ميكني مياد صفحه 1 .من ميخوام جاهاشون ثابت باشه و وقتي كه اجرا ميشن نيان صفحه اول
2-اس ام اس ها خيلي فونتشون بزرگه و تقريبا وسط صفحه مينويسه ،پيامها كاملا از طرف راست شروع نميشه .چكار بايد كرد؟؟؟
ممنون
نقل قول:
1- هان من همچین چیزی تا حالا ندیدم یعنی عکس برنامه ای که شماارید وقتی در صفحهی چهار اجرا می شه می پره میاد در صفحه ی اول شما مطمعنی در مورد ویجت ها صحبت نمی کنی
2- برو تو Setting بعدش display and ... خط سومی نوشته فونت
اونو بزن تغیرش بده هر شکلی که خواست
منظورت ماله زبان فارسی هست که از راست شروع نمی شه خوب این دیگه دست من رو تو نیست اگه می خواهی شکایت کنی سامسونگ باید بگی
ماله فارسی سازه
می گم چقدر برات مهمه که از راست باشه یا چپ
لطفا اگه چیزی می پرسید کامل بپرسید من اونجا نیستم ببنم مشکلتون چیه
همش باید حدس بزنم کامل بپرسید
منظور دوستمون اینه که ترتیب چیدمان بازی ها و برنامه ها چطور میتونه ثابت باشه ؟؟نقل قول:
- هان من همچین چیزی تا حالا ندیدم یعنی عکس برنامه ای که شماارید وقتی در صفحهی چهار اجرا می شه می پره میاد در صفحه ی اول شما مطمعنی در مورد ویجت ها صحبت نمی کنی
مثلا الان طوری هست که هر برنامه بیشتر استفاده میشه اول قرار میگیره
من یه ویو 2 گرفتم بعد میخاستم روش rockechat بریزم تو مارکت خود گوشی نبود
با pc کشور رو گزاشتم انگلیس تو سایتش بود ولی وقتی میزدم GET میرفت تو یه صفحه و بر میگشت تو همون مشخصات برنامه ... kies نصبه و java رو هم گرفتم و نصب کردم ... مشکلش چیه ؟
اصلاً چجوری میشه تو خود گوشی کشور رو تغییر داد ؟
ماله من ثابت بیدنقل قول:
و تاحالا همچین چیزی ندیدم که نصبت به استفادتون جاهاش تغیر کنه همونجوری که جاهاشون رو تغیر م یدید یک بار دکمه ی ادیت بالا رو بزنید و جاهاشون رو درست کنید اگه باز شد
باید تنظیماتی باشه که این کار رو غیر فعال کرد تو سیتینگ بگردین شاید برا یورژنتون باشه برا یمن که اینتور نیست
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
تو خود گوشی نمی شه کشور رو تغییر داد چون با ای پی ایران وصل می شیدنقل قول:
بله دقيقا همينطورهنقل قول:
پيداش كردم، تو منو و ويجيت ها ،تيك ترتيب منوي قابل تطبيق رو بايد بردارينقل قول:
در ضمن فونت اس ام اس ها تو اون ستينگ كوچيك نميشه
پيام ها خيلي بزرگ نشون ميده و زياد مرتب نيست
بچه ها الان من اينو بگم ممكنه بن بشم ولي اينجا يه مدير نداره و هركسي يه چيزي مي گه اين آقاي LEON هم توي اين سايت عضوه هم بياين اينجا عضو بشين چون p30world قسمت موبايلش واقعا بي كس و كاره پس بياين توي اين سايت
کد:http://forum.badaos.net
بچه ها اینجا سایت سامسونگ برای سیستم عامل بادا بید با پشت وانه ی خود سامسونگنقل قول:
انجمن مخصوص بادا هست
دوست عزیز قبلا تو توضیحات من لینک گذاشته بودم برای راهنمایی و هر کاری
متاسفانه نديده بودمنقل قول:
خوب مشکلی نبید بچه ها کسی خبر داره ابادا دو وقتی بیاد چقدر طول م یکشه تا پک فارسیش بیاد ؟؟نقل قول:
سلام دوستان
با ارز شرمندگی نمی دونم اینجا باید سوالمو بپرسم یا نه
من بین ace و wave 2 موندم شما ها چی پیش نهاد می کنید ؟؟؟
این مشکل 30 روزه جی پی اس حل شدنی؟؟؟؟
با بادا که کار کردید چه طوره ؟؟؟؟
میشه به صورت آف لاین با gps کار کرد؟
ممنون میشم کمکم کنید
چطوری باید از سامسونگ اپس دانلود کرد .
کایزو هم دانلود کردم ببینید همینه دیگه :
Kies_2.0.2.11071_128_2.exe با حجم 82.3 مگابایت
اما هر کاری میکنم نمیتونم از سامسونگ اپس دانلود کنم لطفا اگه میشه دوستان راهنمایی کنند .
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
چطوری باید از سامسونگ اپس دانلود کرد .
کایزو هم دانلود کردم ببینید همینه دیگه :
Kies_2.0.2.11071_128_2.exe با حجم 82.3 مگابایت
اما هر کاری میکنم نمیتونم از سامسونگ اپس دانلود کنم لطفا اگه میشه دوستان راهنمایی کنند .
نقل قول:
سلام رفیق
ببین منظورت رو نم یفهمم یعنی چی نمی تونی از سامسونگ اپز نمی تونی دانلود کنی
یک سوال اصلا اون بقل سامسونگ اپز اومده بزنی تا وصل بشه به فروشگاه
یا اینکه می ری توی یک برنامه می زنی بگیری ارور می ده
یا یک چیز دیگه
معلوم کن مشکلت کدومشون
بید اگه سامسونگ اپز رو نداری و می خواهی بیاریش اینجوری کن
برنامه ی run ویندوز رو باز کن و تایپ کن regedit بعدش بازش کن و مصیر HKEY_CURRENT_USER/Software/SAMSUNG/Kies2.0 رو برو و اونجا وقتی روی کایز 2 کلیک کردی اونجا دنبال فایل به اسم region رو باز کن و توش US نوشته اون رو تغییر بده به IR یا هر کجای دیگه ای که می خواهی
اگه مشکلت اینه که نمی تونی دانلود کنی اکانت باسه ی خودت ساختی
حالا به اینجا ها هم سر بزن خوبه
[HTML]http://forum.badaos.net/thread207-15.html[/HTML]
برای اینکه بتونی بازی های پولی رو از سامسونگ اپز بگیری این قسمت رو هم بخون و انجام بده
من الان چندتایی بازی دانلود کردم و با نرم افزار
[HTML]http://forum.badaos.net/thread1109.html[/HTML]
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
خوب رفیق جی پی اسش 30 روزه بید برنامه اش اگه دوست داری از اون نرم افزار استفاده کنی می تونی پول بدی درست بشه ولی اونو نم یخواهی مثل اندروید باسهی بادا هم نرم افزاره دیگه هم هستنقل قول:
ببین یک چیزی گلگسی ACE خیلی از ویو ضعیف تره و بدون که نمی تونی بازی های خفن و گرافیکی رو انجام بدی
بعدش البته فاصلشون زیاد نیست کم هست ولی ویو قوی تره
جی پی اسش هم مشکلی نداره می تونی با برنامه های دیگه حلش کنی من که حدود 7 یا 8 ماه هست که دارم تا الان 3 تا برنامه ی مختلف اومده که هر 3 تاش عالی بودن و الان یک جدید اومده که از همه بهتره و مخصوص ایرانه فقط با نقشه ی دقیق
ممنون از لطف شمانقل قول:
به خاطر رزولیشنش میگی ؟؟؟؟
واقعا شک دارم کدمو بگیرم
تا حالا مشکلی با بادا نداشتید؟
سلام رفیقنقل قول:
می گم گلکسی ایس از لحاظ همه چی از ویو ضعیف تره از سیپیو و چیپست از هر لحاظی ضعیف تر بید
البته کیفیت صفحهش هم پایین تره
ببین من که بادا داشتم هیچ وقت مشکل پیدا نکردم
هر نزم افزاری که بود رو نصب کردم واستفاده کردم ببین رفیق به خودت بستگی داره الان هم اول های بادا نیت که دیگه این حرف رو بزنیم نم افزار کمه مشکل داره الان خیلی وقته گذشته دیگه مشکلی خاصی نیست و همه جور نرم افزار و بازی پیدا می شه
اگه م یخواهی فقط از بازی بالا بری بازی های خفن بهت پیش نهاد م یکنم اندروید بگیری اگه کم باز یم یککنی مگه تو مترو از این ورو اون ور بادا می تونه جوابت رو بده
سوالی بود بگو که کاملا مطمعن شی
من کایز 2 نصب کردم اما چیزی به نام سامسونگ اپس توش نیست .
در مورد اکانت : نه درست نکردم چطوری باید درست کنم .
ممنون از لطفت دوباره برم ببینم چی میشه انشالا که بتونم اون چیزی که میخوام بگیرم :10::11:نقل قول:
امیدوارم هر کدوم رو که دوست داری بگیری و امید وارم بهترین گوشی برات باشهنقل قول:
گرفتی یک خبر بده
زود زود می گم مبارکت باشه رفیقر:10:
سلام دوستان
من واسه جی پی اس گوشی ویو 2 برنامه navitel رو از لینک زیر دانلود کردم
کد:http://forum.badaos.net/downloads.php?do=file&id=149
چطوری باید روی گوشی بریزم و نصب کنم؟؟؟
خوب رفیق شما که این برنامه رو دانلود کردی با کامپیوتر مگر گوشیتون رو به قولی کرک کردین یا همون منظورمون م یخواهید این نرم افزار رو روی گوشی اسپوف کنیدنقل قول:
اگه این طور نیست باید این نرم افزار رو از کیز روی کامپیوتر و یا از سامسونگ آپز خود گوشی دانلود کنید تا دیگه نخواهید اسپوفش کنید
می ونید توی همون انجمن به تاپیکی که جدید ترین روش اسپوف هست برید و ببنید چه جوری انجام م یدن من با اسپوف کردن آشنا نیستم
این نرم افزار روی بادا 1.2 به بعد می آید و وقتی دانلودش کردین باید یادتان باشد که روی مموری کارتتون نصب کنید وگر نه نمی تونید ازش استفاده کنید بعدش یک چند تا فایل هم باید دانلود کنید بریزید توی پوشه ی که ریخته شده
و همینطور نقشه
تا نرم افزار کار کنه
نرم افزار خوبی هست ولی یک دانه جدیدتر اومده که من هنوز ازش استفاده نکردم و دانلود نکردمش
[HTML]http://forum.badaos.net/thread1068.html[/HTML]
سوالی بود باز بپرسید کامل جواب می دم
دوست عزیز من یه فایل PDF چند مگابیتی رو ریختم وقتی میخوام بازش کنم میگه FILE IS TOO LARGE...
چجوری میشه باز کرد؟