چرا تیم های ملی کمه؟
نه ژاپن هستش نه ایران :(((
Printable View
چرا تیم های ملی کمه؟
نه ژاپن هستش نه ایران :(((
من وقتی گل میزنم حتی دست به کیبورد و یا دسته نمیزنم میخوام تکرار یه رو cpu بزارم حوشحالی رو ببینم نمیشه و میره رو وسط زمین و بازی از نو شروع میهش در کل ریپلی ها و انیمشنهای داخل بازی از قبیل تکرار گل و تعویض و حوشحال رو نداره قبلا" داشت الان نمیدونم چه مرگشه
مشکل دسته بازی من حل شد...ولی بازم به نظرم تو یه نتیجه کلی PES بهتره...
حالا هرکی نظری داره...:20:
ممنونمنقل قول:
اما مشکل من همینجاست
وقتی که سیو کردم
چطور برم دوباره اون رو واسه ترکیبم انتخاب کنم؟(من اولین سری هست که فیفا بازی میکنم برا همینه یکم مشکل دارم تو این چیزاش)
عجب حالی میده بازی آنلاین! انقدر این و اون رو بردم، هوس کردم بیام سراغ غول های فیفا :31:نقل قول:
اینطوری سرعت من خوب می شه ولی ظاهرا اون بنده خدایی که Join شده حتی اگه اینترنتش پرسرعت باشه ،بازی براش کند می شه؟نقل قول:
اره دقیقا :46:نقل قول:
ممنون حسین جان دستت درد نکنهنقل قول:
در مورد ضربه مستقیم باید دکمه L1 یا همون دکمه ای که چیپ میزنی رو نگه داری شوت محکم و مستقیم میشه . به نظر من این ضربه رو دو نفره انجام بده هم خیلی قشنگ تر میشه و هم اینکه دیوار دفاعی ممکنه جا بمونه . یادت باشه توی تو دو ضرب دکمه رو تا قبل از زدن ضربه نگه داری .
فقط لطف کن بگو چطور توی ضربات آزاد دو نفره پاس بدم...هر کاری کردم نتونستم پاس بدم...
اون بازیکنی رو هم که اضافه میکنم بیاد برای پاس دادن فقط برای قشنگی میاد اونجا وایمیسه :31:
اگه یک کمک دیگه بکنی ممنون میشم
شما بعد از سیو ترکیب مورد نظرتون به گزینه دوم زیر Sqaud یعنی همون فورمیشن برین و ترکیبی رو که سیو کردین انتخاب کنیننقل قول:
ممنونم
اما مشکل من همینجاست
وقتی که سیو کردم
چطور برم دوباره اون رو واسه ترکیبم انتخاب کنم؟(من اولین سری هست که فیفا بازی میکنم برا همینه یکم مشکل دارم تو این چیزاش)
دیگه بعد از این بازیکنان در همون پستی که خواسته بودین ایفای نقش میکنن :46:
اره ولی مهم خودتی.:31:نقل قول:
ما که با دیال آپ بالاخره نتونستم یه دست، درست حسابی بازی کنیم ایرانی ها که باهام بازی نمی کنند خارجی ها هم نهایتا 20 دقیقه بازی می کنند بعد میرن! یه بارم که این آقا حسین ما رو انداخت بیرون!!:31:
ولی عوضش به نتایج تاسف باری رسیدم که به اینجا زیاد ربط نداره ولی می ذارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا هی تو سر و کله ی هم دیگه بزنیم تا ثابت کنیم pes بهتره یا فیفا!!
خدا باعث و بانیشو لعنت کنه 32 سال پیش برای خودمون تو دنیا کسی بودیم!:41:نقل قول:
ولی امروز.............!
میگم این بازی 5 در برابر 5 توی آنلاین چقدر قشنگ از آب در میاد . شما اینجوری آنلاینشو بازی کردین ؟ من الان با 9 تا نفر دیگه که هر کدوم از یکجا بودن بازی کردم واقعا باید بگم خیلی جذاب و قشنگه این حالت .
اول رفتیم بازیو در حالت BE A PRO قرار دادیم بعد هر کی یک پستو انتخاب کرد بعد رفتیم توی زمین . چون هوش مصنوعی بازی زیاد دخالت نمیکرد بعضی وقتا با حرکات ترکیب صحنه های قشنگی توی زمین ایجاد میشد . اگه این حالتی بازی نکردین توصیه میکنم امتحانش کنین واقعا خیلی قشنگه و دیدنی میشه بازی . فقط تنها ایرادش اینه که بازی یک کم سنگین میشه .
یکی از زیبا ترین حرکات توی ضربات کاشته همین کاشتن توپ برای یک نفره که با دورخیز توپ کاشته شده رو به سمت دروازه شلیک کنه واقعا اینو توی فیفا خیلی قشنگ درست کردن .نقل قول:
بهزاد جان شما باید موقع پاس دادن دکمه L2 رو هم نگه داره تا زمانیکه بازیکنی که چند متر عقب تر دور خیز کرده خودشو به توپ برسونه بعد اون دکمه رو ول کن و دکمه شوتو بزن .
نقل قول:
اوخ اوخ شرمنده MY GUNNER شما بودی ؟ اونجا که گفتم بهت که بازیت با ما مچ نمیشه ؟
راستشو بخوای مچ هم نمیشدی چون حروفت ایتالیک بود .
خوب حسین جان این L2 کدوم کلید میشه!
مثلا توی تنظیمات خود بازی در جوی استیک Xbox کدوم یکی میشه؟!
اقا مطمئنین این game ranger از شارژ adsl نمیخوره؟ چون من فیفا 10 رو انلاین بازی میکردم یهو دیدم شارژم خیلی زود تموم میشم دیگه بازی نکردم!
من تا قبل از این فیفا 11 را فقط روی 360 بازی کرده بودم . دیروز نسخه pc را هم گرفتم و دیدم که واقعا نسبت به فیفا 10 پیشرفت کرده و شاید بشه گفت چیزی کمتر از نسخه 360 نداشت .
آقا یه سوال
اگر این فیفا است پس چیزی که قبلا بازی می کردیم چی بود؟:18:
ها؟ : دینقل قول:
الان مسعود خان کلاسشون بالاتر رفته و Halo : reach میزنن توی رگ حالشو میبرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
دکمه ی LB رو بگیری ضربه آزاد ها رو محکم و رو پا میزنه...ولی میتونی موقع ضربه زدن جهت بالا رو بگیری تا تیز و محکم تر بزنه
من بیشتر فیفا را بخاطر آنلاین بازی کردنش گرفتم. کلا خودم از PES باز های قدیمیم! :دی . ولی باید بگم فیفا 11 واقعا پیشرفت کرده و بازی کردنش هم لذت بخش شده. بازی خیلی سختی هم هست. هنوز آنلاین بازی نکردم ولی احتمالا Manager mode و هم میرم امیدوارم سویت های مسخره ای که در فیفا های قبلی بود تو این رفع شده باشه . مثلا آقای گل لیگ برتر و جام حذفی و جام اتحادیه را یکجا نشون میداد!! یا اگه تو جام حذفی بازیکنی اخراج میشد بازی بعدی که مثلا لیگ قهرمانان بود و از دست میداد! البته من فیفا 09 و داشتم. فیفا 10 و بازی نکردم.
سلام دوستان
بازی رو کامپیوتر خودم راحت نصب شد و بازی کردم ولی رو یه کامپیوتر دیگه وقتی نصب میشه و میخوام بازی کنم ارور E0001 رو میده که مثل اینکه مربوط به کارت گرافیکه.هیچ راهی وجود نداره که بشه حتی رو low بازی کرد؟
گرافیک: ATI Ox796E , memory:700
رم: 3 گیگ
سی پی یو: AMD Altlon(tm) || X2 240 , 2.81GH
خواهش می کنم دشمنت شرمنده باز دم شما گرم گقتی مشکلم چیه ، اونجا تا توی یه روم می رفتم بدون سلامی و علیکی سریع مینداختنم بیرون!نقل قول:
خوب معلومه فیفا یه تغییر اساسی تو موتور بازیش داده چون واقعا قبلا هم گفتم هیچ فرقی بین فیفا 98 و فیفا 10 نبود بجز اینکه مالدینی و دسایی! توش نبودند!
اما این نسخه یکم پیشرفت کرده لذت بخش تر شده. فعلا تنها ضعفی که توش دیدم بعضی سانتها و شوتها بوده که غیر طبیعی یکم به توپ ضربه میزنه
من که تا امروز فقط پیس بازی میکردم. اما الان میتونم فیفا هم بازی کنم چون واقعا این نسخه حیفه بخاطر تعصب pes از دست بدی. اما واقعا هنوز هیچ بازی فوتبالی رو دست pes06 نیومده.
---
راستی یه سوال: این جریان مستر لیگ و اینا که تو پیس هست تو اینجام داره؟ اگه داره چطوری باید تیم زد؟
اول RT+LT رو میگیری تا دو نفر بیان پشت توپنقل قول:
فقط لطف کن بگو چطور توی ضربات آزاد دو نفره پاس بدم...هر کاری کردم نتونستم پاس بدم...
اون بازیکنی رو هم که اضافه میکنم بیاد برای پاس دادن فقط برای قشنگی میاد اونجا وایمیسه
اگه یک کمک دیگه بکنی ممنون میشم
بعدش LT رو نگه میداری و پاس رو میدی ...بعدش به بازیکن سوم پاس میده و شما یه شوت سر ضرب میزنی و گل نمیشه اکثرا اما کلی حال میکنی از این حرکت :دی
بله فیفا هم داره،اسمش اینجا manager mode هست و وقتی رفتی تو بازی دیگه بقیش مثل همون مستر لیگهنقل قول:
راستی یه سوال: این جریان مستر لیگ و اینا که تو پیس هست تو اینجام داره؟ اگه داره چطوری باید تیم زد؟
یکی از چیزایی که تو فیفا خیلی به من ضد حال میزد این بود که وقتی توی منجر مود قهرمان میشدی جام قهرمانی و نشون نمیداد و نشون نمیداد که جام و بالای سرشون ببرن. توی این نسخه هم اگه این مورد و اصلاح نکرده باشن خیلی نا امید کنندس!
آره فیفا تو زمینه جشن قهرمانی خیلی بد کار کرده و اصلا مثه PES جامی چیزی نشون نمیده که بهت بدننقل قول:
یکی از چیزایی که تو فیفا خیلی به من ضد حال میزد این بود که وقتی توی منجر مود قهرمان میشدی جام قهرمانی و نشون نمیداد و نشون نمیداد که جام و بالای سرشون ببرن. توی این نسخه هم اگه این مورد و اصلاح نکرده باشن خیلی نا امید کنندس!
واقعا حیفه همچین بازی با این عظمتی این کمبود پیش پا افتاده رو داشته باشه
سلام ...
فرض کنید چندتا کامپیوتر که شبکه هیتن ...
حالا میخوایم هر نفر روی یکی بشینه و بازی کنن با همدیگه ...
میشه کامل توضیح بدید کجاها برم و چه جوری این کار رو بکنم ؟؟
سلام. زمانمي كه ميرم تو بازي دسته خود به خود كار ميكنه و بالا و پايين و چپ و راست ميشه. چيكارش كنم؟؟؟ جواب بدين تورو خدا.
باسلام
عزیزانی که مشکل لگ زدن(ریپ کردن)دارند وبا XP SP3 دارن بازی می کنند میشه این مشکل روحل کرد فقط کافیست درایورجدیدانودیا
Geforce 260.63 Beta رودانلودکنید.براخودمن که کاملاجواب داد والان دارم درحداکثرتنظیمات گرافیکی و MSAA 4X بدون هیچ گونه لگی بازی میکنم.
[HTML][/HTML]کد:http://www.nvidia.com/object/winxp-260.63-beta-driver.html
آقا یه کمکی کنید من ده بار پاک کردم و نصب کردم ویندوز عوض کردم همه کار کردم ولی نشد که بشه
من همه کارا رو انجام میدم ولی می خوام برم تو بازی میره ولی وقتی لود کاکا میاد عکس کاکا هست بعد یهو میندازه بیرون ارور میده close program چکار کنم خواهشا یه کمکی کنید سیستمم هم اینه
cpu : Q 6600
vga: ati radeon 4850
ram : 2g
win : 7
pes رو خیلی راحت اجرا کرد دیگه چی بازی رو بگم مافیا همه رو راحت با آخرین تنضیمات اجرا کرد خواهشا یه کمکی کنید
برو تو آنلاین مدنقل قول:
سلام ...
فرض کنید چندتا کامپیوتر که شبکه هیتن ...
حالا میخوایم هر نفر روی یکی بشینه و بازی کنن با همدیگه ...
میشه کامل توضیح بدید کجاها برم و چه جوری این کار رو بکنم ؟؟
بعد ملتی پیلر و از اونجا لن رو انتخااب کن..
یکی هاست بشه و بقیه جوین... ببین میشه اینطوری
كارتت چيه دوست عزيز؟نقل قول:
اگه دستت انالوگ داره یکبار انالوگ چپ رو به جهت راست تکون بده درست میشهنقل قول:
همین درایور رو 2روز پیش دانلود کردم ولی بازم وقتی سوت شروع بازی زده میشه لگ میزنه :41:نقل قول:
اگه بازم با نصب این درایور مشکلت حل نشده پس refresh rate مانیتورت رو بیار پاییننقل قول:
منم اینطوری بودم رفرش رو اوردم رو 60 درست شد و الان بدون لگ هست
نمیدونم چه گیریه که هیچجوری درست بشو نیست، refresh rate روی 60 گذاشتم بازم فرقی نمیکنه :41:
اونهایه که بازیشون ریپ میزنمه cpu شون ضعیفه من امروز یه cpu گرفتم مشکلم به کل حل شد و الان به راحتی بازی میکنم
من هم دمو برام همین طور بود .با دانلود این درایور بازی برام کاملا روون اجرا میشه.سی پیوم هم زیاد بالا نیست:نقل قول:
e2160 core2duo 1.80mhz
کارت گرافیکم هم اینه:giga9500gt
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
میخوای کرک خودم را برات آپلود کنم یه امتحانی بکنی؟نقل قول:
نقل قول:
VGA : 8800 GT
CPU : AMD 5600 X2
RAM : 2 GB DDR2 800
fifa 11 ign:8.6
pes 2011 ign:9
ولی خداییش امسال ففط فیفا و انلاینش
ویندوزت چیه؟نقل قول:
باید بگم که این درایور تو سون مشکل شماروحل نخواهدکرد.