شرمنده نامحدودش چطوره؟
با چه مدارکی میتونم ۱مگ بگیرم؟(منظورم اینه که نسبت به شرکتای دیگه به مدارک بیشتر حساسن)؟
Printable View
شرمنده نامحدودش چطوره؟
با چه مدارکی میتونم ۱مگ بگیرم؟(منظورم اینه که نسبت به شرکتای دیگه به مدارک بیشتر حساسن)؟
دوستان توجه داشته باشن که سرویس نامحدود ضریب اشتراکش یک به ده هست نه یک به هشت بنابراین سرعت به این ترتیب هست:
سرعت دانلود 128 میشه 13 کیلوبایت در ثانیه
سرعت دانلود 256 میشه 25 کیلوبایت در ثانیه
سرعت دانلود 512 میشه 50 کیلوبایت در ثانیه
سرعت دانلود 1 مگ میشه 100 کیلوبایت در ثانیه
سرعت دانلود 2 مگ میشه 200 کیلوبایت در ثانیه
کاربران خانگی می تونند تا 1 مگ رو بدون هیچ محدودیتی تهیه کنند قیمت این سرویس هست 41 هزار تومان در هر ماه
در ساعتهای شلوغی مثل از 10 صبح به بعد یا شب ممکنه سرعت تون کمی کمتر هم بشه و در ساعات خلوت هم ممکنه کمی بیشتر بشه
این هم تست سرویس 1 مگ نامحدود مخابرات از سایت اسپید تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بببخشید یعنی من میتونم 1مگ رو بدون مدارک بگیرم؟؟:18:نقل قول:
بله تا یک مگ به شما بدون هیچ محدودیتی میدن ، معمولا بعد از ثبت نام هم فقط 2 روز طول می کشه تا اینترنت تون رو وصل کنند
1 مگ 6 گیگ با 1 مگ نامحدود 5000 تومن فرق داره اونوقت 1 مگ نامحدود رو میدن ؟ با همون سرعت دانلود واقعی ؟
یک مگ محدود حدودا سی کیلوبایت سرعت دانلودش بیشتره و نوسان سرعتش هم کمتره...ضمنا یک مگ با 6 گیگ حجم برای بازه زمانی 2 ماه هستنقل قول:
سلام برای منتطقه 270 کدوم isp خوبه شاتل مخابرات قبلا شاتل داشتم نظرتون با سرویس مخابران چیه اهل دانلود زیاد نیشستم سرعت و پینگ مهمه/؟
بعد از شکایات اینترنت نامحدود با پیش شرط اشتراک یک به ده دوباره عرضه شده،فعلا که ترافیک مصرفی بالا نیست کیفیت نامحدود مخابرات خوب است.
امیدوارم کیفیت حفظ گردد.
من میخام یه دوره 3 ماهه 256 بگیرم کیفیت و پینگم همینجا اعلام میکنم
من میخوام یه سرویس یه مگ نا محدود بگیرم
الان پارس آنلاین 128 محدود دارم
حالا موندم که از همین پارس آنلاین و از سرویس ترا یه خط یکساله یه مگ نامحدود بگیرم یا برم سراغ مخابرات و خط یه مگ نامحدود اونا رو استفاده کنم؟ دوستانی که در این زمینه تجربه دارن بگن کدوم یک از این دو ISP خطای نامحدود یه مگشون بهتره؟ در اصل نمی دونم چقدر یه خط یه مگ نامحدود به من دانلود میده؟ 100 k تو ثانیه میده؟ ظاهرا باید بده ولی واقعا میده یا الکیه؟
دوست عزیز سرویس یک مگ پارس آنلاین اگه منظورتون این سرویسه: POL-1024-U که قیمتش 220.000 تومان! خوب معلومه کاملا برتره. ولی اگه منظورتون سرویس با ضریب اشتراک یک به ده هست TRA-1024 من امتحان نکردم این سرویس پارس آنلاین رو ولی مخابرات یک مگ نامحدودش از لحاظ سرعتی نوسان داره بین 20 تا 100 کیلو بایت سرعتش نوسان داره. البته بیشتر اوقات حول و حوش 60-70 می گرده. ثبات خط هم در کل واجعست. پینگ تایم که بگیری از 5 تا حداقل 2تاشو تایم اوت می ده!! من اینجوریشو تا حالا ندیده بودم دیگه! توی 1 ساعت امکان نداره حداقل 1 بار قطع وصل نشه سرویس اکثر اوقات حتی هر 10 دقیقه یه بار قطع می شم!(خط من مشکلی نداره چون 4 تا شرکت تا الان سرویس گرفتم فقط مخابرات این حالت شده برام) ولی خوب برای دانلود زیاد، شما رو مثل شاتل محدود نمی کنن سرعت دانلودت رو به زور ببندن روی 10 کیلو بایت در ثانیه! من به شخصه می خوام برای این ماه برم نامحدود پارس رو هم امتحان کنم فکر می کنم بهتر از این باشه.نقل قول:
خوب نمی شد زودتر بگی :(( امروز خطم وصل شد.عذرمیخوام ولی ریده هست یعنی اشغال به تمام معنانقل قول:
یه ساله هم گرفتم:((( خاک توسرشون این همه ISP عوض کردم هنوز یه خط پیدا نکردم توی این قم خراب شده که بتونه شبی 3-4 گیگ به ما دانلود بده
با این سرعت 60 تایی این اگه روز و شب هم سیستم رو بزارم واسه دانلود خیلی زیاد بگیرم 3-4 گیگ هست که اونم بدرد عمشون میخوره. باید 4 برابر هزینه برق و سیستم کنم
دیگه حالم از اینترنت بهم میخوره
احتمالا این رو پس بدم دیگه هم خط نگیرم. فقط عذاب میده آدمو اینترنت تو ایران
باید یه خط 2 میلیونی بگیری شاید بهت 100 تاسرعت دانلود بده
500 تومن الکی ریختم تو حلقوم این مخابرات خراب شده
فردا میرم دعوا پولم رو پس میگیرم
آقا عجب قاراش میش شده مخابرات.من دیروز تمدید کردم 512 نامحدود گرفتم تا این لحظه وصل نشدم اینترنت.بعد زنگ زدم پشتیبانی میگه سایتش عوض شده ممکنه تا 1 هفته وصل نشین.دزدها اگه قرار بود وصل نشیم پس چرا موقع گرفتن پول چیزی نگفتین؟؟؟!!!!! چطوره که 1 دقیقه بیشتر از زمان سرویس نمیزارین ملت وصل بشن اینترنت بعد 1هفته قصد دارین ملت بی زبون رو سرکار بزارین!! تا این لحظه در بلاتکلیفی کامل به سر میبریم.
مخابرات یک دزد به تمام معنی است.خاک بر سر ما که اعتماد میکنیم به این مخابرات دزد
کلا ISP توی ایران یعنی پاتوق دزدا هر کدوم هم روش خاص خودشون رو دارننقل قول:
کاش میشد با شات گان بیفتیم توی این شرکتا رییساشون رو هدشات کنیم :5:
اسم مخابرات رو میشنوم ناخود آگاه یاد دزدها میفتم خیلی زور داره پول رو بهشون بدی و سرت کلاه بزارن بحث پولش نیست بحث سر اینه که ملت رو اسکول و خنگ فرض کردن اعتراض هم کنیم میگن مشکل از سایته خداااا به کی بگیم دردمونو
هرچی که دولتی باشه دزدی توش بیشتره
اسم مخابرات رو میشنوم ناخود آگاه یاد دزدها میفتم خیلی زور داره پول رو بهشون بدی و سرت کلاه بزارن بحث پولش نیست بحث سر اینه که ملت رو اسکول و خنگ فرض کردن اعتراض هم کنیم میگن مشکل از سایته خداااا به کی بگیم دردمونو
هرچی که دولتی باشه دزدی توش بیشتره
فداتشم چرا نمیری سراغ نت هوایی یک طرفه خیلی باصرفه هست با ماهی 50 تومن میتونی داشته باشی سرعت 2 مگ شو البته تجهیزرات خاص خودشو داره بنظرم از isp ها بهتره
سلام دوستان کسانی که نامحدود تو قم رو تجربه کردن بگن از چه سرویسی از کدوم شرکت استفاده کردن ؟ راضی بودن یا نه؟ سرعتش چطور بوده ؟نامحدود رو برای قم پیشنهاد میکنن؟ میخوام بگیرم لطفا جواب بدید
سلام از دوستان قمي كسي وايمكس مبين نت گرفته توي قم خوبه يا نه ؟ من مي خوام يه سرويسي داشته باشم كه حداقل دانلودش 70 به بالا باشه و توي طول روز از 100 - 70 كمتر نشه به نظر شما وايمكس بگيرم يا adsl ؟
خودم شاتل 128 اکو دارم شبا رو 70 و روزا رو 250 هست
وایمکسم دوستم داره 512 شب وروزش رو 65 70 میچرخه بعضی اوقاتم بیشتر میشه بنظرم اگه خطط adsl ساوپورت میکنه سراغ وایمکس نرو
سلام بچه ها
می خواستم ببینم چطور می شه اینترنت نامحدود مخابرات رو تمدید کرد؟ اینترنتی می شه؟
آقا سلام
من یه سال شاتل داشتم بد نبود 2 مگشو ولی خب محدود بود به درد من نمی خورد من سرعت زیاد برام مهم نیست ترافیم برام مهم تره، روزی 2 یا 3 تا فیلم هم بگیرم بسمه، ماه پیش یه نامحدود 256 مخابرات رو گرفتم سرعتش بین 28 تا 32 نوسان داشت خوب بود من همین سرویس رو تهران هم امتحان کردم همینطور بود فقط نمی دونم الان که یه ماهم تموم شده چطوری می تونم تمدیدش کنم انگار دیگه تلفنی قبول نمی کنن.
به!همشهریا
من 2 مگ شاتل دارم،اکثراً سرعت رو 250Kb هست.50 گیگ در ماه میده.25 هزار در ماه(اگه یکساله بخرین ارزونتر در میاد ولی خب حجم کمتری هم میدن)
من سرعت برام مهم ه که راضی م
دوستان سلام
در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست
این هم لینک سایت خبری:
این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه
شاد باشید
دوستان برای من سه روزه سرعت دانلود نصف شده قبلا با 60 دانلود داشتم الان 30 کسی هست این مشکل رو داشته باشه سرویس 512 نامحدود
منم خط یه مگ دارم لان سرعتم از 100 الی 120 اومده روی 60 الی 70 ، زنگ زدم گفتن مشکل سراسریه و از مخابراته...گفتن که برطرف میشه... اما نگفتن کی!
سلام دوستان قمی تو رو خدا به من کمک کنید . برای شما هم اینطوری میشه ؟
من توی هر بار که میشینم پای اینترنت حدود 7-8 بار اینترنتم قطع میشه در حد یک دقیقه 30 ثانیه و دوباره وصل میشه . من توی مودم مشخصات اکانت رو زدم یه دفعه روی این علامت شبکه بغل ساعت دسکتاپ یه علامت خطر میاد و توی مرورگر اینترنتم هم اون پایینش مینویسه looking...
bridge هم میزارم باز همینه
این مشکل از چیه اینترنته یا نه . اخه پشتیبانی که نمیفهمه میگه شاید از این طرف باشه !!!
شما باید اطلاعات مودم روتر رو چک کنید ببینید نویز خط و دان استریم و آپ استریم تون چقدره... اگر دان استریم رقمش پایین باشه (مثلا پایین تر از 6) این باعث قطع شدن DSl تون میشه و باید از نویزگیز استفاده کنید و اگر بازهم نشد باید از سیم ورودی مخابرات به منزل تون مستقیم سیم بکشید به مودم تون
قسمت اطلاعات در مودم های مختلف متفاوته ، در مودم من باید رفت روی گزینه Device info بعد گزینه statistics و بعد Adsl
وقتی که برید در قسمت اطلاعات مودم تون یه جدول هست اطلاعات و کیفیت ADsl تون رو نوشته هرچی رقم Downstream بالا تره باشه کیفیت خط ای دی اس ال بهتره و هرچی پایین تر باشه بدتر تا کمتر از 6 هم قطع میشه
اگر غالبا دان استریم پایین باشه مشکل از خط تون هست و باید کارایی که بالا گفتم رو انجام بدید ولی اگر بعضی مواقع میاد پایین مشکل از مرکز هست
این عکس برای وقتی هست که اسپیلیتر کنار تلفن وصله . وقتی برداشتم هم تفاوت کرد ولی نه زیاد و هیچ کدوم زیر 6 نیومد جز همون 3 که در دو حالت ثابت بود . نظرتون چیه ؟
خاک بر سرشوننقل قول:
ماله منم اینجوریه
فردا برای سومین بار زنگ میزنم همین خزعبلات رو تحویلم بدن میفتم دنبالش که مدریریتشون صحبت کنم ببینم چی داره بی همه چیز بگه
500 تومن دادم که مثلا دانلود کنم الان یه هفته است که سرعت نصف شده
اپراتور مخابرات(7188) قبلا می گفت مشکل از تهران است و برطرف میشه اما الان میگه خط نامحدود بر اساس یک به ده تقسیم بندی شده و اگر میخواهید سرعت بالاتری داشته باشید از سرویس محدود با سرعت بالاتری استفاده کنید.
میدونید سرعت خیلی بالا بود ما جو گیر می شدیم،برنامشون اینه که کلا اینترنت را بگیرن و به جاش هویج بدن.
من دیروز اینترنتم تموم شد 512 گرفته بودم خواستم تمدید کنم و یگ مگ بگیرم زنگ زدم پرسیدم گفتم این مشکل سرعت کی حل میشه گفت تا حالا به ما میگفتند از تهران هست اما امروز گفتند همینه سرعت و دیگه مثل قبل نمیشه یعنی یک مگ 60 دانلود داره
منم فعلا تمدید نکردم منتظرم ببینم میاد بالا سرعت یا نه
من پیشنهاد می کنم فرم شکایت از شرکت مخابرات قم رو به بازرسی شرکت مخابرات ایران پر و ارسال کنیم
در این فرم قسمت مخصوص شکایت از اینترنت پرسرعت مخابرات هم هست
با توجه به پرس و جویی که کردم این مشکل خاص شرکت مخابرات قم هست و مخابرات سایر شهرها سال هاست که دارند اینترنت پرسرعت نامحدود با کیفیت و سرعت ثابت میدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات قم دفعه قبل هم به اجبار شکایت سرویس نامحدود ارائه کرد،آن زمان کارش غیرقانونی بود اما اکنون سرویسش را قانونی ارائه می دهد و توجیهی برای شکایت نیست.
برداشت بنده این است که شرکتهای رقیب در تصمیم گیری مخابرات قم تاثیر دارند و بعد از افزایش مشتریهای مخابرات با روشهایی سعی در نارضایتی مشتریان دارند که در هر دوره زمانی موفق هم می شوند
دوست عزیز هنوزسرعت شما پایینه اگر ممکنه هر وقت به روز اول برگشت اطلاع دهید ممنونم . این شکایت رو هم فرستادم
من از دم در یه خط مستقیم کشیدم تو وصل کردم ولی باز هم قطعی و وصلی دارم در حد 30 ثانیه ولی توی هر بار که میشینم پای اینتر نت چند بار . دیگه رو اعصابمه . مشخصات مودمم چک کردم SNR روی 39 هست , Line Attenuation روی 54 . مشکل چیه ؟ شما هم اینجوری میشید /.؟
خط من درست شد امیدوارم همینطوری ثابت و بدون مشکل بمونه
اقا کسی هست که خطش درست شده باشه
من میخوام تمدید کنم . امروز زنگ زدم گفتند درست نمیشه و سرعت همینه
شما نامحدود گرفتید . پس چرا هر چی زنگ میزنم میگن که سرعت همونه هست اومده پایین و بهتر نمیشهنقل قول: