معلوم شد تا بحال مورتال بازی نکردی.درسته؟؟نقل قول:
اونا نینجا هستن و نینجا صورتشو باز نمیذاره که:20:
در مورد سوال اولت هم نه هر شخصیت داستان بخصوصی نداره.نه که داستان نداره ها یعنی داستان به تنهایی براشون درست نکردن
Printable View
معلوم شد تا بحال مورتال بازی نکردی.درسته؟؟نقل قول:
اونا نینجا هستن و نینجا صورتشو باز نمیذاره که:20:
در مورد سوال اولت هم نه هر شخصیت داستان بخصوصی نداره.نه که داستان نداره ها یعنی داستان به تنهایی براشون درست نکردن
اگه شما لباس دومشون رو آزاد کنی بعضیاشون صورتشون معلوم میشه..( یکیش مثلا کیتانا:11:)نقل قول:
لیست آیتم های Krypt
محتوای مخفی: ...........................
درسته حرکات ساب زیرو یه کم کنده ولی حرکات دستش خیلی مشته
مثل این:
Y,Y,Y
و یا این:
Y,X,Y
اینارو رو حریف بزنید ببینید چی میشه،بدبخت میشه:20:
واقعا ترکیب اسموک و نوب رو هیچ جور نمی شه شکست داد.هر کدوم خودشون وحشتناکن با هم که باشن گورو و کینتارا(همین بود دیگه؟)هم در برابرشون هیچ شانسی ندارن:31:نقل قول:
من خودم از ساب زیرو تغیر جبهه دادم به اسموک:31:
دوستانی که Mortal Kombat 9 رو روی کنسولهاشون بازی میکنن حرومشون باشه:27:ما کنسول نداریم رفتیم خونه یکی از رفقا بازی کردم مثل...کیف کردم الانم تو کفشم:41:
خوبه خودم گفتما :دینقل قول:
آره Attack دستش قویه اما فایده نداره استفادش زمانیه که فرد مقابل یخ بشه که اون هم نوب ها مگه این که یخ بشن.
اصلا Sub Zero هیچ کاری نمیتونه بکنه. در واقع فقط Attack دست داره بقیش چرته! من که خودم هر کاری کردم نتونستم آخرم یک جا وای میستادم هی قالب یخ مینداختم :دی
اما Scorpion چی؟!!!! از نوب هم جدیدا کشف کردم قوی تره. ( حالا Smoke که بماند همه حرکاتش راحت Defend میشه ) نوب وقتی میخواد بگیردت ببردت هم زمان تو با Scorpion اون Teleport شو بزن تو یک جایه نا معلومی :دی Scorpion نوب رو میزنه و میبینی نوب یکدفعه افتاد زمین بعد میای یک زنجیر شارژ میکنی میزنی افتاد یک آتیش و بعد هم دوباره یک Unblockable تلپورت میزنی روش تا کارش سخته شه!! Xray اسکورپین شدیدا راحت میخوره به یارو! از هرجا باشی میره تو زمین یارو رو میزنه. واقعا راست گفتند Netherealm طرفداره Scorpion هست! چون وحشتناک قویه.
این Scorpion بسیار قوی عامه پسند هستش یه جورایی هم کمبو زدن باهاش از بقیه راحت تر هستش ولی من با نوب هم خیلی حال کردم یکم بازی کنی دستت میاد چجوری راحت و روون کمبو بزنی . کلا تا اینجا که بازی کردم همه چیز عالی بوده و دقیقا همونی بوده که انتظار داشتم باید ببینم در ادامه همین جذابیت رو حفظ میکنه یا نه !
نظرتون در مورد کابال چیه..؟ کسی باهاش حال میکنه؟! این کمبو رو بزنید دیگه عاشق هیچی نمیشین!:46: :
A - < > B - < XYX - v Y >> .... از چپ به راست
من با اسکورپین هم اینجوری میزنم بیشتر موقعها : اول فلش رو به حریف وبعد سریع YXY - دوم فلش مایل عقب Y آتیش میزنم - سوم زنجیر پرت میکنم - چهارم فقط YXY بعد دوباره آتیش میزنم. بعد دوباره زنجیر! و آپرکات وبعدش اگه خدا خواست XRAY ...بعدشم یا رو رو فینیش هیییییییییم یا هرررررر میکنم :27:
( تکثیر این مطلب با ذکر منبع بلامانع میباشد!:31:)
قاسم متوجه شدی چی نوشتی؟:31::31:نقل قول:
واسه pc اومده؟
از street fighter قشنگتره؟
امروز بلاخره بازی به دستم رسید . 3تا از دسته هام پیشه دوستام بودن نشد دونفره با داداشم بزنم . همین جوری بدون امادگی قبلی لدر رو با باراکا تا شاوکان رفتم . اما خیلی سخت شد یهو . بیخیالش شدم . یه مشکلی که دارم نمیدونم با انالوگ ها بازی کنم یا جهت ها . هی خودش یهویی می پره هوا . یه دست با نوب زدم خود بو خود پایین بالا میرفتم . کسی این مشکل رو با دسته ایکس باکس نداره ؟
واقعا بعد اون افتضاح کمبت وی اس دی سی این نیاز بود بیاد . برگشتیم به همون حال و هوای سگا . جای رین خالیه .
خیرنقل قول:
کاملا سلیقه ای هستش به نظر من ! یکی سبکش فانتزی هستش یکی دیگه کاملا خشن و جدی !
توی krypt هواستون باشه هاااااا
من داشتم همینطور قبرهارو باز میکردم یهو یه monster پرید جلوی تلویزیون و داد زد.داشتم سکته میزدم:20:
امید اینو بزار تو اسپویلر!منم دیدمش!:31:خیلی باحال بود!بزار دوستانی که نمیدونن خودشون برن کشف کنن!:31:
+
به نظرتون باحال ترین فیتالیتی برا کیه؟به نظر من از همه فیتالیتی اول نوب سایبوت خیلی خشن ـه و جالب!
فیتالیتی دوم ارمک هم جالبه:
حریف رو کوچولو میکنه بعد با پا لهش میکنه!:31:
منم عاشق فیتالیتی دوم ارمکم . اما هنوز مونده چنتا فیتالیتی 2دوم که ندیدم .
بعضی کارکترها فیتالیتی 3 هم دارن که باید انلاین انلاک کرد .
داداش انتخاب بازی آره کاملا سلیقه ایه ولی برگزیدن یه بازی از چند تا بازی توی یه سبک سلیقه ای نیست دیگه کاملا واضحهنقل قول:
سبک فایتینگ یعنی همین.خشونت.وحشیگری.خونریزی به این میگن فایتینگ
نه تیکن و استریت فایتر و مرول وس کپ کم
اونا رو باید سبکشون رو بذار چیلدرن فایتینگ:46:
پس چرا بعضیا تو این تایپیک میگن با کامپیوتر بازی میکنن؟
ما که اخرشم نفهمیدیم
دوست عزیز منظورش هوش مصنوعی حریف هست که باهات مبارزه میکنه.نقل قول:
پس چرا بعضیا تو این تایپیک میگن با کامپیوتر بازی میکنن؟
ما که اخرشم نفهمیدیم
کجاشو متوجه نشدی عزیزم؟:20:نقل قول:
به نظرم یکی همین نوب و دومی شیوا و ملینا..نقل قول:
به نظرتون باحال ترین فیتالیتی برا کیه؟
واااای چقدر باهاله این babality ه cyrax:20:
دیدینش؟
اگه ندیدین برید تو این لینک و babality تمام شخصیتهارو نشون میده
بگردید پیدا میشهکد:http://www.g4tv.com/
اون فایتینگ هایی که نام برده شد همشون بسیار فایتینگ های ناب و درجه یکی هستند نیازی به تعریف و تمجید ندارن ولی اون چیزی که معلومه اینه که این کمبات هم همچین اش دهن سوزی تبدیل نشد که بازی های مشابه خودشون رو به مسخره بگیریم....
عحب بازی ایه این portal kombat:31:
منظورم هم portal 2 هست هم kombat:31:
بچه ها راستی یه سوال هی یادم میره بگم
من نمیتونم 2 نفره بازی کنم دسته دومم کار نمیکنه:41:ایرادم از دسته نیست از بازیه؟
آقا لطفا این بحث هارو این جا ادامه ندین. این بحث هارو دیگه توی تاپیک ایکس باکس یا پی اس 3 هم نمی کنن چون نتیجه ای نداره. دیگه یک حداقل هایی رو رعایت کنید.
ممنون
کاربر MohammadT15! مشخصه Niloofar_Hot69 متوجه نبوده که حرفتون تو امضاتون بوده و گرنه جوابتون رو تو تاپیک نمیداد... خوبه خودتون هم اینو تصدیق میکنین اشتباه ایشون رو اما بعدش میگین باید بگم!!
لطفا تکرار نشه. در کل میگم.
پستها هم ویرایش شد.
این فیتلتی های دوم و سوم چجوری باز میشن؟؟
توی قبرستون:31:نقل قول:
اصلا نیازی نیست بری تو قبرستون بازش کنی
برو تو این سایت هر شخصیتیو دوست داشتی انتخاب کن و فیتالیتی دومشو تو بازی اجرا کن
دلیلی نداره که حتما unlockش کنی
کد:http://www.mortalkombatwarehouse.com/mk/finishers/
آقا این دیگه داره مشکل ساز میشه...
تویه یکی از لینک ها دوستان دادند برایه Sub Zero کلا 3 تا Fatality وجود داشت اما تویه بازی 4 تا Locked داره.
در ضمن کسی نمیدونه Stage Fatality رو چجوری میشه زدددددددددددددددددددددددد ددددد؟
ویرایش : بازم قربونه دسته بچه هایهBC :
Stage Fatality فقط مربوط به صحنه های پل یا قطار یا اسید هست که باید در سینه حریف باشی و این رو که بزنی طرف پرت میشه جلوی قطار یا از پل میفته پایین یا میفته تو اسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هر stage ای که نمیشه زدنقل قول:
معمولا توی ایناست:استخر اسیدی-پلی که زیرش تیغه-جنگل و .....
باید به طرف نزدیک بشی و رمزو روش بزنی
خودم تست نکردم تابحال
منم در کل گفتم ایشون نظر داد منم 10 خط نظر دادم شما هم راحت ترین کارو کردی دمت گرم:31:نقل قول:
بچه ها قضیه دسته چیه؟:41:
راستی چرا من نمیتونم هیچ کدوم از این فاتالیتی ها رو بزنم؟لیستشم که نوشته تو سایتش خوب مثل همون میزنم اما اجرا نمیکنه.باید کار خاص دیگه ای کنم؟
دستت گفتی مورد نداره نه؟نقل قول:
شاید بازیت خرابه
شاید فعال نیست دستت-شاید player 2 رو اصلا انتخاب نمیکنی(گزینه ی اول اول)
در مورد فیتالیتی هم برو تو قسمت تمرینی و برو تو قسمت فیتالیتی .رمزهارو نوشته و محل انجام فیتالیتی هم مشخصه.اونجا یاد میگیری
راستی ps3 داری؟بازیت ه-ک شده و کپی شدس؟شاید مشکل همون باشه.آخه یکی از بچه ها همچین موردی داشت طرف مغازه داره گفت بازیو بریز رو هارد برام بیار تا درستش کنم.زیاد نمیدونم
ما که ندیدیم کسی از اون بازیا تعریف و تمجید کنه:41:نقل قول:
از همون پلی یک کمبت تریلوجی توی بازیهای فایتینگ خدا بود تیکن حرفی برا گفتن نداشت البته چراها.دختر عمه ها و خاله هام میومدن تیکن بازی میکردن:31:
پلی 2 هم که 4 تا نسخه داد همشون عالی بودن بازم تیکن یه بازیه فایتینگ کودکانه بود که حتی خشونت یه درصد هم توش احساس نمیشد با اون خون ریزی های مصنوعی.توی پلی 3 هم هر چی باشه این کمبت از بقیه فایتینگ ها سر تره.لااقل همدیگه رو ناز نمیکنن.یه چند قطره خون و خراش میبینیم رو بدنشون
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
نه کلا مربوط به دسته نمیشه.آره پلی 3 دارم بازیم کپیه.شاید به خاطر همونه.آخه تا حالا سابقه نداشته:18:نقل قول:
ااا پس اونم تمرین میخواد:31:
البته هر بازیه Fighting ای خصوصیات خاصه خودشو داره...
مثلا Street Fighter به خاطر کمبو هایه سختش و کلا بازیه سختی که داشت معروف شد...( خیلی هم قدیمیه!! ماله طرفایه 1992 ه!! )
یا MK به خاطر وحشیانه تر بودن و Breakin و ... معروف شد....
Tekken هم که ماله سوسولایه و بیشتر به خاطر شخصیت پردازی معروف شد...
والا ما قبلا میرفتیم کلوپ هر چی لاتو لوت میومدن تیکن3 بازی میکردن ( گاهی شرطی گاهی تفننی) حتما شما رفتی یه منطقه سوسول نشین:31: چهارتا بچه سوسول دیدی که همش زربدرو فشار میدن:31: نزنید از این حرفا خیلیها با تیکن خاطره دارن و کلی 10 ضرب و سالتو و بدل زدن.نقل قول:
خواهشا مقایسه بین مورتال و تکن و استریت فایتر نکنید که دعوا میشه:20:
الان تاپیک مورتال هست بیاین در مورد مورتال صحبت کنید:20:
با این حساب کی میتونه منو شکست بده؟:31:
---------- Post added at 02:28 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------
محمد 100 درصد از بازیته.برو هماهنگش کن
سلام
من ميخوام فردا اين بازي رو بگيرم ميام يه نقد ازش ميزارم.
بازی تنها مشکلی که داره صداگذاریشه.
صدای شخصیتها و موزیک پیش زمینه اصلا اون حس ترس رو منتقل نمیکنه.
هنوزم آهنگ پس زمینه مورتال کمبت 2 و 3 (سگا) و اون صدای جدی و خشن کارکترها از یادم نمیره.
و مشکل دیگه چند ضربهاست.مثلا بیشتر از 4 ضرب توی بازی نیست.فکر کنم قبلا تا 7-6 ضرب هم بود.مثلا چند ضرب بیادماندنی اسکورپیون که با پا میزد یا چند ضرب جکس
این کارگردان بخش استوری مود کیه؟ خیلی انیمیشنها و کات سین هاش ضایست آدم یاد سریالهای ایرانی دهه 50 میوفته دی:
بچه ها من ایکس باکسم این اپدیت جدید جدیدرو نداره (اینی که واسه nfs hpو....بود)
حالا اجرا میکنه اگه بگیرمش اینو؟
ادیت:اینم یه سایته باحال :دی
کد:http://mortalkombat.wikia.com/wiki/Mortal_Kombat_Wiki
آخه قابل مقایسه نیست داداش نگاه کن اسم بازی رو گذاشتن فایتینگ آخه کجای این بازیا فایتنگه؟نقل قول:
تیکن سبکش اینه:
Children Fighting
استریت فایتر و مرول وس کپ کم هم سبکش اینه:
Phantasy Fighting
غیر از اینه مگه؟آخه مگه ما همچین سبک هایی داریم؟فایتینگ واقعی یعنی مورتال کمبت.راجع به تیکن هم بگم از همون اول بدم میومد فقط میگم که دخترای فامیل میومدن بازی میکردن
هر بازیه فایتینگ یه ویژگی داره غلطه.مگه فایتینگ دسته بندی میشه یا شاخه شاخس؟یه سبکه کامله.خشونت.جنگ.وحشیگری.خون .کشتن.تیکه پاره کردن به این میگن فایتینگ دیگه ویژگی نداره که.که هیچ کدوم از این ویژگی ها توی هیچ یک از بازیای فایتینگ نبوده و نیست جز مورتال کمبت:46:
درباره بازیم بگم آخه اینهمه تا توپخونه برم که درستش کنه؟کسی نیست اینجا بلد باشه بگه من انجام بدم؟:31:
راستی چند تا سوال.آقا فیتالیتی ها هم رفتم تو پرکتیس.نمیشه اصلا.هر چی میگه من میزنم عین خودش اما نمیشه.آروم میزنم تند میزنم با همدیگه فشار میدم ... اصلا هیچجوره انجام نمیده
بعدش قضیه این اسپشیال ها چیه؟توی کمبت دیسی مثلا مربع و پایین و عقب رو میزدی ساب زرو یخ میزد.اما اینجا هر دکمه ای رو میزنم هیچ کدوم از این فن ها رو نمیزنه.یا مثلا اسکورپین باید خنجر از دستش بیاد بیرون اما معلوم نیست با چه دکمه ای میاد بیرون.این حرکت ها چه جوریه؟
اینم آخرین سوال وقتی که حریف رو میزنی یه قدرتی اون گوشه پایین سمت خودت هست که پر میشه وقتی پر شد باید یه دکمه ای بزنی تا فن روش بزنه تا خالی شه.اما من نمیدونم چه جوریه:41:
نقل قول:
محمد 1000 درصد مشکلت از بازیه
برو تو این سایت و راهنمایی شو
در ضمن اون انرژی که پایینه ،وقتی پر شد باید R2+L2 و با هم بزنی همین
بازیت مورد اساسی داره تا درست نشه هی اینجا سوال میکنی
حالا برو اینجا ببین کارت درست میشه یا نه و مشکلتو اونجا بیان کن:
محتوای مخفی: آدرس