با سلام
طرز تهیه سس انبه با پودر انبه رو میخواستم
Printable View
با سلام
طرز تهیه سس انبه با پودر انبه رو میخواستم
HI EVERY BODY & THANKS FOR THIS GOOD TOPIC:46:
It's very helpful especially for ladies:31:
کس نبود جواب ما رو بده
خیلی ممنون . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
روش کار میکنم ...
چقدر مرحله داره ....!
جالبه .نقل قول:
باید امتحان کنم .
خب مگه یکی از دلایل استفاده از فر و مایکروفر حرارت محیطی(سه بعدی) نیست ؟
این قضیه رو چی کار میکنید ؟؟
سلام
کسی می تونه منو راهنمایی کنه ؟
مشخصات یه قهوه خوب چیه ؟
بهترین روشی که خودتون قهوه درست کردین چی بوده ( البته بدون قهوه جوش )؟
78 صفحه آدم رو از کت و کول میندازه!:31:
کسی تا حالا ای تاپیک رو pdf نکرده؟
من که تازگی مجبور به این کار سخت شدم لازمش دارم.
حالا که PDF این تاپیک رو پیدا نکردم با استفاده از آرشیو سایت کل تاپیک رو داخل یک فایل html ریختم که جستجو در تاپیک رو خیلی راحت کرده.حجمش در مقایسه با تاپیک به این بزرگی خیلی کوچک شده(170KB)
برای کسی که می خواد تاپیک را یکجا داشته باشه خوبه.(فاقد تصاویر-Text Only)
دیگه وقت و حوصله PDF کردن رو ندارم.
دانلود:
[HTML]http://myspace.parsaspace.com/other/Ashpazi_P30world_P78.rar[/HTML][/LEFT]
بلاخره از اول این هفته توفیق اجباری آشپزی به من هم دست داد، که باید تواماٌ هم یاد بگیرم و هم درست کنم.
تا 5،6 روز دیگه هم این توفیق از روی دوشم برداشته نمیشه.
حالا از شما سرآشپزهای عزیز در خواست می کنم، چند تا غذا معرفی کنید که سریع درست بشه و ساختنش مهارت زیادی لازم نداشته باشه.(ساده،سریع،راحت)
همین دیشب اولین کوکوی عمرم رو درست کردم، که نزدیک سه ساعت وقتم رو گرفت.(این هم تصویرش)
[HTML]http://myspace.parsaspace.com/pic/Kookoo.JPG[/HTML]
آموزش آش رشته !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مواد لازم :
آرد سفيد 1.5 کيلو
نمك قدري
چغندر 1 کيلو
اسفناج 1 کيلو
تره فرنگي 0.5 کيلو
جعفري ساطوري شده 0.5 کيلو
زردچوبه 35 گرم
فلفل 1 قاشق مرباخوري
زعفران قدري
نخود 300 گرم
لوبيا سفيد 300 گرم
لوبيا قرمز 300 گرم
عدس 375 گرم
پياز 0.5 کيلو
روغن 375 گرم
نعناع 5 قاشق سوپخوري
گوشت گوسفند 75 گرم
طرز تهیه »
شايد تهيه آش رشته در قديم دشوار بود زيرا رشته آن در منزل تهيه ميشد و درست کردن آن مهارت لازم داشت ولي امروزه که رشته آماده در تمام خواربار فروشيها ويا سوپر مارکتها يافت مي شود تهيه آش رشته بسيار ساده است . در زير دو روش مختلف براي تهيه آش رشته آمده :
روش اول تهيه آش رشته :
لوبيا سفيد و لوبيا قرمز و عدس را بار کرده چغندر را قطعه قطعه نموده با حبوبات بپزيد ، سپس يک کيلو اسفناج يا برگ چغندر و يک کيلو تره و جعفري را پنج کاسه آب در ظرف جداگانه پخته با حبوبات مخلوط نمائيد .
آنگاه پياز را در 225 گرم روغن سرخ کرده 35 گرم زرد جوبه و يک قاشق مربا خوري فلفل و مقداري نمک با آن مخلوط کنيد سپس رشته ها را که قبلا از آرد گندم درست کرده ايد آهسته آهسته در ديگ ريخته و با چوب نازک آنرا هم بزنيد تا رشته ها خمير نشود.
همينکه رشته ها پخته شد ، نعنا داغ را در 150 گرم روغن حاضر نموده نصف آنرا در آش ريخته و نصف ديگرش را پس از کشيدن آش در ظرف روي آش بريزيد .
براي افزودن طعم آش مقداري قيمه سرخ کرده ، با زعفران مخلوط نموده روي آش بريزيد ، اگر هم مايليد ميتوانيد قدري کشک هم در آش بريزيد .
روش دوم تهيه آش رشته :
حبوبات را که قبلا خيس کرده ايم با پياز سرخ کرده (که ممکن است کمي زرد چوبه بآن زده باشيم) ميگذاريم کاملا بپزد بعد سبزي را تميز و خرد ميکنيم و داخل حبوبات پخته شده ميريزيم و ميگذاريم سبزي ها بپزند، سپس دو قاشق سوپخوري آرد را در کمي آب سرد حل مي کنيم داخل آش ميريزيم و مرتبا بهم ميزنيم رشته را در آش ميريزيم و مي گذاريم آهسته بپزد ولي رشته نبايد خرد شود، بعد آش را از روي آتش برميداريم و با کشک مخلوط مي کنيم در سوپخوري مي کشيم و روي آنرا با کمي کشک ساده و پياز سرخ کرده و نعناع داغ تزيين مي کنيم (آش رشته را با قيمه نيز ميتوان صرف نمود).
سبزي آش شامل : تره ، جعفري ، اسفناج ، شبت ، گشنيز است
زولبیا !
مواد لازم :
آرد سفيد 1.5 فنجان
آب 2 فنجان
شكر 1.5 فنجان
آب ليموترش 1 قاشق سوپخوري
هل 1 قاشق سوپخوري
گلاب 1 قاشق سوپخوري
عسل 1 قاشق سوپخوري
طرز تهیه »
رودستار يا نوعي مايه خمير خشك را با كمي آب گرم مخلوط ميكنيم و ميگذاريم بماند تا كاملا حل شود بعد داخل 1.5 پيمانه آب ميريزيم و آرد را اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم تا كاملا مخلوط شود بعد در حدود نيمساعت در جاي كمي گرم ميگذاريم بماند بعد ، روغن مايع فراوان را داغ ميکنيم و بعد مايه را در قيف مخصوص ريخته خطوطي دايره وار بطوريکه بکديگر را قطع کند در روغن داغ شده مي پذيم . (در صورتيکه زولبيا خوب پف نکرد جوش شيرين را با مايه مخلوط ميکنيم ) به همين طريق زولبيا را آماده ميکنيم و دو طرف آنرا سرخ نموده بلافاصله در شربت زولبيا که از مخلوط جوشيده شده و غليظ شده شكر ، آبليمو ، هل ، گلاب ، يك فنجان آب و عسل است مياندازيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين دسر براي 4 تا 6 نفر کافيست .
( امیدوارم تکراری نباشن )
خوراک زبان با سس قارچ ( !!! )
مواد لازم
زبان گوساله 1 عدد
برگ بو 2عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
قارچ 250 گرم
كره 50 گرم
سس سفيد 2/1 1 پيمانه
طرز تهيه :
زبان گوساله را با مقداري آب , برگ بو , نمك و فلفل به مدت شش ساعت بپزيد و بعد آن را از اب بيرون آورده و پوست آن را بگيريد. سپس به صورت ورقه برش داده , قارچ را پس از شستن و خرد كردن به صورت ورقه برش داده در كره تف دهيد و به سس سفيد اضافه كنيد . ورقه هاي زبان را به مدت پنج الي ده دقيقه در سس سفيد روي حرارت قرار دهيد. , بعد در ظرف مورد نظر بچينيد يا ميتوانيد يك قاشق آرد را در پنجاه گرم كره تف دهيد به آب زبان اضافه كنيد چند جوش بزند ورقه هاي زبان را درظرف مورد نظر چيده سس را روي آن بريزيد
شعله زرد
مواد لازم :
برنج 1000 گرم
شكر 2125 گرم
روغن 150 گرم
زعفران 6 گرم
گلاب 1 فنجان
خلال بادام 150 گرم
خلال پسته 50 گرم
دارچين 3 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
برنج را پيمانه ميكنيم و از 6 تا 7 برابر برنج آب در نظر ميگيريم ( مقدار آب شله زرد بستگي به نوع برنج دارد چون برنج از لحاظ نوع با هم متفاوت است يعني از برنج ها براي پختن به آب كمتر احتياج دارد برخي بيشتر ) بعد برنج را با دقت با آب مي شوئيم تا آب برنج كاملا زلال بشود بعد 6 برابر برنج آب روي برنج ميريزيم و برنج را روي آتش ميگذاريم تا جوش بيايد ، گاهي كف برنج را مي گيريم ، وقتي مغز برنج كاملا نرم شد شكر را بدقت تميز ميكنيم و داخل برنج مي ريزيم و بهم ميزنيم تا شله زرد كاملا جا بيافتد ، در صورتيكه شله زرد سفت بود يك تا دو پيمانه ديگر آب گرم اضافه ميكنيم بعد زعفران را در كمي آب جوش حل مي نمائيم و داخل شله زرد ميريزيم سپس روغن را داغ و صاف ميكنيم و به شله زرد اضافه ميكنيم آنگاه كمي از بادام را كنار مي گذاريم و بقيه بادام را مي شوئيم و داخل شله زرد ميريزيم و گلاب را نيز اضافه ميكنيم و شله زرد را بهم ميزنيم تا تمام مواد خوب با هم مخلوط شوند بعد در شله زرد را مي بنديم و در صورت داشتن فر شله زرد را مي گذاريم كف فر با حرارت ملايم نيم ساعت بماند و در صورتيكه روي آتش شله زرد را آماده كرديم ممكن است كمي آتش روي ظرف شله زرد بريزيم و با اين عمل شله زرد بهتر جا مي افتد و آب نمياندازد و بعد ديگ را زمين ميگذاريم و بهم ميزنيم و شله زرد را در ظرف ميكشيم و روي آنرا با دارچين و خلال بادام و پسته تزيين مي كنيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين دسر براي 4 تا 6 نفر کافيست .
آموزش نیمرو دست کردن به روش های مختلفو بزارین
سلام دوستان.
روش درست کردن یه خورشت فسنجون خوشمزه می خواستم :46:
سلام: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کبابی که ما میخوریم اگه میخواهیم خوشمزه تر بشه باید به غیر از پیاز توی چی بخابونیمش تا طمع و مزه بهتری بگیره؟؟
چند ساعت قبل از پخت کیوی رو رنده کن و روش بپاشنقل قول:
البنه دیگه نیازی به خوابوندن تو پیاز پیدا نمی کنی (چون کیوی گوشت رو نرم میکنه و خیلی هم گرمه) برای همین فقط کافیه پیاز رو باگوشت چرخ کنی
یه بار امتحان کن واقعا عالیه!
دوستان سلام
دوتا سوال در مورد حاشیه های آشپزی دارم !
1- ادویه کاری از مخلوط چه ادویه ایی درست شده ؟
2-کدام نمونه(مارک ) ازادویه ماهی که بصورت بسته بندی تو بازار می فروشن خوبه (تجربه شخصیتون رو بگین ) ؟
چند ساعت قبل که اگه بزاره گوشت له میشهنقل قول:
کیویو اگه رنده کردی روش باید سریع دست به کار کباب کردنش بشی
در ضمن کیوی رو من تا حالا رو کباب کوبیده ندیدم اکثرا برای کباب کنجه استفاده میکنن
ببخشید قصد فضولی تو کار خانموما رو نداشتم :21:نقل قول:
ولی یکم کیوی 1-2 ساعت که له نمیکنه
ولی من رو کوبیده برای نرم کردن گوشت امتحان کردم بدک نشد
اینم یه املت ابتکار خودمه امتحان کنید خیلی خوشمزه میشه
بعضیا گوجه رو رنده میکنن ولی من حلقه حلقه رو بیشتر دوست دارم
فرقی نداره شما هر جور دوست دارید میتونید
البته یکم تو تخم مرغا پنیر پیتزا میریزم با گوجه هم یکم فلفل دلمه تفت میدم
پس چی شد جواب یعنی کسی جواب این سوالها رو نمی دونه ؟نقل قول:
دوستان سلام
دوتا سوال در مورد حاشیه های آشپزی دارم !
1- ادویه کاری از مخلوط چه ادویه ایی درست شده ؟
2-کدام نمونه(مارک ) ازادویه ماهی که بصورت بسته بندی تو بازار می فروشن خوبه (تجربه شخصیتون رو بگین ) ؟
در هر صورت از من گفتن
نقل قول:
میگم 1 حبه سیر ریز کنی بریزی طعم پیتزا میده وای که دهنم آب افتاد آخه املت های من حرف نداره :31::11:
دست پيچ كالباس
مواد لازم:
ذرت پخته شده: يك فنجان
خيارشور نگيني خرد شده: يك فنجان
نخود فرنگي پخته شده: يك فنجان
هويج رنده شده: نيم فنجان
ژامبون مرغ:يك كيلو
سيب زميني پخته شده: چهارعدد
تخم مرغ پخته شده: دو عدد
سس مايونز: به ميزان لازم
كاهو : به ميزان لازم
طرز تهيه:
سيب زميني و تخم مرغ را با رنده درشت رنده كنيد، ذرت، نخود، خيارشور، و هويج را هم به سيب زميني و تخم مرغ اضافه كرده و مواد را خوب با هم مخلوط كنيد، نصف ژامبون ها را نيز نگيني خرد كرده و به مواد اضافه كنيد، سس مايونز را كم كم به اين مواد افزوده و خوب هم بزنيد تا يكنواخت شود و مواد به هم بچسبد. حالا ورقه هاي ژامبون را باز كرده گوشه آن يك قاشق از اين مواد گذاشته روي آن يك نصف برگ كاهو كه طول نصف شده است قرار دهيد و ژامبون را بپيچيد، براي آنكه دستپيچ ها باز نشود مي توانيد از خلال دندان استفاده كنيد.
کسی ساخت نیمرو بندری رو میدونه ؟؟؟
منم شنیدم که طرز تهیش فرق داره !!
یکم ابتکار لازم داره! دوست من که موقع آشپزی با کامپیوتر بازی میکرد گوجه ها رو سوزونده بود. مقدار زیادی فلفل و دارچین و ... تو املت ریخت و به عنوان املت مکزیکی!!!! به خورد ما داد. ما هم برای تشکراز ایشون یه جشن پتو برگذار کردیم!!!نقل قول:
شما میتونی از فلفل دلمه ای و ادویه های مختلف و پنیر پیتزا در تهیه املت استفاده کنی و املت مخصوص خودت رو داشته باشی.
سلام :31:من همیشه تو اشپزخونم منتها یک معجون نامریی دارم گاهی ازش نوش جان می کنم دیده نمیشم وگرنه موظب همتون هستم فکرنکنید مطبخو بی سروصاحب ول کردم رفتم:31:نقل قول:
1-نیمروی عسلینقل قول:
2- نیمروی شل
3- نیمروی سفت
4-نیمرودرماهیتایه
5- نیمرو درساتدویج میکر
روش دیگه ای بلد نیستم
سلام
من یک سوال داشتم از آشپزهای محترم و کارکشته
چه طوری میشه کاری کرد که قورمه سبزی علیظ بشه و روغن بندازه ؟
من هروقت درست میکنم رقیق و مسخره میشه.
ممنون
ببخشیدطرف صحبت شما با کارکشته ها بود ولی دیدم کسی نیست جواب بده چیزی که به نظرم میرسه میگمنقل قول:
1-حتما اسفناج باید داخل سبزی فرمه باشه
2- بجای لوبیا قرمز لوبیا چیتی ریخته بشه لعاب بیشتری میده
3-بزار ابش کم بشه وبه روغن بیفته
فقط خواســــتم بگم خیلی تاپیـک خوب و مفیده
دست دوستانی که این تاپیک رو ایجاد کردن درد نکنه
سلام
خواستم بدونم میشه بجای هر روغنی برای سرخ کردن از روغن زیتون استفاده کرد ؟
نقل قول:
از روغن زيتون براي سرخ كردن نبايد استفاده كرد چون :
و اين :نقل قول:
دكتر بزرگمهر، دبير انجمن تغذيه ايران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: روغن زيتون براي سرخ كردن مناسب نيست، چون در زمان سرخ كردن درجه حرارت به مقدار زيادي افزايش مي يابد.
وي افزود: براي استفاده از روغن مي توان آن را در حين پختن غذا و يا زماني كه غذا آب دارد مصرف كرد.
دكتر بزرگمهر با اشاره به اين نكته كه ارزش غذايي روغن زيتون بودار از بي بوي آن بيشتر است تاكيد كرد: مصرف روغن زيتون براي حفظ سلامت قلب و عرق مفيد و پايين آورنده چربي بد خون مانند تري گليسيريد است اما بايد به خاطر داشت مصرف بيش از حد روغن زيتون باعث چاقي مي شود.
وي تاكيد كرد: روغن زيتون بايد در جاي خنك و به مدت كوتاه تا زمان انقضاي آن نگه داري شود.
نقل قول:
اصولاً روغنهاي مايع گياهي به دليل حساسيت بالا به گرما، نور و اكسيداسيون به سرعت تغيير ماهيت ميدهند و اين تغييرات براي سلامت زيانبارند. بنابراين از آنجا كه در روش سرخ كردن، حرارت طبخ بسيار بالا است، موجب خواهد شد تا علاوه بر از بين رفتن خواص مفيد اين نوع روغنها، سلامت افراد را به مخاطره بيندازد. بنابراين، بهترين روغن براي سرخ كردن، روغنهاي مخصوص سرخ كردن هستند و از روغن زيتون يا ساير روغنهاي مايع گياهي بايد براي غذاهاي پخته شده (مانند برنج در هنگام دم کردن) و يا سالاد استفاده كر
و البته هيچ بقالي نميگه ماست من ترشه :کد:http://www.iranfoodnews.com/news/details.php?EType=news&id=7824
کد:http://www.coricelli.com/fa_cottura.htm
ماكارونی با سبزيجات
مواد لازم:
- ماكاروني 400 گرم
- گوشت چرخ كرده 150 گرم
- رب گوجه فرنگي 5/1 تا 2 قاشق غذاخوري
- سيب زميني 1 عدد متوسط
- هويج 2 عدد متوسط
- سير 4 پر
- فلفل دلمه اي 1 عدد متوسط
- پياز 2 عدد متوسط
- نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- آبليمو 2 تا 3 قاشق غذاخوري
* طرز تهيه:
1- هويج را حلقه حلقه كرده در روغن سرخ كنيد.
2- فلفل دلمه اي را نگيني خرد كنيد.
3- سير را خلال كرده، همراه با پياز سرخ كنيد و مانند ماكاروني معمولي مايه گوشتي را تهيه نماييد.
4- هويج سرخ شده و فلفل دلمه را به مايه گوشتي اضافه كنيد و با آن مخلوط كرده، از روي حرارت برداريد.
5- ماكاروني را مانند ماكاروني با گوشت طبخ نماييد و از مايه گوشتي مخلوط با هويج و فلفل دلمه اي لاي آن بريزيد و دم كنيد.
نكته: به جاي فلفل مي توانيد از جعفري خرد كرده استفاده كنيد.
از مصرف ۱۰ مورد غذايي زير پرهيز كنيد
صدف كوهكن: در كنار مصرف غذاهاي سالم و مغذي، توجه به حذف مواد غذايي اي كه ارزش تغذيه اي پاييني دارند و يا اصولا مصرف آن ها، فاكتورهاي سلامتي را به مخاطره مي اندازد، ضروري است.
بنابراين حذف و يا به حداقل رساندن ۱۰ مورد زير به حفظ سلامتي شما كمك شاياني خواهد نمود:
هر نوع چربي حيواني يا عموماً چربي هايي كه در دماي محيط جامد هستند، به اين گونه چربي ها، چربي هاي اشباع هم مي گويند و شامل: روغن نارگيل، روغن هاي حيواني، گياهي هيدروژنه، پوست مرغ و ماكيان، چربي موجود در لابه لاي بافت هاي حيواني (گوشت قرمز، ران مرغ و...)، كره، خامه، پنير و... مي شوند.
اين چربي ها طعم دهنده هاي خوبي هستند. اما بايد به خاطر داشته باشيد كه كالري زيادي دارند، موجب بالا رفتن كلسترول بد (ldl) مي شوند و زمينه ساز بيماري هاي قلبي، عروقي، تنفسي و سرطان ها هستند.
بنابراين، سعي در كاهش هرچه بيشتر آن ها داشته باشيد و آن ها را با روغن هاي مايع يا غيراشباع كه سلول هاي بدن براي اعمال حياتي به آن ها احتياج دارند و براي رشد و نمو ضروري محسوب مي شوند، جايگزين كنيد. انواعي از اين روغن ها عبارتند از: كانولا كلزا سويا و مهمترين آن ها روغن زيتون.
و باز توصيه مضاعف بر اين است كه سعي كنيد غذاها را آب پز يا پخته شده در فر، بدون سرخ كردن تهيه كنيد؛ زيرا سرخ كردن منجر به توليد تركيبات سمي مي شود.
آردهاي سفيد و تصفيه شده و نان هاي تهيه شده از آن ها، در پروسه توليد با جدا كردن سبوس از دانه هاي آرد شده به وجود مي آيند و در حين عمل آوري بعضا موادي استفاده مي شود تا رنگ آرد را سفيدتر كند.
در اين مواد، سبوس از آن ها جدا مي شود كه منبع بسيار غني اي براي ويتامين ها و مواد معدني هستند، كه با برداشتن آن ها فقدان مواد مغذي و ضروري به وجود مي آيد؛ حتي اگر غني سازي مجدد شوند. بنابراين تأكيد، بيشتر بر مصرف دانه هاي كامل است.
اين بدان معني نيست كه مصرف برنج سفيد را به طور كامل قطع كنيد، بلكه برنج قهوه اي حاوي مواد مغذي است كه در برنج سفيد يافت نمي شود. يك راه حل مناسب اين است كه به تناسب از برنج قهوه اي و سفيد را با هم مخلوط كنيد، به خصوص در هنگام تهيه آرد. همچنين پخت برنج به شكل كته به حفظ ويتامين هاي موجود در آن كمك شاياني خواهد كرد؛ به علاوه اگر همراه آن پياز مصرف گردد ويتامين ب۱ ، (b1) موجود در آن بيشتر جذب خواهد شد.
شكر و مواد قندي، منبع كربوهيدراتي خالص هستند كه به آن ها كربوهيدرات هاي ساده مي گويند، در واقع هر گرم از آنها تنها ۴ كيلوكالري انرژي توليد مي كند و ارزش تغذيه اي ندارند.
اين مواد با بالا بردن كالري زمينه ابتلا به چاقي، گرفتگي عروق و بيماري هاي قلبي را فراهم مي كنند و زمينه سازي براي بالا بردن كلسترول محسوب مي شوند. بنابراين درصدد حذف كامل آن ها از رژيم غذايي باشيد.
ثابت شده است كه در مناطقي از جهان كه مصرف نمك بالاست، شيوع فشار خون بالا نيز بيشتر است. در افرادي كه روزانه كمتر از ۵۰۰ ميلي گرم نمك مصرف مي كنند، با بالا رفتن سن، فشار خون پايين تر مي آيد. عكس اين مطلب نيز صادق است.
مصرف نمك زياد در دوران شيرخوارگي، پايه اي براي بالا رفتن فشار خون در سنين بالاتر خواهد شد. همچنين اسراف در مصرف نمك طعام با غذاها به خصوص در سنين بالا، چون موجب از دست رفتن كلسيم مي شود، ممكن است به استحكام استخوان ها لطمه وارد سازد.
تقريباً عادت مصرف نوشابه ها به يك عادت هرروزه در جوامع امروزي براي افراد بدل شده است. تركيبات قندي موجود در آن ها از انواع قندهاي تصفيه شده به حساب مي آيد و زمينه سازي براي بالا بردن كلسترول محسوب مي شود. همچنين رنگ هاي موجود در آن ها نيز به عنوان فاكتورهاي تهديد كننده سلامتي به حساب مي آيند. در دسته بندي مرسوم سياه، زرد و بي رنگ، اولويت مصرف با انواع بي رنگ است، پس از آن سياه و درنهايت زرد. زيرا توانايي كبد براي متابوليزه كردن رنگ زرد از همه كمتر است.
يك سوم از انواع سرطان ها دلايل تغذيه اي را مثل بالا بودن چربي، كم بودن فيبر و نبودن مقادير كافي ميوه و سبزي در برنامه غذايي افراد ذكر مي كنند. رواج مصرف غذاهاي فراوري شده مثل سوسيس، كالباس و انواع غذاهاي كنسروي به دليل زياد بودن ادويه جات مورد مصرف در آن ها، چربي هاي اشباع و مضر و استفاده از مواد نگهدارنده به عنوان خطري جدي براي سلامتي محسوب مي شوند.
طعم دهنده ها و رنگ دهنده هاي مصنوعي باعث ارتقاي كيفيت طعمي و رنگي در مواد غذايي مي شوند، اما از آنجايي كه در تهيه آن ها از انواعي از مواد شيميايي خطرزا استفاده مي شود، توصيه اكيد مبني بر حذف آن ها از رژيم غذايي وجود دارد. همچنين سس هاي پرچرب كه در كارخانه ها تهيه مي شوند و همين طور مونوسديم گلوتامات (كه نوعي طعم دهنده با طعمي شبيه گوشت است) و براي افراد مبتلا به ميگرن بسيار خطرناك است.
لبنيات مثل شير، ماست، دوغ و كشك و... از مواد غذايي بسيار مفيد و مناسب و سرشار از انواع ويتامين ها، مواد معدني و فيبرهاي محلول مي باشند. اين مواد براي رشد و ترميم بافت ها ضروري به حساب مي آيند. بجز كودكان كه مصرف لبنيات آن ها بايد از انواع پرچرب باشد، بقيه گروه هاي سني به خصوص سالمندان بايد سعي كنند از لبنيات كم چرب زير ۵/۲ درصد چربي استفاده كنند.
محدوديت مصرف اين نوع گوشت ها به دليل دارا بودن ويتامين b12، آهن و روي، تنها در افراد با اسيد اوريك و چربي هاي خون بالا توصيه مي شود؛ زيرا چربي در لابه لاي بافت وجود دارد و زمينه ساز ابتلا به چربي خون بالا خواهد بود ۱ چربي هاي جامد: ۲ آرد سفيد و تصفيه شده: ۳ برنج سفيد: ۴ شكر (سفيد و قهوه اي)، قند و ملاس: ۵ نمك: ۶ نوشابه ها: ۷ غذاهاي فرآوري شده: ۸ طعم دهنده ها و رنگ دهنده هاي مصنوعي: ۹ لبنيات پرچرب: ۱۰ گوشت هاي قرمز:
حر فهای خانم یااقای پریو تایید میشهنقل قول:
بهترین روغن برای سرخ کردن روغن کنجده ولی تنها مشکلش قیمت بالای اونه
سلام
دیشب برو بچ همه جمع شده بودن خونه ی ما
من هم دست و آستین بالا زدم و یه پیتزای توپ براشون درست کردم
البته توش سوسیس و کالباس نکردم
فقط گوشت و سویا و قارچ کردم
خیلی هم خوشمزه شده بود
جای همه ی دوستان خالی
نقل قول:
ممنون از شما