پیش شماره ما 44 نیست از اون بدتر 77. ولی اون موقع نه شاتل نه همین صبا نه لایزر نه داتک نه اسیا تک هیچکدوم پورت خالی نداشتن وگرنه که ....نقل قول:
البته ناگفته نماند نمیدونستم امپراطور نمایندگی فروش صبانته.
Printable View
پیش شماره ما 44 نیست از اون بدتر 77. ولی اون موقع نه شاتل نه همین صبا نه لایزر نه داتک نه اسیا تک هیچکدوم پورت خالی نداشتن وگرنه که ....نقل قول:
البته ناگفته نماند نمیدونستم امپراطور نمایندگی فروش صبانته.
دوستان زنگیدم پشتیبانی گفت امشب شبا نه ردیفه.
انشالله که هم سرعتش خوبه هم طرف راست گفته.
مدل planet 3410نقل قول:
راستی من با پست های همین p30world تصمیم گرفتم صبا بگیرم حالا مگه چه جوریه که میگی اشتباه کردم!!:41:
پیش شماره ی منم 44هست و پورت خالی هم داشت و گرفتم (شهران 4433)
پیش بسوی اینترنت شبانه امشب
جسارت به این سایت نباشه. سایت بسیار خوبی هست.
اما فکر نمیکنم این تاپیک اینقدر بازدید کننده داشته باشه که به خاطر اطلاع رسانی در اینجا یه دفعه همه ایران ریخته باشن واسه دانلود و سرعت این همه اومده باشه پایین.
حیف من که گفتم شاید یادتون رفته باشه و یاد اوری کنم. قابل توجه اونایی که از پست من نا راضی بودن. براتون متاسفام.:8:
معذرت میخوام من الان حرف شیرازی ها و مشهدی های عزیز رو درک نمی کنم.
من 128 محدود توی قم دارم سرعتم بارها روی 235 فیکس شده.بعد از این که صبانت محدودیت پورت ها رو برای برنده شدن توی اسپیدتست برداشت واقعا خیلی حال کردیم،هرچند سرعت دانلود شبانه کم شد که البته بهتر شده.ولی امروز عصر من از شبانه خیلی خیلی سریع تر دانلود کردم.
دوستان من از 4 که کانکت شدم تا الان همش کانکت بودم کلی وب گردی کردم بیشتر از 50 مگ هم دانلود کردم ولی از حجمم هیچی کم نشده.:31:
شما هم امتحان کنید شاید کم نکنه
عزیز من هیچ جوری نیست خیلی هم خوبه!نقل قول:
من راضیم شما هم انشالله راضی باشی ازش!
فقط همونطور که توی پست های قبلم هم گفتم
رمز موفقیت = دانلود از سرور های پرسرعت+دانلود همزمان چند فایل! :31:
موفق باشی
ببینید با یوزرنیم و پسورد شبانه کانکت شدن توی شبکه اصلا در حال استفاده بودن رو برای شما لحاظ نمی کنه!(ایول جمله بندی:8:)نقل قول:
یعنی وقتی با این یوزرنیم و پسورد کانکت میشید عملا با یوزرنیم و پسورد صلی خودتون کانکت نشدین و وقتی میرین توی ریزمصرف میزنه کاربر در حال استفاده نیست.پس عمرا با این یوزر و پسورد ترافیک حجمیتون کم بشه.خیال همتون راحت.:4:
االبته مناطق مختلف سرویس دهیشون فرق داره با هم!نقل قول:
ولی ما که قم هستیم هیچ مشکلی نداریم!:10:
فقط حیف که دیر فهمیدم و از ساعت 3 شروع نکردم !
از 6 وصل شدم و 7:43 یه دیسکانکت زدم ولی بعدش دیگه وصل نشد!
ولی انصافا عجب نابغه هایی هستن!
فکر کنم یارو فرق AM و PM رو نمیدونسته!:27:
خدا کنه این شبانه رو درست کنن اینم از دستشون در بره و با اینم حال کنیم!:20:
اونوقته که دیگه صبانت تو آسیا اول بشه! (البته از نظر اسکل بودن!:31::27:)
فقط تا 6:10 با یوزر شبانه کانکت بودم ولی بعدش با یوزر روزانم کانکت شدم تا الان.نقل قول:
من 50 مگ رو که کفتم همین نیم ساعت پیش دانلود کردم نه با یوزر شبانه
آره منم همینطور فکر می کنم...نقل قول:
اگر فقط ديروز بود يه چيزي ولي اينكه امروز هم سرور اين مشكل رو داشته عجيبهنقل قول:
شايد مشكلي بوده خواستن اينطوري شبانه رو قطع كنن بنابراين ساعت am و pm رو جابجا كردن ولي غافل از اينكه يكي مثل بنده هميشه اكانت شبانه رو در همه وقت چك ميكرده
به اين ترتيب همه چيز لو رفته
شبانه صبانت وصل شد اما با سرعت بسيار افتضاح فقط 3 كيلوبايت
دوستان شاتلی که انقدر الکی می نالید
بیاید ببینید صبانت شبانه رو هم تقریبا تعطیلش کرد.اینترنت آسسده بخواب که صبانت بیدار است
معلوم نيست تو اين دو شب چي كار كردن اگر اينطوري باشه بايد adsl رو تعطيل كرد
دوباره دزدی صبانت حقه بازی صبانت حرام لقمه بودن صبانت شروع شد سرعت شبانه الان 7 هست دیشب هم خراب بود من که دیگه فقط 9 روز مانده تا تمام شود و برای همیشه با این صبانت دزد خداحافظی خواهم کرد حالا چه این سرعت شبانه خودش را درست کند چه نکند در کل صبانت به خاطر همین سرعت شبانه سرپا بود که این ... توش بای بای صبانت:19:
شبانه درست شده ها... یه وقت سرتون بی کلاه نمونه فکر کنید خرابه...
گفتیم اسپمی کرده باشیم گفته باشیم...
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 11 (10 کاربران و 1 مهمان)
mahdy2021, Cleeev+, ebir, H-R-N, hosein63, javad10170, Jentel, MasoudBJ, nibilala, or2007
ای تو روحشون... چرا سرعت بعد از 2-3 دقیقه از 120 میاد رو 8......؟؟؟؟؟؟؟؟ تــــــــــــف........ بریم بزنگیم نصفه شبی ببینیم چه *هی دارن میخورن...
اون موقع روز بود الان که دیگه شبه... تف تو روحشون......
برای من سرعت روی 100 هست تا ثانیه 50 ! بعدش یهو افت میکنه میره رو 3-4 ثابته ثابتنقل قول:
ظاهرا صبانت برای تهران ارزش نداره :19:
ای تو ذاتشون تلفنم جواب نمیدن... قبلاً شیفت شبش بهتر بود حداقل جواب میداد...!
اگه این وضع بخواد ادامه داشته باشه و بخوان نهادینه ـش کنن بی شک من میرم لایزر سرویس شتابشو میگیرم...
آقا مشگل چیه ؟
من h a c k شدم؟
وقتی اینترنت شبانه کانکت میشوم سرعتم 115 کیلوبیته اما بعد 20 ثانیه میشود 4 کیلوبایت؟
باز وقتی دیسی میکنم وصل میشوم سرعت بالا هست
دوباره بعد 10 ثانیه میاد رو 4 یا 5 کیلوبایت؟
مودم وایرلس دارم رمز هم دادم؟؟؟
کمکککککککک
انقدر گرون فروختن و پول در آوردن که دیگه مشترک براشون ارزشی نداره... میگن همینه که هست نخواستی هم نخواستی
من که هر وقت شرکتی تغییر سیاست داد و شرایط خوبش رو عوض کرد تغییر isp دادم و حالا هم اگر این وضع ادامه داشته باشه میرم یه جای دیگه
سپنتا>>آسیاتک>>صبانت>> ؟؟؟
نه عمو مشکل واسه همه ـس ه ک مک نشدی... برو بگیر بخواب امشب ارزش بیدار موندن و این چیزا رو نداره......نقل قول:
شاید این درست بشه (شب های آینده... دیروز که سه بعد از ظهر کانکت میشد و پریشبم کلاً وصل نمیشد!)... شایدم همیشگی بشه...........
نقل قول:
آقا مشگل چیه ؟
من h a c k شدم؟
وقتی اینترنت شبانه کانکت میشوم سرعتم 115 کیلوبیته اما بعد 20 ثانیه میشود 4 کیلوبایت؟
باز وقتی دیسی میکنم وصل میشوم سرعت بالا هست
دوباره بعد 10 ثانیه میاد رو 4 یا 5 کیلوبایت؟
مودم وایرلس دارم رمز هم دادم؟؟؟
کمکککککککک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بیایید تو یاهو ایدی من Behrooz_noble
جالبه تا دانلود می کنم از 139 میپره به 4 کیلوبایت
یعنی چی ؟
کسی دانلود نکنه؟
نه هیچ خبری نیست...نقل قول:
فقط یعنی اینکه صبانت رقصش گرفته... حالا نرقصون کاربرا رو کی برقصون...!
اگه این موقت و همین این چند شب باشه قابل تحمله ولی اگه قرار باشه همیشگی بشه این وضع، خود دانید.....
واقعا حال گيري شد سرعت فقط 4 كيلوبايت
اگر درست نشه بايد برم يه شركت ديگه
كسي از شبانه پارس آنلاين با اكانت راپيدشير دانلود داره ببينيم سرعتش چنده ؟
وضعیت صبانت امشب (بامداد جمعه 2 مهر)... :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- سرور شخصی سرعت بالا و لینک مستقیم
هیچ روشیم (از جمله دانلود چند تا همزمان و بعضی کارای دیگه) جوابگو نیست.....
اينترنت براي من فقط دانلود شبانه هست الان حدود 2 سال و 3 ماه است از شبانه صبا هر شب دانلود ميكنم:biggrin:
اگر درست نشه چه ظلمي ميشه:9:
البته حدود يك سال پيش شبانه به هم ريخت اما نه اينطوري حداقل ميشد شبي 800 يا 900 مگ دريافت كرد
اما الان وضع خيلي خرابه
درست شد
گوش شیطون کر:27::27::27:
نقل قول:
ببخشيد چي درست شد
نقل قول:
درست نشد بابا
سرعت من میره رو 190 کیلوبایت بعد 3 دقیقه باز کم میشه:31:
آقا مال من که هنوز شبانه وصل نمیشه!!!!!!!!!!!!!
691 میده!!!!!!!!!
الان بامداد 2 مهر 1389 ساعت 4:31 وقتی میرم رو اکانت مجانی سرعت بسیار بالاست ولی بعد از کمتر از یک دقیقه سرعت میرسه به 3-4 کیلوبایت. روز قبل هم که مجانی کلا قطع بود.
من کاربر قدیمی صبا نیستم هنوز3ماه نیست که اومدم به این شرکت ولی تا جایی که ممکن بود سرد و گرم این شرکت رو کشیدم
من از مردادماه اومدم صبا(عجب اشتباهی کردم)
هفته اول صبا عالی بود روز و شب با 117 دان داشتم
هفته بعد سرعت روزانه شد 16 ولی شبانه عالی بود حتی تک فایل هم با 117 میگرفت این وضع تا 2هفته ادامه داشت
هقته چهارم سرعت روزانه به 60وشبانه نیز همین مقدار شد
در ماه رمضان سرعت شبانه به طور شدیدی پایین اومد ولی نه در حد الان حدود 40بود
و اما با شروع ماه مهر سرعت و کیفیت برای شرکتی که در سایت خود ادعای بالاترین سرعت و رعایت حقوق مشتری را میکند به شدت تمام پایین اومد و سرعت روزانه 60(البته به زور چون هرچه فایل سنگین تر باشه سرعت حتی به 40 هم میرسه)و سرعت اینترنت شبانه هم به زور به 7 میرسه!!!!
در پایان باید بگم این شرکت یه تو دهنی درست وحسابی میخواد من 2 شب آخر شهریور(البته درست یادم نیست اگه بخوام دقیقتر بگم توی اواخر هفته گذشته شبانه با 110دان داشتم وداشت نظرم عوض میشد که این صبانت رو ترک نکنم )از کیفیت شب راضی بودم
اما امروز به جرات میگم باید رفت از صبا و با این کار نارضایتی خودمون رو به این شرکت ناپایدار اعلام کنیم
از شمادوستان گلم درخواست میکنم این تصویر که در امضای من هست رو در امضاهای خودتون قرار بدین تا دیگران گول تبلیغات کذب این شرکت رو نخورن!!!!اینم لینک عکس از سرور شخصی خودم مطمئن باشین که همیشه این عکس در سرور من هست!با تشکرکد:http://mahdijon.persiangig.com/sabanet%20kam%20sorat%20tarin%20dar%20iran.jpg
من از 3 تا همین الآن کانکت بودم. ولی کلا 100 مگ هم دانلود نشده.چون سرعتم رو 3-4 کیلوبایت بوده.ولی الآن که dc کردم اومد رو 120.البته گاهی این اتفاق ها می افتاد که اواخر یک ماه و اوایل ماه بعد سرعت داغون باشه ولی معمولا تا 4-5 ماه درست می شد.احتمالا تا 4-5 درست می شه.
الهی پولامون :34::34::34::34::34:سرطان بشه براشون:39::39::39::42::42::42:
صبا نت را باید اسمشو بذارن
صبا تر:15:
من که کلا تا ساعت 7 حدود 100 مگابایت دانلود داشتم. ولی فکر نمیکنم اینطور بمونه. شاید از امشب دوباره درست بشه.
ولی این دو سه روز کلی دانلود تو صف مونده:31: