K-O-N-T
من دیدم آنلاین شه ولی چرا بازیشو حرکت نمیکنه؟
کد:http://www.chess.com/echess/game.html?id=40875902
همینطور Alireza53
کد:http://www.chess.com/echess/game.html?id=40875905
Printable View
K-O-N-T
من دیدم آنلاین شه ولی چرا بازیشو حرکت نمیکنه؟
کد:http://www.chess.com/echess/game.html?id=40875902
همینطور Alireza53
کد:http://www.chess.com/echess/game.html?id=40875905
من کلا از مسابقات انصراف میدم
خیلی مسابقه طولانی شد برای منم کاری پیش اومد
بقیه دوستان بازی هاشون چی شد.!اطلاع بدن.
پس حتما خیلی عصبانی بودین که به جای باخت منو حذف کردین نه؟:13:نقل قول:
یا اون بازی رو باخت می خوره.
من که نمی دونمتو این رو از کدوم پست ور داشتی.:31:نقل قول:
ولی ببین عزیز من عدم شرکت تو یک دور با عدمح ضور فرق میکنه.
تو مسابفات ر سمی و واقعی هم اگه کسی یه دور نمیاد به داور میگه که فقط باخت بخوره.و نگه کلا حذقف میشه.
ولی شما نه اطلاع دادی نمیام نه گفتی با حریفم هماهنگنیستم.ما که غیب گویی نمی کنیم.
شاید رفتین مسافرت شاید دیگهنمیخواین بازی کنین.این باعث میشهاگه دور بعد شما روباز بزاریمیکی بازی نکرده امتیازبگیره.
شما هرمشکلی شد بایدبه داور بگی.
حتی اگه انصراف میدی درستش اینه بگیمثل میلاد چه برسه دور نخوای بازی کنی یا مشکل هماهنگی یا هرمشکلی داری
الانم 6 تامیز اینجاس کهبازینکردن!خبریم نیست.اگه کسی مشکل دارهبایدبه داور بگه حریفشجواب نداده باید بگه نمی تونن هماهنگ کنن باید بکه.
این تورنمنت اینطوری نمیتونهپیش بره موقع پیش میرهکه همه پیگیر کارشون باشن .نگارن باشن چیزیشد بگن.
من که تنها نمی توننهمهرو بگردونم.
قرعه کشی دور چهارم کیه ؟
انشالا امشب.نقل قول:
این حریف ما هم معلوم نیست چش شده
خوبه کم کم همه دارن میبرن
caca تو هم اگه خواستی انصراف بده حد اقل من یکی رو راحت کن .. یک دقیقه ان نمیشه یا اینکه میای سری در میری..
این دو روزه که قراره با هات بازی کنم یکبار هم ندیدمت حتی 1 بار...
من که همیشه آنلاینم!!!!
چه جوری منو ندیدی؟؟
شما اولا سر قرار خودت نیومدی من اگه بخوام میتونم باهات بازی نکنم.
ولی اگه خواستی ساعت 9 بیا.نیومدیم من دیگه باهات بازی نمیکنم
بفرما
4 5 دقیقه دیگم میام.
ویرایش:الان 9:20
آقا من ديگه نه با IE و نه با firefox نمي تونم وارد chess.com بشم !sb help me please
معلومه پشتت گرمه ..نقل قول:
من ساعت 8 رفتم الان اومدم..
تو یک ربع به 9 میای میگی ساعت 9 بازیه...!!!:18:
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
ساعت 12 اخرین فرصتته اگه نخوای بازی کنی باختی ..!!چون من میخوام بازی کنم..
الان تو کجایی تو که همیشه انلا ینی ..
اخه شما ها چه جوري بازي ميكنيد؟
سايت با هيچي بالا نمياد....گيري كرديما:19:
جالبه شاید ساعت انجمن خراب شده چون شما پستتون 8:23 هست!!نقل قول:
من ساعت 8 رفتم الان اومدم..
تو یک ربع به 9 میای میگی ساعت 9 بازیه...!!!
پست منم ساعت 8:28 دقیقه بود.
من مجبور نبودم بهت بازم وقت بدم.از روی لطفم بهت یه ساعتی پیشنهاد دادم.میتونستی بیای ببینی.
واجب شد یه بار دیگه این پستمو بذارم.
نقل قول:
شما:
salam key mitunid biad bazi
من:
salam
har vagt shoma begid
شما:
shoma mano ad kon saeed_winner
on ssho bazi konim dg
من:
من خیلی وقته اددتون کردما
یه ساعت بگو دیگه.فقط امشب مهمونیم
شما:
emshab 7 7.5
farda 5 farda 6
من:
emroz dg aslan vagt nadaram
bashe vase farda
من:
من از ظهر آنلایننما
الان ساعت 6 شد.نیومدی.قراری که خودت گذاشتی
آخرين فعاليت ها: امروز 06:22 AM
من:
ساعت 6:30 شد.
اگه دیگه نتونستم بیام تقصیر خودته
آخرين فعاليت ها: امروز 06:22 AM
شما تایید نکردی دلیل نمیشه من این پستارو نداده باشم.در ضمن شما سر قراری که خودتون گذاشتید نیومدید.الانم اصلا حوصله ندارم بازی کنم.فردا حال داشتم بازی میکنم.حالم نداشتم که مجبور نیستم بازی کنم.سر قرارت نیومدی
امروز ساعت 2:24 am
من:
امروز 8:23 pmنقل قول:
جالب اینجاس که هنوز درخواست دوستی من تایید نشده!!
نقل قول:
caca تو هم اگه خواستی انصراف بده حد اقل من یکی رو راحت کن .. یک دقیقه ان نمیشه یا اینکه میای سری در میری..
این دو روزه که قراره با هات بازی کنم یکبار هم ندیدمت حتی 1 بار...
من ساعت 12 وقت ندارم.
همونطور که شما وقت میکنید چند ثانیه در روز آنلاین شید منم وقت میکنم چند ساعت آنلاین نباشم.
جهنم الان که آنی بودو بازی کنیم
باید با ف-ی-ل-ت-ر ش-ک-ن یا v-p-n بری:41:نقل قول:
وقتی با موبایل کانکت میشم سایت بازه ولی با کانکشن دیگه بسته میشه باید 1 ربع صبر کنی موبایل م شارژ بشه caca
شما هم همین طورنقل قول:
با منی؟نقل قول:
وقتی با موبایل کانکت میشم سایت بازه ولی با کانکشن دیگه بسته میشه باید 1 ربع صبر کنی موبایل م شارژ بشه
موبایلتو بزن تو شارژ بازی کن دیگه
پشیمون میشما:31:
بردم اما ای کاش بازی نمیکردم.
میگه با برنامه بازی میکنی
اصلا آقا منو از دور مسابقات حذف کن این آقارم برنده اعلام کن.
البته اگه به 6 7 تا حرکت اول بازی مشکوک شدی حق داری.
اما خلاف قوانین نیست.کد:http://www.shredderchess.com/online-chess/online-databases/opening-database.html
آقا من نمی دونم چی بگم.والا ما از رو شروع بازی به کسی شک نمی کنیم چون همشون حفظیه.!نقل قول:
شما اینجوری میگی یعنی بخودت شک داری.!
من با این لینک چه کنم.:31: ؟ من این شروع بازی ها رو حفظ هستم.! ولی خلاف نیست ولی ....
به حریفم که ادعا میکنه از نرم افزار استفاده شده در این صورت در حرکت 13 سیاه !Rxd2 می کرد چون بقیه حرکات برتری کامل سفید بود با یک پیاده.
پس حریف مطمئن باشه از آدم باخته.! و بعد از حرکت 13ذ درست بازی میکرد برتری کامل داشت مثلا قلعه می رفت.
وقتی واسه حرکت اول و دوم وسوم 20 30 ثانیه طول میده یا کلا گسترشش 5 دقیقه طول میکشه این یهنی چی؟؟؟
باشه اقا ماا حرفی نداریم مبارکت باشه ولی اینو بدونید دور بعد من هم با نرم افزار بازی میکنم ببینیم کاسپاروف هم میتونه منو شکست بده...اصلا کسی میتونه بفهمه..!!
اونایی که با من بازی کردن من خیلی سریع بازی میکنم.. یعنی گسترش دادن هم نیاز به فکر کردن 1 دقیقهای واسه یک حرکت داره...
من دور بعد قطها با برنامه فریتز بازی خواهم کرد اگه خواستین منو حذف کنید...!!! ولی اینم بدونین 15+5 زمان زیلدی واسه کارهای مختلفه......
بزارید یک خاطره واستون بگم سال 2006 قهرمانی جهان میان کرامنیک و توپالف بود .. اونجا 13 بازی در 13 روز انجام میشد.. هر نفر 2 ساعت وقت داشت به اضافه چند ثانیه.. هر دو نفر مکانهایی هم واسه استراحت داشتنوو چند بازی اول که با برتری کرامنیک تموم شد توپالف مدعی شد که وقتی میان بازی توپالف دقایقی که به اتاقش میره حرکات بعدی رو تقلب میکنه بخاطر همین از مسابقات کنار میکشه.. و داوران سعی میکنن درستش کنن و اتاق کرامنیک رو بررسی میکنن و حتی تو توالت که اخرش هم معلوم نمیشه وسیله ارتباطی پیدا کردن یا نه ولی برای برگرداندن توپالف و بهونشو بگیرن اتاق کرامنیک رو عوض میکنن و بازیا از سر گرفته میشه و در نهایت توپالف باختای لولشو جبران میکنه.. و 6.5 بر 6.5 مساوی میشن ولی در نهایت کرامنیک در بازی سرعتی که در چند دور برگزار شد قهرمان جهان شد...
واقعا نمی تونین یه بازی بکنین والا چی بگم.بخدا به ما پول نمی دن.!
میز 8 که سیاه انصراف داد
میز 9 هم که سفید پیداش نیست
میز 12 سیاه پیداش نیست.
حالا اینا که تکلیفشون روشنه برنده داره.
میز های 5 6 10 چی شدن من مثلا علی رو آن میبینم اگه حریفش نیست بگه اگه....
دیگه ممی دونم والا تا فردا ساعت 2 وقت می دم یه اطلاعی چیزی...
می خواین بی خیال شیم...؟!
2 همه اینا رو حذف می کنمبا این 15 26 نفر مونده دور های 4 و 5 انجام میدیم.
واقعا که.....
حرکت 25 به اون ضایعی رفته .
ولی جدی میگم من دیگه حوصله بازی ندارم.از سه دفعه بازی دو دفعشو برای هماهنگ کردن به مشکل برخورد کردم.
بسه دیگه.برای اینکه به بقیه هم خیانت نشه به حریفم همون 0 امتیاز بده
بله آقا من می فهمم.من تو فریتز گذاشتم بازی رو اگه داری بزار حرکت 13 سیاه اگه Rxd2! نکنه بازی به نفع سفیده کامل برو نگاه کن.نقل قول:
شما بازی کن جام و کاپم ماله یو.:31:
شروع بازی هم میشه فکر کرد مخصوصا اکه وترد واریانسی شی که تا حال ندیدی....
خلاصه هر چی میگه درست ولی این حریفت با کامپیوتر بازی نکرده شک داری بزار ببین من بررسی کردم.
حرکت 13 سیاه فقط یک حرکت خوب داره که نکرده.شما بد بازی کردی شاه رو گذاشتی زیر پیاده زیر ضرب
اقا خسته شدم از بس باختم:31:
يه رقيب اسون تري چيزي:31:
اون لینکی که دادم گویای همین بود.نقل قول:
وقتی واسه حرکت اول و دوم وسوم 20 30 ثانیه طول میده یا کلا گسترشش 5 دقیقه طول میکشه این یهنی چی؟؟؟
باشه اقا ماا حرفی نداریم مبارکت باشه ولی اینو بدونید دور بعد من هم با نرم افزار بازی میکنم ببینیم کاسپاروف هم میتونه منو شکست بده...اصلا کسی میتونه بفهمه..!!
اونایی که با من بازی کردن من خیلی سریع بازی میکنم.. یعنی گسترش دادن هم نیاز به فکر کردن 1 دقیقهای واسه یک حرکت داره...
چند حرکت اول بازی . اگر ببینی عینن بهترین حرکتارو انجام دادم.نه خلاف قوانین اینجاس نه اونجا!
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
بابا بیخیال ضرب چیه؟:دینقل قول:
زیر پیاده زیر ضرب
یه بارم یه چی گفتی .پین ؟ یه همچن چیزی بود.
یه کلاس بذار اصطلاحاتو توضیح بده
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
راستی واقعا یعنی فقط حرکت 13 اشتباه بود؟دمم گرم
اتفاقا الان میخواستم بگم یا حرکت 16 rd3 رخ بی هدف اومده یه تمپو داده.اتلاف حرکت بعد دوباره Rd2 کردهنقل قول:
سیاه حرکت از دست داده اینا واسه کامپیوتره؟!
تا حرکت 26 هم برتری جزی سفید بوده که با حرکت شما سیاه رخ گرفته.
در ضمن در شروع بازی بهترین حرکت منا نداره.!!!!
نخیر ان تا اشتباه داشتی....!
واقعا؟نقل قول:
در ضمن در شروع بازی بهترین حرکت منا نداره.!!!!
چرا تو اون لینکی که دادم درصد زده ببین.
اصلا من چون با اون حرکت کردم یکم قاطی کردم.چون همینطوری بدون فکر حرکت میکردم بعد یهو که خواستم خودم بازی کنم موندم چی کنم.
آقا دور چهارم رو هم شروع كنيد ديگه.ميخوام بازم ببازم:31:
يكي بياد بگه ادانه اون يكي تورنمتي كه راه انداختيد چطوريه؟ الآن از گروه ما (گروه 4) كيا اومدن بالا؟
کد:http://www.chess.com/tournament/p30world
واضحه
کد:http://www.chess.com/tournaments/pairings.html?id=23469&round=1
يعني 3 تا از گروه؟!! چه جالب
فكر ميكردم از هرگروه 2 نفر ميان بالا
میگم میز 8 من بازنده ما!نقل قول:
چون من خودم گفتم 5 شنبه و جمعه نیستم، اصلا اونو که بیخیال.
شنبه هم قرار اصلا نذاشتیم.
واسه دیروزم من گفتم 6 تا 7 میام اما مودمم قاطی کرد اصلا اینترنت نتونستم بیام، حالا نمیدونم شما اومدی یا نه، ولی قرار رو من گذاشتم و نیومدم.
:11:
ردیف 5 هم من بازنده/
اگه مشکلی نیست انصراف میدم.
نمیشه برم تو chess.com میگه bad gateway
ایشون انصراف دادن.نقل قول:
دوستان هرکس مشکل داره رو کنار بزارید
هرکس هم می خواد کامپیوتر رو واسطه قرار بده براش چندتا جام و مدال قرار بدین بره با اونها حال کنه
از این مسابقات هم منت بزاره...کناربره:31:
دور چهارم چی شد؟:11:
نتیج دور سوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرعه کشی دور چهارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسابقات در 5 دور به روش سوئیسی انجام میشه.
مدت بازی 15 دقیقه هر حرکت 5 ثانیه.به رنگ مهره دقت کنید سمت چپ سفیده.
با حریفتون هماهنگ کنید که حداکثر تا 3 روز دیگه بازی کنید 3 بعدالظهر پنج شنبه
وبرنده نتیجه رو همینجا اعلام کنه اگه هم مساوی شدین خودتون هماهنگ کنید یکی اینجا نتیجه رو اعلام کنه.
دوستان دیگه آشنا شدن خواهشا بازیهاشون رو دقیقه 90 نذارن همین الان پیغام بدن به حریف که تا 3 روز دیگه هماهنگ شه و بازی کنن.
اگه حریفتون نیومد بگید که باخت بزنم
اگر بازیکنی دیسکانت شود پوزیسیون مورد بررسی داور قرار میگیره....
باختم نه خواهم باخت :31:
ممنون از قرعه کشی دور چهارم . فقط یک سوال از این 4 مسابقه من فقط یکبار سفید بودم ! چجوریه ؟