شما باید مجددا بازی رو نصب میکردیدا بعد از این کارهایی که گفتم !نقل قول:
Printable View
شما باید مجددا بازی رو نصب میکردیدا بعد از این کارهایی که گفتم !نقل قول:
intel رو که بیخیال شو ، ati خیلی بهترهنقل قول:
منظورتون 5470 هستش دیگه؟ سعی کن 1 گیگش رو بگیری:46:
suoprt centerبازم لپتاپو 1525 شناخت
از تو بایوس سرویس تگ رو نگا کن. با بر چسب پشت لپ تاپ یکیه؟نقل قول:
driverei ke gofti down kardam erore code 110 mide : an eror while unziping. one or more files were not succesfully unziped.
دوست عزیز اولا خلاف قوانین هستش دفعه بعد حتما فارسی تایپ کننقل قول:
دوما کدوم درایور رو میگی؟
:31:نقل قول:
قضیه گرگی در لباس میش که میگن همین مورد شماست:27:
ظاهرا قاچاق نیست ، برو گرانتی اعلام کن ببین چی میگن
عزیز لپ تاپه من 5010 ولی نمی دونم چرا 1525 میشناسهنقل قول:
100 تا نرم افزار نمایش مشخصات چک کردم بازم میگه 1525
!!!
bios شو با update 5010 up کردم
مهم نیست اگه فقط برای گارانتی یه که داره و فول گارانتیه :21::21:
3zzmzg1
درست میفرمایید ... اما باید بعد چند روز عادت کنیدنقل قول:
من خیلی فیلم میبینم اکثرا هم با کیفیتهای بالا ... صافا الان لذت میبرم .. جدای از زاویه دید رنگ بندیها عالی هستند
واقعا موندم بین Sony VAIO CW21FX و dell 5010 کدوم رو بخرم!!
برای من که بازی مهم نیست و بیشتر کارم تایپ کردن و فیلم دیدن (کارهای دانشجوییه) کدوم بهتره؟؟؟
منتظر نظر دوستان هستم........:10:
والا منم خودم دانشجو هستم.همین کارایی رو که میگی دقیقا من با لپ تاپم انجام میدم.هم باش تایپ می کنم هم فیلم نگاه میکنم و کلی کار دیگه. تایپ کردن با لپ تاپ جماعت سخته من واسه تایپ همیشه یه کیبورد بهش وصل میکنم دلیلش هم فقط واسه اینه که سرعت تایپم اونجوری بیشتره و گرنه مشکلی از لحاظ تایپ نداره. خواستی منتظر باش بقیه هم نظر بدن.ولی بگم پشیمون نمیشی از خریدش.نقل قول:
نقل قول:
برند سونی حدود 200 تا 300 تومن با دل فاصله قیمت داره ...
بنابراین اگر هر دو یک کانفیگ داشته باشند .. یعنی مشخصات سخت افزاریشون یکی هم باشه سونی گرونتر واست در میاد
مزایای لپتاپ سونی تو این دو مورد به نظرم خلاصه میشه :
گارانتی 3 ساله در مقابل گارانتی یک ساله دل (اونم نه هر گارانتیی ... )
کیفیت صفحه نمایش بالا با زاویه دید قوی نسبت به تمام برندهای سازنده لپتاپ در جهان
حالا مقایسات پایین رو در نظر بگیر :
مدل cw21fw از کارت گرافیک ضعیف Nvidia GeForce GT 310M GPU 256 MB UpTo 1790 MB بهره میبره که در مقابل 5470 در مدل 5010 حرفی برای گفتن نداره ... اگر قصد داری به بنچ مارکتها توجه کنی و حرف منو قبول نداری بحثش جداست و اختیار با خودته .. من وظیفه دارم حقیقت رو بهت بگم
صفحه نمایش مدل سونی 14.1 و LCD هست ... یعنی کوچکتر از 5010 و فاقد led
cw 21fw از سیستمعامل ویندوز 7 اورجینال بهره میبره که برای خیلیها مهمه و همین مساله هم رو قیمتش آورده .. (برای من اصلا به شخصه این مساله مهم نیست )
نظر خواستی بزار بگم :
با همه این تفاسیر من به شخصه هیچ موقع نمیام مدل سونی پیشنهادی شما رو بخرم ... چون فقط دارم پول اضافه به نظرم میدم و رو برند خاصی حساس نیستم .. به نظرم کیفیت رنگ صفحه نمایش 5010 فوق العادست .. حتی اگر تو سایت دل هم برید تو معرفیش به این موضوع اشاره کرده و از لذت دیدن عکسها صحبت میکنه ..
در ضمن شما کیف و موس هم مجانی دریافت میکنید .. کیف چرم دل
با تمام این تفاسیر
چون شما قصدتون دیدن فیلم هست بیشتر به خاطر صفحه نمایش بهتر مدل سونی رو پیشنهاد میکنم ... با در نظر گرفتن اینکه مساله پول براتون مهم نباشه .. وگرنه آدم منطقی نباید مدل سونی رو بخره:11:
مرسی واقعانقل قول:
عالی بود
ممنون از دوستان عزیز پاسختون:10: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یه نکته ای هست که شما اصلا بهش توجه نکردید....وزن لپ تاپ رو هم در نظر بگیرید...دل تقریبا نیم کیلو از سونی سنگینتره! در ضمن من شنیدم صفحه 15.6 اینچ زیادی بزرگه و چشم و اذیت میکنه....کارت گرافیک بالا به غیر از بازی به چه درد میخوره؟؟
حالا جدا از همه اینها ایا میشه طوله عمر و کیفیت قطعات سونی رو با دل مقایسه کرد؟؟؟
هزینش برام مهمه ولی میخوام یه چیز خوب باشه که تا چند سال واسم کار کنه....
راستشو بخوای هنوز نتونستم تصمیم بگیرم سونی 1050000 تومان است. اگه پیشنهاد دیگه ای هم میتونید بدید ممنون میشم...
عیده همگیتونم مبارک:46:
من دوستم لپ تاپ میفروشه گفتم بهش هر وقت احساس کردی یه لپ تاپ اومد به درد بخوره بهم بگو بگیرم 5010 اومد بهم گفت اون چیزی که میخواستی اومده.واسه باباش هم 5010 گرفت.نقل قول:
اول که لپ تاپ رو دیدم گفتم صفحه بزرگی داره به درد نمی خوره گفتم ضد حال میزنه ولی چند روز که گذشت نه تنها پشیمون نشدم بلکه الانم که الانه میگم خدا رو شکر که led 15 گرفتم.
وزنش خوب یه کم بیشتره ولی اونقدی نیست که فکر کنی یه بار سنگین باشه
در مورد کارکردش من خودم روزی حدود 15 ساعت ازش استفاده می کنم. متظر بقیه نظرات باش
سنگین بودن لپتاپ دیگه خداییش خیلی حساسیت عجیبی رو میطلبه چون اصلا شما حس نمیکنید وزن 5010 رونقل قول:
عزیز شما آدم خیلی حساس و سختگیری با این حساب هستید پس پیشنهاد میکنم همون سونی رو بخرید :11: که بعدا پشیمون نشید
یادم رفت بگم با اینترنت هم خیلی زیاد کار میکنم....
از لحاظ قابلیت اینترنت بی سیم (وایرلس) کدوم یکی بهتر جواب میده؟
ایا کسی هست که از خرید این لپ تاپ پشیمون باشه؟؟؟!!
سلام دوستاننقل قول:
نه عزیز مطمئن باش پشیمون می شی از خریدش. تو این بخش فقط 2 یا 3 نفرند که با مشکل (سوختن هارد) مواجه شدن! یکیش من. ولی اصلا پشیمون نیستم چون خدا نکرده اگه چینین اتفاقی هم (اونم به ندرت) واست بیوفته گارانتی واسه چیه پس؟ می فرستی گارانتی یه هفته ای واست تعویض می کنند.
راستی دوستان از بد شانسی من مطلع اند دیگه! الان 3 هفته است که لپ تاپم هنوز دستم نرسیده!!! دیگه موندم چیکار کنم! از گارانتی نامعتبر نخرین مثل من ندونیم چیکار کنین! مال من گارانتیش فارسه (Fares) من که تا به حال تو نت چیزی از این شرکت ندیدم! دوستان سایتشو دارین؟
ما همه از 5010 راضی هستیمنقل قول:
شما ببین همه سونی داره ها(البته اون مدل خاص) راضی هستن؟
اگه حساس باشی تنها چیزی که شما میتونی تو این لپ تاپ اشکال بگیری مانیتورشه که اونم در مقابل خیلی از لپ تاپ ها بهتره و چند مدل از سونی ها مانیتور بهتری از نظر زاویه دید دارن:46:
راستی به نظر من 15.6 اینچ بگیر ، اصلا بزرگ نیست ، کوچیکتر بگیری ممکنه پشیمون شی:20:
منم از اینترنت وایرلس استفاده میکنم! به جرات میگم خیلی نصب راحتی داره و کارکردن باهاش لذت بخش!! مشکلی هم از نظر شناختن و ... نداره!! حداقل تا به امروز که دارم استفاده میکنم من مشکلی نداشتم باهاش!!نقل قول:
شک نکن پسر!! کل بچه ها میگن عالیه!! من دو روز پیش برای یکی از دوستان هم از اونا گرفتم!! :8:
منم از این لپ تاپ دارم ازشم خیلی راضیم فقط من چون اهل بازی نیستم به مدل کارت گرافیکش اهمیت ندادم واسه همین گرافیکش intel هست میخواستم ببینم این مدل میتونه فیلمهای HDو سه بعدیو پخش کنه؟
چون اکثرا کانفیگ ati رو دارن برا همین کسی هنوز جواب ندادهنقل قول:
منم نمیدونم اما احتمالا میتونه ، راهش اینه که خودتون امتحان کنین و به بقیه هم خبرشو بدید:10:
ایا صفحه 15.6 اینچ از زاویه نزدیک مثلا جوری که رو شکم رو زمین دراز کشیدید!:31: چشم رو اذیت نمیکنه؟؟؟؟
چون تجربه لپ تاپ ندارم از دوستان سوال میکنم...لطفا نظر بدید:11:
بزار خیالتو راحت کنمنقل قول:
صفحه 15.6 هیچ عیبی نسبت به مانیتورهای کوچیکتر از خودش نداره
مزیتم داره اینکه اجزای تصویر رو بزرگتر میبینی:10:
من هروقت میخوام از نوت بوکم استفاده کنم میزنمش به برق وقتی هم که کارم تموم شد از برق میکشمش. اگه یه موقعی اتفاقی از باتریش استفاده کردم سعی میکنم که باتریشو تا آخرش مصرف کنم ولی حالت اول بیشتر واسم اتفاق میوفته. این کار ضرری به باتری میرسونه؟
همیشه،هفته ای یکبار هم از باتری استفاده کن، میگن بازدهی و عمرش بیشتر میشه:20:نقل قول:
منم دقیفا مثل شما عمل میکنم:46:
دوستان کسی میدونه چه جوری یه فایل مثلا با حجم 15 mg
به چند پارت تقسیم میکنن با برنامه winrar؟
:41::41:
نقل قول:عزیز من اینجا جاش نیست ولی بیا اینم جوابت
بر روی فایل یا پوشه مورد نظر کلیک راست کرده و Add to archiveرا انتخاب کنید. حال در پنجره Archive name and parametersو در tab جنرال در قسمت(اون پایین سمت چپ)Splite to volumes, bytes اندازه قابل تقسیم برای فایل را بر حسب بایت وارد کنید.
مثلا یک فایل به اندازه 600مگا بایت دارید و میخواهید آن را به 6 قسمت تقسیم کنید بنابراین کافیست در قسمت Split to volumes, bytesمقدار 100000000 که همان 100 مگا بایت (البته کاملاً دقیق نیست) را وارد کنید
نقل قول:
خواب این کار اشتباهه .. قبلا در یه پست کاملا توضیح دادم
شما باطریتو با این کار نابود میکنی ..
این باطریها لیتیوم یونی هستند و به هیچ وجه نباید خالی بشن پس نزار از 10 درصد به پایین بره .. هر وقت شارژش به 10درصد رسید بزن به برق فول شارژ بشه و در اون حالت میتونی از برق استفاده کنی
برای خوندن ebook مناسبه؟؟:46:
آره مناسبه. مشکلی هم ندارهنقل قول:
سلامنقل قول:
خيلي وقته دنبال درايور صداي ويندوز ايكس پي اين لپ ياپم ولي گير نياوردم
لطفا لينكشو لطف كن ممنونم
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
سلامنقل قول:
خيلي وقته دنبال درايور صداي ويندوز ايكس پي اين لپ تاپم ولي گير نياوردم
لطفا لينكشو لطف كن ممنونم
اگه یه سر به سایت دل بزنی میبینی که درایوری واسه xp نذاشته همش مربوط به 7 و vista هست.یه کار دیگه هم میتونی یه نرم افزار driver magician بگیر خودش واسه درایورات تو نت سرچ میزنه اگه چیزی باشه واست گیر میاره. نرم افزارای دیگه ای هم هستن. اینم نگاه کن.نقل قول:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=396402
سلام دوستان من می خوام 5010 بخرم فروشنده بهم گفت ویندوز و درایور هاشو برام نصب می کنه از کجاباید بفهمم که همه درایور هاشو نصب کرده؟و ویندوز نیازی به کرک نداره؟من با کانفیگ 2.13 و کرافیک 1 گیگ ati می خوام بگیرم و آیا بعد از اینکه ویندوز با درایور هاشو نصب کرد آیا میشه یه ریکاوری ازش گرفت که دوباره نیاز به دانلود درایور نباشه؟
دوست عزیز از این بابت نگران نباش. اولا بهش بگو تمام درایور ها رو واست بزنه رو یه دی وی دی یا حداقل بریزه رو هاردت که خودت بعدا رایت کنی. این ویندوزی که فروشنده ها نصب می کنن همه از اون نسخه های تقلبی و 1000 تومنی هستش. پس اگه واسه ویندوزش می خوای ازش بک آپ بگیری زحمت نکش!نقل قول:
در نهایت نصب درایور هاشم کاری نداره.
پیشاپیش تبریگ میگم:31:نقل قول:
سایت dell برو و درایورایی که از فروشنده گرفتی رو با درایورای اصلی مقایسه کن
درضمن در device manager هم نباید سخت افزار شناخته نشده باقی بمونه
یله میشه ریکاوری گرفت اما با norton ghost تحت داس نمیشه
از norton ghost 15 bootable استفاده کن خیلی طرز استفاده راحتی هم داره
آموزشش هم تو سایت ها هست، البته حجم دانلودش بیشتر از 100 مگه
نرم افزارهای دیگه ای هم برا این کار هست:46: که دوستان باید معرفی کنن
یکی از بچه ها گفته وقتی شارژ باتری به 100% رسید باید شارژ شدنش رو disable کرد
تو این پست
نظر شما چیه؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5404936&postcount=605
و اگه این کار لازم نیست این گزینه ی disable برا چیه؟
الان به لپتاپم دسترسی ندارم تا بینم کدوم گزینه رو میگینقل قول:
اما نیازی نیست چون باطریهای لیتیومی خودشون از مدار خارج میشند و از شارژ جلوگیری میشه در هر صورتی
ممنون از اینکه جوابم را دادید.:31::20::5:
ببخشید صفحه نمایش N5010 فول LED یا نه:11::11::27:
سلام بر دوستان یه سوالی داشتم : این لپ تاپ(5010-h) برای من که میخوام vs2010 و sql2008 رو روی اون نصب کنم خوبه؟ یه سوال دیگه : این لپ تاپ(5010-h) با inspiron 3010 چه فرقی داره(بیشتر از لحاظ کارت گرافیک)؟