سلام کی نتیجه آزاد میاد؟؟؟؟؟
Printable View
سلام کی نتیجه آزاد میاد؟؟؟؟؟
سال قبل که دهم اومد امسالم احتمال زیاد همین حدودا میاد.نقل قول:
مث که میگن 13هم میات امسال
خبر موثقه؟پارسال یکی از بچه ها دقیقا تاریخ اعلام نتایج آزاد رو داد واقعا هم توی همون تاریخ اومدنقل قول:
نقل قول:
آره یکی از بچه ها شوهر عمش دانشگاه آزاد درس میده گفته 13 هم میات
نه استادای هیچ دانشگاه از نحوه ی ورود دانشجو ها به اون رشته اطلاعی ندارن حتی اغلبشون نمی دونن بچه ها با چه رتبه هایی وارد اون دانشگاه می شن. این جور مسایل در مورد سراسری به سازمان سنجش ( نه آموزش یه دانشگاه ) که کنکور رو برگزار می کنه مربوط می شه. واسه دانشگاه آزاد هم به به همون سازمانی که آزموناشو برگزار می کنه پس حتی خود آموزش دانشگاه آزاد هم نمی تونه در این مورد نظری بدهنقل قول:
نقل قول:
حالا شما صبر کن ببین اگه 13 هم نیومد
حرفشون کاملا" درسته ؛؛ البته من راجع به آزاد میدونم که استاداشون اطلاعی ندارن .. دانشگاههای دیگه رو نمیدونم .نقل قول:
کاش حالا حالاها نیان ؛ داریم زندگیمونو میکنیم هااااا :20:
2 ساله دانشگاه آزاد داره به ما پا میزنه , کاش امسال که سومین سال هست به جوونیم رحم کنه پیر شدم :31:
سال 87 نتايج آزاد 12ام اعلام شد و پارسالم 10 ام ! معلوم نيست دقيقا كي ميخوان اعلام كنن ولي حتما قبل از 15 ام ه !!!
حالا عجلتون چیه؟:31:
فعلا برید عشق و حال تا نتایج بیاد!:8:
کدوم عشق و حال؟!!نقل قول:
من که حالم داره از این وضعیت به هم میخوره!
ایشالا زودتر تموم بشه!
راس میگه...
ویرایش:
پست پایینو خوندم نظرم عوض شد ! مسعود راس میگه ! :31:
هیچ کس از این وضعیت راضی نیست ولی خب دلیل نمیشه که بشینیم اینجا الکی خودمون رو عذاب بدیم!نقل قول:
پس بهتره خودمون رو یه جوری مشغول کنیم تا نتایج بیاد!:10:
خوش به حال من که کنکور آزاد رو ندادم و استرسش هم ندارم! :دی
ولی من الان روزی هزار مرتبه خدا رو شکر میکنم که کنکور آزاد رو رفتم دادم :31:نقل قول:
تو بگو چجوری! من میرم خودمو مشغول میکنم! :31:نقل قول:
سست عنصر ! :دینقل قول:
آزاد رو که بیخیال... وسه سراسری هم استرس ندارم! من مشکلم از بیکاریه! :دینقل قول:
راه حلش فقط اینه که بگیری و راحت بخوابی:31:نقل قول:
بچه ها شروع کنیم اینجا رو spam بارون کنیم؟:31:
آقا بیاین فرم انتخاب رشته امون رو بذاریم این جا و به کمک هم رشته ی قبولی همدیگه رو پیش بینی بکنیم! :دی مال من:
اطلاعات برای پیش بینی:
بوم: خرم آباد
(رتبه ی زیرگروه 1: 5806
رتبه ی زیرگروه 2: 6136
رتبه ی زیرگروه 3: 6733)
البته حدود 96 تاشون رشته های زیرگروه یک هستن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میگم انتخاب 21 رو حتما قبول میشی:5:
ولی ایشالا انتخاب دوم یا یازدهمت قبول بشی:11:
این تاثیر معدل تو رتبه ی افرادی که تو رشته ای غیر از رشته ی دیپلمشون کنکور دادن هم اعمال شده؟
آره، اما از اون 10 درسی که دیپلم توی اون رشته گرفته شده، درس هایی رو تاثیر دادن که توی رشته ای که کنکور داده شده هم وجود داره. یعنی کمی کمتر از 15 درصد...نقل قول:
سلام . چرا تو تاپیک اختصاصیش نمیذارین :31: بقیه هم بیان بذارین ببینیم چی انتخاب کردین خبنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=430853
خوشبحال شما بچه های ریاضی . رشته تجربی اونقدر انتخاباش محدود و مسخره ست واسه من 51 انتخاب بیشتر نشد تازه آخریاشم 2تا رشته انتخاب کردم که میترسم همونارو قبول شم خدایی نکرده آخه شیطون رفت تو جلدم بدون علاقه زدم:31:نقل قول:
من تو انتخاب رشتم یه اشتباه بزرگ کردم ؛ به پرستاری علاقه ی چندانی ندارم انتخاب 22 زدم ! رشته هایی که بعدش زدم رو بیشتر دوس دارم :41: دارم دیوووووووونه میشم. کاش یکی از رشته های قبل از پرستاری رو بیارم :41:
اگه پرستاری قبول شم میتونم برم بعدش تغییر رشته کنم ؟؟
ترتیبی که زدین اهمیتی نداره تمام رشته های انتخابی رو می دن به کامپیوتر اونی رو که از همه بالا تره و تا قبل از شما هم پر نشده واستون انتخاب می کنه. همون موقع انتخاب رشته هم گفتن که ترتیب انتخاب ها فقط علاقه شما رو نشون می ده و هیچ تاثیری در قبولیتون ندارهنقل قول:
موفق باشید
جان؟!!! خب اینی که شما گفتی می شه همون اهمیت ترتیب دیگه! :دینقل قول:
یعنی اولین رشته ای که قبول بشی!
خب الان که هیچ کس پرستاری انتخاب نمیکنه .. ظرفیتش پر نمیشه ،، اگه یکی از رشته های قبلی که انتخاب کردم بهم برسه خیلی خوب میشه . :41: اگه ظرفیت پرستاری هم پر بشه و یکی از رشته های بعدی بهم برشه بازم خوبه :41:
اولین رشته ای که قبول بشی نه بهترین رشته ای که قبول بشی و تا حالا پر نشده باشه. این رشته هیچ فرقی نمی کنه که انتخاب اول شما باشه یا آخری و اصلا مهم نیست قبل ئ بعدش چه جور رشته هایی زده باشیننقل قول:
بهترین رشته یعنی چی؟!!! عزیزم من مطمئن هستم! انتخاب هات رو از 1 به پایین بررسی می کنن و اولین رشته ای که پر نشده باشه رو قبول می شی.نقل قول:
اینکه می گن بر حسب علاقه بزنید هم یعنی اینکه بعدا پشیمون نشید که کاش فلان رشته رو بالاتر می زدم!
نقل قول:
بچه ها سیستم جدید اختراع شده :31: نه بابا این چه حرفیه میزنی شاید یکی بیرجند باشه با رتبه 1 بخوات بیرجند درس بخونه میزنه انتخاب اول حالا اگه انتخاب دومش صنعت شریف باشه که به زور نمیفرستنش اونجا :31: یکم تحقیق کن بعد بیا نظر بده
شما اشتباه می کنیدنقل قول:
بهتره مسخزه نکنی بقیه رو
این دوستمون درست گفتند
از بالا شروع می کنند به بررسی
اولین انتخاب از بالا که هنوز پر نشده شما رو قبول می کنه توش
دیگه پایین تر از اون هم بررسی نمی شه
برای اینه که می گن درست و با دقت انتخاب رشته کنید
حالا شما بهتره تحقیق کنید
نقل قول:
اولا که من کسی رو مسخره نکردم این یک :13: 2 - شما منظور این دوستمون رو متوجه نشدی ! صفحه قبلی رو بخونی میفهمی !
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
اینم خوندی که نظر دادی دوست عزیز ؟نقل قول:
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------
ایشون منظورشون این بود که بهترین رشته ای که قبول میشی برات میاره یعنی اگه همون طوری که من گفتم انتخاب اول بیرجند باشه و دوم شریف و طرف رتبه 1 آورده باشه چون شریف بهتر هست کامپیوتر اونو انتخاب می کنه !! در صورتی که این طور نیست !
من هم اشتباه نقل قول کردمنقل قول:
هم اشتباه تایپ کردم
از شما معذرت می خوام :11:
حرف شما درسته
من منظورم اون یکی دوستمون بود
قسمت مسخره کردنم اصلا مربوط به یک تاپیک دیگه بود
فکر کنم دیگه بخوابم بهتره
حواسم نیست اصلا
نقل قول:
معماری قزوین که قبول شی خوب میشی نگران نباش :31: شب خوش
بالاخره كدوم دوستمون درست ميگن ؟؟!!:31:
چقدر دير ميگذره اين روزا !!!ولي بهتر ..:20:
اصلا دوست كيه اين وسط ؟!! :23: (Spam:5:)
آزادو کی میگن؟
آزادو ول کن !
آواتورو !!! :blink:
چرا انقد گندست ؟!؟!
منم میخوام ! :31:
( آزادو 10 ام اینا فک کنم میدن !:31:)
دیگه مدلشه:31: