خیلی ممنون که جواب دادین
آپدیتش کردم کیفیت تصویرش خیلی بهتر شد از ورژن توی سایت فارسی سامسونگ آپدیتش کردم
دوست عزیز amir-fatalشما دیجیتال تلویزیونتون فعاله؟از کجا گرفتین؟
خیلی ممنون که جواب دادین
آپدیتش کردم کیفیت تصویرش خیلی بهتر شد از ورژن توی سایت فارسی سامسونگ آپدیتش کردم
دوست عزیز amir-fatalشما دیجیتال تلویزیونتون فعاله؟از کجا گرفتین؟
نه فعال نیست از نمایندگی سامسونگنقل قول:
فقط یک فرقی داره پشتش زده تایلند , مالزی نیست!
من یه C6200 از بانه خریدم ساخت مالزی هست ، چند روز پیش آپدیتش کردم کلی منو به تنظیمات تصویرش اضافه شد و کیفیتش از نظر خودم حدود 15% خوب شد یعنی خوب بود خوب تر شد .
فقط اشتباه کردم او تو سایت سامسونگ فارسی فرمویر رو گرفتم فکر کنم اگر از یه سایت اروپایی میگرفتم احتمالا ----T هم فعال میشد .
کسی تا حالا ----T رو فعال کرده ؟
مگه نمیگید اگه از نمایندگی سامیونگ بگیری تیونر دیجیتال فعال میکنن خوب بگو فعال کنن برات :|نقل قول:
گفت c7000 تیونر دیجیتال نداره! :41:نقل قول:
الان رفتم تو منو مخفی ، تو قسمت تیونر چند تا انتخاب هست کدومش تیونر دیجیتال رو فعال میکنه ؟
-بزرگواران باز هم عرض ميكنم فريمور مربوط به ريجن خودتون رو دانلود كنيدنقل قول:
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
-ببينيد قسمت local set فعال هست يا نه ؟نقل قول:
در صورتيكه فعال باشه ميتونيد با تغيير اون به ايران فكر ميكنم تيونر ديجيتال اضافه بشه
فعال نیست ولی جلوش به صورت پیش فرض Asia/Middle East نوشته شده ، این یعنی مال ما هم تیونر دیجیتال نداره ؟نقل قول:
به من هم همین رو گفت!:41:ولی کسی که اومده بود نصب کنه میگفت یه فلش هست که وصل میکنی فعال میشه !من این رو خودم به شخصه روی تلویزیون های ال جی دیدم که از گلدیران اومدن15تومن گرفتن فعال کردن.ولی تا داشت اینارو میگفت دوستش اومد تو حرفش و گفت به درد نمیخوره اینا!!!!نقل قول:
ولی گفت زنگ بزن به وی آی پی سامسونگ بگو اونا راهنماییت کنن.:13:
-واسه بيشتر دوستان همينطوره وغير فعال هستنقل قول:
-احتمال زياد دارند ولي همونطور كه عنوان ميشه غير فعال هست
-گويا تنها سام به قول دوستان فعلا اين توانايي رو داره
برا من که نوشته:EA/IRANو غیر قابل تغیر هست من از سام گرفتم.امیدی هست که بشه فعال کنن؟:20:نقل قول:
راستش از بانه که خریدم یه کارت ویزیت داد و گفت رسیدی اصفهان زنگ بزن به این شماره میاد برات هم زبان فارسی و هم ----T رو فعال میکنه و 10 تومان هم میگره بدبختانه کارت ویزیت رو گم کردم :19:نقل قول:
راستی چرا مال من منو فارسی نداره ؟
-ان شاا... اگر سري هاي 6 و8 باشه كه فعال ميكنند ظاهرانقل قول:
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------
-مالزيايي ها دو مدل هستند (در واقع دو نوع متفاوت از local set )نقل قول:
-توي بعضي ها بر روي ايران هست كه خوب منوي فارسي وانگليسي داره
-توي بعضي ها بر روي ايران نيست و منوي فارسي نداره منتها عربي داره
عزیزان تمام صفحات را خواندم ولی بیشتر سردرگم شدم .دوستان فکر کنم هماهنگ و دقیق سوال کنیم و اساتید جواب بدند از ÷راکندگی سوالات جلوگیری بشه.
در c7000 که از بانه تهیه شده و ÷شت آن ساخت مالزی زده و با ورود به منوی مخفی local set رو EA_IRAN و غیرفعال است:
1) از چه سایتی فایل آ÷گرید دریافت شود بهتر است؟
2)راه کم کردن ابری شدن تصویر (کشیدگی تصویر در حرکت) چیست؟
3)آیا تلویزیون دیجیتال ----T را میتوان فعال کرد؟ در کدام بخش منو دنبال آن بگردیم؟ظاهرا تا کنون مشکل همه نیز همین است.صرفا اگر کسی نتیجه مثبت گرفته روش و یا نیازمندیهای اون رو بنویسه.مثلا باید ÷ول بدیم یکی بیاد راش بندازه.
4)برای اینکه صدای تلویزیون مثلا شبکه 1 از باندای سینمای خانگی ÷خش بشه چه کار باید کرد؟ حتما باید کابل digital audio نوری از تلویزیون به سینمای خانگی وصل کرد؟ سینمای خانگی samsung 455
5) تنظیم تصویر برای ÷خش full hd روی 1080p بهتر است یا 1080i؟
6)دوستان اگر سوال دیگه ای به ذهنشون میرسه عنایت کنن دقیق بفرمایند. ممنون از اساتید سایت
[QUOTE=t_tanhayam;5738149]-ان شاا... اگر سري هاي 6 و8 باشه كه فعال ميكنند ظاهرا
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ---------
برا من که سری هفته!پس بیخیال باید بشم:2:
سلام
مدل تلویزیون من 46c6960 هست---چند سوال
برای آپدیت فریمور توی سایت سامسونگ ایران،2تا مشکل دارم
1)مدل 6900 را فقط داره(البته میدونم مدل 6900 مدل درست هست)
2)فقط فایل آپدیت 42اینچ را داره--ولی از من 46هست
میخواستم بدونم 2مورد بالا باعث بروز مشکل نمیشود؟؟؟؟
در مورد كد فعال سازي DIVX تو C7000 ميخواستم بدونم چه تفاوتي بين XVID وDIVX هست چون من الان دارم فيلماي با فرمت XVID رو به راحتي با TV مي بينم .ايا بازم بايدDIVX رو فعال كنم؟
سوال ديگه اينكه تو دستورات فعال سازي ديدم نوشته از اين به بعد ميتونيد فيلمايي(با فرمت DIVX) رو كه خريداري كرديد مشاهده كنيد اين باعث ايجاد محدوديت تو ديدن فيلماي كپي و دانلودي كه ما داريم نميشه؟
-الان در سايت مالزيايي كه تفاوتي با مدل هاي با گارانتي نداره براي هر سايزي اپديت 1013 وجود داره بزرگوار:نقل قول:
[HTML]http://www.samsung.com/my/consumer/television/television/led-tv/UA46C6900VRXXM/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support[/HTML]
-divx در واقع يك كدك ثبت شده و توسط شركت خاصي فروخته ميشه اما xvid يك كدك در واقع مجاني و Open Source هست كه معمولا كيفيت بهتري هم دارهنقل قول:
-در مورد كدك ها توصيه ميكنم اين پست رو بخونيد :
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5505192&postcount=54[/HTML]
-و اما در مورد C7000 هيچ نيازي به اين اپديت نيست وبدون دردسر اجرا ميكنه
نقل قول:
ممنون از کمکت
حالا 2تا سوال دیگه؟؟؟؟؟
1)زبان فارسی داره؟؟؟
2)فرق خاصی میکنه یا نه؟؟؟
3)اگه مشکلی پیش نیاد گارانتی باطل نشه؟؟؟؟؟
اااااا-انگار 3تا شد:دی---شرمنده
-خواهش ميكنمنقل قول:
-اره فريمور سيت ايراني هم از همين رفرنس استفاده ميكنه
-من كه تفاوتي نديدم چون اپديت كردم
-اگه مشكلي پيش بياد نخير گارانتي باطل ميشه (توصيه ميكنم اينكارو نكنيد چون اتفاق خاصي قرار نيست بيوفته )
-دشمنت شرمنده :46:
چند تا سوال داشتم از کسانی که c8000 دارند یا اطلاع در موردش دارند . چون واقعا خوندن 70 صفحه تاپیک خیلی زمان بره .
1- آیا brightness این TV نسبت به LCD ها بالاتره یا پایین تره ؟
2- کلا از تصویر تلویزیونتون راضی هستید یا نه ؟!
3- آیا برای بازی های xbox جواب میده و مناسب هست ؟ کسی تست کرده ؟
4- بعد فرمت های divx و mkv رو پخش میکنه از usb اگر میکنه تا چه وضوح و بیت ریتی ؟
5- هارد اکسترنال میشه بهش وصل کرد ؟
6- کیفیت تصویرش در چه حدیه ؟ یعنی می ارزه یا نمی ارزه به نظرتون . اگر باز میخواستید tv بگیرید با همون هزینه به نظرتون بازم ارزش خرید داشت یا نه ؟!
ممنون دوستان .
سلام
1) مگه این brightness قابل کم و زیاد کردن نیست ؟! راحت میشه عوض کرد ! البته من خودم از تنظیمات دیفالت تی وی استفاده میکنم به نظرم خوبه...
2) به شدت ! تی وی ایران رو که ولش کن وقتی فیلم HD میبینی معرکه میشه...
3) چرا جواب نده؟:دی اره تست شده مشکلی نداره!
4) اره جفتش رو ساپورت میکنه! کلا فرمت های رایج رو میخونه حتی FLV ! وضوح و بیت ریتش رو نمیدونم والا...
5) اره من خودم هارد سیگیت 1 ترا رو بهش وصل کردم...
6) مطمئنا باز همین TV رو میخریدم! همه چیش خوبه هم کیفیت هم طراحی هم راحتی کار باهاش من که خیلی راضیم...
موفق باشی
نقل قول:
1-بهتر از سايت مالزيايي دريافت كنيد :
[HTML]http://www.samsung.com/my/consumer/television/television/led-tv/index.idx?pagetype=subtype_p2[/HTML]
2-روش خاصي نيست تنها ميتونيد با كاليبراسيون و روشن كردن حالت eco mode كمترش كنيد
3-براي مدل هاي با گارانتي در سري هاي 6 و 8 فعال هستند
-براي مدل هاي بدون گارانتي گويا قسمت local set در منوي مخفي غير فعال هست و نميشه روي ايران ست كرد
-البته مدل هايي هم هستند كه روي ايران ست شدند ولي همچنان خبري از ----t نيست
-دوستاني هم عنوان كردند كه از طريق Usb كسي يا نمايندگي فعال كرده
-در مورد C7000 دوستان هنوز مردد هستند كه يا ----t دار ه يا نه (ولي دليل خاصي نيست كه نداشته باشه )
4-ميتونيد خروجي صدا بگيرين حالا يا از طريق اپتيكال ويا حتي از طريق هدفون
5-متوجه منظورتون نميشم مسلما 1080p بهتر هست
کسی از دوستان این جا تیونر دیجیتالشو سام سرویس فعال کرده؟
واسه LCD هام این کارو میکنه؟
سلام
من 8000 دارم! روی فیلم ها احساس میکردم که فیلم حالت زنده هست! نمیدونم چطور بگم انگار جون داره تصویر ! رفتم تو تنظیماتش و motion plus رو گزاشتم روی clear و درست شد ! خواستم ببینم اسم علمی این چیه ؟! البته من چون عادت به تصویر معمولی داشتم اینکار رو کردم وگرنه مشکلی نیست ! در واقع یکمم چشمم رو اذیت میکرد تو فیلم ها مخصوصا فیلم های HD...
- تكنولوژي ساخت ال سي دي طوري هست كه توي تصاوير اغلب پر تحرك بلور ديده ميشهنقل قول:
- هميشه سعي شده به اصطلاح چشمك زدن بك لايت ( Strobing backlight ) در بازه زماني كمتري صورت بگيره تا مدت زماني كه بك لايت روشن هست كمتر بشه در نتيجه جا ماندن وبلور حركتي هم كمتر بشه
-توي همه برندها هم با اسامي مختلف وجود داره:
کد:JVC calls their 100 Hz + technology "Clear Motion Drive" and "Clear Motion Drive II 100/120HZ".[16]
LG calls their 100 Hz + technology "TruMotion". In the U.S., 120 Hz is called "Real Cinema 24".
Mitsubishi calls their 100 Hz + technology "Smooth120Hz".[17]
Samsung calls their 100 Hz + technology AMP "Auto Motion Plus".[18]
Sony calls their 100 Hz + technology "Motionflow".[19]
Toshiba calls their 100 Hz + technology "Clear Frame".[20]
Insignia (Best Buy/Future Shop) house brand calls their 120 Hz + technology DCM Plus, for Digital Clear Motion.
سلام آقا من فقط يک کنال 3d دارم اونم هنوز رسماً شروع به کار نکرده sky sinema 3d
يکی هم sport 3d
کسی کانالی ميشناسه که فيلم 3d بده
nova ،sky اين روز های کريسمس همش تبليغ فيلم avatar و اليس رو تبليغ ميکرد من کلی حال کردم گفتم جان 2 تا فيلم ميبينم 3d کلی بيخوابی کشيدم تا پخش کنه آخر هم معمولی پخش کرد ولی دمش گرم avatar هيچ فرقی از نظر کيفيت با بلو ريدر که داشتم نداشت فقط حيف 3d نبود:46:
با سلام خدمت همه دوستان بالاخص ابی عزیز
-پریروز پیرانشهر بودم و یه دستگاه C6900 با سایز 46 و صدالبته با راهنماییهای خوب ابی جان گرفتم به قیمت 1750
-منو فارسی
-تله تکست فارسی
-از همه مهتر : تلویزیون دیجیتال فعال
-تصویرش هم بنظرم خیلی خوبه بخصوص در مقایسه با EX500 خواهرم اینا ؛تصویر بسیار بسیار قابل قبول تر و سه چهار سر و گردن بالاتری داره
-اینجام قیمت سه چهارمدل خوب دیگه ای که اونجا داشتن رو میذارم شاید بدرد دوستان بخوره
-Lg LX65003D 47 - 2240
-Lg LED8500 47 - 2400
-Samsung C7000 46 - 2100
-Samsung C8000 46 - 2530
-Samsung C6200 46 - 1500
-پاناسونیک یا من ندیدم یا اصلا نبود
-یه مغازه ای بود که مدلهای خوبی داشت و در ضمن میگفت اگه بموقع اینجا باشین (منظورش ساعتهای قبل از ظهربود) هر مدلی با هر سایزی در عرض 2 تا 4 ساعت تحویل میده و میگفت از اربیل عراق میاد جنساش
-اون Lg LX6500 که گفتم بهتون ؛ بین تموم مدلهایی که اونجا دیدم تصویر بسیار با کیفیت تر و زیباتری داشت ایکاش یخورده بیشتر داشتم و اونو میخریدم خدایی چشمم هنوز دنبالشه خیلی با کیفیت و زیبا بود تصویرش.فروشنده فیلم فول اچ دی Life از BBC رو روی تمومشون همزمان پخش میکرد و تلویزیونهایی که روشن بودن اینا بودن : C8000 & C7000 & C6200 & LX6500 & Lg LED5300 & VESTEL
بی هیچ اغراقی تصویر LX6500 از همه اونای دیگه خیلی بهتر بود و حدود دوازه سیزده نفر مشتری که تو مغازه بودن همگی یکصدا اونو میپسندیدند ودو تا از پولداراشونم یکی یه دستگاه 47 ازش برداشتن
تنها عیبی که میتونستم روش بذارم دیزاین فوق العاده ساده ش بود که در مقابل دیزاین زیبا و دلنشین سامسونگ کم میاورد ولی تصویرش....:10:
- در مورد سوال mehrdad_ati عزیز باید بگم تصویر C8000 درمقابل این مدل از ال جی که عرض کردم چه از نظر برایتنس و چه از نظر کنتراست و چه شفافیت و زیبایی رنگها و چه از نظر کیفیت پخش رنگ سیاه ؛ بسیار بهتر از C8000 عمل میکرد اگه پولشو داری و دیزاین برات زیاد مهم نیست (البته نظر شخصی منه) بی هیچ تردیدی برو سراغ LX6500 یا حداقل برو یه جایی این دو تا رو از نزدیک و کنار هم ببین اونوقت بگو تصمیمت چیه
- در مورد دیزاینشم باید بگم یه چیزایی شبیه LCD660 البته با حاشیه باریک کریستالی دور قاب که نمیدونم 660 هم این حاشیه رو داره یا نه؟
-اینم بگم LX6500 ساخت خود کره بود
شرمنده از پر حرفی
ارادت :
ناصر:11:
حالا این مدلی که شما گفتید 3d هم هست ؟ اگه نیست که هیچی ! راستی این شهره که میگی کجاست ؟ :دی
ابن دقیقا همون مشکلیه که من دارم و متاسفانه راهی هم براش پیدا نکردم.نقل قول:
تصاویر به شدت شارپ و حرکات بسیار تیزند. در نگاه اول فکر همه می کنن که تصویر خیلی زنده اس و میگن عجب تصویری... این نوع از تصویر هیچ motion blur ی بین فریم ها اعمال نمی کنه. دقیقن مثله وقتی که با سرعت شاتر 1/200 فیلم برداری کنی. همه چیز شدیدن شارپه. این تیزی چشم رو آزار می ده. تصاویر هیچ شباهتی به تصاویر نرم سینمایی و اون چیزی که روی پلاسما دیده می شه نداره.
در ضمن اگه عوض کردن local set به فعال کردن تیونر دیجیتال کمکی می کنه بگین، من راهشو بلدم.
سلامنقل قول:
بفرمایید خوشحال میشیم
البته Local Set تو خیلی منو مخفیها غیر فعاله که اگه راه فعال کردن اونو بلد باشید معرکه میشه
تنها local set باعث اضافه شدن ----t نميشه من هم مدلي دارم كه روي ايران هست ولي متاسفانه ----t فعال نيست
-با اين حال خوشحال ميشيم بدونيم نحوه تغييرش رو
-درود بر ناصر عزيز مبارك باشه -لطف داري به مانقل قول:
-مدل بسيار خوش قيمت (البته اونجا) و قابل قبولي هست
-در مورد تيونر ديجيتال هم بسيار عاليست
-گويا دوستاني فعال ميكنند حالا از طرقي كه دير يا زود اميدوارم بفهميم
-در مورد vs مدل 6500 با مدل C8000 سامي من كمي مخالفم باهاتون من هم تصاويرشون رو از نزديك ديدم
-ميتونم بكم 8500 برتري داره بخاطر سيستم بك لايت متفاوت منتها 6500 رو من هم ديدم فكر نميكنم اينقدر متفاوت باشه
نقل قول:
سلام
درسته
EA_IRAN باشه فقط آنالوگه ولی روی ED_IRAN باشه دیجیتال هم فعال میشه
-با من بودین؟نقل قول:
اگه با من بودین مشخصات کلی رو جلوش نوشتم : LG- LX6500 - 3D
- اون شهر هم اسمش هست : پیرانشهر
از ارومیه که بخواین برین خیلی از بانه نزدیکتره مسیرشم از جاده مهاباد برین خیلی خوبه و مثل جاده بانه خطر ناک نیست
-با تشکر از ابی عزیز ؛ البته این که میگم فعاله اجازه بدین یه کم توضیح بدم شما بگین فعاله یا نه چون این بیغوله ایکه ما زندگی میکنیم و ظاهرا اسمش هم هست " شهر" ! فکر نکنم حالا حالا ها صاحب سیستم دریافت دیجیتال بشه بهر حال چیزی رو که دیدم و باعث شد فکر کنم دیجیتال فعاله عرض میکنم : اولین بار که تی وی از کارتنش در اومد و زدن به برق و روشن شد یه جدولی پیدا شد که ردیف اولش ایران - آسیا نوشته بود که او انتخاب شدنقل قول:
- در مرحله بعد یه منوی کوچیکتر باز شد به نام جستجوی کانال یا یه همچه چیزی که سه انتخاب داشت :
اول : دیجیتال + آنالوگ
دوم : فقط دیجیتال
سوم : فقط آنالوگ
من با دیدن این موارد و چیزایی که اینجا یاد گرفتم ؛ فکر کردم که حتما دیجیتالش فعاله حالا شما بفرمایین که بنظرتون فعاله یا نه ؟
- با تاکید بر اینکه تصویر خوب و بد یه مقدار بزرگش سلیقه ایه ولی دوباره تاکید میکنم چیزی که ما همه اونجا بهش رای دادیم این بود که بخصوص در مورد شفافیت و رنگ تصویر و شادابی و طراوت رنگ ال جی خیلی بهتر عمل میکرد الانم اصراری ندارم و حرف اساتید رو ارجح میدونم و قبول دارم
- ارادات :
ناصر:11::11::11:
3d این تلویزیون اصلا خوب نیست تو ریویو هایی که خوندم تو سایتها ولی کیفیت 2 بعدیش خیلی خوبه بازم میگم به عنوان تلویزیون 3 بعدی سراغ این مدل نرید که پشیمون میشید تا الان تو ال ای دی ها همین c8000 بهترین سه بعدی دارهنقل قول:
شاید تغییر local set بتونه internet tv رو هم فعال کنهنقل قول:
یه ویدیو رو به دلخواه باز کن و دکمه ی Tools روی کنترل رو بزن و تو منوی جدید Picture Setting رو بزن و برو به گزینه ی Motion Plus و موشن پلاس رو بزار روی Clear ! تست شده درست میشه و اون حالت نرم سینمایی رو به فیلم برمیگردونه...نقل قول:
ابن دقیقا همون مشکلیه که من دارم و متاسفانه راهی هم براش پیدا نکردم.
تصاویر به شدت شارپ و حرکات بسیار تیزند. در نگاه اول فکر همه می کنن که تصویر خیلی زنده اس و میگن عجب تصویری... این نوع از تصویر هیچ motion blur ی بین فریم ها اعمال نمی کنه. دقیقن مثله وقتی که با سرعت شاتر 1/200 فیلم برداری کنی. همه چیز شدیدن شارپه. این تیزی چشم رو آزار می ده. تصاویر هیچ شباهتی به تصاویر نرم سینمایی و اون چیزی که روی پلاسما دیده می شه نداره.
در ضمن اگه عوض کردن local set به فعال کردن تیونر دیجیتال کمکی می کنه بگین، من راهشو بلدم.
یک بار این کار رو بکنی سیو میشه و احتیاج نیست هر بار این کار رو واسه همه ی ویدیو ها انجام بدی!
ممنون میشم راهش رو توضیح بدین!
سلام من دیروز 46 اینج ال ای دی سه بعدی گرفتیم 2 میلیون و 100 :5: سری 7 هزار ........
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
کسی از قیمت های و سری عینک های سامسونگ خبر داره ؟ چند تا هستن ؟ چه فرقی با هم دارن ؟ قیمتاشون چنده ؟
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
راستی از دبی مستقیم وارد کردیم فارسی نداره منوش ایا میشه منوشو فارسی کنم ؟؟؟