ماكزيمو عزيز
نتونستم پيداش كنم اما فكر مي كنم اين شركت Ubi يه دايركتوري جدا و متفاوت بايد داشته باشه
Printable View
ماكزيمو عزيز
نتونستم پيداش كنم اما فكر مي كنم اين شركت Ubi يه دايركتوري جدا و متفاوت بايد داشته باشه
بیا بابا جان خیلی خودتو خسته نکن .
hkey_users\s-1-5-21-1004336348-963894560-725345543-1003\software\microsoft\directinput\dmc3se.exe447e fab10103d000
همینو میخواستی دیگه !؟
این رو هم خدا رسوند چون من این بازی رو سالهاست که ندارم .
این که از کجا گیر اوردم هم خیلی مهم نیست ...
دستت درد نكنه اما اين تو دايركتوري مايكروسافت چيكار مي كرد :13:نقل قول:
دوستان سلام
یه سوال داشتم شاید بیجا باشه ولی لطف کنین همینجا جواب بدین
آیا DMC3 شبیه بازی prince3 هست؟ (از عکسهاش متوجه شدم که بی شباهت نیستند)
راستی من DMC1,2 رو بازی نکردم یه دفعه 3 رو بگیرم ناجور نیست؟
اره درست حدس زدي اين بازي با شاهزاده ايراني 3 و خداي جنگ توي يه سبك هستند اگه 1 و 2 اين بازي رو نكردي هيچ اشكالي نداره همون 3 رو بگير حالشو ببر
سلام.نقل قول:
gorgnamaa جان، ممکنه خودش باشه، خیلی ممنونم... فقط Value رو هم اگر لطف می کردین، دیگه نهایت لطفتون بود... :11:
:40::40::40::40::40:
سلام
من هر کاری میکنم این بازی با دسته ام مشکل داره
یعنی دکمه بالا و پایین رفتن کار نمیکنه من با دسته شک دار هم امتحان کردم اینجوری بود
به نظر شما مشکل چیه؟
درسته عزيزنقل قول:
اين بازي اينطوريه
به هيچ وجه نمي توني دسته هارو تنظيم كني اين يه مشكله از بازي
اما نمي دونم پچي چيزي وجود داره براش يا نه؟
با برنامه joytokey درست میشه.نقل قول:
برنامه( joytokey رو تو گوگل سرچ کن)رو دانلود کن اگه خواستی بگو تا تنظیماتش رو بگم.
دقيق يادم نيست ولي شما بايد انالوگ دسته رو خاموش يا روشن كنيد.نقل قول:
دوستان از راهنمایی ممنون
cyrus جان دستت درد نکنه اگه میتونی تنظیمات رو هم بگو چون یه خورده پیچیده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
LEFT رو هم بذار A
حالا میتونی بدون مشکل با گیم پد بازی کنی
در ضمن باید برنامه رو باز بذاری.
شرمندهنقل قول:
همونم از کامپیوتر یکی از اقوام که اونروز خونشون بودیم برداشتم .
بازی رو کامپیوتر خودم نصب نیست
خیلی ممنون:11:نقل قول:
این حرفا چیه دوست عزیز... همین که به فکر من بودید یک دنیا ممنونم... :11:نقل قول:
:40::40::40::40::40:
ممنون دوست عزيز :11:نقل قول:
منم استفاده كردم:46:
نقل قول:خواهش میکنم دوستاننقل قول:
قابلی نداشت:46:
شاید راجع بهش بحث شده باشه ولی نتونستم از بین 657 تا پست پیداش کنم . به هر حال ببخشید .
مشکل من اینه که تو همین مرحله 5 گیر کردم . اونجایی که اون شیطان(جادوگر یا هر چی) رو می کشی برمیگردی به همون تالاری که یه درش داره می سوزه . بعد به بالای تالار می ری و با زدن یه دکمه چرخ دنده ها به حرکت در میان و چند تا دیوار کنار میره و یه شی شمشیرمانندی ظاهر میشه . من اونو برمی دارم ولی از این به بعد دیگه نمی دونم باید چیکار کنم .
لطفا کمکم کنید .
دوستان من اين بازي رو با daemon tools نصب كردم ,اما بعد از mount وقتي رو آيكون بازي كليك ميكنم ارور ميده:
emulator detected
please deacteve virtual drive and emulation software.....:41:
باید اون شمشیر رو بکنی تو اون سه سوراخه!نقل قول:
شاید راجع بهش بحث شده باشه ولی نتونستم از بین 657 تا پست پیداش کنم . به هر حال ببخشید .
مشکل من اینه که تو همین مرحله 5 گیر کردم . اونجایی که اون شیطان(جادوگر یا هر چی) رو می کشی برمیگردی به همون تالاری که یه درش داره می سوزه . بعد به بالای تالار می ری و با زدن یه دکمه چرخ دنده ها به حرکت در میان و چند تا دیوار کنار میره و یه شی شمشیرمانندی ظاهر میشه . من اونو برمی دارم ولی از این به بعد دیگه نمی دونم باید چیکار کنم .
لطفا کمکم کنید .
اونجایی که یه قفس بزرگ هست
توش یه چیزی می درخشه
اونجا!
خيلي ممنون . ولي كاش محل دقيقش رو مي گفتين . به هرحال امتحان مي كنم .نقل قول:
امتحان کن اگه نشد باید بیشتر توضیح بدی چون خیلی وخ پیش بازی کردم
دوست من شما بايد اون نيزه سه تيغه كه اسمش Vajor هستش اگه درست نوشته باشم برداريد و به اون اتاق در ابيه كه تقريبا رو به روي اون اتاقي كه درش با اتيش پوشيده شده يعني همون ابتداي راه پله هاي تالار است ببريد و راهتون رو بعد از كشتن اون موجودات ادامه بديد و بريد به اتاق بعدي كه در اونجا يه قفس بزرگ است كه يه چيزي هم شبيه قلب توش برق ميزنه و رو به روي اون قفس يعني كنار مجسمه ها يه چيزي هست كه سه سوراخ داره و شما بايد اون نيزه سه تيغه رو توش قرار بديد با اين كار قفس كنار ميره و شما ميتونيد اون چيز براق قلب مانند رو برداريد. بعد از اينكه اون رو برداشتيد چند تا موجود اهريمني ظاهر ميشند اونا رو نابود كنيد و بعد برگرديد به تالار و به دري كه در انتهاي راه پله هاي تالار قرار دارد بريد. يعني همون جايي كه پل خراب شد . شما وقتي به اونجا ميرسيد ميبينيد پلي وجود نداره تا ازش رد بشيد اما شما بايد از روي پل نامرئي عبور كنيد كه درست جاي پل قبلي قرار داره . بعد از اينكه از پل نامرئي عبور كرديد به يه در بسته برميخوريد كه يه سوراخ هم كنارش است كه بايد اون قلب رو توش قرار بدي با اين كار در باز ميشه و به اتاق بعدي هدايت ميشي .
من از گیم پد برای کنترل بازی استفاده می کنم ولی مشکل دارم !
وقتی بالا رو میزنم میره راست و پایین رو میزنم میره چپ !
یعنی چپ و راست کار نمی کنه و ندارم ! گیم پد من انالوگ هم داره ولی یدونش بالا و پایین میره و یدونش چپ و راست ! اینطوری خیلی سخته !
مشکل کجاست !
سلام دوست عزیز . من هم دسته دارم , درسته کار می کنه ولی من خودم با کیبورد کار می کنم خیلی راهتر از دسته هست.
من که به کیبورد عادت کردم و میتونم بگم که از هردسته ای باهاش بهتر کار میکنم
نقل قول:اگه زحمتی نیست 1 صفحه برگردین عقب:31:نقل قول:
با برنامه joytokey میشه تو صفحه قبل توضیح دادم.
من رسیدم به قول مرحله پنجش چه جوری باید بزنمشون دهنم سرویس کردن تا میمرم باید باز از اول برم راه خاصی برا کشتنشون هست ؟
همون دو تا رو می گم که دو تا شمشیر هم دستشونه دو نفری می ریزن سرت
وقتی شمشیراشون رو میبرن بالا بپپر هوا با شمشیر بزنشون میتونی سریع بری پشتشون از پشت بزنیشون وقتی هم طرفت میدوند یه پرش با عقب
وقتی برمیگردن عقب که بهت حمله کنن بهشون تیر بزن تا اومدن طرفت یه پرش با عقب اونی که قرمز رنگ هست رو با لانچیکو بزن بهتره ولی با شمشیرم میتونی.
خيلي ممنونم . از هر دويتان . بالاخره تونستم برم . باز هم از وقتي كه گذاشتيد سپاسگزارم .
قابل شما رو نداشت .
سلام.
من تو mission 18 گير كردم.همين جوري دور خودم دارم مي چرخم.
من 5-6 ماه پيش به اين مرحله رسيدم اما همبن جوري دور خودم مي چرخم.
از دوستان كسي مي تونه يه راهنمايي بكنه؟
همين جوري دور خودم . . .
ممنون.
برو به اتاق اینه و سنگ زمان رو بذار تو دست مجسمه
متشكرم
تموم شد.
مشکل من خنده داره !
آخه الان کلی مرحله رفتم ولی هنوز نتونستم برای خارن شدن از بازی کلیدی پیدا کنم !
الان با استفاده از alt+Ctrl+Del از بازی خارج میشم
خیلی ساده ست . ALT + F4 رو بزن یه YES و NO ظاهر میشه . برو روی YES و ENTER رو بزن.نقل قول:
مشکل من خنده داره !
آخه الان کلی مرحله رفتم ولی هنوز نتونستم برای خارن شدن از بازی کلیدی پیدا کنم !
الان با استفاده از alt+Ctrl+Del از بازی خارج میشم
سلام من مي خواستم بدونم چطور ميشه دسته اين بازي رو درست كرد؟
دوست من ! به چند صفحه قبل یه نگاه بکنی مشکلت حل میشه !نقل قول:
من با این اسکلت چند دست که باید روش تکنیک بزنی تا آتیش دستاش خاموش بشه مشکل دارم !
یکی بگه چطور باید اینو رد کرد ؟
باید بهش کمبو بزنی
اگه کمبو ها تکراری نباشن اول می شه dope بعد crazy بعد battle بعد همینجوری میره بالا
هر کدوم از این درجه ها یه آتیش رو خاموش می کنه
همه که خاموش شدن اسکلت می شکنه!