آق علیرضا یه سوال:نقل قول:
آقا شما مارک رم رو از کجا می فهمین؟
تو اورست که نمیزنه. بعد اینکه مارک مانیتور رو از کجا میشه فهمید؟ چون اونم تو اورست نمیزنه
Printable View
آق علیرضا یه سوال:نقل قول:
آقا شما مارک رم رو از کجا می فهمین؟
تو اورست که نمیزنه. بعد اینکه مارک مانیتور رو از کجا میشه فهمید؟ چون اونم تو اورست نمیزنه
نه دوست عزیز تو N61jq از رم Adata هم استفاده شده.در ضمن Seagate از Western خیلی بالاتره و قابل مقایسه نیستند.اما من اینها از جهت اختلاف این دو مدل گفتم نه اینکه حالا کدوم بهتره یا بدتره.:46:نقل قول:
یه چیز دیگه هم اینکه کرک اورست Ultimate داری؟
شما تو همون اورست برو تو قسمت مادربورد و در بخش SPD همون خط اول مدل رم رو نوشته و تو قسمت Display و تو بخش Monitor هم همون خط اول مدل صفحه نمایش رو نوشته.:46:نقل قول:
رم رو نوشته hynix
مونیتور هم hannstar
بدون کرکش هم رو نت هست شما این رو EVEREST.Ultimate.Edition.5.30.2018.Beta سرچ کن پیدا میکنی.:46:نقل قول:
رم و مونیتور من مارکش معتبره؟
مدل لپ تاپت چیه حتمآ داری اشتباه میکنی.:46:نقل قول:
N61JQ هستش. چطور مگه؟
---------- Post added at 09:42 AM ---------- Previous post was at 09:39 AM ----------
فقط اون مدلی که هارد 500 7200rpm داره
من دفعه اوله که دارم اینو میشنوم.ایسوس کلآ صفحه نمایشش رو میده سامسونگ بزنه و این برندی که شما نوشتی رو من اصلآ تا حالا نشنیدم.در مورد رم هم Hynix رم خوبیه اما ایسوس ازش استفاده نمیکنه.شما مطمئنی که قطعاتت همینها بودن.مدل هارد و ذرایو دستگاهت چیه؟نقل قول:
هارد:sea gate
بلوری: hitachi
نقل قول:
یه لطف کن و مدل لپ تاپت رو کامل بگو.مثلآ N61jq-jx14v
از کجا؟کجا نوشته؟نقل قول:
پشت دستگاه نوشته.:46:نقل قول:
N61Jq-jx010v
خب مدل شما با مدلهایی که دوستان دارند فرق میکنه.ولی در هر صورت عالیه چون ایسوس هستش و سری N61jq هم از بهترینهای بازاره.:46:نقل قول:
میدونم فرق داره ولی نباید از لحاظ کیفیت مانیتور مارکش انقدر غیر معتبر باشه(ولی با اینکه مارک معروف نیست ولی کیفیت تصویرش از یه سامسونگ 1932 که تو خونه دارم بهتره(تازه گرافیک اون دسکتاپه که دارم 8800 gt ه)نقل قول:
شما به ASUS توجه کن.برند صفحه نمایش خیلی مهم نیست شاید هم این برندی که نوشتی تولید کننده بزرگی باشه و ما نمیشناسیم .در ضمن کیفیتش هم که میگی خوبه.پس دیگه هیچ جای نگرانی نیست.:46:نقل قول:
دوستان n61jq با چه پسوندی بگیرم؟
jx010v
jx14v
...
شما اگه N61jq میخوای بگیری مدل jx014v رو بگیر.:46:نقل قول:
نقل قول:
همین مدل تو امضای منو بگیر از همه بهتره با بلوری و هارد 640
دانلود اورست تمامی ورژنها
کد:http://filepig.org/download/everest_ultimate_edition
نقل قول:
خوب مال منهم N61JQ-JX014V هست ولی Ramاش Kingston هست.
فکر میکنی اون درایورهای XP رو بشه از جایی دانلود کرد؟
در مورد قیمت هم من که دیدم بیش از 100 تومن اختلاف داشتن (البته اگه اشتباه نکرده باشم و درست یادم مونده باشه)!
راستی 1 سوال:
فکر میکنید این کیفی که همراهش هست جنسش خوبه (ضد ضربه هست!؟) یا اینکه برای حمل و نقلش بهتره یک کیف دیگه براش بگیرم؟ چون من زیاد اینور و اونور میبرمش و اکثرا هم با هواپیما میرم و میام، نمیخوام آسیب ببینه.
اگه سرعت هارد برات مهمه 010v بخر اگه برات مهم فضای هارده 14V بخرنقل قول:
بچه ها مال من PRO-JX028V هستش
اینا چه فرقی دارن ؟؟
JX028-014 -010 .... ؟
امکاناتشون از نظر هارد و درایو بلورای و بعضی مذل ها سی پی یو یاهم فرق میکنهنقل قول:
سرعت هارد 010v چنده مگه؟ 5400 یا 7200 ؟نقل قول:
همینطور فضای هاردش چقدره؟
010v 7200rpm ه ولی باقی مدلاش 5400rpm ولی هاردش 500gb هستشنقل قول:
اولآ من نگفتم تمام N61jq ها.بعضیشون هم از Kingston استفاده کردن.قیمتشون هم امروز Pro64jq 1370 و N61jq 1425 .نقل قول:
درایور های XP برای Pro64jq رو هم از لینک زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن کیفش ضد ضربه نیست .شما اگه زیاد اینور و اونور میری مثل من یه کوله ضد ضربه بگیر.:46:
همین،میخوام دقیقا بدونم چه تفاوت هایی دارننقل قول:
ببینید این دستگاه ها کستومایز شدن. کارخونه خودش یه سری دستگاه پیشنهادی داره و شما هم میتونی یه سری دستگاه کستومایز کنی.نقل قول:
مثلا شما اگه بری توی سایت دل برای XPS studio 16 سه تا پیشنهاد داره ولی شما میتونی هر قطعه ای رو که بخوای تو لپتاپت داشته باشی. اگه شما همین دو مدل رو دقیقا میخوای بگو تا برات تفاوتاش رو درارم
دوست گلم تو پست شماره 637 همین تاپیک کاملآ توضیح دادم.:46:نقل قول:
بچه ها قیمت این 2 مدل تفاوتی نداره،من اگه خواستین جفتشون رو با یه قیمت براتون معرفی میکنم،پرو 64 به خاطر بعضی از قطعاتش قیمتش بالاتره،که با بلوری 61 سر به سر میشهنقل قول:
در خصوص اون دوست عزیزمون که نگران مارک مانیتورشون هستن
اسوس با این شرکت هم کار میکنه
و مانیتور بعضی از لپ تاپ هاش رو هم همین شرکت میزنه
این لینک رو ببینین
جای نگرانی ندارهکد:http://estore.asus.com/shop/item.asp?itemid=36&catid=374
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
اگه زحمتش رو بکشی ممنون میشمنقل قول:
مدل دقیق من
ASUS PRO64-JX028V
vioman عزیز لپ تاپ رو فروختی ؟ اگه نفروختی شماره تماس و قیمتت رو برام pm کن
برات P.M دادم.:46:نقل قول:
عجیبه همچین مدلی کلا توی سایت ایسوس و سایت های دیگه نیست؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!نقل قول:
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
انگار دیگه تولیدش قطع شده و اکثر سایت ها هم پیشنهاد کردن نخرید چون آمار خرابیش زیاد بوده جمعش کردن :13:
:18::18::18::18::18::18::18::19::19::19::19::19:نقل قول:
ای بابا:13: شما اگه اطلاعاتی راجع به موضوعی نداری فقط کافیه که جواب ندی:41::41::41:.مدل Pro64 از مدلهای سفارشی سری N61 است برای همین هم تو سایت قسمت محصولات نیست.شما میتونی از لینک زیر که تو سایت ایسوس است هم درایورهاشو بگیری و هم اطلاعات.اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن این امار خرابی رو از کجا گرفتی!!!!!!!!!!.این مدل از لحاظ کیفیت قطعات و کارکرد به مراتب بهتر از N61jq است.با یه بررسی اجمالی تو همین تاپیک میتونی متوجه بشی.
میدونم ولی تو هر سایتی رفتم نوشته بود آمار خرابیش زیاده کف کردمنقل قول:
عزیز مطمئنن کیفیتش بهتر از N61 هستشنقل قول:
به اسمش هم دقت کنی متوجه میشی ! PRO
یعنی اگه n61 خوبه ،این خیلی خوبه